Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μαλλον πλακα κανεις ακου yahoo.  :o :o ουτε μια δε μου το εχει αναφερει.. τι ηλικιες χτυπας? ρε μπας και τα ριχνεις σε ολα τα μιλφ εκει μεσα σαρανταρες και ανω που εχουν μεινει στις παλιες τεχνολογιες?   :2funny:
Το εχω ξαναγραψει. Αν παω με πιτσιρικες οσοι με βλεπουν μαζι τους θα λενε
"κοιτα τον κωλογερο με το τεκνο". Ενω οταν πηγαινω με κωλογριες ολοι λενε: Κοιτα την
κωλογρια με τον τεκνο" :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
-THAI TRIP 2013

Παττάγια -10 μέρες-

Ξνοδοχείο : Nature View Hotel, Στη συμβολή των soi Buakhao & Soi 15. Καινούριο, μεγάλο καθαρό δωμάτιο με θέα στη πισίνα (αρκετά μεγάλη με τζακούζι), τιμή 900μπατ, το μόνο μειονέκτημα ότι το safe box ήταν σε δωμάτιο πίσω απο τη ρεσεψιον. Να Ευχαριστήσω εδώ τα μέλη του φορουμ Rebetis και Lakisscorpio για την πρότασή τους . Στο ίδιο ξενοδοχείο μέναμε και με τον φίλο vas-z που συνεχίζει να είναι εκεί και να περνάει τέλεια !!!

Φαγητό : Στο ιταλικό απέναντι απο το hotel, ικανοποιητικό με πολύ καλό service. Στο Kiss Food, πέρισι δεν μου είχε αρέσει καθόλου αλλά φέτος πήγα 2 φορές και έμεινα σχετικά ευχαριστημένος, Food Plazza ή κάπως έτσι, κάτω απο το central festival, πολλύ καλό και πάρα πολύ οικονομικό, KFC καθώς και το αγαπημένο του φίλου mandipl, στο ξενοδοχείο που ήταν μάλλον μέτριο, και σ`ενα ταυλανδέζικο ακριβώς απέναντι απο το hotel μάλλον αδιάφορο ! Επίσης φέτος τίμησα και λίγο street food και το καταευχαριστήθηκα !!!

Μασάζ : Τα καλύτερα τα έκανα soi 13/2 στο Home Massage και στο 1ο απο beach road ανεβαίνοντας αριστερά, τιμές 1200-1500 μπατ το full, επίσης στο 1ο απο αριστερά στο soi Diana με χαμηλότερο επίπεδο παροχών υπηρεσιών και τέλος στον διαγώνιο δρόμο επι της Buakhao με τα γνωστά "τσιμπουκάδικα" με ωραία κοριτσάκια αλλά μέτριες παροχές υπηρεσίας ...πάντα συγκριτικά !

GoGo Bars : Η μεγάλη απογοήτευση σε σχέση με πέρισι, τα περισότερα χωρίς ούτε έναν πελάτη, κοριτσάκια που βαριόντουσαν να κουνήσουν τα καλύγραμμα κορμάκια τους, και δεν είδα ούτε ένα barfine να γίνεται μπροστά μου ! Με χρονική σειρά : Oasis, ένα απο τα χειρότερα με μεγαλοκοπέλες. Champagne, αλλαγμένος προς το χειρότερο ο χώρος με ελάχιστο κόσμο χωρίς καθόλου κέφι, Crystal,  μιά απο τα ίδια ακριβώς. Sweethearts, ωραία μουσική, λίγο πιό ζωντανή ατμόσφαιρα, 1-2 αξιοπμαρφανίσιμα κοριτσάκια, μία μάλιστα στο παραλίγο αλλά χάλασε όταν μου είπε "μόνο εδώ short time, δεν έχω id card" για 18- μου έκανε, δεν χόρευε κρατούσε έξω ταμπέλα και πότε πότε έμπαινε μέσα !!! Paradise, λίγο καλύτερο απο τα άλλα της LK Metro αλλά επίσης μέτριο. Baccarra, όμορφες και πολλές κοπέλες, απο τα καλύτερα. Sensation,  πάρα πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα, αρκετός κόσμος, κάπως αφιλόξενο και υποτονικό ! Sugar Sugar, απλώς οκ . Baby Dolls ...άθλιο ! Lighthouse, συμπαθητικό με ωραίες φατσούλες και αρκετό κέφι. Pepermint, το αγαπημένο μου πέρισι φέτος μ`απογοήτευσε , όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά γιατί είχα διαφορετικές προσδοκίες ! Τέλος το Windmill, πολύ κεφάτο αλλά με άθλια γκομενάκια που έκαναν τα πάντα, μία σνιφάριχε κόκα δίπλα μου, μία άλλη χτυπούσε με δύναμη το κεφάλι της στο στύλο που χόρευε για να ξεμεθύσει ή κάτι άλλο..., αλλά μέσα στον βούρκο υπάρχουν και διαμάντια ...κρατήστε το !!!

Συνεχίζεται ...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Κωστα μου φαινεται οτι δεν διαβαζεις αυτα που γραφω. Εκτος αν τα λες σε μενα
για να τα ακουει αλλος.

Μην ψαρώνεις Κωλόγερε. Για μένα τα γράφει...
Να ενημερώσω λοιπόν ότι εχω ήδη κλείσει ραντεβού το Σάββατο το πρωϊ με τον παπά της ενορίας μου να πάω για εξομολόγηση,αν και καμία δεν την έκλεψα,δεν την έδειρα,δεν την βίασα. Ενα καλό πήδημα κάναμε και απ'ότι γνωρίζω καμία δεν κινδυνεύει να πεθάνει απ'αυτό. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μου φαινεται μας χρειαζεται μια συναντηση μελων του φορουμ.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Να καλωσορίσω πίσω  και γω τον συνάδελφο Geo και να του θυμίσω ότι το ξενοδοχειακι και ότι άλλο θεωρεί καλό να το περάσει και στο δίπλα θρεντάκι. Αν το κάνουμε όλοι  θα ύπάρχει μια καλή βάση δεδόμένων για να αντλήσει πληροφορίες  κάποιος παλιός και νέος που θέλει να πάει κάτω.
Μιάς και ξεκίνησε ο Φαντομάς να δίνει κάποια σημαντικά tips σχετικά με τα thai dating sites να δώσω και γω μερικά από την δική μου εμπειρία.
1. Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει γκομενάκι της διπλανής πόρτας και όχι πουτανάκι που κυνηγάει πελάτες καλό θα είναι να αποφύγει όλες αυτές που γράφουν από Πατταγια, Πουκέτ και λοιπούς σεξοπροορισμούς.Πάνω από 80% από τις γκομενίτσες που γράφουν από αυτά τα μέρη είναι επαγγελματίες  και ψάχνουν για πελάτες.  Όχι ότι είναι κακό αλλά είναι αυτές που γρήγορα χάνουν το ενδιαφέρον τουν αν δουν ότι δεν έχει ψωμί η δουλειά. 
2. Για να γλυτώνουμε χρόνο επιλέγουμε κορίτσια που μένουν στον τόπο προορισμού μας. Δεν έχει νόημα να μιλάς με κάποια από το Chang Mai αν για παράδειγμα πηγαίνεις για ΒΚΚ. Αν το κορίτσι όπως γίνεται συνήθως εργάζεται ,πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κατέβει στην πρωτεύουσα για συνάντηση και αν το κάνει θα πρέπει να πληρώσεις σίγουρα  τουλάχιστον τα αεροπορικά. Δεν αξίζει τον κόπο γιατί υπάρχουν χιλιάδες άλλες διαθέσιμες στην Bangkok.
3. Αναζητούμε γκομενάκια που ταιριάζουν στην ηλικία μας με μιά λογική απόκλιση. Δεν μπορεί να είσαι 55 και να κυνηγάς την εικοσάρα. Η πιθανότητα να πέσεις σε αρπακτικό για να σε δαγκώσει είναι 99%.
4. Αν είναι εφικτό  πχ από τις ημερομηνίες των σχολίων τσεκάρουμε πόσο καιρό είναι το μωρό μέσα στο site. Είναι δυνατό η άλλη να είναι στο site από το 2007 και να λέει ότι ψάχνει τον ένα και μοναδικό άντρα που θα δώσει την καρδιά της;  Δεν βαρέθηκε τόσα χρόνια στο ψάξιμο;  Η γνώμη μου είναι ότι ψάχνουμε για τις φρέσκιες αυτές που δεν έχουν μπει χοντρά στο παιχνίδι.
5. Η κοπέλα για να μας  σε τσεκάρει θα ρώτήσει  πια είναι τα μέρη που μας αρέσουν στην Ταϊλάνδη. Παττάγια, Πατόνγκ κτλ είναι κακές λέξεις και απαγορεύονται δια ροπάλου. Το κορίτσι  κατά μεγάλο ποσοστό θα κόψει δρόμο....
6. Οι νορμάλ γκομενίτσες της Ταϊλάνδης είναι κατά βάση συντηρητικές στο ντύσιμο τους.Αν οι φωτογραφίες που βάζουν στα  sites  είναι με ξώβυζα, εσώρουχα κτλ η υπόθεση μυρίζει με βεβαιότητα πουτανί.
7. Όλα όσα γράφουν στα προφίλ τους τις περισσότερες φορές είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Όταν δεν μιλάς γρι αγγλικά πως είναι δυνατόν να γράφεις ένα κατεβατό για να συστηθείς; Επίσης  όλες ακόμα και αν ψάχνονται απλά για ένα πήδημα θα γράψουν τα τετριμένα περι αληθινής αγάπης, ειλικρίνειας,ευγένειας κτλ. Το face ανεξαρτήτου του τι αναζητά η κάθε μία, και ας με διορθώσει ο Φαντομάς αν κάνω λάθος, πρέπει να διατηρηθεί.
8. Προσπαθούμε στο βαθμό που είναι εφικτό τα γκομενάκια που επιλέγουμε να έχουν μια βασική γνώση αγγλικών. Βοηθάει πολύ στην επικοινωνία και αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις. Θέλει προσοχή εδώ γιατί τα πουτανάκια είναι περισσότερο απ’ όλες εξοικιωμένες  με τα αγγλικά. Το μυστικό κατ’εμέ για είναι αν ακούσεις την μαγική λέξη teelak  πιθανότατα μιλάς με γκομενάκι που έχει σχέση με την σεξ σκηνή. Η λέξη αυτή δεν χρησιμοποιείται από τα νορμάλ κορίτσια (Φαντομά διόρθωσε με αν κάνω λάθος).
9. Τσεκάρουμε καλά τις φωτογραφίες που ποστάρουν.Στο προφίλ μπορεί να εμφανίζονται ως χαμηλοβλεπούσες παρθένες και στην φωτογραφία να βλέπεις πίσω από την χαμογελαστή πόζα της τον Άγγλο κοιλαρά να κάθεται στην μπάρα με την μπύρα στο χέρι.Επίσης οι πολλές φωτογραφίες από διάφορα μέρη του εξωτερικού ,εκτός από την ελάχιστη περίπτωση η γκόμενα να είναι φραγκάτη, μύρίζουν εσχορτάκι ή χοντρό δάγκωμα σε farang που την πήρε μαζί του και τώρα επέστρεψε στο site για το επόμενο κοροϊδο. Για μένα μακρυά,αχαρτογράφητη περιοχή.
10. Αν ξαφνικά βλέπεις ότι το γκομενάκι έχει εξαφανιστεί ή έχει χάσει το ενδιαφέρον του μην το κουράζεις.... Κάποιος άλλος την έφαγε πριν από εσένα. Πας για την επόμενη. Εδώ παίζει και η εξαίρεση η  κοπελίτσα να φρίκαρε με τίποτα  τύπους  που της πέταξανε την ψωλή κατάμουτρα σto skype και σε πήρε και σένα η μπάλλα γιατί  θεώρησε ότι όλοι μέσα στο dating site είναι ίδιοι .
11. Πολύ βασικό είναι να μην δημιουργούμε προσδοκίες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν η γκόμενα ψάχνει όντως για γαμπρό πάμε στην επόμενη. Αποφευγουμε τα χοντρά ψέματα γιατί κινδυνεύουμε να εκτεθούμε. Σε κανένα από τα γκομενάκια που πήρα δεν έταξα λαγούς με πετραχείλια, τα ψέματα μου περιορίζονταν στο ότι δεν έχω πάει ποτέ Παττάγια,δεν γουστάρω τα κορίτσια των μπαρ κτλ
12. Αν το γκομενάκι έχει εξαφανιστεί από το site ή έχει σβήσει το λογαριασμό του ενώ συνεχίζει να έχει κανονικά επικοινωνία μαζί σου με άλλο τρόπο  αυτό σημαίνει καλά νέα.Είσαι αν όχι ο μοναδικός, μέσα στους δύο τρεις που έχει στοχοποιήσει για να κάνει το επόμενο βήμα.
13. Οι καλοί τρόποι και το καλό χιούμορ μετράνε πολύ περισσότερο από την εμφάνιση.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Απλά ένα γεια... Τρέχω πανικόβλητος αλλά η LOS πάντα στο μυαλό μου...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα το τελευταιο ποστ του lyst...
Οντως οι κοπελες "της δουλειας" στα dating sites,συνηθως κανουν μπαμ απο μακρια,αλλα εγω προσωπικα δεν τις αποφευγω.Ισα ισα,μπορει να αποδειχτουν μια καλη εναλλακτικη για καποιο βραδυ που βρισκεσαι στις πουτανοπεριοχες...
Προσθετει και λιγο "ρομαντζο",γιατι αλλο να τη φορτωσεις στο χωρο της δουλειας της και αλλο να της δωσεις ραντεβου και να προηγηθει ενα ρομαντικο δειπνο..
Κι εκει βεβαια το παιζεις "παρθενα" οταν σου ζητησει λεφτα,οτι δηλαδη εγω "δε ξερω-δεν ειδα".. :grin:
Βεβαια ΠΑΝΤΑ εχεις φροντισει απο πριν να της δωσεις την εντυπωση και να δημιουργησεις το προφιλ του "καλου παιδιου"-φυσιολατρη και οχι του σεξοτουριστα..
Οπως πολυ σωστα ειπε ο lyst,εκφρασεις οπως teelak,boom boom,short time κι αλλα τετοια "συνθηματικα" κανεις πως δεν τα γνωριζεις...Κι αν τις συναντησεις στη Πατονγκ η τη Πατταγια,τους λες πως πρωτη φορα ηρθες και βεβαια ΜΟΝΟ για παρτη τους!!! ;)

Δυο αλλες παραμετροι που θελω να σχολιασω ειναι α)η ηλικια και β) η περιοχη που μενουν...
Το γεγονος πως πρεπει να εστιαζεις σε ενα ηλικιακο target group πιο κοντα στην ηλικια σου,δρα για εμενα προσωπικα αποτρεπτικα..Κι ειναι ο λογος που εχω παψει να ειμαι τοσο "ενεργος" στα dating sites..Εγω θελω πιπινια (pipinomaniac γαρ)..Τα μιλφονια 30+ δε με συγκινουν,εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων..
Γι αυτο αλλωστε δεν απορριπτω a priori τις κοπελες "της δουλειας"...Γιατι αυτες δε πολυκοιταζουν τις ηλικιες..Πελατες ψαχνουν..Κι αν εισαι γυρω στα 40,μια χαρα "τσακωνεις" και 20χρονα..Και οπως προειπα,οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις τη λυπητερη,το παιζεις "κινεζος"..What do you mean darling,"how much i give you"??? :2funny:

Οσον αφορα τη περιοχη,η αληθεια ειναι οτι στην επαρχια βρισκεις πολλα διαμαντια..Και το γεγονος πως αυτες δεν εχουν τοσο μεγαλη ευκολια να γνωρισουν καποιον (οπως εχει μια κοπελα που μενει πχ στη Μπανγκοκ),κανει τη δουλεια πολυ πιο ευκολη..
Ας οψεται το καταπληκτικο παρεακι που ειχαμε πριν 2 χρονια με pagtao και μπικου στη Πατταγια,που με αναγκασε να αλλαξω τα σχεδια γιατι ειχα κανονισει μια καταδρομικη για khon kaen και udon thani..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
κωλογερε για χτυπα το μιλφ παρακατω νομιζω πρεπει να σου αρεσει...λεει 46 αλλα μου φαινεται μικροτερη εμενα

Λυστ συνηθως εμενα οι πουτανες δε με φωναζουν τιρακ αλλα darling   :headbang:  οχι ρε το τιρακ ειναι μια χαρα λεξη καθολου πουτανιστικη

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οσον αφορα το τελευταιο ποστ του lyst...
Οντως οι κοπελες "της δουλειας" στα dating sites,συνηθως κανουν μπαμ απο μακρια,αλλα εγω προσωπικα δεν τις αποφευγω.Ισα ισα,μπορει να αποδειχτουν μια καλη εναλλακτικη για καποιο βραδυ που βρισκεσαι στις πουτανοπεριοχες...
Προσθετει και λιγο "ρομαντζο",γιατι αλλο να τη φορτωσεις στο χωρο της δουλειας της και αλλο να της δωσεις ραντεβου και να προηγηθει ενα ρομαντικο δειπνο..
Κι εκει βεβαια το παιζεις "παρθενα" οταν σου ζητησει λεφτα,οτι δηλαδη εγω "δε ξερω-δεν ειδα".. :grin:
Βεβαια ΠΑΝΤΑ εχεις φροντισει απο πριν να της δωσεις την εντυπωση και να δημιουργησεις το προφιλ του "καλου παιδιου"-φυσιολατρη και οχι του σεξοτουριστα..
Οπως πολυ σωστα ειπε ο lyst,εκφρασεις οπως teelak,boom boom,short time κι αλλα τετοια "συνθηματικα" κανεις πως δεν τα γνωριζεις...Κι αν τις συναντησεις στη Πατονγκ η τη Πατταγια,τους λες πως πρωτη φορα ηρθες και βεβαια ΜΟΝΟ για παρτη τους!!! ;)

Δυο αλλες παραμετροι που θελω να σχολιασω ειναι α)η ηλικια και β) η περιοχη που μενουν...
Το γεγονος πως πρεπει να εστιαζεις σε ενα ηλικιακο target group πιο κοντα στην ηλικια σου,δρα για εμενα προσωπικα αποτρεπτικα..Κι ειναι ο λογος που εχω παψει να ειμαι τοσο "ενεργος" στα dating sites..Εγω θελω πιπινια (pipinomaniac γαρ)..Τα μιλφονια 30+ δε με συγκινουν,εκτος εξαιρετικων περιπτωσεων..
Γι αυτο αλλωστε δεν απορριπτω a priori τις κοπελες "της δουλειας"...Γιατι αυτες δε πολυκοιταζουν τις ηλικιες..Πελατες ψαχνουν..Κι αν εισαι γυρω στα 40,μια χαρα "τσακωνεις" και 20χρονα..Και οπως προειπα,οταν ερθει η ωρα να πληρωσεις τη λυπητερη,το παιζεις "κινεζος"..What do you mean darling,"how much i give you"??? :2funny:

Οσον αφορα τη περιοχη,η αληθεια ειναι οτι στην επαρχια βρισκεις πολλα διαμαντια..Και το γεγονος πως αυτες δεν εχουν τοσο μεγαλη ευκολια να γνωρισουν καποιον (οπως εχει μια κοπελα που μενει πχ στη Μπανγκοκ),κανει τη δουλεια πολυ πιο ευκολη..
Ας οψεται το καταπληκτικο παρεακι που ειχαμε πριν 2 χρονια με pagtao και μπικου στη Πατταγια,που με αναγκασε να αλλαξω τα σχεδια γιατι ειχα κανονισει μια καταδρομικη για khon kaen και udon thani..
ποσο συμβαδιζουμε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Φαντομα το ειδα το μωρο(?) καλο ειναι αλλα για πιπινολατρεις.
1,52 υψος και 48 κιλα, θα τριζουν τα κοκκαλα του οταν το βαλω απο κατω.
Οι επιλογες μου εμενα ειναι καπως αλλιως. Πιο ασπρα, πιο ψηλα πιο γεματουλια.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
-THAI TRIP 2013

Παττάγια -10 μέρες-

Beer Bars : Σαφώς καλύτερη επιλογή απο τα Gogo πιά, κατα τη γνώμη μου βέβαια ! Κατα περιοχή : κοντά στη WS, δεν ήταν τα καλύτερα, μεγαλύτερες μάλλον ηλικίες και χαμηλότερο επίπεδο εμφάνισης. Στη Buakhao πήγα σ`ενα που το έλεγαν Pittbull, με 1-2 εξαιρετικά μιλφόνια, μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και γενικά καλή ατμόσφαιρα για τους γερο-φαρανγκ πελάτες του. Περιοχή soi3, πήγα απλώς για εξερευνηση, αλλά "χτύπησα" μιλφόνι 35+ για λονγκ...πραγματικό ηφαίστειο ! Περιοχή soi10 & 2nd Road, πάρα πολλές επιλογές αλλά όχι του γούστου μου καθώς μου παραπέφτανε μελαχρινά ! Περιοχή LK Metro, αντίστοιχη κατάσταση με τη WS. Περιοχή soi7, η καλύτερη κατα τη γνώμη στο είδος, πολύ κέφι διάθεση, ηλικιές 19 έως ?, πολλά διαμαντάκια! Εκεί παραλίγο να κάνω μία συνήθης μαλακία, βλέπω απο απόσταση το τέλειο μωρό, ξανθούλικο, τέλειες αναλογίες, πλησιάζω και της λέω κατ`ευθείαν για barfine, το γλυκό χαμόγελο ακολούθησε μιά βραχνή φωνούλα :"αν δεν σε πειράζει που είμαι lady boy, θα κάνω 2` να χαιρετήσω τις φίλες μου και να φύγουμε...", η αμηχανία μου πρόδωσε την απογοητευσή μου..."ok καταλαβαίνω  :grin:" Περιοχή soi8 εξίσου όμορφη ατμόσφαιρα με πολλά γκομενάκια να προσπαθούν να σε πείσουν να περάσεις έστω για μιά μπύρα !

Συνεχίζεται ...  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Και εχω βρει μπολικα απο αυτα παναθεματα τα, ολη μερα στο thaifriendly και στο
dateinasia ειμαι δεν προλαβαινω να ανταλλασω μυνηματα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
-THAI TRIP 2013

Παττάγια -10 μέρες-

Soi 6 : αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία, πέρασα απο `κει 2 φορές σε διαφορετικές μέρες και ώρες. Περασμένα μεγαλεία...όπως πολύ εύστοχα είπε ένας φίλος "σαν πανηγύρι που είναι στα μαζέματα" ! Τα LB περίπου στο 50%, σίγουρα δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό "sexiest soi of Pattaya".

Κορίτσια της Beach Road : Μόνο για κασκαντέρ !!!  :grin: πολύ χάλι, όχι ότι δεν μπορεί κάποιος να βρει κάτι που του κάνει...αλλά...

Disco`s : Mixx, πήγα απλώς για να περάσω 30` πριν απο ένα ραντεβού που είχα και γιατί μου δώσανε στο δρόμο ένα κουπόνι για 1+1 ποτό. 1-2 πολύ καλά ρωσάκια, μερικούς αραβοινδούς που ονειρεύονταν "λευκό" κρέας, μερικοί ρώσοι τύφλα να χοροπηδάνε, έφυγα πριν της 1.00 ...
Insomnia : Εκεί έγινε της πουτ..., ήταν το πιό σίγουρο μέρος για "φόρτωμα" και τις πιό πολλές φορές με καλό αποτέλεσμα ! Παρέα με τον "παλιό" mandipl κάναμε κάποια πολύ καλά "ψαρέματα" ! Το καλύτερο ένα φανταστικό "μωρό" gogo απο Windmil (το κορυφαίο του μαγαζιού) 21 ετών, 3αρι στήθος, ύψος πάνω απο 1.70, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ μου φαινόταν ακόμη πιό όμορφη, το όνομα της λιν ή γιν ή κάπως έτσι ! Όσο κι αν έψαξα πάνω της για ατέλειες...άδικος κόπος ! Θα θυμάμαι επίσης το 19χρονο "μωράκι" που γνώρισα πάνω στο μπατ bus που μοίραζε διαφημιστικά για τα party του Insomnnia, και βρεθήκαμε για ένα short, ένα ακόμη gogoκόριτσο απο το Happy που τίμησε με το παραπάνω το 2χίλιαρο για long, και σίγουρα δεν θα θυμάμαι για πολύ καιρό το μεθυσμένο έππιπλο που φόρτωσα την 2η μέρα !

Συνεχίζεται ...

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Δεν πολυγράφω εδώ αλλά μια και έπεσα πάνω σε αυτό ας το δώσω να το δείτε, έχει και γαμώ τις ατάκες. Αν γνωρίσετε καμιά φάτσα τώρα...

Πάντως μην μπλέκετε ρε με τις κοπέλες στα σάιτ. Δεν αξίζει για κανένα χιλιάρικο μπατόνια να τρέχετε ούτε να μπλέξετε σε καταστάσεις που δεν είναι καλές. Μπορεί στις περισσότερες φορές να μην γίνει τίποτα, αλλά αρκεί μία φορά να κάτσει η στραβή.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομα το ειδα το μωρο(?) καλο ειναι αλλα για πιπινολατρεις.
1,52 υψος και 48 κιλα, θα τριζουν τα κοκκαλα του οταν το βαλω απο κατω.
Οι επιλογες μου εμενα ειναι καπως αλλιως. Πιο ασπρα, πιο ψηλα πιο γεματουλια.
Εε τοτε παρε το παρακατω νομιζω ειναι μεσα στις προδιαγραφες που εχεις ορισει..μου στειλε μηνυμα αλλα εγω δε θα παρω...απο τις φωτογραφιες φαινεται καυλιαρα γιαυτο στη στελνω.  :rockon:  για ρωτα την αν ξερει την μπυραρια.  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Καλο και αυτο. Μου φαινεται λιγο του επαγγελματος. Του εστειλα μυνημα με το
παραμυθι μου και περιμενω τωρα να τσιμπηση και να απαντησει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στεφαν,νομιζω ηρθε η στιγμη να αποκαλυψουμε στο φορουμ το μικρο μας μυστικο..

Το πιπινι που γαμουσαμε κι οι δυο απο το Living Dolls μας κερατωσε... :P

Και γυρισε και τσοντα...το ΣΚΑΤΟΠΟΡΝΙΔΙΟ... :tickedoff:

[redtube]
]

Υ.Γ...Αχ αυτα τα βυζακια του με τις φουσκωτες ρογες...κολαση..δε σταματαγα να τις πιπιλαω... :boobies:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Στεφαν,νομιζω ηρθε η στιγμη να αποκαλυψουμε στο φορουμ το μικρο μας μυστικο..

Το πιπινι που γαμουσαμε κι οι δυο απο το Living Dolls μας κερατωσε... :P

Και γυρισε και τσοντα...το ΣΚΑΤΟΠΟΡΝΙΔΙΟ... :tickedoff:

[redtube]
]

Υ.Γ...Αχ αυτα τα βυζακια του με τις φουσκωτες ρογες...κολαση..δε σταματαγα να τις πιπιλαω... :boobies:

ΤΗ ΚΟΥΦΑΛΑ,  Ουτε ιερο ουτε οσιο!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
18χρονο πουτανιδιο , ειχα την ''τιμη'' να την φιλοξενησω καποιες ωρες στο VT 6 τον αυγουστο.....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και φυσικα επειμενη οτι δεν ειναι η ιδια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom