Οσον αφορα το τελευταιο ποστ του lyst...
Οντως οι κοπελες "της δουλειας" στα dating sites,συνηθως κανουν μπαμ απο μακρια,αλλα εγω προσωπικα δεν τις αποφευγω.Ισα ισα,μπορει να αποδειχτουν μια καλη εναλλακτικη για καποιο βραδυ που βρισκεσαι στις πουτανοπεριοχες...
Προσθετει και λιγο "ρομαντζο",γιατι αλλο να τη φορτωσεις στο χωρο της δουλειας της και αλλο να της δωσεις ραντεβου και να προηγηθει ενα ρομαντικο δειπνο..
Κι εκει βεβαια το παιζεις "παρθενα" οταν σου ζητησει λεφτα,οτι δηλαδη εγω "δε ξερω-δεν ειδα"..
Βεβαια ΠΑΝΤΑ εχεις φροντισει απο πριν να της δωσεις την εντυπωση και να δημιουργησεις το προφιλ του "καλου παιδιου"-φυσιολατρη και οχι του σεξοτουριστα..
Οπως πολυ σωστα ειπε ο lyst,εκφρασεις οπως teelak,boom boom,short time κι αλλα τετοια "συνθηματικα" κανεις πως δεν τα γνωριζεις...Κι αν τις συναντησεις στη Πατονγκ η τη Πατταγια,τους λες πως πρωτη φορα ηρθες και βεβαια ΜΟΝΟ για παρτη τους!!! ;)
Δυο αλλες παραμετροι που θελω να σχολιασω ειναι α)η ηλικια και β) η περιοχη που μενουν...
Το γεγονος πως πρεπει να εστιαζεις σε ενα ηλικιακο target group πιο κοντα στην ηλικια σου,δρα για εμενα προσωπικα αποτρεπτικα..Κι ειναι ο λογος που εχω παψει να ειμαι τοσο "ενεργος" στα dating sites..Εγω θελω πιπινια (pipinomaniac γαρ)..Τα μιλφονια 30+ δε με συγκινουν,εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων..
Γι αυτο αλλωστε δεν απορριπτω a priori τις κοπελες "της δουλειας"...Γιατι αυτες δε πολυκοιταζουν τις ηλικιες..Πελατες ψαχνουν..Κι αν εισαι γυρω στα 40,μια χαρα "τσακωνεις" και 20χρονα..Και οπως προειπα,οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις τη λυπητερη,το παιζεις "κινεζος"..What do you mean darling,"how much i give you"???
Οσον αφορα τη περιοχη,η αληθεια ειναι οτι στην επαρχια βρισκεις πολλα διαμαντια..Και το γεγονος πως αυτες δεν εχουν τοσο μεγαλη ευκολια να γνωρισουν καποιον (οπως εχει μια κοπελα που μενει πχ στη Μπανγκοκ),κανει τη δουλεια πολυ πιο ευκολη..
Ας οψεται το καταπληκτικο παρεακι που ειχαμε πριν 2 χρονια με pagtao και μπικου στη Πατταγια,που με αναγκασε να αλλαξω τα σχεδια γιατι ειχα κανονισει μια καταδρομικη για khon kaen και udon thani..