You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
τωρα φυτιλια βαζεις....Τελικα καλα κανω εγω και ειμαι Καμποτζη γιατι για εδω δεν ρωταει κανενας χαζομαρες
Φωτορεπορταζ φετος δεν εχει γιατι περυσι καποι ειπαν οτι κυνηγαω πιπινια στην ηλικια μου.
Ετσι για να σκασετε
Απο Καμποτ χαιρετισματα
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λόρδε καλά να περνάς. Αν βρεις duty free ξέρεις τι θέλω.Τελικα καλα κανω εγω και ειμαι Καμποτζη
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τον δρόμο Πνομ Πενχ - Ανκορ Βατ τον έφτιαξαν ή είναι ακόμα εκείνος ο καρόδρομος?Τελικα καλα κανω εγω και ειμαι Καμποτζη γιατι για εδω δεν ρωταει κανενας χαζομαρες
Φωτορεπορταζ φετος δεν εχει γιατι περυσι καποι ειπαν οτι κυνηγαω πιπινια στην ηλικια μου.
Ετσι για να σκασετε
Απο Καμποτ χαιρετισματα
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Eαν το μαγαζι πισω δεξια ειναι τo Riverside Bistro sτην Ρ.Ρ., εχει χαρακτηριστικες εξωτερικες καρεκλες, τοτε στο μπαρακι που πηγες εχει παρα πολυ ωραια μωρα ενω ο νεος αυστραλος ιδιοκτητης ειναι πολυ καλο παιδι (οπως και ο πιτσιρικας, επισης αυστραλος , που το χε πριν)Για τον Πιπιν
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Eαν το μαγαζι πισω δεξια ειναι τo Riverside Bistro sτην Ρ.Ρ., εχει χαρακτηριστικες εξωτερικες καρεκλες, τοτε στο μπαρακι που πηγες εχει παρα πολυ ωραια μωρα ενω ο νεος αυστραλος ιδιοκτητης ειναι πολυ καλο παιδι (οπως και ο πιτσιρικας, επισης αυστραλος , που το χε πριν)
Δεν ειναι το RIVERSIDE BISTRO ειναι αλλου και ο ιδιοκτητης του RIVERSIDE BISTRO ειναι Γερμανος και οχι Αυστραλλος
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
O ιδιοκτητης του ριβερ σαιντ ειναι οντως ενας γερμανος 65ρης με πιασμενα παντα τα ασπρα του μαλλια σε μακρυα κοτσιδα, εγω μιλουσα για το γωνιακο μπαρ στο ριβερ σαιντ μαγαζι... τελος παντων. ΑυταΔεν ειναι το RIVERSIDE BISTRO ειναι αλλου και ο ιδιοκτητης του RIVERSIDE BISTRO ειναι Γερμανος και οχι Αυστραλλος
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Καί για τον Κωλόγερο !
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Λορδε η κανενας αλλος κανα τιπ για chiang mai παιζει?
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Νοεμβριος 1973...
Πολυτεχνειο...
Κοιταξτε τι γραφει το πανο στη μεση...
(Λιγους μηνες πριν,ειχαν γινει συγκρουσεις φοιτητων με το στρατο στη Ταυλανδη,για αυτο και ενα απο τα συνθηματα ηταν "Αποψε θα γινει Ταυλανδη")..
Πολυτεχνειο...
Κοιταξτε τι γραφει το πανο στη μεση...
(Λιγους μηνες πριν,ειχαν γινει συγκρουσεις φοιτητων με το στρατο στη Ταυλανδη,για αυτο και ενα απο τα συνθηματα ηταν "Αποψε θα γινει Ταυλανδη")..
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Λορδε η κανενας αλλος κανα τιπ για chiang mai παιζει?
Πανε εκει, κατσε κανα μηνα και θα βγαλεις ..... γκομενα. Δεν λεει και πολλα, ειναι περισσοτερο για tour και λιγοτερο για fuck tour. Πολλοι φοιτητες και παρεουλες που για να σε δεχθουν πρεπει να γινεις σχεδον ντοπιος.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Γεια σου ρεμπετη αλλα νομιζω με παραξηγησες...δεν πηγαινω πρωτη φορα chiang mai αλλα τριτη απλα εχουν περασει μερικα χρονακια...ρωτησα με την ελπιδα οτι ισως καποιος γνωριζει κανα καλο στεκι, καραοκε η ντισκο που δεν πρεπει ισως να χασω...μεσες ακρες ξερω που θα παω εχω μαζεψει πληροφοριες απο μπλογκς και ετσι κι αλλιως θα παω με δυο συναδελφους συναγωνιστες γνωστες της περιοχης... διαφωνω ομως οτι σα μερος δεν αξιζει...η τσιανγκ μαι ειναι ξακουστη πιπινομανα ιδιαιτερα για εμας τους λατρεις των ασπρουδερων κοριτσιων...περα απο κατι παρακμιακα γκογκο και κωλομπαρα που μαλλον δε λενε και πολλα υπαρχει πληθωρα κλαμπς με ντοπιο πληθυσμο οπου σιγουρα σκοραει κανεις δυσκολα αλλα οκ παντα υπαρχουν επιλογες...εξαλλου οταν αυτα κλεισουν σειρα εχουν τα γνωστα φριλανσεραδικα οπως spicy και bubbles οπου ολο και κατι βρισκει κανεις...ο ετερος συναγωνιστης μου ειπε οτι εχει και ενα τεραστιο tawandaeng (η γνωστη γερμανικη μπυραρια ακους κωλογερε) με ενα τσουβαλι πιπινια μεσα...δεν παμε για fuck tour αλλα οκ το πακετο το συμπεριλαμβανει και αυτο...αν θελαμε fuck tour θα πηγαιναμε παταγια η οποια κατ εμε δεν παλευεται για πανω απο δυο νυχτες το πολυ...τα φριλανσεραδικα της βκκ τα χω και αυτα ψιλοβαρεθει...Πανε εκει, κατσε κανα μηνα και θα βγαλεις ..... γκομενα. Δεν λεει και πολλα, ειναι περισσοτερο για tour και λιγοτερο για fuck tour. Πολλοι φοιτητες και παρεουλες που για να σε δεχθουν πρεπει να γινεις σχεδον ντοπιος.
Τον οκτωβρη πηγα με την ιδια παρεα μια βδομαδουλα κο σαμουι και τα δωσαμε ολα...αν και η ποιοτητα πολυ χαμηλοτερη απο βκκ περασαμε τελεια, τα γκομενακια πιο χαλαρα, οι τιμες πιο λογικες, λιγο τα ουισκια, λιγο οι σισες, λιγο η καλη παρεα και οπως και να το κανεις η φυση και η ξενοιασια των διακοπων σε εμπνεει...επι εφτα μερονυχτα κοιμομουνα με το ζορι δυο ωρες την ημερα και αυτες στο ποδι, γυρνουσα ξενοδοχειο 7-8 το πρωι και παρολα αυτα δε νυσταζα την επομενη μερα
Πλεον τα φριλανσεραδικα της βκκ τα χω βαλλει σε δευτερη μοιρα...οι τιμες εχουν ψιλοξεφυγει...ενταξει ειναι και λιγο μαλακια να σου ζητανε μετριες γκομενες τριχιλιαρα και πεντοχιλιαρα οταν αυτη η πολη ειναι στην κυριολεξια τιγκα απο κανονικοτατα γκομενακια που με λιγη προσπαθεια, υπομονη, ευγενεια και χαμογελο μπορει κανεις ανετοτοτατα να τα πηδηξει πληρωνοντας το πολυ κανα σινεμα, swensens η φαγητο...και στο τελος αισθανεσαι και καλυτερα με τον εαυτο σου γιατι τουλαχιστον ξερεις οτι ερχονται μαζι σου γιατι πραγματικα γουσταρουν....οχι βεβαια οτι και αυτη η πρακτικη δεν εχει τα δικα της προβληματα γιατι οι περισσοτερες μετα τα πρωτα πηδηματα αρχιζουν και γινονται κολλητσιδες οποτε χρειαζεται διπλωματια και ειδικη μεταχειριση...στα πλασια αυτα λοιπον εχω μπει με τα μπουνια στα dating sites και εχω γεμισει το line μου με καμια 70ρια contacts τα οποια τα δουλευω ταυτοχρονα οπου σταθω και οπου βρεθω...ας ειναι καλα το ipad και οι νεες τεχνολογιες οι περισσοτερες πεφτουν σαν ωριμα φρουτα μεσα σε 1-3 ραντεβου το πολυ...αν ενα βραδυ τα δουμε σκουρα και δε μας κατσει το ραντεβου το δρομο για insanity, mixx, climax τον ξερουμε καλα τωρα πια