Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Και αυτο
Ειναι(οπως το τοποθετησα απο την αρχη) ενα απο τα πολλα που υπαρχουν για μενα
και αυτο που εχει σχεση με τον χωρο και το υφος του thrent που συνομιλουμε.
Ομως η ζωη δεν ειναι μονο το sex.
Μπορω να σου πω και αλλα δικα μου δελεαρ

Φυσικες ομορφιες
Γευσεις
Γνωριμια διαφορετικου πολιτισμου
Ασφαλεια
Καλος καιρος
Ψωνια(ειδικα ενδυση)
Μαλλον η φθηνοτερη χωρα που περιλαμβανει ολα τα ανωτερω
Και αλλα λιγοτερης σημασιας

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Εγώ συμφωνώ με όσα αναφέρεις για φυσ. ομορφιές, πολιτισμό κλπ, αλλά για το θέμα της ασφάλειας τι ισχύει; Νομίζω οτι αν σε μπουζουριάσουν εκεί για κάτι (π.χ. σου βάζει κάποιος ναρκωτικά στις αποσκευές και σε καρφώνει) την έχεις βάψει! Τι ακριβώς ισχύει;
Εγώ θα φοβόμουν περισσότερο τους μπάτσους εκεί και όχι την τοπική παρανομία.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε τι κακο εχει κανει η τηλεοραση!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε γιαννη με το συμπαθειο αλλα αν σε πιασουν σε πανε στο εξπρες του μεσονυκτιου και ανακαλυπτεις αλλες ευαισθητες πτυχες του εαυτου σου χαχαχαχα εγω παντως επι 10 χρονια δεν ειχα την ευκαιρια αυτης της εμπειριας
χλωμο αν θα την εχω ποτε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε παιδια γιατι πατε εκει περα?δηλ αισθανεστε πλουσιοι?γοηδες?τι σας τραβαει?δεν μεμφομαι,ρωταω,,το μουντ ειναι?
αποσον εχω διαβασει καμμια 50αρια σελιδες,ουτε φτηνο γαμησι εχει,ουτε καμακι..ουτε οι γυναικες λενε κατι,χειροτερες απο παντου ειναι,απο βραζιλια κουβα η ρωσσια ας πουμε
,,τι σας τραβαει λοιπον?θαθελα την γνωμη οσων εχουν διαθεση να μοιραστουν μαζι μας τα ενδοψυχα τους,,
ρισπεκτ
αισθανομαστε ολοι μπραντ πιτ , τζορτζ κλουνεει κλπ αναλογα με το πως θελει ο καθενας καθοτι ειμαστε ολοι μπαζα και πλουσιοι σαν τον μπιλ γκειτς

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αισθανομαστε ολοι μπραντ πιτ , τζορτζ κλουνεει κλπ αναλογα με το πως θελει ο καθενας καθοτι ειμαστε ολοι μπαζα και πλουσιοι σαν τον μπιλ γκειτς
Επισης ειμαστε και φτωχαδακια και δεν μπορουμε να κανουμε διακοπες στην πανακριβη ελλαδα και αναγκαζομαστε να πηγαινουμε ταιλανδη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Αυτο αναρωτιεμαι και εγω τα τελευταια 5 χρονια. Γιατι παω εκει.
Εκανα το λαθος και πηγα τη πρωτη φορα. Τι να κανω τωρα;
Κολλησα ο πουστης Ταυλανδιτιδα και τωρα αντε να σωθω.
(Σημ: Το "πουστης" με τη καλη εννοια, μη παρεξηγηθουμε τωρα
στα κωλο-γεραματα μας :grin:)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχα
ταυλανδιτιδα παππου μου??? ....μη αναστρεψιμη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω Sakis rouvas αισθανομαι steffan δεν εφτασα ακομη stars του hollywood

nihau11

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις
να συμπερανω λοιπον οτι το μουντ ειναι αυτο που σας τραβαει πιο πολυ?ετσι καταλαβαινω
καο για να κανουμε μια πιο  ουσιαστικη συζητηση,οι συντροφοι της μιας η πιο πολλων φορας,ειναι καλες σε αυτο?
δηλ σου μεταγερουν την ψευδαισθηση οτι κανουν κατι αληθινο?παθιαζονται εστω κ ψευτικα?
αν καποιος εχει παει με στουντιοκοριτσα που κοιταν το ρολοι κ ρωταν δεκα φορες,"φινισ"? φινισ"?,,καταλαβαινει την ερωτηση

nihau11

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
κωλο-γερε ρισπεκτ
αν θελεις μας το  κανεις πιο συγκεκριμενο,
τι ειναι ,αν το κλεισουμε σε τρεις γραμμες-η πιο πολλες-
που συνισταται αυτη η ταυλανδιτιτα
για εσενα προσωπικα?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
345
Πόντοι
2.027
αφου σε βλεπω και εχεις ενδιαφερον γιατι δεν κανεις μια βολτα κατω να ερθεις μετα να μας πεις τις εντυπωσεις σου ...ετσι θα βγεις και απο τον κοπο να περιμενεις απαντησεις ..και να γλιτωσεις το ''δουλεμα''που εχει αρχισει και γινετε ....

nihau11

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
αφου σε βλεπω και εχεις ενδιαφερον γιατι δεν κανεις μια βολτα κατω να ερθεις μετα να μας πεις τις εντυπωσεις σου ...ετσι θα βγεις και απο τον κοπο να περιμενεις απαντησεις ..και να γλιτωσεις το ''δουλεμα''που εχει αρχισει και γινετε ....
αν γινεται δουλεμα,ειμαι ικανος να κρινω ποιος οντως απαντα σοβαρακαι ποιος τρολαρει μειωνοντας τον ευατο του κι οχι εμενα
ευλογη η απορια σου,αλλα απλη και η απαντηση σε αυτη
το τριπ απαιτει μεγαλο μπατζετ για ενα εστω 12-15 ημερο,οποτε θελω μεσα απο τις απαντησεις να δω αν αξιζει να διαθεσω τον φετινο ελευθερο χρονο μου και τα σημαντικα για μενα χρηματα που υπολογιζω να ξοδευτουν(700-800μεταφορα και κανα 100-120 την μερα,μαλλον)τουτεστιν κανα 2000,μαλλον και 2500,,σορρυ για εμενα δεν ειναι κ λιγα,,,
εξ ου και θα επιμεινω σε οσους θελουν ουσιαστικα να μεταφερουν ενα καποιο κομματι της εμπειριας τους εδω,και να συμπερανω,οσο αυτο ειναι εφικτο,κατα ποσον εχει βαλιου,για εμενα αυτο το ακριβουτσικο τριπ,,,,
ετσι κι αλλιως τα αλλλα θεματα σε σχεση με πληροφοριες ειναι γενικα πληρη,,,το γενικο ομως οβερ ωλ συμπερασμα του καθενος εχει μεγαλο ενδιαφερον
αυτα,,,

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
345
Πόντοι
2.027
οτι ερωτησεις εχεις κατα νου ειναι απαντημενες ..το μονο που εχεις να κανεις ειναι το διαβασμα και να ξερεις οτι αν κατσεις και διαβασεις θα προλαβεις και καποιες ερωτησεις που ισως σου δημιουργηθουν στην πορεια ..και δεν θα χρειαζετε να περιμενεις οταν και αν σου απαντησουν

nihau11

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
οτι ερωτησεις εχεις κατα νου ειναι απαντημενες ..το μονο που εχεις να κανεις ειναι το διαβασμα και να ξερεις οτι αν κατσεις και διαβασεις θα προλαβεις και καποιες ερωτησεις που ισως σου δημιουργηθουν στην πορεια ..και δεν θα χρειαζετε να περιμενεις οταν και αν σου απαντησουν
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ
θα μου επιτρεψεις να αποφασισω εγω για το πως θα λειτουργω σε σχεση με τις προθεσεις και τις κινησεις μου στο θεμα αυτο

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
new fruit... :idiot:
Κι εσεις αμεσως να το φατε το παλληκαρι... :grin:
Παλιοπαιδα.. :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γιατι εσυ εχεις το αλαθητο,
πολυξερε??
Σαφως και οχι..Απλα διακατεχομαι απο απλη λογικη... :grin:
Και εχω την εντυπωση πως ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ με αυτον τον κυριο,αν εμπαινα στο φορουμ πχ της Κουβας και στο πρωτο ποστ αρχισα να λεω "Ρε μαγκες γιατι πατε στη Κουβα?..Ειστε ηλιθιοι?..Μαλακες?..Αφου οι γκομενες εκει ειναι πατσαβουρες του κερατα...Σαυρες..Πρεπει να εισαι εντελως αγαμητος η ανωμαλος για να γαμησεις αυτα τα σαβουρια"..
Γιατι δε πατε στη Ταυλανδη που εχει θεομουνα??? :huh:
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom