geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
sabai resort εχει μείνει κανείς να μου πει εντυπώσεις?
Δεν έμεινα αλλά το θυμάμαι όταν πήγα στην περιοχή, μου φάνηκε πολύ καλό, πρέπει όμως να συμβιβαστείς με την "καρότσα" !!!
Τσέκαρε κι αυτό αν δεν σ`ενδιαφέρει η πισίνα. Soi 13 & beach road ...αν το κλείσεις όμως μόνο απο το site τους ισχύει το guest friendly ...
Δεν βρήκα να έχει ιστότοπο το ξενοδοχείο. Ή εννοείς από το μπουκιννκ κομ?
να περάσεις καλά και περιμένουμε report !!!Σας ευχαριστώ όλους, τελικά έκλεισα sabai resort villa b σε 1650 μπατ, τιμή χαμηλότερη από το σάιτ τους μέσω μέιλ...
να περάσεις καλά και περιμένουμε report !!!
Αρχιζει και γινεται πολυ ανησυχητικη η κατασταση στη Ταυλανδη. Ας ελπισουμε οτι θα
βρεθει συντομα λυση............
Οσο γιαυτο...μεχρι πριν απο 10 μερες μπανακια εκανα.Τι να το κανεις ομως.Η λύση είναι απλή. Κατηφορίζεις νότια για να κάνεις και κάνα μπανάκι που κάνει και καλό στα αθροιτικά.
Εχω μπει τοσο βαθεια στα dating sites που δεν προλαβαινω ουτε νεα να διαβασω....οι γκομενες και οι φιλοι μου τα λενε η αν πεσω σε καμια ανοιχτη τηλεοραση καπουΑρχιζει και γινεται πολυ ανησυχητικη η κατασταση στη Ταυλανδη. Ας ελπισουμε οτι θα
βρεθει συντομα λυση. Φαντομα κανε μας κανα ρεπορτ, πως τα βλεπεις εσυ τα πραγματα;
Ρε Φαντομα δώσε και τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Μην μαςτα αφήνεις στην μέση.Εχω μπει τοσο βαθεια στα dating sites που δεν προλαβαινω ουτε νεα να διαβασω....οι γκομενες και οι φιλοι μου τα λενε η αν πεσω σε καμια ανοιχτη τηλεοραση καπου
εεε και να κανουμε τι σε πειραζει "σχεση" κανουμε οχι σχεση αν και σε μια βδομαδα που θα εισαι λιγο δυσκολο να πεσουμε στις ιδιες...με αλλους δυο συναδελφους ομως οταν ανοιγουμε τα line μας τυχαινει συχνα να εχουμε περασμενες τις ιδιες γκομενες οποτε κανουμε recyclingΡε Φαντομα δώσε και τα αποτελέσματα της αναζήτησης. Μην μαςτα αφήνεις στην μέση.
Ετοιμάζω και εγώ την επιχείρηση '' true love" part2 τον Γενάρη για καμία βδομάδα ίσως και παραπάνω γιατί η προσφορά είναι μεγάλη. Ελπίζω να μην κάνουμε σχέση με τα ίδια κορίτσια
Καπως καθυστερημενα το ειδα, αλλα το Σμαρτ σουιτες δεν εχει ανσανσερ.BKK OK Smart Suites Superior 3 βράδια τελική τιμή 80e με agoda
80 euro το βραδυ ?Καπως καθυστερημενα το ειδα, αλλα το Σμαρτ σουιτες δεν εχει ανσανσερ.