Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Kαλημέρα φίλε
άμα της πεις την σωστή τιμή μέχρι σε κάνει και Ιάπωνα και Ινδιάνο και ότι θες.
Αλλά συνήθως οι γκόμενες που λένε τέτοιες μαλακίες βγαίνουν μούφα.
Καλά να περνάς.

Δεν πρόκειται Lyst να το μάθω κιόλας λόγου ότι το βράδυ που της είπα να την πάρω μου το είπε η ίδια, την έιχε για κανένα 2 ένας και την κέρναγε συνέχεια, τον οποία τον πέτυχα χθες στην LK Metro και δεν κώλωσα να τον ρωτήσω, διότι να μην καθόταν σε εμένα το καταλαβαίνω, ήθελα να την πάρω κατευθείαν, είμαι και μικρός, σου λέει αυτός θα έχει όρεξη. Δυστυχώς όμως ο Άγγλος μου το επιβεβαιώσε, μετά από 19 ποτά παρακαλώ του είπε το ίδιο, δεν γαμιέται.
Αν η χθεσινή κοπέλα που πήρα, που κάθησα και τις αφιέρωσα 2 ώρες σε παιχνίδια και φιλιά, το πρωί σηκώθηκε και έφυγε και δεν ήθελε να γαμηθεί και το έπαιζε ιστορία, καταλαβαίνω πως θα είναι και οι ντίβες.
Πάντως, αξιοσημειώτο το γεγονός ότι από 3 κοπέλες που έχω πάρει και ιδιαίρετα τη χθεσινή, δεν είδα καμιά να δίνει σημασία ή έστω να υπολογίζει εμφάνιση, ηλικία και συμπεριφορά. Τις είδα πολύ αδιάφορες.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά μερικοί εδώ μέσα με κάνετε να νομίζω ότι μιλάτε για μια άλλη Ταϋλάνδη την οποία ευτυχώς ακόμα δεν γνωρίζω από επιλογή και ούτε θέλω...
Το ρητό "Money Rullez" , φυσικά και ισχύει, αλλά όχι πάντα .
Pattaya , δεν είναι μόνο το Insomnia ,η Walking Street, το Devils Den και τα περίχωρα του Soi Dianna ή του Soi 6.
Και φυσικά , Tαϋλάνδη δεν είναι μόνο η Pattaya.
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές : Για να περάσει κάποιος καλά στην Tαϋλάνδη , θα πρέπει ν'αφήσει λιγάκι έξω απ'το παιχνίδι την ελληνική νοοτροπία που μας έχει καταστρέψει εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά έχει δημιουργήσει και την λεγόμενη γενιά των ελλεηνίδων.(οι οποίες , καλά κάνουν και κάνουν αυτά που κάνουν , αφού ο κώλος μερικών τα θέλει...)
Οι Ταϋλανδές , φυσικά και είναι φιλοχρήματες , αλλά αν κάποιος έχει τόσο μυαλό , ώστε να νομίζει ότι θα βρει ειλικρινή και αληθινή αγάπη στο μεγαλύτερο μπουρδέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο (Pattaya) ,τότε δεν νομίζω ότι φταίνε αυτές που τον αρμέγουν σαν αγελάδα.
Οι Ταϋλανδές , φυσικά και τραβάνε ζόρια , αλλά ουδεμία σχέση έχουν με τις ελλεηνίδες...(οι δικές μας είναι καθαρά δημιούργημα της μαλακισμένης συμπεριφοράς των Ελλήνων , ενώ οι περισσότερες Ταϋλανδές , δεν έχουν να φάνε ...)
Η εμφάνιση μετράει παντού και στα πάντα !
Και στην Ελλάδα αλλά και στην Ταϋλάνδη...
Ακόμα και στις πουτάνες , άλλες υπηρεσίες θα έχει κάποιος που μια πουτάνα τον γουστάρει και άλλες κάποιος που θα δώσει απλά  μια "τιμή" , όσο δελεαστική κι αν είναι...
Και κάτι τελευταίο : Το insomnia , δεν είναι club , είναι κωλόμπαρο σε στυλ club , όπου καταλήγουν όσες κοπέλες απ'τα go-gos ή απ'τα άλλα κωλόμπαρα δεν έχουν ψωνιστεί μέχρι τις 2-3 το βράδυ , περιμένοντας κάποιον farang ,(συνήθως μεθυσμένο) να τις φορτώσει , παίρνοντάς του όσα μπορούν....
Το insomnia δεν είναι ελληνικό club στην παραλιακή και η walking street δεν είναι νυφοπάζαρο !
Όλοι έχουμε φάει φόλες κι έχουμε "χάσει" λεφτά σε μαλακισμένες . Αλλά τις περισσότερες φορές , η μαλακία είναι καθαρά δικιά μας γιατί δεν λειτουργούμε με καθαρό μυαλό.
Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι τόσο κοντρολαρισμένος σαν χαρακτήρας , έτσι ώστε να λειτουργεί 24 ώρες το 24αωρο , για 3-4 εβδομάδες ,πάντα νηφάλια και με καθαρό μυαλό , σ'ένα τεράστιο adult park , όπως η Pattaya.
Πολλοί πειρασμοί, αλλά και πολλές παγίδες , γι'αυτό προσοχή.
Το ευτύχημα , είναι να μιλάμε πάντα για απώλεια μερικών χιλιάδων baht , κι όχι για κάτι πιο σοβαρό....ή μη αναστρέψιμο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Furby
Πες το συναγωνιστη σου εκει οτι παει πολυ με το σταυρο στο χερι :priest:  αν δεν φορτωσει 3 σημερα δεν τον ξαναμιλαω...
και ενημερωσε με αν του αρεσουν τα ladyboy στην walking γιατι μπερδευεται τελευταια και δεν μαρεσει,πολυ γιαυτα με μιλαει :2funny:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Furby
Πες το συναγωνιστη σου εκει οτι παει πολυ με το σταυρο στο χερι :priest:  αν δεν φορτωσει 3 σημερα δεν τον ξαναμιλαω...
και ενημερωσε με αν του αρεσουν τα ladyboy στην walking γιατι μπερδευεται τελευταια και δεν μαρεσει,πολυ γιαυτα με μιλαει :2funny:

:think: Μήτσο, αλήθεια λέει? Δεν μας τα λεγες αυτά...  :grin:
Εκτός αν βρεθήκατε και άλλοι...

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πι ποσο περιπου θα μου παει το 10ημερο και να γαμησω και καμια 20αρια φορες? Πανω απο 2-2,5 χιλιαρικα βγαινει?

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Ειναι πολυ αοριστη η ερωτηση σου.Εσενα αν σε ρωταγε καποιος ποσο θα του στοιχησει για να βγει εξω να φαει τι θα του απαντουσες? Το ιδιο εχουν οι αστακοι με τα σουβλακια? Το ιδιο ειναι να φαει στο κολωνακι και στην ομονοια? Με 2.5 χιλαρικα αλλα πληροφορημενος θα περασεις 10 μερες πολυ καλα παντως

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
υποθέτω ότι ο Μεφιστοφέλης , θέλει έναν ταυλανδέζικο πορνοτιμοκατάλογο για να κατατοπιστεί κάπως ... :rolleyes:  ;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
1000 μπατ Χ 20 Φορες = 20.000 μπατ ισουτε με 500 ευρω η ταριφα εαν δεν θες μοντελακια αλιως βαλε τα διπλασια το χαλαρο....
πανε εσυ με 2500 για 10 μερες και μη μασας καλα θα περασεις...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Hard εγω τον ειπα βρισκεται σε κρισιμο αριθμητικα ταξιδι,μετα απο καποια ταξιδια ψαχνεις και για το κατι αλλο...αλλα δεν με πιστευε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πι ποσο περιπου θα μου παει το 10ημερο και να γαμησω και καμια 20αρια φορες? Πανω απο 2-2,5 χιλιαρικα βγαινει?

Φίλε μου ζούμε στο 2013 ...μπαίνεις στο internet, googlάρεις , βλέπεις πόσο κάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια την εποχή που θα πας , αποφασίζεις πού ακριβως στην Ταυλάνδη θα πας , άρα τσεκάρεις και τις λοιπές μετακινήσεις , βλέπεις για κόστος φαγητού , ξενοδοχείο φυσικά σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τέλος το "πήδημα" + ποτά + καφέδες κλπ . Άλλος εδώ μέσα τα 2500 δεν του φτάνουν για 3μερο , κι άλλος βγάζει μήνα ....up to you , που αν πας θα το ακούσεις πολλές φορές ! 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οτι επιθυμει ο καθενας να το παθει.
Αν και μαλλον ξερουμε τι επιθυμειτε να παθετε :grin: :grin: :grin:
Και αν το εχουμε παθει ηδη?

Χρονια πολλα σε ολους, με καλα ταξιδια.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χθες για πλακα ειπα να χαζεψω κανα βιντεακι στο youtube απο bkk .Bλεπω ενα 7 Days in Bangkok-March 2013 με διαρκεια 1 ωρα και 18 λεπτα α λεω ωραια θα μεταφερθουμε εικονικα για καμια ωριτσα στα αξιοθεατα της πολης.Τι ειχε γραψει ο μαλακας ....ολο το βιντεο ηταν στα mall μεσα κ απο εξω απο αυτα κ στα μεταφορικα skytrain κλπ  :jerking: :jerking:.Πως τα περασες τι ειδες στην ΒΚΚ ?? ΑΑΑ ειχε κατι mall μουρλια  :2funny: :2funny:

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Φίλε μου ζούμε στο 2013 ...μπαίνεις στο internet, googlάρεις , βλέπεις πόσο κάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια την εποχή που θα πας , αποφασίζεις πού ακριβως στην Ταυλάνδη θα πας , άρα τσεκάρεις και τις λοιπές μετακινήσεις , βλέπεις για κόστος φαγητού , ξενοδοχείο φυσικά σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τέλος το "πήδημα" + ποτά + καφέδες κλπ . Άλλος εδώ μέσα τα 2500 δεν του φτάνουν για 3μερο , κι άλλος βγάζει μήνα ....up to you , που αν πας θα το ακούσεις πολλές φορές !  

Φιλε αυτο θα το εκανα αν ειχα ηδη αποφασισω να παω...Τωρα απλα σαν σκεψη υπαρχει στο μυαλο μου και εγω μια απλη ερωτηση εκανα που οποιος εχει παει μπορει ευκολα να απαντησει εστω στο περιπου. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου...Αμα θελω να ψαξω θα ψαξω, αν θελω να ρωτησω θα ρωτησω και οποιος θελει απανταει, αμαν πια.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Φιλε αυτο θα το εκανα αν ειχα ηδη αποφασισω να παω...Τωρα απλα σαν σκεψη υπαρχει στο μυαλο μου και εγω μια απλη ερωτηση εκανα που οποιος εχει παει μπορει ευκολα να απαντησει εστω στο περιπου. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου...Αμα θελω να ψαξω θα ψαξω, αν θελω να ρωτησω θα ρωτησω και οποιος θελει απανταει, αμαν πια.

Αν αρχίσεις και διαβάζεις κάποιες σελίδες πίσω , εγώ είμαι αυτός με τη μεγαλύτερη διάθεση για απαντήσεις (και 1-2 ακόμη). έχοντας μάλιστα μηδαμινή εμπειρία σε σχέση με άλλους του φόρουμ , άρα μόνο πρόβλημα δεν μου δημιουργούν ο απορίες σου ...
Ας το πάρουμε λοιπόν απο την αρχή . Είσαι στην ίδια φάση-εποχή και με τις ίδιες απορίες που είχα κι εγώ πέρισι . Ας πούμε πως αποφάσισες να πας , τί έκανα εγώ ! Έκλεισα το και μπήκα στο travelplanet24.gr και έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για να "σφραγίσω" την απόφασή μου ! κατέβασα χάρτη της περιοχής που ήταν η επιλογή μου (πατάγια) , μπήκα στο κι έκλεισα ξενοδοχείο σύμφωνα με τα εξής κριτίρια , σημείο που θα μπορούσα να κυκλοφορώ χωρίς μετ. μέσο , να έχει καλές κριτικές , να είναι στα λεφτά μου ...κλπ . Μπήκα σε διάφορα ξένα guides για ν`αντλήσω πληροφορίες όπως κόστη φαγητού , ποτών , μετακίνησης , συναλλάγματος κ.α ...Ξαναμπήκα στο forum του , ρωτούσα για τις επιλογές μου και συνήθως δεν έπερνα καμιά διαφωτιστική απάντηση αν και κάποιοι είχαν τη καλή διάθεση , έτσι λοιπόν ξεκίνησα να διαβάζω κάποια reports-ιστορίες που ήταν γεμάτα πληροφορίες . Προς το τέλος έστειλα pm σε κάποιον που μου φάνηκε να το `χει καλά το θέμα και στάθηκα τυχερός με τις οδηγίες του !
Πήγα ...γύρισα (ζωντανός) , άνοιξα ένα αδερφό θρεντάκι με ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και μόνο ! ...μπες εκεί διάβασε 5-6 σελ. και αν κάτι δεν καταλαβένεις εδώ είμαστε !
Ιστορίες όπως του lyst , pagtao , κωλόγερου , hard , tekila bb  και πολλών άλλων ...δίνουν άφθονο όγκο πληροφοριών !!!
Σου ξαναλέω πως 2-2,5 χιλιάρικα ευρώ , άλλος θα σου πεί πως είναι λίγα για 10 μέρες (σεβαστό) κι άλλος μιά χαρά (λογικό) !

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εφυγε ο ένας από τους δέκα μέχρι την επιστροφή...    :headbang:
Οχι ότι και εδώ περνάμε άσχημα ωΚδηλαδή..........καλοκαιράκιιιιι :rockon:
Δουλειά και τα κεφάλια μέσα  :cool2:
Τα πανω κεφαλια εννοεις ετσι;
Γιατι τα κατω εκτος του οτι δεν υπακουουν,πρεπει
να βγαινουν ποτε ποτε εξω για να αεριζονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom