Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά μερικοί εδώ μέσα με κάνετε να νομίζω ότι μιλάτε για μια άλλη Ταϋλάνδη την οποία ευτυχώς ακόμα δεν γνωρίζω από επιλογή και ούτε θέλω...
Το ρητό "Money Rullez" , φυσικά και ισχύει, αλλά όχι πάντα .
Pattaya , δεν είναι μόνο το Insomnia ,η Walking Street, το Devils Den και τα περίχωρα του Soi Dianna ή του Soi 6.
Και φυσικά , Tαϋλάνδη δεν είναι μόνο η Pattaya.
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές : Για να περάσει κάποιος καλά στην Tαϋλάνδη , θα πρέπει ν'αφήσει λιγάκι έξω απ'το παιχνίδι την ελληνική νοοτροπία που μας έχει καταστρέψει εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά έχει δημιουργήσει και την λεγόμενη γενιά των ελλεηνίδων.(οι οποίες , καλά κάνουν και κάνουν αυτά που κάνουν , αφού ο κώλος μερικών τα θέλει...)
Οι Ταϋλανδές , φυσικά και είναι φιλοχρήματες , αλλά αν κάποιος έχει τόσο μυαλό , ώστε να νομίζει ότι θα βρει ειλικρινή και αληθινή αγάπη στο μεγαλύτερο μπουρδέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο (Pattaya) ,τότε δεν νομίζω ότι φταίνε αυτές που τον αρμέγουν σαν αγελάδα.
Οι Ταϋλανδές , φυσικά και τραβάνε ζόρια , αλλά ουδεμία σχέση έχουν με τις ελλεηνίδες...(οι δικές μας είναι καθαρά δημιούργημα της μαλακισμένης συμπεριφοράς των Ελλήνων , ενώ οι περισσότερες Ταϋλανδές , δεν έχουν να φάνε ...)
Η εμφάνιση μετράει παντού και στα πάντα !
Και στην Ελλάδα αλλά και στην Ταϋλάνδη...
Ακόμα και στις πουτάνες , άλλες υπηρεσίες θα έχει κάποιος που μια πουτάνα τον γουστάρει και άλλες κάποιος που θα δώσει απλά μια "τιμή" , όσο δελεαστική κι αν είναι...
Και κάτι τελευταίο : Το insomnia , δεν είναι club , είναι κωλόμπαρο σε στυλ club , όπου καταλήγουν όσες κοπέλες απ'τα go-gos ή απ'τα άλλα κωλόμπαρα δεν έχουν ψωνιστεί μέχρι τις 2-3 το βράδυ , περιμένοντας κάποιον farang ,(συνήθως μεθυσμένο) να τις φορτώσει , παίρνοντάς του όσα μπορούν....
Το insomnia δεν είναι ελληνικό club στην παραλιακή και η walking street δεν είναι νυφοπάζαρο !
Όλοι έχουμε φάει φόλες κι έχουμε "χάσει" λεφτά σε μαλακισμένες . Αλλά τις περισσότερες φορές , η μαλακία είναι καθαρά δικιά μας γιατί δεν λειτουργούμε με καθαρό μυαλό.
Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να είναι τόσο κοντρολαρισμένος σαν χαρακτήρας , έτσι ώστε να λειτουργεί 24 ώρες το 24αωρο , για 3-4 εβδομάδες ,πάντα νηφάλια και με καθαρό μυαλό , σ'ένα τεράστιο adult park , όπως η Pattaya.
Πολλοί πειρασμοί, αλλά και πολλές παγίδες , γι'αυτό προσοχή.
Το ευτύχημα , είναι να μιλάμε πάντα για απώλεια μερικών χιλιάδων baht , κι όχι για κάτι πιο σοβαρό....ή μη αναστρέψιμο.