Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
γιατι π.μ γιατι π.μ
εδω χυμα να πλουτισουμε τις γνωσεις
οταν ευκαιρεις

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ωπα για ριξε ριπορτο λορδε οταν μπορεις μην το τσιγγουνευτεις εν αναγκη και σε πμ θενκς
Που θα πας καμποτζη? θα ξαναπερασεις απο το ελ πασο της καμποτζης το κο κονγκ?

Οχι
Θα παω Πνομ Πενχ και μετα λεω να ανεβω προς Λαος μερια , ακουσα κατι καλο για Πακσε!

ELGEO2

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το pakse ειναι  κεφαλοχωρι στο νοτο. μερος για εξορμησεις  στα βουνα και στα μειονοτικα χωρια .εγω δεν ειδα κατι ενδιαφερον .. βεβαια ηταν και πριν τρια χρονια ...
ευχομαι να ανεβει κατηγορια  :tits2: :tits2:
πιστευω οτι η πνομ πενχ ειναι αιωνες μπροστα απο το λαος γενικα ...
καλο ταξιδι σε οποιον παει ....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
το pakse ειναι  κεφαλοχωρι στο νοτο. μερος για εξορμησεις  στα βουνα και στα μειονοτικα χωρια .εγω δεν ειδα κατι ενδιαφερον .. βεβαια ηταν και πριν τρια χρονια ...
ευχομαι να ανεβει κατηγορια  :tits2: :tits2:
πιστευω οτι η πνομ πενχ ειναι αιωνες μπροστα απο το λαος γενικα ...
καλο ταξιδι σε οποιον παει ....

Μα εγω ειμαι δηλωμενος ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ!!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καλησπερα σε ολους θα ηθελα μια γνωμη για δυο ξενοδοχεια τα οποια βεβαια ειναι λιγο εκτος τοξου της δρασης...
αναφερομαι σε αυτα ..
επειδη τις προηγουμενες φορες που εχω κατεβει εχω μεινει μονο σε ξενοδοχεια στο σοι μπουακαο ..r-con residence...- nature view-... θα ηθελα αν καποιος εχει μεινει σε αυτα να δωσει απαντηση ...και οχι φιλολογικα καποιος που δεν εχει παει... αν αξιζει να παει καποιος σε αυτα ....το ρωταω μονο και μονο διοτι θελω και λιγο το ριλαξαρισμα ..λογω του φορτου εργασιας στην παταγια  :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2:.......:2funny: :2funny: :2funny:
και απο οτι παρατηρησα και τα δυο εχουν τις ανεσεις για κατι τετοιο αν παρει κανεις απο την πισινα και τα δωματια
και το κοστος ειναι μια χαρα για την περιοδο που σχεδιαζω ..απο μεσα μαιου μεχρι τις πρωτες μερες του ιουνιου
το cottage χρεωνει την βραδυα 26 ευρω
και το green park χρεωνει 33 ευρω
περιμενω απαντησεις αν καποιος γνωριζει!!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Suncity προσεξες αυτο που γραφει στη σελιδα του green park πανω αριστερα?
Αυτο και μονο ειναι λογος να το επιλεξεις..Αλλιως ειναι ενα καινουριο ξενοδοχειο,ανακαινισμενο,απο ενα παλιο..
Για μενα τουλαχιστον,η ηλικια ενος ξενοδοχειου παιζει μεγαλο ρολο στην επιλογη..
Παντως για να ψαχνεσαι για πιο απομακρυσμενα ξενοδοχεια,υποθετω πως θα εχεις μηχανακι..
Και η αληθεια ειναι πως οταν ξεφευγεις απο το κεντρο της δρασης,βρισκεις εξαιρετικα ξενοδοχεια σε πολυ καλυτερες τιμες..

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
φιλε λακη σε ευχαριστω τα βιντεακια σου ειναι μια βοηθεια περι τινος προκειται  να συναντησω στο cottage
τωρα που αναφερεις οτι κυριως συναντησες ηλικιωμενα ζευγαρια ..δεν με αφορα δεν παω για να κανω φιλους  :2funny: :2funny:
με ενδιαφερει οπως ανεφερα η χαλαρωση μετα τις δυσκολες νυχτες ..και πιστευω πως το προσφερει..ελπιζω να αρεσει η ολη φαση και στον φιλο που θα παμε μαζι αλλιως θα πρεπει παλι να ψαχτουμε καπου στο σοι μπουακαο οπου εχουμε ξαναμεινει...ειναι της αποψης να ειμαστε κοντα σε ολα και κακα τα ψεματα το cottage ..δεν ειναι...ελπιζω να τον πεισω... :2funny: :2funny:
για να σου δωδω να καταλαβεις οτι πηγαινα σχεδον καθε μερα οταν ξυπναγα για ριλαξαρισμα στο tonys gum στην 2nd road...
στο μεγαλο με την πισινα και τα μεγαλα δεντρα που νομιζεις οτι βρισκεσε καπου εξωτικα και οχι στην πολη .. που εχει επισης χαμαμ και σαουνα και τραπεζακια για μασσαζ..και γυμναστηριο φυσικα για οποιον θελει ακομα και γηπεδο τεννις....
και το κοστος ηταν 220 μπατ...

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
μπανγκοκ μου ειπαν αξιζει πιο πολυ.ισχυει;βασικα απο αποψη τιμων ρωταω και πλειονοτητα γυναικων..το σιγουρο ειναι οτι γλιτωνει κανεις τις μετακινησεις σε πατταγια ή πουκετ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μπανγκοκ μου ειπαν αξιζει πιο πολυ.ισχυει;βασικα απο αποψη τιμων ρωταω και πλειονοτητα γυναικων..το σιγουρο ειναι οτι γλιτωνει κανεις τις μετακινησεις σε πατταγια ή πουκετ
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα...
Το Πουκετ ειναι σα "mini market"..
Η Πατταγια σαν "Super market"...και
η Μπανγκοκ "καταστημα Delicatessen"... :grin:
Δηλαδη...
Καλυτερη σε γενικες γραμμες ποιοτητα...
Πιο περιεργα προιοντα (παιζει και αρκετη λευκη σαρκα)...
Πιο μικρο και "μαζεμενο" μαγαζι (εχει 3 μικρες σχετικα "πιατσες"-οι 2 κοντα,η τριτη πιο μακρια)...
Εχει ελαχιστα budget προιοντα τυπου beer bars..
Ελαχιστα "φρηλανσεραδικα" σε σχεση με το μεγεθος..
Το μασαζ πουλιεται σε πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες,με περιτυλιγμα "teen massage" και "soapy massage"...Δεν παιζει δηλαδη "στρωμα καταχαμα και κουρτινα αναμεσα"...
Εχει και εξεζητημενα προιοντα (Gentlemens club) που ναι μεν σου πεταγονται τα ματια απο τα μουνια που κυκλοφορουν μεσα,αλλα δυσκολα "τρως"...(Χωρια που πρεπει να σου περισσευουν τα μπατοπουλα απο τα μπατζακια για να τα επισκεφτεις)...
Ειναι σαφως ακριβοτερη...

Ειναι μια χαοτικη πρωτευουσα,με απιστευτο κυκλοφοριακο...Τρελλες αντιθεσεις...Απο την απολυτη χλιδα και τους ουρανοξυστες,στις παραγκες.....Τρελλο clubbing-ανευ φορτωματος..Τρελλο shopping με τεραστια εμπορικα...
Και πανω απ ολα μια νορμαλ πολη,οπου ο κοσμος ζει και εργαζεται σε "κανονικες" δουλειες και οχι στη συντριπτικη τους πλειοψηφια "sex oriented" οπως στη Πατταγια και τη Πατονγκ... ;)

Με λιγα λογια...Αν πας για σεξοτουρισμο κατα βαση....Πατταγια-Πατονγκ και ξερο ψωμι..Η Μπανγκοκ ειναι πιο "ψαγμενο" μερος...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Φιλε Suncity....Τωρα που θυμηθηκα....αν εχετε προβλημα με τα κουνουπια,δεν προτεινετε το Cottage!!λογω της βλαστησης,εχει πολλα!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Κριμα που βιαστηκα και εβγαλα το Σαββατο με Ετζυπτ. Στα 620 ευρω μεσω Κινας για Φλεβαρη.
Η Καταρ μου εβγαζε σημερα το ιδιο με 691 και θα το προτιμουσα σε σχεση με την Ετζυπτ.

aand

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
molis epestrepsa apo to partheniko mou taksidi 16 meres bangkok pattaya  apisteyth empeiria ontws isws logw prwths mou foras ta evlepa ola rodina

Apo twra skeftomai pote tha mporesw na epistrepsw to syntomotero dynato . :rockon: :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπον προσφατα μεσω ενος φιλου ανακαλυψα μια νεα εφαρμογουλα το wechat
Ηδη την εχω εγκαταστησει στο ipad και τη χρησιμοποιω παραλληλα με το line
Τι κανει τωρα αυτη η εφαρμογη? ειναι σαν το line δηλαδη κανεις chat κανονικα κτλ αλλα κανει και κατι παραπανω...Ανιχνευει ολες τις γκομενες που ειναι σε ακτινα 5χιλιομετρων απο εσενα που εχουν και αυτες wechat εγκατεστημενο και δειχνει φωτογραφιες τους κτλ. Αν σου αρεσει καποια στελνεις μηνυμα και αν απαντησει αρχιζει το παιχνιδι...το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι βρισκεται κοντα και τη συναντας ευκολα αν και μετα τα πρωτα πηδηματα αυτο γινεται μεγα μειονεκτημα ιδιαιτερα αν προκειται περι κολλητσιδας...αλλα το λεω αυτο γιατι συνηθως βαριεμαι να τρεχω στην αλλη ακρη της βκκ για ραντεβου οποτε προτιμω συνηθως αυτες που ειναι κοντα μου αλλα οχι υπερβολικα κοντα...βεβαια πολυ λιγες απαντανε στα 10 μυνηματα το πολυ 2-3...αλλα χτες σταθηκα τυχερος επεσα πανω σε ενα 20χρονο πιπινι απο το λαος που δουλευει σε σνουκερ κλαμπ στη γειτονια μου...ανταλλαξαμε τηλεφωνα και μιλησαμε για λιγο...εχει μπει σε αμεση προτεραιοτητα για συναντηςη οταν γυρισω απο τις φυσιολατρικες μου διακοπες στα χωρια του καντΣαναμπουρι κοντα στη μυανμαρ που ξεκινανε απο αυριο
Μεσα στον οκτωβρη θα κανω επισης πενταημερη καταδρομικη κο σαμουι για φυσιολατρεια και "φυσιολατρεια". Θα δωςω συντομο ριπορτο και απο εκει αν καποιος εχει τιποτα τιπς ας γραψει εδω.

Κατα τα αλλα εδω και 3 βδομαδες κανω dating ενα 23χρομο μωρο απο το thaifriendly η οποια μου εκατσε στο τριτο ραντεβου αν και μαλλον θα μπορουσα και στο δευτερο αλλα συνηθως δε βιαζομαι...κοριτσι απο καλη οικογενεια, με καλη δουλιτσα και ψιλο-απειρο απο σχεσεις και αυτο φανηκε γιατι ψιλοπονουσε την ωρα του σεξ...σιγα σιγα συνηθιζει ομως πεφτει και το απαραιτητο training...δυστυχως θελει μποιφρεντ και προσπαθω να της το φερω ετσι ωστε να συμβιβαστει με την ιδεα της γκικ-ψευτομποιφρεντ αλλα δεν ειναι ευκολη υποθεςη...καμια φορα αισθανομαι σα να ακροβατω σε τεντωμενο σκοινι  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μετα απο κανα μηνα καθημερινης ενασχολησης σε chating στο Thaifriendly και στο
dateinasia σταματησα πια να ασχολουμαι αφενος γιατι ειναι πολυ νωρις, και πολλα
απο τα κοριτσια ειναι ανυπομονα για αμεσο ραντεβου, αφετερου ειχα παρατησει τη
δουλεια μου και ολη μερα εγραφα μυνηματα στο λαπτοπ.
Θα ξαναρχισω κανα μηνα πριν παω Ταυλανδη, με κανα δυο κοπελες μονο, τις πιο σιγουρες.
Και μερικα ευτραπελα απο το chat με τα κοριστια:
Η μια στο δευτερο μυνημα που μου εστειλε μου γραφει: Με παντρευεσαι;
Η αλλη δεν της εγραψα για μια ολοκληρη μερα και αρχισε τη γκρινια οτι τη βαρεθηκα.
Μια αλλη μου εγραψε οτι ειναι απο το Λοει (στα συνορα με το Λαος) και οταν της ειπα
οτι ειναι μακρυα απο Μπανγκοκ μου εγραψε οτι δεν την αγαπαω και αν την αγαπουσα θα
πηγαινα μεχρι την ακρη του κοσμου για να τη βρω (και ολες αυτες οι αγαπες και τα
λουλουδια με μολις ανταλλαγη 5 μυνηματων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Και το πιο κουφο (σημερινο). Το μεταφερω στα Αγγλικα οπως ακριβως το εστειλε
33χρονη ταυλανδεζα. (Στο προφιλ μου εχω βαλει οτι ειμαι 10 χρονια νεωτερος δηλ. 47)
Υοu dont look 47, look younger  :2funny: and handsome  :bounce-glasses:, i want to do
child with you.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom