Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Τσέκαρε κι αυτό αν δεν σ`ενδιαφέρει η πισίνα. Soi 13 & beach road ...αν το κλείσεις όμως μόνο απο το site τους ισχύει το guest friendly ...

:think: Δεν βρήκα να έχει ιστότοπο το ξενοδοχείο. Ή εννοείς από το μπουκιννκ κομ?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
:think: Δεν βρήκα να έχει ιστότοπο το ξενοδοχείο. Ή εννοείς από το μπουκιννκ κομ?

Hard, μάλλον δεν ισχίει αυτό που έγραψα...η σελίδα τους δεν υπάρχει πιά. Πάντως το καλοκαίρι έκανα κράτηση μέσω booking και στη συνέχεια διάβασα στο site τους πως για να μην υπάρχει χρέωση επισκεπτών πρέπει να κλειστεί κατ`ευθείαν σ`αυτούς...φυσικά το ακύρωσα αμμέσως και πήγα στο nature view ...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σας ευχαριστώ όλους, τελικά έκλεισα sabai resort villa b σε 1650 μπατ, τιμή χαμηλότερη από το σάιτ τους μέσω μέιλ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.755
Πόντοι
19.795
Αρχιζει και γινεται πολυ ανησυχητικη η κατασταση στη Ταυλανδη. Ας ελπισουμε οτι θα
βρεθει συντομα λυση. Φαντομα κανε μας κανα ρεπορτ, πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αρχιζει και γινεται πολυ ανησυχητικη η κατασταση στη Ταυλανδη. Ας ελπισουμε οτι θα
βρεθει συντομα λυση............

Η λύση είναι απλή. Κατηφορίζεις νότια  για να κάνεις και κάνα μπανάκι που κάνει και καλό στα αθροιτικά.  :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.755
Πόντοι
19.795
Η λύση είναι απλή. Κατηφορίζεις νότια  για να κάνεις και κάνα μπανάκι που κάνει και καλό στα αθροιτικά.  :rockon:
Οσο γιαυτο...μεχρι πριν απο 10 μερες μπανακια εκανα.Τι να το κανεις ομως.
Γεραματα. Αρθροιτικα, οσφιαλγιες, κομαρες, σηκωμαρες :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
βρεθει συντομα λυση. Φαντομα κανε μας κανα ρεπορτ, πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα;
Εχω μπει τοσο βαθεια στα dating sites που δεν προλαβαινω ουτε νεα να διαβασω....οι γκομενες και οι φιλοι μου τα λενε η αν πεσω σε καμια ανοιχτη τηλεοραση καπου  :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Εχω μπει τοσο βαθεια στα dating sites που δεν προλαβαινω ουτε νεα να διαβασω....οι γκομενες και οι φιλοι μου τα λενε η αν πεσω σε καμια ανοιχτη τηλεοραση καπου   :2funny:
Ρε Φαντομα δώσε και τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Μην  μαςτα αφήνεις στην μέση.
Ετοιμάζω και εγώ την επιχείρηση  '' true love"  part2  τον Γενάρη για καμία βδομάδα  ίσως και παραπάνω γιατί η προσφορά είναι μεγάλη. Ελπίζω να μην κάνουμε σχέση με τα ίδια κορίτσια  :grin:  :grin:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ρε Φαντομα δώσε και τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Μην  μαςτα αφήνεις στην μέση.
Ετοιμάζω και εγώ την επιχείρηση  '' true love"  part2  τον Γενάρη για καμία βδομάδα  ίσως και παραπάνω γιατί η προσφορά είναι μεγάλη. Ελπίζω να μην κάνουμε σχέση με τα ίδια κορίτσια  :grin:  :grin:
εεε και να κανουμε τι σε πειραζει "σχεση" κανουμε οχι σχεση  :2funny:  αν και σε μια βδομαδα που θα εισαι λιγο δυσκολο να πεσουμε στις ιδιες...με αλλους δυο συναδελφους ομως οταν ανοιγουμε τα line μας τυχαινει συχνα να εχουμε περασμενες τις ιδιες γκομενες    :2funny:  οποτε κανουμε recycling  :2funny:

δεν εχω κατι νεωτερο αλλα εχω γραψει αρκετα σε προηγουμενα μου ποστ...τωρα εχω γινει μελος επι πληρωμη και στα δυο σαιτς thaifriendly και thailovelinks...αν δεν πληρωσεις σωστη δουλεια δε γινεται...εχω πηδηξει μεχι τωρα 3 γκομενες απο εκει μεσα ειχα γραψει στο παρελθον το ιστορικο...η μια η καλυτερη εγινε μαλιστα και gig  βγηκαμε καμια δεκαρια ραντεβου, αυτη μου καθισε στο δευτερο...ακομα εχουμε επαφη και εχει σταματησει να μου τα πρηζει και για μποιφρεντ...το παιζω πολυασχολος για να μη μου τα ζαλιζουν καθε μερα, αν γενικα τους φερεσε καλα και περναν γενικα καλα μαζι σου το παιρνουν αποφαση οτι ναι μεν σχεση δε γινεται αλλα απο το τιποτα καλη και η παναγιωτενα οποτε συμβιβαζονται...θα μπορουσα και περισσοτερες αλλα 2-3 αλλες δε μου πολυαρεσαν και πολυ συχνα οι φωτογραφιες ειναι δυστυχως ανωτερες των περιστασεων...δεν εχω πολυ χρονο και μου εχει στοιχισει αυτο γιατι εχω χασει αρκετες ευκαιριες...η κατασταση παντως ειναι καπως περιεργη...ειναι φορες που εχω ραντεβου στη σειρα την ιδια μερα και δεν ξερω ποιο να διαλεξω και αναγκαστικα ακυρωνω η αναβαλλω μερικες και αλλες μερες που ειμαι ελευθερος, μπαινω στο line να κλεισω ραντεβου και δε μου βγαινει ουτε ενα...σε αυτες τις περιπτωσεις μπαινει μπρος το σχεδιο Β δηλαδη αν ειναι παρασκευη η σαββατο παμε στα γνωριμα στεκια δηλαδη πορνοντισκο η αν ειναι μεσοβδομαδα μασσαζ οπως καλη ωρα η βδομαδα που μας περασε...καποιος που κανει τουρισμο παντως δε βλεπω πως μπορει να πηδηξει καλα κομματια μεσα σε 1-2 βδομαδες...εκτος κι αν ειναι πολυ τυχερος...οι πολυ καλες σπανια καθονται στο πρωτο ραντεβου...τωρα ψηνω ενα ασπρουδερο μωρο, 23 μαιων, πολυ σεξι, εχουμε βγει δυο ραντεβου, στο δευτερο πεσανε κατι γλωσσσοφιλα μεσα στο καρο, μου το παιζει λιγο δυσκολη και δεν πολυβιαζεται αλλα ειναι μεχρι να την παρασυρω στο condo μου...πιστευω θεμα χρονου ειναι...να πω επισης οτι η χρηση ταυλανδικης βοηθαει τα μεγιστα γιατι αυτοματως σε ξεχωριζει απο το σωρο

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Θεοσωστος είσαι  :thumbsup:
Για μας τους μη προνομιούχους τα πράγματα είναι πιο δύσκολα  απαιτούν περισσότερο χρόνο  αλλά ας είναι καλά το Skype που μας γλυτώνει από τις μούφα γκομενες και από πολλά προκαταρκτικά. Αλλά για να ανέβει το ποσοστό επιτυχίας ανεβαίνει και το όριο ηλικίας. Με target group 28-35  τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.755
Πόντοι
19.795
Ελπιζω να ειναι ακομα πιο ευκολα με 34-40 :rolleyes:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Άσχετο, το ξέρω... Αλλά μια εβδομάδα ακόμα για LOS  :dancing: :rockon: :happy: :bounce-glasses: :headbang2: :smitten: :grin: :thumbsup:  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom