Χτες ειχαμε εξοδο...εξελιχτηκε σε ανελεητο κλαμπινγκ μεχρι πρωιας...δεν το προγραμματιζα ετσι αλλα καλυτερα να μην προγραμματιζει κανεις τιποτα σε αυτην τη χωρα
ξεκινημα λοιπον με Bangkok Beat σοι 7/1...καλο μερος για ζεσταμα, καθημερινες δινει δυο μπυρες στην τιμη της μιας συνολο 150Β...αυτο το κλαμπακι παντα το συγκρινω με το κλαμπακι walking street της παταγιας γιατι και εκεινο για ζεσταμα ειναι...η σημαντικοτερη διαφορα ειναι το Bangkok Beat εχει ζωντανη ορχηστρα με διαλλειμματα ντι τζει...ο stickman στο μπλογκ του παλαιοτερα ελεγε οτι το Bangkok Beat συχναζουν και κοπελλες διπλανης πορτας αλλα νομιζω αυτο ειναι μεγαλη παπαρια...εχω παει πολλες φορες δεν εχει υποπεσει κατι στην υπολhψη μου, οι περισσοτερες ειναι σιγουρα του επαγγελματος...εξαλλου ελεος ποια κανονικη ταυλανδεζα θα κανει βολτα σε ενα σοι με 2-3 τσιμπουκαδικα, αρκετα κωλομπαρα, το ναο της αμαρτιας το Εντεν και ενα σωρο μπουρδελοξενοδοχεια...
παντα γεμιζει αυτο το κλαμπακι και το παει μεχρι αργα...για καποιο περιεργο λογο χτες τις ειδα ιδιαιτερα αγριεμενες μαλλον αναδουλειες εχουν πεσει λογω low season...αναγκαστηκα να βρω καταφυγιο στην τουαλετα για να γλιτωσω
καναδυο που εγιναν καπως φορτικες τις σουταρα με συνοπτικες διαδικασιες...δυστυχως ποιοτητα χαμηλη προς ετσι και ετσι αλλα οκ οπως ειπα ενα ποτακι για να μπουμε στο κλιμα ειναι οτι πρεπει εκει...πολλες απο εκει μετακομιζουν αργοτερα στα υπολοιπα αφτερ
συνεχεια με ινσανιτυ σταθερη ποιοτητα οπως παντα, τοπ μουσικη οπως παντα και ενα σωρο κοριτσοπουλα για ολα τα γουστα και βαλαντια...καθισα κανα τριωρο μεχρι τις 4 που το κλεισανε...αυτον το μηνα μας εχουν σκισει με τα ωραρια τους δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα...μαλλον λογω σονκραν η μπερδεματα με την αστυνομια τα περισσοτερα αφτερ κλεινουν νωριτερα απο το κανονικο...βεβαια παντα μενει κατι ανοιχτο σε αυτην την πολη και οσο προχωραει η νυχτα τοσο εισχωρουμε ολο και πιο βαθεια στην κολαση...δυστυχως δε μου καθισαν 2-3 φασουλες οπως θα της ηθελα, βαριομουνα να παω σπιτι απο τις 4
και με ετρωγε και η περιεργεια να δω το spicy μετα την ανακαινιση του...
παιρνω ταξι λοιπον και βουρ για σπαισι...ειχα ακουσει οτι μετα την ανακαινιση ηταν πιο κυριλε το μαγαζι...εδω λοιπον γελανε
μπορει ο χωρος να ειναι πιο καινουργιος αλλα τι να σας πω τετοιο κολαστηριο ειχα καιρο να δω...νομιζω ουτε το ινσομνια της Παταγιας στις δοξες του δεν ηταν τοσο hardcore...μιλαμε για κολαση...πανω στην εξεδρα σοδομα και γομορα...ουτε θυμαμαι ποσες φορες γκομενες μου εβαλλαν κωλοχερο, πιαναν τα αρχιδια και ενδιαμεσα...ερε γλεντια
...
και τι δεν ειχε λοιπον μεσα...αλλες ηταν ταυλανδεζες hardcore επαγγελματιες, αλλες τελειωμενες-γιαμπαρισμενες-μεθυσμενες αλλες παλι ακομη με επαφη με την πραγματικοτητα...αντε να βρεις κοριτσι της διπλανης πορτας τωρα οχι πως το ψαχνα βεβαια τετοια ωρα...ειναι σα να ψαχνεις να βρεις παρθενα στη beach road...σιγουρα ομως υπαρχουν γιατι λιγα κλαμπ μενουν ανοιχτα τοσο αργα...αλλα ειμαι λιγο παλαιομοδιτης δεν το μπορω αυτο το καραχυμαριο, ψιλοξενερωνω, πρεπει να εχει και λιγο σασπενς η υποθεση για να με εξιταρει λιγο...αλλα ειχε πλακα το ολο σκηνικο...
εφυγα κατα τις 6.30 αφου εριξα πρωτα μια γρηγορη ματια στο αφτερ για βρυκολακες ακριβως απεναντι το swing...ειχε αρχισει ηδη να ξημερωνει...ψιλοξενερωμα και αυτο δε μου αρεσει να γυρναω σπιτι με το φως της ημερας αλλα οκ ειχα καιρο να το τραβηξω τοσο...λεω γερασα δεν ειμαι πια για τετοια ξενυχτια την επομενη φορα μονο ενα αφτερ και μετα σπιτι
κανενα ποιηματακι και για μας που γαμαμε τζαμπα γιατι ειμαστε ωραιοι
, ελληναρες ξυπνιοι
, μας αγαπαν και πεφτουν απ τον 8ο οροφο ολες μαζι σαν το ζαλογγο , που μας πληρωνουν κιολας οταν το ζηταμε , που εχουμε μεγαλη τσουτσου
, που ολοι οι αλλοι ειναι βλαμενοι φαλαγκ
ενω εμεις γκρικ λαβερς που ετσι που αλλιως που αλλοιωτικα
( σορρυ ,η ανοιξη
)
λοιπον καλα εκανες και το εγραψες αυτο γιατι μου δινεις ευκαιρια να πω κατι που συνεβει και χτες...δεν ειναι μονο οι ελληναραδες που κοκορευονται οτι μαμανε τζαμπα...το παραμυθι αυτο το εχω ακουσει και απο πολλους δυτικους μονιμους και μη...βεβαια δεν ειναι ακριβως παραμυθι απλα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι ακριβως ετσι οπως το παρουσιαζουν...χτες ειχα σταμπαρει μια...η φιλη της μιλουσε με ενα τυπο που εμαθα αργοτερα οτι ηταν Ολλανδος...σε λιγο φυγαν ολες τους για σπαισι...πλησιαζω λοιπον τον τυπο και τον ρωταω γιατι τον αφησε η τυπισσα γιατι με ενδιεφερε να μαθω για τη φιλη της...μου λεει δεν ξερω δεν καταλαβα...τον ρωταω ποσα σου ζητησε και τι μου απανταει...εγω μου λεει μαμαω φρι...εεε τι του λες τωρα...και μετα δεν καταλαβε γιατι εφυγε...γελασα και του λεω εδω ειναι hookers οι κοπελλες δεν πανε δωρεαν και αρχισε να κανει πλακα με τον ετερο ιπταμενο ολλανδο συμπατριωτη του που φυσικα συμφωνησε και αυτος οτι μαμανε τζαμπα...στο τελος συμφωνησαμε ευγενικα οτι διαφωνουμε και αλληλοευχηθηκαμε καλη τυχη...οταν εκλεισε δεν ειχε βρει καμια οκ ισως βρηκε οταν ανοιξαν τα φωτα δεν ξερω...και ερχομαι στο συμπερασμα...δεν αμφιβαλλω οτι μερικοι μαμανε τζαμπα εκει μεσα και ισως και πολυ συχνα...η διαφορα ομως ειναι οτι συνηθως δε μαμανε ποιοτητα..τυχερα παντα υπαρχουν αλλα τα τυχερα ειναι τυχερα...ειναι οι εξαιρεσεις οχι ο κανονας