Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
  . Η μουνάρα της φωτογραφίας  αρκετές φορές ήταν το ζωντόβολο που δεν θα πηδάγαμε ούτε μεθυσμένοι ακόμα και εδώ στην Αθήνα είτε γιατί η γκόμενα δεν είχε καμιά σχέση με την φωτογραφία που πόσταρε είτε γιατί η φωτογραφία ήταν προ αμνημονεύτων χρόνων......
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Δηλ. εμενα κατι 40-42 χρονων μουνιτσες που χτυπαω και μου φαινονται τεκνα
υπαρχει περιπτωση να μου βγουν τιποτα 80αχρονες; :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@insomniax

Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που εγραψες για Μπανγκοκ και Πατταγια,εκτος απο:

α)ο ελαχιστος μισθος,με αποφαση της κυβερνησης περυσι,διπλασιαστηκε.
Το κατωτατο ημερομισθιο οριστηκε στα 300 μπατ και οποιος εργοδοτης δε συμμορφωνεται,στη καλυτερη περιπτωση πληρωνει προστιμο 100.000 μπατ και στη χειροτερη του κλεινουν το μαγαζι η παει φυλακη.
Αυτο λοιπον που εγραψες για το μισθο των 4000 μπατ το μηνα δεν ισχυει.Οι μισθοι ξεκινανε πια απο τα 8-9 χιλιαδες μπατ.

β)Τα ξενοδοχεια στη Μπανγκοκ ειναι οντως ακριβοτερα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο μερος της Ταυλανδης,ειδικα στη Σουκουμβιτ.Σε καμμια ομως περιπτωση δε συγκρινονται με τιμες Ελλαδας.
Το ξενοδοχειο των 2000 μπατ (47 ευρω) με πισινα στο κεντρο,στην Ελλαδα εχει τα τριπλα λεφτα..
Η μονη αντιστοιχηση που μπορει να γινει,ειναι πως και στις 2 χωρες το αντιστοιχο δωματιο κοστιζει το 1/4 του βασικου μηνιαιου μισθου.

γ)τα teen massage στη Μπανγκοκ,προσωπικα τα θεωρω το πιο value for money ST πηδημα στη πρωτευουσα..Χωρια του οτι το μενου περιελαμβανει και μασαζ...Βρισκεις φρεσκα μωρα,αναλογης ομορφιας με τα αγκογκοκοριτσα του Νανα,πληρωνεις 400-500 μπατ για μια ωρα λαδομασαζ και στο μασαζοδωματιο ΑΝ ΘΕΣ,δινεις αλλα 500 για χειρομαλλαξη η 1000 για πιπα η 1500 στο μωρο για να σκοραρεις...Συνολο 2000 μπατ...Στα αγκογκο πληρωνεις 2500 για το σορτ συν 700 μπαρφαιν = 3200 μπατ.

δ)αυτα τα περι GFE εγω τα ακουω βερεσε...Εχει καταντησει ανεκδοτο...Το "attitude" των Ταυλανδεζων εχει αλλαξει γιατι τωρα με το διπλασιασμο του κατωτατου μισθου και τη κατακορυφη ανοδο του βιωτικου επιπεδου,ολο και λιγοτερες Ταυλανδες που ζουν στις αστικες περιοχες,κοιμουνται και ξυπνανε με το ονειρο του φαλανγκ πανω σε ασπρο αλογο, που θα ερθει να τις "σωσει" απο τη μιζερη ζωη...
Ειδικα εμεις οι Ελληνες εχουμε παψει να θεωρουμαστε "κελεπουρια" ως "γαμπροι"....Κι ας το παραδεχτουμε... Με 8-9 χιλιαδες μπατ στη Μπανγκοκ περνας ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο οτι με 580 ευρω στην Αθηνα... ;)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ουγγαρια????
εμ δεν ηξερες , δεν ρωταγες???

Ποιόν να ρωτήσω? το bou δεν υπήρχε τότε και εγώ ήμουν ψάρακας. Τώρα με αρκετά χιλιόμετρα στην μηχανή το σκέφτομαι και γελάω με την μα ...ια μου.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φιλε Πιπι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στα εξής:

δ)αυτα τα περι GFE εγω τα ακουω βερεσε...Εχει καταντησει ανεκδοτο...Το "attitude" των Ταυλανδεζων εχει αλλαξει γιατι τωρα με το διπλασιασμο του κατωτατου μισθου και τη κατακορυφη ανοδο του βιωτικου επιπεδου,ολο και λιγοτερες Ταυλανδες που ζουν στις αστικες περιοχες,κοιμουνται και ξυπνανε με το ονειρο του φαλανγκ πανω σε ασπρο αλογο, που θα ερθει να τις "σωσει" απο τη μιζερη ζωη...
Ειδικα εμεις οι Ελληνες εχουμε παψει να θεωρουμαστε "κελεπουρια" ως "γαμπροι"....Κι ας το παραδεχτουμε... Με 8-9 χιλιαδες μπατ στη Μπανγκοκ περνας ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο οτι με 580 ευρω στην Αθηνα... ;)
Tο gfe κατ'εμ'ε είναι το "ναρκωτικό" του νέου. Για όλους εμάς που έχουμε ταξιδέψει εκεί 10-15 ξέρουμε πως συμπεριφέρονται τα γκομενάκια, γιατί το κάνουν και σε τι προσβλέπουν.Δυστυχώς για μας η συμπεριφορά της κάθε πουτανίτσας είναι πιστό αντίγραφο της συμπεριφοράς της προηγούμενης...
Σκέψου όμως τον τύπο που πηδάει την πουτάνα στην Φυλής και χέζεται από την χαρά του όταν αυτή τον αποχαιρετάει με ένα φιλί όταν κατεβαίνει για πρώτη φορά και βλέπει το Ισαανιωτάκι που μόλις φόρτωσε να του συμαζεύει το δωμάτιο να του δένει τα κορδώνια από τα παπούτσια και να τον ρωτάει αν είναι happy happy από το πήδημα που του έκανε;
Για να μην το κουράζω η γνώμη μου είναι αν δεν υπήρχε gfe δεν θα υπήρχαν χορηγοί και υποψήφιοι γαμπροί....
Όσον αφορά τον αν αυτές θεωρούσαν εμάς τους Έλληνες σαν "κελεπούρια" ανάθεμα αν υπάρχει ένα 10% στα γκομενάκια πουτανάκια και μη  που να ξέρει που είναι η Ελλάδα. Τους λες Greece και σε κοιτάζουν σαν να είσαι εξωγήινος. Τους συμπληρώνεις near Italy και σου απαντάνε ok όχι γιατί είδανε σε κανα χάρτη που στο διάολο είναι η Ιταλία αλλά γιατί έχουν πηδηχτεί με πολλούς από αυτούς και τους φαίνεται η Ιταλία σαν κάτι γνωστό και οικείο.Κελεπούρια είμασταν γιατί τα σκάγαμε χοντρά, όσο τα είχαμε, με το πρώτο τσαλιμάκι της πουτανίτσας
Βέβαια θα συμφωνήσω ότι το οικονομικό παίζει πρωτεύοντα ρόλο αλλά αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για μας που κατεβαίνουμε με πρώτο μέλημα να μην ξεφύγουμε με τίποτα από το μπάτζετ μας κάνοντας μας να βλέπουμε τα πράγματα με πιο κυνικό τρόπο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Δε νομιζω να υπαρχουν αλλες γυναικες στον πλανητη που να πουλανε τοσο καλα το gfe οπως οι ταιλανδες,
Και φυσικα δεν φταινε σε τιποτα αν καποιος θελει να τους κανει το σπονσορα.
Κακως καποιοι τις βριζουν , αυτες πουλανε, καποιοι αγοραζουν, τιμιο ειναι.

insomniax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
@insomniax

Σε γενικες γραμμες ισχυουν αυτα που εγραψες για Μπανγκοκ και Πατταγια,εκτος απο:

α)ο ελαχιστος μισθος,με αποφαση της κυβερνησης περυσι,διπλασιαστηκε.
Το κατωτατο ημερομισθιο οριστηκε στα 300 μπατ και οποιος εργοδοτης δε συμμορφωνεται,στη καλυτερη περιπτωση πληρωνει προστιμο 100.000 μπατ και στη χειροτερη του κλεινουν το μαγαζι η παει φυλακη.
Αυτο λοιπον που εγραψες για το μισθο των 4000 μπατ το μηνα δεν ισχυει.Οι μισθοι ξεκινανε πια απο τα 8-9 χιλιαδες μπατ.

Λοιπον φιλε μου pipinomaniac , πρωτον αυτο που λες ισχυει για πληρες ωραριο και δευτερον μιλαμε για την Ταιλανδη με μεγαλη αν οχι τη μεγαλυτερη διαφθορα στην Ασια αρα μπορει στην μπανγκοκ και στα μεγαλα αστικα κεντρα να ισχυει αυτο που λες αλλα στην επαρχια και σε μικροτερα σημεια της χωρας το 300 τη μερα παει περιπατο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Tο gfe κατ'εμ'ε είναι το "ναρκωτικό" του νέου. Για όλους εμάς που έχουμε ταξιδέψει εκεί 10-15 ξέρουμε πως συμπεριφέρονται τα γκομενάκια, γιατί το κάνουν και σε τι προσβλέπουν.Δυστυχώς για μας η συμπεριφορά της κάθε πουτανίτσας είναι πιστό αντίγραφο της συμπεριφοράς της προηγούμενης...
Σκέψου όμως τον τύπο που πηδάει την πουτάνα στην Φυλής και χέζεται από την χαρά του όταν αυτή τον αποχαιρετάει με ένα φιλί όταν κατεβαίνει για πρώτη φορά και βλέπει το Ισαανιωτάκι που μόλις φόρτωσε να του συμαζεύει το δωμάτιο να του δένει τα κορδώνια από τα παπούτσια και να τον ρωτάει αν είναι happy happy από το πήδημα που του έκανε;
Για να μην το κουράζω η γνώμη μου είναι αν δεν υπήρχε gfe δεν θα υπήρχαν χορηγοί και υποψήφιοι γαμπροί....
Όσον αφορά τον αν αυτές θεωρούσαν εμάς τους Έλληνες σαν "κελεπούρια" ανάθεμα αν υπάρχει ένα 10% στα γκομενάκια πουτανάκια και μη  που να ξέρει που είναι η Ελλάδα. Τους λες Greece και σε κοιτάζουν σαν να είσαι εξωγήινος. Τους συμπληρώνεις near Italy και σου απαντάνε ok όχι γιατί είδανε σε κανα χάρτη που στο διάολο είναι η Ιταλία αλλά γιατί έχουν πηδηχτεί με πολλούς από αυτούς και τους φαίνεται η Ιταλία σαν κάτι γνωστό και οικείο.Κελεπούρια είμασταν γιατί τα σκάγαμε χοντρά, όσο τα είχαμε, με το πρώτο τσαλιμάκι της πουτανίτσας
Βέβαια θα συμφωνήσω ότι το οικονομικό παίζει πρωτεύοντα ρόλο αλλά αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για μας που κατεβαίνουμε με πρώτο μέλημα να μην ξεφύγουμε με τίποτα από το μπάτζετ μας κάνοντας μας να βλέπουμε τα πράγματα με πιο κυνικό τρόπο.
Ναναι καλα τα παιδια του Ρεχαγκελ που πηρανε το Γιουρο αλλιως ουτε και αυτο το
10% δεν θα μας ηξερε.

insomniax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
@insomniax

β)Τα ξενοδοχεια στη Μπανγκοκ ειναι οντως ακριβοτερα σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο μερος της Ταυλανδης,ειδικα στη Σουκουμβιτ.Σε καμμια ομως περιπτωση δε συγκρινονται με τιμες Ελλαδας.
Το ξενοδοχειο των 2000 μπατ (47 ευρω) με πισινα στο κεντρο,στην Ελλαδα εχει τα τριπλα λεφτα..
Η μονη αντιστοιχηση που μπορει να γινει,ειναι πως και στις 2 χωρες το αντιστοιχο δωματιο κοστιζει το 1/4 του βασικου μηνιαιου μισθου.

Και παλι διαφωνω τα ξενοδοχεια πολλων αστερων της ταιλανδης ειναι ενοικιαζομενα δωματια στα πολλων αστερων στην Ελλαδα και εννοειται πως και στη ταιλανδη και στην ελλαδα τα πληρωνεις ΑΔΡΑ.Οσο ανα φορα τα ξενοδοχεια που εσυ ο ιδιος λες για 2000 μπατ με πισινα ... ας μας δωσουν τα φωτα τους οι κυριοι που ειναι σε τουριστικες περιοχες και εργαζονται χρονια εκει οπως ο Pag και ο Κωλο-Γερος αν με 50 ευρω βρισκεις στην Ζακυνθο η στη Ροδο π.χ. σε LOW SEASON ξενοδοχειο 4 αστερο με πισινα και σπα και δωματιο πεντε φορες μεγαλυτερο και πιο καινουργιο απο το 50 της μπανγκοκ.Λογω της δουλειας μου (ειμαι αρχιτεκτονας και σε πολλα απο αυτα εχω κανει τη μελετη) μπορω να σου βρω καμμια 50αρια αλλα ας μιλησουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα λογω μονιμης διαμονης.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ναναι καλα τα παιδια του Ρεχαγκελ που πηρανε το Γιουρο αλλιως ουτε και αυτο το
10% δεν θα μας ηξερε.
Κωλόγερε που το πας που το φέρνεις όλο στο δικό σου target group καταλήγεις. :2funny:
Από το Euro του 2004 περάσαν κοντά δέκα χρόνια. Οι τότε 25αρες 30αρες σημερινές 35αρες 40αρες. :tooth:

insomniax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
@insomniax

Συμφωνω οτι το attitude εχει αλλαξει τρομερα και ειναι φυσικη εξελιξη μιας κοινωνιας που πριν 16 χρονια ηταν στα ορια της φτωχιας και τωρα αν μπεις στο sky train οι 9 στους 10 εχουν iphone και ipad.Αλλα ακομα παραμενει οπως λεει και ο φιλος Lyst το gfe το μεγαλυτερο κινητρο επισκεψης στη Ταιλανδη. Θα μου πεις βεβαια για τις Φιλιππινες οπου διαβασα και τα ποστ σου για το ταξιδι σου εκει αλλα και γενικα τις αποψεις σου οτι εκει ειναι το gfe καλυτερο και θα συμφωνήσω μαζι σου ΑΛΛΑ σε 5 μερες βαρας το κεφαλι σου τοιχο και το GFE σου φαινετε πολυ λιγο για να σε κρατησει...

Οσο για το κελεπουρια παλι θα διαφωνησω γιατι την ταιλανδη δεν την ενδιαφερει απο που εισαι την ενδιαφερει να πεφτει το μπαγιοκο οσο και αν ειναι. Αν δει οτι δεν τις αρκει θα το συμπληρωσει ... Και μην σου πω την βολευει κιολας , θα ερχετε λιγοτερες φορες απο οτι ενας Αυστραλος η Αμερικανος αρα θα πεφτει το οποιο χρημα και χωρις βασικες υποχρεωσεις.Και οπως πολυ σωστα ειπε ο F16 εμπορικη συναλλαγη ειναι αγοραζεις υπηρεσια , ερωτα , αγαπη , σχεση που δεν εχεις εκεινη τη στιγμη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Οσον αφορα το gfe των Ταυλανδεζων πραγματι ξερουν και το πουλανε πολυ καλα. Και νομιζω οτι αυτο ειναι το βασικοτερο προσον στο ολο πακετο που σερβιρουν. Βεβαια ειναι και η θρησκεια τους που τους
επιβαλει μια τετοια συμπεριφορα απεναντι στον ανδρα. Και ειδικα οι καπως μεγαλυτερης ηλικιας
που συνηθιζω να πηγαινω εγω σε κανουν ορισμενες φορες να αισθανεσαι σαν αφεντης. Παρολο που
ποτε δεν εχω παρει γυναικα για λονγκ (μεχρι 3  ωρες το περισσοτερο) και δεν εχω ζησει την εμπειρια
αυτη πληρως.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Οσο για τα  ξενοδοχεια, επειδη σχεδονχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει σε ξενοδοχεια, λογω της δουλειας
του πατερα μου, μπορω να πω οτι οσο το ευρω ηταν στα  45- 50 μπατ ευρισκες πολυ καλα ξενοδοχεια
σε λογικες τιμες ακομα και στη Σουκχουμβιτ. Τωρα υπαρχουν καλα ξενοδοχεια σε σχετικα καλες τιμες
αλλα οχι βεβαια στη Σουκχουμβιτ.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  “TRUE LOVE” ΙΙ

Tα όπλα μας

Περνώντας στην Αθηνάς την κεντρική αγορά στα πενήντα μέτρα  έχει ένα μαγαζί με ότι πάρεις ένα ευρώ συμπεριλαμβανομένου και αναμνηστικών για τους τουρίστες. Εφοδιαστήκαμε με μερικά γύψινα πιατάκια με απεικονήσεις της ακρόπολης ,ανεμόμυλων κτλ. Συνεχίσαμε στο Μοναστηράκι με αγορές μερικών τουριστικών ημερολογίων με φωτογραφίες από παραλίες και νησιά και τελειώσαμε τις αγορές μας στου Σκλαβενίτη με αγορά γυναικίων αρωμάτων από 4,5 έως 7 ευρώ.Σημασία βέβαια για το άρωμα δεν είχε η τιμή του αλλά η σακούλα που θα το βάζαμε να είναι από κυριλέ μαγαζί και οπωσδήποτε να γράφει ελληνικά για να φαίνεται ότι η αγορά έγινε από την Ελλάδα άρα......ποιότητα.
Όλα τα παραπάνω θα ήταν τα δώρα μας για τα κορίτσια μας που θα τους τα δίναμε με το φωτεινότερο χαμόγελο μας αποδεικνύοντας πόσο τις σκεφτόμασταν  όλο αυτόν το καιρό που περιμέναμε για να συναντηθούμε.
Φυσικά όλα αυτά θα ήταν του κώλου τα εννιάμερα αν δεν γνωρίζαμε την πιο βασική παράμετρο. Τα κορίτσια της Ταϊλάνδης αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο πρόβλημα. Αν περάσουν την ηλικία των 25-27 χρονών θεωρούνται  τελειωμένες για τους Ταϊλανδους. Κανένας ντόπιος δεν γυρίζει να τις κοιτάξει με ελάχιστες εξαιρέσεις.Το όνειρο του επιτυχιμένου γάμου απομακρύνεται και οι σεξουαλικές ορμές είναι εκτός ελέγχου.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που μπαίνουν κατά χιλιάδες στα διάφορα dating sites. Για την αποφυγή προβλημάτων ξηγηθήκαμε εξ αρχής ότι θέλαμε only good time maybe more later. Φυσικά το κλειδί για να ανοιξουν τα ποδαράκια τους ήταν το maybe more later…..
Ο στόχος μπήκε στις 30+ γκόμενες για πιο σίγουρα αποτελέσματα.Έτσι κι αλλιώς από πιτσιρίκια χορτάσαμε στο Πουκέτ.

Η έδρα μας

Με το θέμα ξενοδοχείου μαλακιστήκαμε άγρια μιας και τα καθημερινά hangover στην Πατονγκ μας έκαναν να μην πολυασχοληθούμε με το θέμα. Στην μαλακία μας προστέθηκε και η γκαντεμιά καθώς θα πηγαίναμε Μπαγκόγκ Παρασκευή μαζί με όλους τους farang που επιστρέφανε από τις  καλοκαιρινές διακοπές τους κάνοντας ένα stopover στην πρωτεύουσα για τα καθιερωμένα ψώνια. Αποτέλεσμα τα ξενοδοχεία που είχαμε προτερεότητα ήταν γεμάτα. Καταλήξαμε στο παραπάνω. Στρατηγικής θέσης καθώς βρισκόταν ακριβώς 3 βήματα από την σκάλα του BTS στο σταθμό Nana της Sukhumvit.Εύκολο προσβάσιμο από τα γκομενάκια καινούργιο με πολύ ωραία και καθαρά δωμάτια  αλλά χωρίς πισίνα. Τα 2200 μπατάκια που πληρώναμε την βραδιά δεν το έκαναν φυσικά value for money. Πάντως το σημείο ήταν όντως στρατηγικό για να συνδιαστεί με μεσημβρινές επισκέψεις στο Beer Garden για κανα μουλωχτό σορτάκι και τα διάφορα soapy massage shops όταν τα κορίτσια θα ήταν στην δουλειά τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
To δικο μου (girlfrd :2funny:)  που ειχα γνωρισει pattaya τελευταια μερα και το πηρα μαζι μου BKK
εχει κανα 3μηνο που επιασε δουλεια σε ενα κατι σαν εργοστασιο να συσκευαζει διαφορα προιοντα με θυμιζει απο τις φωτο που με στελνει
συνεχως απο την δουλεια της και το κανει με περηφανια παντα και δουλευει καθημερινος 7 πρωι με 5 απογευμα 10 ωρες δηλαδη με μισθο 10,000 μπατ τον μηνα.
ΤΗβ ειπα να με στειλει κανα φραγκο να παω να την δω γιατι αλλιως σκουρα τα πραματα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε με μουρλανατε με τοσες απαντησεις!! :2funny:
Παμε λοιπον ενα-ενα... :grin:

α)Φιλε Lyst δε διαφωνουμε ουσιαστικα σε κατι.Εγω εξεφρασα την αποψη καποιου που εχει κανει αρκετα ταξιδια και λογικο ειναι να ξενερωνει με τα γνωστα πια τερτιπια των Ταυλανδεζων...
Αναμφισβητητα για καποιον που παει πρωτη φορα,του φαινεται παραδεισος μπροστα στα μπουρδελα της Φυλης..
ΟΜΩΣ...θα πρεπει να συμφωνησουμε ολοι πως εχουν αλλαξει τα πραγματα προς το χειροτερο..
ΑΛΛΗ κατασταση "gfe" βιωσαν οσοι πρωτοπηγαν πριν 10 χρονια και αλλη βιωσαν αυτοι που πρωτοπηγαν φετος.Εχει αλλαξει το "attitude"..Το gfe δινεται πια με το σταγονομετρο σε σχεση με πιο παλιες εποχες που το βιωτικο τους επιπεδο ηταν σαφως χαμηλοτερο.

Οσον αφορα το θεμα με τον Ελληνα γαμπρο "κελεπουρι",δεν εννοουσα αν ηξεραν η οχι που πεφτει η Ελλαδα.
Το εξηγησες κι εσυ ο ιδιος στη συνεχεια της σκεψης σου..
Μεχρι πριν μερικα χρονια,με το ευρω στα 50 και τους παχυλους (σχετικα με το σημερα) μισθους,ο Ελληνας ειχε μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη...Ξοδευε πιο ευκολα κι αυτο "φαινοτανε"...Κι ΑΥΤΟ "μετραγε" στα ματια της Ταυλανδεζας...
Τωρα εχουν σφιξει τα πραγματα και απο τις κρεπαλες με τους αστακους και τις γαριδες tiger,το εχουμε ριξει στο kiss food-αντε και κανα sizzler για να στουμπωσουμε με το free salad bar..
Οπως λοιπον και να το κανουμε,ο φαλανγκ που μενει στα guesthouses της buakhao η της Nanai,τη βγαζει με μια μπυρα στο Insomnia,δε κερναει τιποτα και μετραει μεχρι το τελευταιο μπατ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "κελεπουρι" γι αυτες.

Παμε τωρα στο φιλο Insomniax...
Πρωτον δε διαφωνω οτι μπορει το μετρο των 300 μπατ κατωτερου ημερομισθιου,να μην εφαρμοζεται παντου.
Ομως μονο και μονο οτι σιγουρα εφαρμοζεται σε μεγαλο μερος της χωρας,εχει αυξησει κατακορυφα το βιωτικο επιπεδο.

Οσον αφορα τα ξενοδοχεια,εξακολουθω να εχω την αποψη πως το αντιστοιχο ξενοδοχειο,σε αναλογη περιοδο,στη Ταυλανδη ειναι φτηνοτερο.
Παντα ομως μιλαμε για ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ξενοδοχεια.
Ενα δηλαδη στο Συνταγμα η τη Λεωφορο Συγγρου σε σχεση με ενα στη Σουκουμβιτ.Ενα στη Ροδο σε σχεση με ενα στο Πουκετ.Ενα στη Ζακυνθο σε σχεση με το Κραμπι...
Και μην συγκρινουμε τη low season της Ταυλανδης με τη low season της Ελλαδας.
Στη Ταυλανδη τη low season η πληροτητα δε πεφτει κατω απο το 50%,ενω στην Ελλαδα κυμαινεται συνηθως γυρω στο 10%..Σαφως λοιπον μπορεις να βρεις τρελλες ευκαιριες στην Ελλαδα τη low season,αλλα θα εισαι μονος σου στο ξενοδοχειο..Ενω στο Πουκετ ας πουμε,το μισο ξενοδοχειο θα ειναι γεματο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
To δικο μου (girlfrd :2funny:)  που ειχα γνωρισει pattaya τελευταια μερα και το πηρα μαζι μου BKK
εχει κανα 3μηνο που επιασε δουλεια σε ενα κατι σαν εργοστασιο να συσκευαζει διαφορα προιοντα με θυμιζει απο τις φωτο που με στελνει
συνεχως απο την δουλεια της και το κανει με περηφανια παντα και δουλευει καθημερινος 7 πρωι με 5 απογευμα 10 ωρες δηλαδη με μισθο 10,000 μπατ τον μηνα.
ΤΗβ ειπα να με στειλει κανα φραγκο να παω να την δω γιατι αλλιως σκουρα τα πραματα.
χαχχα ναι ναι να στειλει να στειλει , πες της χαλασε το μηχανακι στειλε 100ρικο ,αρωστησε η φραπεδιερα στειλε 50ρικο και αλλα

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
646
Πόντοι
4.255

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ποιόν να ρωτήσω? το bou δεν υπήρχε τότε και εγώ ήμουν ψάρακας. Τώρα με αρκετά χιλιόμετρα στην μηχανή το σκέφτομαι και γελάω με την μα ...ια μου.

Φιλε ειδικά για Βουδαπέστη  μέχρι και ο τουριστικoς οδηγός της national geographic το εγραφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom