Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Επιστροφη απο πουκετ. ανοιξε ενα κλαμπακι διπλα στην hollywood.  τιμες για short απο 1000-2000. γιναν περιεργα σκηνικα φετος που με καναν να αναθεωρησω την αποψη μου για ταυλανδη κ με ταρακουνησαν. θυμαμαι παλια ποστ που ελεγαν για gfe κτλ..αλλα δεν εξηγουσαν την ψυχολογια των ταυλανδεζων κοριτσιων. δεν θα μπω στην διαδικασια να την περιγραψω, οπως νομιζω οτι ειναι, απλα αποφυγετε τα gfe.γαμηστε κ φυγετε. τελειως λαθος να μιλας για gfe στην ταυλανδη, οπως το αντιληφθηκα εγω φετος. τα κοριτσακια οσο μικρα κ να φαινονται, ειναι μηχανες που μαζευουν χρημα..απο παντου.σου το πουλανε αυτο για να τα μαζεψουν-οποτε οσοι ειστε ευαισθητοι αποφυγετε τα gfe.το εχουν πει κ αλλοι απλα το λεω κ γω.
γνωρισαμε κατι 20χρονα πουταναρια που δουλευουν στην nana bangkok στο entelκαπως,μας κερασαν ποτα, σφηνακια, μας καλεσαν στο ξενοδοχειο τους, καταληξαμε στο jakuzi τους-ολα τζαμπα.
η πιο ωραια γομενα που γνωρισα στα ταξιδια μου-εκτος αυτης στο βιετναμ-το πρωτο βραδυ δεν ηθελε να γαμηθει κ ρωτουσε δεξια-αριστερα ποσο παει.τελικα συμφωνησαμε στα 1500 κ τελευταια στιγμη αρνηθηκε. το επομενο βραδυ ηρθε με 1500 αλλα δεν μπορουσε να μπει στο ξενοδοχειο.γιατι δεν εφερες την καρτα σου την ρωτησα? πως να το ξερω μου ειπε οτι χρειαζεται καρτα!την τριτη την πιστολιασα εγω, γιατι το πραμα πηγαινε αλλου. απιστευτο κοριτσι, αλλα οταν μου μιλησε με ταρακουνησε ολοκληρο.εκφρασεις που τις βλεπεις στα εργα, αλλα οταν σου τις λενε απο κοντα πονανε. τα επομενα 2 βραδια με ρωτησε αν θελω να ξαναερθει.της ειπα οχι κ την ξεπερασα με ενα 20 χρονο μωρακι. ευτυχως.
κατι τετοιες στιγμες, ομορφαινουν την ζωη μας. σε κανουν να θελεις να επισκεφτεις αυτο τοω μπουρδελοτοπο της πατονγκ ξανα κ ξανα-κ το καταφερνουν. αλλα θελει προσοχη.τα πλασματακια αυτα ειναι διαβολοι-μηχανες του χρηματος.οι αγαπουληδες μην το ξεχνατε αυτο. ειμαστε ολοι πελατες της μιας βραδιας.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για τον Μήτλογλου

Συνημμένα

• Gleece.jpg
    Gleece.jpg
    304,9 KB · Εμφανίσεις: 23

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
α ρε τυχεροι τα εχετε ξεμουνιάσεις τα ασιατάκια

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
πρεπει φετος να βγαλεις με την καινουρια φανελα !!!!!!!

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
allo.. ρε παιδιά, η soi post office & η soi Honey που είναι?

Υ.Γ. θα είναι κανείς πατάγια από 13 μέχρι 23 Δεκ.?

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
το σοι post office ειναι καθετος στην μπιτς ροαντ και φτανει μεχρι σεκοντ ειναι οπως πας απο  mike mall στην walking και ειναι ενα στενο πριν το ρογιαλ γκαρντεν mall
το σοι honey ειναι αναμεσα στην second και στην buakhao  το επομενο απο  σοι diana αλλιως λεγεται σοι 11 σεκοντ ροαντ

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
το σοι post office ειναι καθετος στην μπιτς ροαντ και φτανει μεχρι σεκοντ ειναι οπως πας απο  mike mall στην walking και ειναι ενα στενο πριν το ρογιαλ γκαρντεν mall
το σοι honey ειναι αναμεσα στην second και στην buakhao  το επομενο απο  σοι diana αλλιως λεγεται σοι 11 σεκοντ ροαντ

Τhx...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φίλε Hard, αν ψάχνεσαι για hotel, τσέκαρε αυτό που postαρα στις χρηστικές πληροφορίες, νομίζω πως θα σου κάνει !
To Bay resort?

Thx.. Μάλλον θα κλείσω το  Canterbury Tales Cafe το δωμάτιο 401 . Ήδη έχουμε ανταλλάξει mail. Στο pattaya addicts που το βρήκα έχε γενικά καλές κριτικές. Θα δούμε. Πάντως ευχαριστώ κ πάλι...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Μπα, ξεμυτισατε πουλακια μου; Αντε να ανεβει λιγο το θρεντ,πλησιαζει και ο καιρος για κατω.........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Γιορο τη περασμενη βδομαδα εκανα διακοπες στο χωριο σου, δεν μπορουσα ομως να επικοινωνησω μαζι σου γιατι ημουνα με τη κυρα.

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
To Bay resort?

Thx.. Μάλλον θα κλείσω το  Canterbury Tales Cafe το δωμάτιο 401 . Ήδη έχουμε ανταλλάξει mail. Στο pattaya addicts που το βρήκα έχε γενικά καλές κριτικές. Θα δούμε. Πάντως ευχαριστώ κ πάλι...

Για το Canterbury Tales Cafe καλυτερα να το ξεχασεις.
Εφυγα απο εκει πριν απο 1 ωρα και αλλαξα ξενοδοχειο

Βρωμουσε, πολυ σκονη και κατσαριδες.....ποτε ξανα.

Στις φωτο, οπως και στην πραγματικοτητα ειναι παρα πολυ ευρυχωρο αλλα δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος.
Ευτυχως το ειχα κανει book μονο για 2 μερες(οπως παντα) και βρικα αλλο στην μπουακαο.

Κανε και εσυ το ιδιο, 2 μερες και βρες αλλο αλλου ή καλυτερα αλλου κατευθειαν.

Να φανταστεις ντρεπομουν να φερω γυναικα, βρωμουσε κλεισουρα δαπεδου....ολες παραπονεθηκαν.

Επισης μου εφαγε και 100 μπατ

20 λιρες προκαταβολη περιπου 1000 μπατ στο πολυ χαλαρο, το δωματιο εκανε 550 η μερα αρα 1100 η 2.
Μου ζητησε αλλα 240, κανονικα 140 αλλα το επαιξε τρελιτσα και ειπε κατι ταιλανδικα, τα εδωσα και σηκωθηκα εφυγα

καλη συνεχεια

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
επισης ο τυπος ειναι χορηγος στο addicts γιαυτο και ολα αυτα
δες καλυτερα το trip advisor gia na katalabeis

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Γιορο τη περασμενη βδομαδα εκανα διακοπες στο χωριο σου, δεν μπορουσα ομως να επικοινωνησω μαζι σου γιατι ημουνα με τη κυρα.
δεν πειραζει θα τα πουμε ετσι και αλλιως στην πολη των αγγελων !!!!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
To Bay resort?

Thx.. Μάλλον θα κλείσω το  Canterbury Tales Cafe το δωμάτιο 401 . Ήδη έχουμε ανταλλάξει mail. Στο pattaya addicts που το βρήκα έχε γενικά καλές κριτικές. Θα δούμε. Πάντως ευχαριστώ κ πάλι...

Το Bay Resort είναι καλό αλλά τον Αύγουστο-Σεπτέβριο σηκώνανε ακριβώς δίπλα ένα τεράστιο κτίριο με αποτέλεσμα η φασαρία και η σκόνη να φτάνει ως τη Beach road, δες και το Areca αν το αντέχεις οικονομικά ...πάντως απο το nature view έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αν αξαιρέσουμε μόνο το φαγητό που ήταν μετριο. Η πισίνα σε κανονικές διαστάσεις και όχι "μπανιέρα" και γενικά τα πίσω δωμάτια πολύ ήσυχα ! Απόσταση "ποδαράτος" απο ws κανένα 10` χαλαρά και soi 7-8, metro περίπου το ίδιο και λιγότερο !  
Αν τελικά το επιλέξεις ζήτα οπωσδήποτε pool view και όχι στη buakhao (εκτός κι αν σου αρέσει πιό πολύ η θέα της κίνησης) όπως και τα Deluxe αξίζουν για 100 μπατ διαφορά.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Για το Canterbury Tales Cafe καλυτερα να το ξεχασεις.
Εφυγα απο εκει πριν απο 1 ωρα και αλλαξα ξενοδοχειο

Βρωμουσε, πολυ σκονη και κατσαριδες.....ποτε ξανα.

Στις φωτο, οπως και στην πραγματικοτητα ειναι παρα πολυ ευρυχωρο αλλα δεν εμεινα καθολου ικανοποιημενος.
Ευτυχως το ειχα κανει book μονο για 2 μερες(οπως παντα) και βρικα αλλο στην μπουακαο.

Κανε και εσυ το ιδιο, 2 μερες και βρες αλλο αλλου ή καλυτερα αλλου κατευθειαν.

Να φανταστεις ντρεπομουν να φερω γυναικα, βρωμουσε κλεισουρα δαπεδου....ολες παραπονεθηκαν.

Επισης μου εφαγε και 100 μπατ

20 λιρες προκαταβολη περιπου 1000 μπατ στο πολυ χαλαρο, το δωματιο εκανε 550 η μερα αρα 1100 η 2.
Μου ζητησε αλλα 240, κανονικα 140 αλλα το επαιξε τρελιτσα και ειπε κατι ταιλανδικα, τα εδωσα και σηκωθηκα εφυγα

καλη συνεχεια
Το Bay Resort είναι καλό αλλά τον Αύγουστο-Σεπτέβριο σηκώνανε ακριβώς δίπλα ένα τεράστιο κτίριο με αποτέλεσμα η φασαρία και η σκόνη να φτάνει ως τη Beach road, δες και το Areca αν το αντέχεις οικονομικά ...πάντως απο το nature view έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, αν αξαιρέσουμε μόνο το φαγητό που ήταν μετριο. Η πισίνα σε κανονικές διαστάσεις και όχι "μπανιέρα" και γενικά τα πίσω δωμάτια πολύ ήσυχα ! Απόσταση "ποδαράτος" απο ws κανένα 10` χαλαρά και soi 7-8, metro περίπου το ίδιο και λιγότερο !  
Αν τελικά το επιλέξεις ζήτα οπωσδήποτε pool view και όχι στη buakhao (εκτός κι αν σου αρέσει πιό πολύ η θέα της κίνησης) όπως και τα Deluxe αξίζουν για 100 μπατ διαφορά.

Τhx. Ψάχνω αλλού λοιπόν.

Geo το  nature view έχει safe deposit?

Κάποια πρόταση με 1000 THB κ walking distance από soi 6?  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom