Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εφυγε ο ένας από τους δέκα μέχρι την επιστροφή...    :headbang:
Οχι ότι και εδώ περνάμε άσχημα δηλαδή..........καλοκαιράκιιιιι :rockon:
Δουλειά και τα κεφάλια μέσα  :cool2:

Συνημμένα

• Zante.jpg
    Zante.jpg
    176,9 KB · Εμφανίσεις: 40

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
χαχα ακου χασαποταβερνα η μπυραρια κατι σαν τα βλαχικα δηλαδη εεε?  :2funny:   θα χει φριξει ο κωλογερος και δεν μπορει και να γραψει και πολυ   :grin:

λοιπον το ινσανιτυ ψιλομαπα χτες δεν ειχε πολυ κοσμο νομιζω καθημερινες δεν πολυαξιζει...συντομα θα επιστρεψουμε στα παλια ωραρια δηλαδη εξοδους στα σκ...νομιζω παντα γεμιζει παρασκευοσαββατα
επισης απο εδω και στο εξης ασχολουμαστε με export και μενουμε ταυλανδη μονο 1-2 χρονια...οκ το πρωτο δεν πολυαπεχει απο την πραγματικοτητα εεε στο δευτερο μας ξεφυγε ενα μηδενικο δεν πειραζει    :2funny:  αφου θελουν να ακουν μαλακιες οι γκομενες θα τις εχουν
Eμ ! Το χασαποταβέρνα είρθε συνειρμικά, από τα τεράστια κότσια που σερβίρει ... :2funny: :2funny:

Μήπως για την κάμψη στο Ινσάνιτυ, παίζει κάποιο ρόλο ότι τα κορίτσια ξεκουράζονται λόγω low season ? Λέω έγω τώρα  :think:

Παραμύθι στο παραμύθι... Φαίνεται ότι τα κορίτσια περνούν την "παιδική ηλικια" της χειραφέτησής τους... :headbang: :headbang:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλό ταξίδι Μήτσο... Next time together....

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Καλο Πασχα αλανια, καλα ταξιδια στη χωρα που ολοι θελουν αλλα λιγοι γευονται τις χαρες της.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
insanity περσι 2012 αρχες φεβρουαριου γεματο φετος ιδιος μηνας 2013 υσηχα πραματα,επισης και Pattaya...απο περσι με φετος τα ειδα και εγω πιο πεσμενα τα πραματα..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Eμ ! Το χασαποταβέρνα είρθε συνειρμικά, από τα τεράστια κότσια που σερβίρει ... :2funny: :2funny:

Μήπως για την κάμψη στο Ινσάνιτυ, παίζει κάποιο ρόλο ότι τα κορίτσια ξεκουράζονται λόγω low season ? Λέω έγω τώρα  :think:

Παραμύθι στο παραμύθι... Φαίνεται ότι τα κορίτσια περνούν την "παιδική ηλικια" της χειραφέτησής τους... :headbang: :headbang:
Μπα δε νομιζω οτι φταιει το low season το ινσανιτυ σπανια επαιζε δυνατα μεσοβδομαδα...μην ξεχνας φιλε μπικ οτι πολλα κοριτσια εκει μεσα δουλευουν καθημερινες...
δυστυχως ψιλοαρρωστησα απο τον μπουρδελοκαιρο (αποτομες εναλλαγες εποχιακης απελπιστικης ζεστης με δυνατα αιρκοντισιον βαλλε και τα ξενυχτια μιλαμε για εκρηκτικο κοκτεηλ) οποτε ακυρωσα την εξοδο του σκ...οκ καλο θα μου κανει
Απο τις 1-5πμ κλεινομαι σε ενα δωματιο και βαζω μαζι αιρκοντισιον και ανεμιστηρα για να την παλεψω.  :headbang: :headbang:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Συγνωμη που δεν  προσπαθω να βοηθησω τις τελευταες  μερες αλλα  ενα   μεγαλο  οικονομικο  παιχνιδι εχει αρχισει και παιζετε με το  μπατ  και  εχω στραμενη την προσοχη μου εκει  δεν αφορα  τοσο τους ταξιδευοντες αλλα τους  μονιμους και  τους  εχωντες επιχειρειν στην χωρα.
Ρε φιλε το εχω ακουσει και απο αλλους αυτο,για πες και συ τη γνωμη σου τι μαθαινεις?Ευχαριστω!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια ξερει κανεις με την airAsia τι παιζει με το checkin γενικα? το κανεις απο Ιντερνετ, το κανεις στο αεροδρομιο, ποτε το κανεις γενικα, ποτε πληρωνεις προστιμο, αν πρεπει αν το εχεις εκτυπωμενο κτλ κτλ?
Το ρωταο επειδη ειναι εταιρεια χαμηλου κοστους και θα πεταξουμε πρωτη φορα για Κουαλα. επισης αν ξερετε κατι για βιζα. ευχαριστω προκαταβολικα!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι γινεται με το μπατ? το βλεπετε να ανεβαινει αμεσα?

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
38.60 το αλλαζανε σημερα... 38.20 ηταν πριν 3-4 μερες.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πως το βλεπεις? θα ανεβει εντος 10-15 ημερων η παπαρια?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Χρόνια πολλά κ καλά.....

Αχχχ Ταΐλάνδη....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Χρόνια πολλά με υγεία και δουλειά για πολλά πολλά ταξίδια. :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εφυγε ο ένας από τους δέκα μέχρι την επιστροφή...    :headbang:
Οχι ότι και εδώ περνάμε άσχημα δηλαδή..........καλοκαιράκιιιιι :rockon:
Δουλειά και τα κεφάλια μέσα  :cool2:
χρονια πολλα καλη ανασταση. :sunglasses:
Χρόνια πολλά με υγεία και δουλειά για πολλά πολλά ταξίδια. :rockon:
επισης τυπε.
χρονια πολλα στεφανε, λορδε, κωστα16, φονμακουλη, κοσταbmw, φαντομα(καλoπερασακιας φαινεσαι τυπε... :grin: :grin:), πιπινομανιακ και λοιποι καλη σας ανασταση. :)

υστερογραφο:οσο για εσενα κομπλεξικε πανηλιθιε βρωμοπουστα με τον κλωνο σου που τρεχεις απο πισω μου και σε αλλα θρεντ watch out...δεν ειμαι σαν τον λουσυ εγω...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χρονια πολλα σε ολα τα καλα παιδια εδω

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και οτι επιθυμει ο καθενας να το παθει.
Αν και μαλλον ξερουμε τι επιθυμειτε να παθετε :grin: :grin: :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παντως και για να βγω λιγο οφ τοπικ , πρεπει να πω οτι γραφουμε στο καλυτερο θρεντ
τα αλλα κατα 99% και σας προκαλω να ριξετε μια ματια ειναι επιοικως για τον πουτσο ειναι για να γελαει και ο καθε καταθλιπτικος , δεν υπαρχουν σας λεω!!!!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Χαιρετώ από Pattaya... Είμαι εδώ και 4 ημέρες. Όμορφα είναι, ευτυχώς βρήκα συναγωνιστή και κάνουμε ωραία παρέα και με μαθαίνει.
Αυτό που έχω να πω ότι μέχρι στιγμής από τις 3 κοπέλες που έχω πάρει, 2 Ινσόμνια και μια A Go GO χθες, μπορώ να πω ότι τραβάνε χειρότερα ψυχολογικά από τις Ελληνίδες. Είναι αφασία οι κοπέλες. Δεν μου έχει ακόμα τύχει κάτι καλό, η χθεσινή πήρε πολλούς πόντους το βράδυ αν και μου έβγαλε λίγο τη πίστη μέχρι να πάρει μπροστά, μου άρεσε όμως το όλο παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες παρακαλώ, αυτά ήταν τα προκαρτακτικά, αλλά το πρωί τους έχασε όλους, πήρε και λιγότερα λεφτά και από εκεί που ήταν να την κρατήσω για 2 ημέρες δεν θα ξαναπατήσω ούτε στο μαγαζί.
LK Metro, τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ μέτρια πράγματα.
Walking street, το Sensations έχει τα πιο όμορφα αλλά και την καλύτερη ποικιλία. Έχω παθεί ζημιά με ένα που με κατέστρεψε μόλις μου είπε ότι δεν γαμιέται με φαλάνγκ μόνο Ιάπωνες.
Insomnia, όπως κάτσει. Από μέτρια πράγματα, μέχρι μερικά καλά αλλά με δυσκολία και κατά κύριο λόγο πατσαβούρες.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Walking street, το Sensations έχει τα πιο όμορφα αλλά και την καλύτερη ποικιλία. Έχω παθεί ζημιά με ένα που με κατέστρεψε μόλις μου είπε ότι δεν γαμιέται με φαλάνγκ μόνο Ιάπωνες.
Kαλημέρα φίλε
άμα της πεις την σωστή τιμή μέχρι σε κάνει και Ιάπωνα και Ινδιάνο και ότι θες.
Αλλά συνήθως οι γκόμενες που λένε τέτοιες μαλακίες βγαίνουν μούφα.
Καλά να περνάς.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@Furby
Ετσι ακριβως ειναι η κατασταση και συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ομως δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα,ουτε την ιδια αποψη για το σεξ και τις γυναικες.
Υπαρχουν πολλοι αντρες (για την ακριβεια η πλειοψηφια),που δε το "ψειριζουν" τοσο πολυ το πραγμα αν ειναι να πηδηξουν.
Και για να σου δωσω ενα παραδειγμα,ειμαι μια μερα νωρις στο πριβε στο Ινσομνια και παρατηρω για ωρα μαζι με ενα φιλο τις γκομενες απο κατω.
Του λεω επι λεξη "Ρε τι χαλι ειναι αυτο..Απο ολες αυτες κατω μονο μια γκομενα εχω δει που ειναι γαμευσιμη..Αντε και εκεινη με το κοκκινο φουστακι".
Και μου απανταει "Δε ξερω εσυ τι λες φιλε μου,αλλα για μενα ΟΛΕΣ ειναι γαμευσιμες,αντε να σου βγαλω εκεινες τις 2 απεναντι που ειναι χοντρουλες,πανω απο 80 κιλα..Που για να σου πω την αληθεια,αν εχω πιει ενα μισομπουκαλο Τζονι,τις ξεσκιζα κι αυτες".. :grin:
Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα εσυ! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom