Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Μπραβο Μπικου.
Αυτη ειναι χρηματοοικονομικη αναλυση.
Θα σε παρω αγορι μου για χρηματοοικονομικο μου
συμβουλο και μαλιστα για τις συναλλαγες μου
επι ταυλανδεζικου εδαφους. Υπνος, φαι, μπυρα
και μπουμ μπουμ νομιζω οτι σου αρκουν για μεροκαματο :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπραβο Μπικου.
Αυτη ειναι χρηματοοικονομικη αναλυση.
Θα σε παρω αγορι μου για χρηματοοικονομικο μου
συμβουλο και μαλιστα για τις συναλλαγες μου
επι ταυλανδεζικου εδαφους. Υπνος, φαι, μπυρα
και μπουμ μπουμ νομιζω οτι σου αρκουν για μεροκαματο :2funny:
Σιγα την ανάλυση... Αυτά πλέον τα διδάσκουν στο λύκειο :2funny:
Οι ΣαμαροΣτούρνοι μας ταϊζουν κουτόχορτο σπάζοντας και πλάκα με την αμάθεια - απάθεια μας...

Λέω να κάτσω να γράψω τον οδηγό του φτωχού μνημονιόπληκτου Σεξοφυσιολάτρη της Ταυλάνδης οταν βρώ την όρεξη...  :tits2:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Μηπως τπ σωστοτερο ειναι "μνημουνιοπληκτος;"

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Λοχος Προσοοοοοοχη!!!!

Εθνικός ύμνος Ταϊλάνδης

Ταϊλανδική Γραφή

ประเทศไทยรวมเลือดเนื้อชาติเชื้อไทย
เป็นประชารัฐไผทของไทยทุกส่วน
อยู่ดำรงคงไว้ได้ทั้งมวล
ด้วยไทยล้วนหมายรักสามัคคี
ไทยนี้รักสงบแต่ถึงรบไม่ขลาด
เอกราชจะไม่ให้ใครข่มขี่
สละเลือดทุกหยาดเป็นชาติพลี
เถลิงประเทศชาติไทยทวีมีชัยชโย Ελεύθερη  Μετάφραση

Η Ταϊλάνδη επιστήθια εναγκαλίζει όλους εκείνους με Ταϊλανδικό αίμα
Κάθε εκατοστό γής ανήκει στους Ταϊλανδούς
Η ηγεμονία της είναι διαχρονική
Γιατι οι Ταϊλανδοί πάντα υπήρξαν ενωμένοι
Οι Ταϊλανδοί είναι ειρηνοχαρείς
Αλλά όχι δειλοί στον πόλεμο
Δεν επιτρέπουν σε κανέναν την αρπαγή της ανεξαρτησίας τους
Ούτε θα υπομείνουν τυραννία
Όλοι οι Ταϊλανδοί είναι έτοιμοι να δώσουν και την τελευταία σταγόνα του αίματος τους
Για την ασφάλεια του έθνους, ελευθερία και πρόοδο.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Hallo Welcome
Οι Ταιλανδέζες της νύχτας χαιρετούν όλους εκείνους
που στο αίμα τους τρέχει χρήμα
Κάθε μπάτ που κυκλοφορεί ανοίκει σε αυτές
Η ουσία είναι διαχρονική,το μπατ!!
Και όλες  οι Ταιλανδέζες των μπαρ το λατρεύουν
Οι Ταιλανδέζες της “δουλειάς” είναι μπατοδολοφόνοι
Αλλά όχι δειλές στο μπουμ-μπουμ
Δεν επιτρέπουν σε κανένα τη μείωση των γαμισιάτικων τους
Ούτε θα κάτσουν για τζάμπα μπουμ-μπουμ
Ολες αυτές είναι έτοιμες να κάνουν ακόμη ένα σορτ τάιμ
για τη τζέπη τους,για το τελευταίο iphone και το καλύτερο ipad!!!
:fuck1:  :2funny:  :knockinb:  :2funny:  :zfuck:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κανενα ποιηματακι και για μας που γαμαμε τζαμπα γιατι ειμαστε ωραιοι :grin: , ελληναρες ξυπνιοι :dancing: :smitten: , μας αγαπαν και πεφτουν απ τον 8ο οροφο ολες μαζι σαν το ζαλογγο , που μας πληρωνουν κιολας οταν το ζηταμε , που εχουμε μεγαλη τσουτσου :piss: , που ολοι οι αλλοι ειναι βλαμενοι φαλαγκ :uglystupid: ενω εμεις γκρικ λαβερς που ετσι που αλλιως που αλλοιωτικα :tooth:
( σορρυ ,η ανοιξη :helpplea: :helpplea: :helpplea:)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Χτες ειχαμε εξοδο...εξελιχτηκε σε ανελεητο κλαμπινγκ μεχρι πρωιας...δεν το προγραμματιζα ετσι αλλα καλυτερα να μην προγραμματιζει κανεις τιποτα σε αυτην τη χωρα   :rockon:

ξεκινημα λοιπον με Bangkok Beat σοι 7/1...καλο μερος για ζεσταμα, καθημερινες δινει δυο μπυρες στην τιμη της μιας συνολο 150Β...αυτο το κλαμπακι παντα το συγκρινω με το κλαμπακι walking street της παταγιας γιατι και εκεινο για ζεσταμα ειναι...η σημαντικοτερη διαφορα ειναι το Bangkok Beat εχει ζωντανη ορχηστρα με διαλλειμματα ντι τζει...ο stickman στο μπλογκ του παλαιοτερα ελεγε οτι το Bangkok Beat συχναζουν και κοπελλες διπλανης πορτας αλλα νομιζω αυτο ειναι μεγαλη παπαρια...εχω παει πολλες φορες δεν εχει υποπεσει κατι στην υπολhψη μου, οι περισσοτερες ειναι σιγουρα του επαγγελματος...εξαλλου ελεος ποια κανονικη ταυλανδεζα θα κανει βολτα σε ενα σοι με 2-3 τσιμπουκαδικα, αρκετα κωλομπαρα, το ναο της αμαρτιας το Εντεν και ενα σωρο μπουρδελοξενοδοχεια...
παντα γεμιζει αυτο το κλαμπακι και το παει μεχρι αργα...για καποιο περιεργο λογο χτες τις ειδα ιδιαιτερα αγριεμενες μαλλον αναδουλειες εχουν πεσει λογω low season...αναγκαστηκα να βρω καταφυγιο στην τουαλετα για να γλιτωσω  :2funny: καναδυο που εγιναν καπως φορτικες τις σουταρα με συνοπτικες διαδικασιες...δυστυχως ποιοτητα χαμηλη προς ετσι και ετσι αλλα οκ οπως ειπα ενα ποτακι για να μπουμε στο κλιμα ειναι οτι πρεπει εκει...πολλες απο εκει μετακομιζουν αργοτερα στα υπολοιπα αφτερ

συνεχεια με ινσανιτυ σταθερη ποιοτητα οπως παντα, τοπ μουσικη οπως παντα και ενα σωρο κοριτσοπουλα για ολα τα γουστα και βαλαντια...καθισα κανα τριωρο μεχρι τις 4 που το κλεισανε...αυτον το μηνα μας εχουν σκισει με τα ωραρια τους δεν μπορεις να προγραμματισεις τιποτα...μαλλον λογω σονκραν η μπερδεματα με την αστυνομια τα περισσοτερα αφτερ κλεινουν νωριτερα απο το κανονικο...βεβαια παντα μενει κατι ανοιχτο σε αυτην την πολη και οσο προχωραει η νυχτα τοσο εισχωρουμε ολο και πιο βαθεια στην κολαση...δυστυχως δε μου καθισαν 2-3 φασουλες οπως θα της ηθελα, βαριομουνα να παω σπιτι απο τις 4   :headbang:  και με ετρωγε και η περιεργεια να δω το spicy μετα την ανακαινιση του...

παιρνω ταξι λοιπον και βουρ για σπαισι...ειχα ακουσει οτι μετα την ανακαινιση ηταν πιο κυριλε το μαγαζι...εδω λοιπον γελανε   :headbang:  μπορει ο χωρος να ειναι πιο καινουργιος αλλα τι να σας πω τετοιο κολαστηριο ειχα καιρο να δω...νομιζω ουτε το ινσομνια της Παταγιας στις δοξες του δεν ηταν τοσο hardcore...μιλαμε για κολαση...πανω στην εξεδρα σοδομα και γομορα...ουτε θυμαμαι ποσες φορες γκομενες μου εβαλλαν κωλοχερο, πιαναν τα αρχιδια και ενδιαμεσα...ερε γλεντια   :2funny:...
και τι δεν ειχε λοιπον μεσα...αλλες ηταν ταυλανδεζες hardcore επαγγελματιες, αλλες τελειωμενες-γιαμπαρισμενες-μεθυσμενες αλλες παλι ακομη με επαφη με την πραγματικοτητα...αντε να βρεις κοριτσι της διπλανης πορτας τωρα οχι πως το ψαχνα βεβαια τετοια ωρα...ειναι σα να ψαχνεις να βρεις παρθενα στη beach road...σιγουρα ομως υπαρχουν γιατι λιγα κλαμπ μενουν ανοιχτα τοσο αργα...αλλα ειμαι λιγο παλαιομοδιτης δεν το μπορω αυτο το καραχυμαριο, ψιλοξενερωνω, πρεπει να εχει και λιγο σασπενς η υποθεση για να με εξιταρει λιγο...αλλα ειχε πλακα το ολο σκηνικο...

εφυγα κατα τις 6.30 αφου εριξα πρωτα μια γρηγορη ματια στο αφτερ για βρυκολακες ακριβως απεναντι το swing...ειχε αρχισει ηδη να ξημερωνει...ψιλοξενερωμα και αυτο δε μου αρεσει να γυρναω σπιτι με το φως της ημερας αλλα οκ ειχα καιρο να το τραβηξω τοσο...λεω γερασα δεν ειμαι πια για τετοια ξενυχτια την επομενη φορα μονο ενα αφτερ και μετα σπιτι    :helpplea:

κανενα ποιηματακι και για μας που γαμαμε τζαμπα γιατι ειμαστε ωραιοι :grin: , ελληναρες ξυπνιοι :dancing: :smitten: , μας αγαπαν και πεφτουν απ τον 8ο οροφο ολες μαζι σαν το ζαλογγο , που μας πληρωνουν κιολας οταν το ζηταμε , που εχουμε μεγαλη τσουτσου :piss: , που ολοι οι αλλοι ειναι βλαμενοι φαλαγκ :uglystupid: ενω εμεις γκρικ λαβερς που ετσι που αλλιως που αλλοιωτικα :tooth:
( σορρυ ,η ανοιξη :helpplea: :helpplea: :helpplea:)
λοιπον καλα εκανες και το εγραψες αυτο γιατι μου δινεις ευκαιρια να πω κατι που συνεβει και χτες...δεν ειναι μονο οι ελληναραδες που κοκορευονται οτι μαμανε τζαμπα...το παραμυθι αυτο το εχω ακουσει και απο πολλους δυτικους μονιμους και μη...βεβαια δεν ειναι ακριβως παραμυθι απλα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι ακριβως ετσι οπως το παρουσιαζουν...χτες ειχα σταμπαρει μια...η φιλη της μιλουσε με ενα τυπο που εμαθα αργοτερα οτι ηταν Ολλανδος...σε λιγο φυγαν ολες τους για σπαισι...πλησιαζω λοιπον τον τυπο και τον ρωταω γιατι τον αφησε η τυπισσα γιατι με ενδιεφερε να μαθω για τη φιλη της...μου λεει δεν ξερω δεν καταλαβα...τον ρωταω ποσα σου ζητησε και τι μου απανταει...εγω μου λεει μαμαω φρι...εεε τι του λες τωρα...και μετα δεν καταλαβε γιατι εφυγε...γελασα και του λεω εδω ειναι hookers οι κοπελλες δεν πανε δωρεαν και αρχισε να κανει πλακα με τον ετερο ιπταμενο ολλανδο συμπατριωτη του που φυσικα συμφωνησε και αυτος οτι μαμανε τζαμπα...στο τελος συμφωνησαμε ευγενικα οτι διαφωνουμε και αλληλοευχηθηκαμε καλη τυχη...οταν εκλεισε δεν ειχε βρει καμια οκ ισως βρηκε οταν ανοιξαν τα φωτα δεν ξερω...και ερχομαι στο συμπερασμα...δεν αμφιβαλλω οτι μερικοι μαμανε τζαμπα εκει μεσα και ισως και πολυ συχνα...η διαφορα ομως ειναι οτι συνηθως δε μαμανε ποιοτητα..τυχερα παντα υπαρχουν αλλα τα τυχερα ειναι τυχερα...ειναι οι εξαιρεσεις οχι ο κανονας

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
K-γερε τι κότσια και μπυραρίες μου λές για δες το Pimp!!!  :new_shocked:
Μιλάμε για άλλο πλανήτη, έχει και ναργιλέδες και χανουμάκια!  :tits:  :cum:  :tits2:
Εκλεισα τραπέζι για τον Μάρτη του 2014  :headbang: ...Υπομονή

Συνημμένα

• Pimp1.jpg
    Pimp1.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Pimp2.jpg
    Pimp2.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 26

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παγκ πηγες αλλη φορα pimp?? θελώ να παω με εχει φαει η περιεργεια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
K-γερε τι κότσια και μπυραρίες μου λές για δες το Pimp!!!   :new_shocked:
Μιλάμε για άλλο πλανήτη, έχει και ναργιλέδες και χανουμάκια!  :tits:  :cum:  :tits2:
Εκλεισα τραπέζι για τον Μάρτη του 2014  :headbang: ...Υπομονή
Ναμαστε καλα και θα τα ξεσκισουμε του χρονου ολα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Stefan δεν έχω παει , με τους κ-γέρους που εμπλέξα  όλο στις μπυραριες με τραβανε :headbang:
Αλλά την επόμενη θα μπουκαρω σίγουρα και ότι γίνει...εχει και αλλά gentlemens στέκια...όρεξη να έχεις  :rockon:
Και υπομονή δέκα μήνες... :S

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι ειναι και ενα play party club που φενεται εξισου γαματο
10 μηνες???
σορρυ μαλλον εγω θα το τιμησω πρωτος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Stefan δεν έχω παει , με τους κ-γέρους που εμπλέξα  όλο στις μπυραριες με τραβανε :headbang:
Αλλά την επόμενη θα μπουκαρω σίγουρα και ότι γίνει...εχει και αλλά gentlemens στέκια...όρεξη να έχεις  :rockon:
Και υπομονή δέκα μήνες... :S
Ναι κακομοιρο παιδι, απο αγκογκο ειχες παραπονο...........τα στερηθηκες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια και πέσαμε Β Εθνική εδώ ... :headbang:
Να ανέβουμε κατηγορία κάτω..δηλαδή Gendlemens clubs ... :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Θυμαμαι απο μικρο παιδι, γλυκοκοιτουσα παντα,
γυναικες μεγαλυτερες, τριαντα με σαραντα.
Οι φιλοι μου μου λεγανε, μαλακα εχεις βιτσια
σαρεσουνε οι ωριμες και οχι τα κοριτσια.
Ο κολητος μου μουλεγε πως οσο μεγαλωνω
ολο και με μικροτερες θαρχισω να καυλωνω.
Μα εγω οσο μεγαλωνα και περναγαν τα χρονια
ολο και περισσοτερο μαρεσαν τα μιλφονια.

Οσες φορες δοκιμασα να παω με πιτσιρικα
παντα μου εβγαινε ψυχρη,ποτε μου δεν την βρηκα.
Ενω οταν επηγαινα με τριανταπενταρες,
κρεβατι εκαναν καλο και ηταν πολυ καυλιαρες.
Γιαυτο ρε φιλε Παγκταο σε πηγαινα  για μπυρονια
γιατι εκει το γλενταγαν, τα πιο καυτα μιλφονια.
Κανε λοιπον υπομονη ακομα δεκα μηνες
δουλευε μαζευε λεφτα και παιρνε βιταμινες
νασαι γερος οταν θα πας εκει ξανα στα ξενα
και να περασεις ομορφα, σε μερη ονειρεμενα.

Λογω εργασιακων συνθηκων θα αργησω να ξαναγραψω
στο σαιτ. Θα σας διαβαζω ομως.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα ρε σεις οταν εγραφα για g clubs παλια με γραφατε τι σας επιασε ξαφνικα τωρα...εδω ειχα κανει και προταση να βγαλλουμε ομαδικη καρτα μελους γιατι αλλιως δεν αξιζει αλλα κανεις δεν ανταποκριθηκε  :S

Οριστε μια συντομη λιστα αλλα υπαρχουν και πολλα αλλα

Παγκ δε θελει ορεξη, $$$ θελει...απο ορεξη αλλο τιποτα  :2funny:
Αλλα αν δεν εισαι μελος ειναι μαλακια θα πληρωνεις τις διπλασιες τιμες...δεν ειναι απαραιτητο αλλα αν μιλας και λιγο ται ειναι καλυτερα

Επισης τα g clubs δεν ειναι ουτε gogo ουτε beer bar δηλαδη διαλεγουμε, πληρωνουμε μπαρφαιν και ξενοδοχειο...μακαρι να ηταν βεβαια :grin:  Λειτουργει διαφορετικα το συστημα...αλλα ακομη και αν δε σκοραρεις τοσο συχνα εκει και μονο η εμπειρια αξιζει...το μεγαλο προβλημα ειναι οτι αν αρχιζεις και συχναζεις στα g clubs δεν προκειται να ξαναπατησεις σε φαρανγκοπιατσα γιατι θα σου φαινονται ολες καπως.  :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σορρυ φαντομ δεν ειχε πεσει τοσο στην προσοχη μου

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μαλλον ο Φαντομας θα μπορει να βοηθησει.
Με ειχαν παει πριν χρονια σε ενα Gentlemens Club καπου στον δρομα για το παληο αεροδρομιο, το DON MUANG, για να γινω ποιο σαφης ηταν σε εναν παραδρομο της εθνικης οπως ερχομαστε απο αεροδρομιο για Μπανγκοκ.
Ηταν σαν βιλλα ασπρο και εγραφε με χρυσα γραμματα απεξω CENTLEMENS CLUB.
Θυμαμαι οτι ηταν ΚΟΛΑΣΗ αλλα εχουν περασει αρκετα χρονια, εννοειται οτι με ειχαν παει ντοπιοι πααααρα πολυ φραγκατοι.
Υπαρχει αραγε ακομα;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παροτι εχω πολυ μικρη εμπειρια απο τα Gentlemens clubs της Μπανγκοκ,θα σας καταθεσω την αποψη μου και αν ειναι λαθος,παρακαλω το Φαντομα να με διορθωσει.
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις και προσδοκιες,χωρις να μπω σε λεπτομερειες,θα σας δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε τη διαφορα με τα α γκο γκο και τα αλλα πουταναδικα.
Ειναι σα να τρως απο καροτσια,φασφουνταδικα,η κανα εστιατοριο των 50-60 μπατ ανα μεριδα και μετα να πας σε υπερκυριλε γκουρμε εστιατοριο που το κουβερ μονο,αξιζει οσο ενα (και παραπανω) πληρες γευμα στα αλλα...
Με λιγα λογια..Αν σας περισευουν 2-3 χιλιαδες μπατ και γουσταρετε να περασετε ενα 2ωρο πινοντας το ποτο σας σε εναν κυριλε χωρο και να κανετε οφθαλμολουτρο με Ταυλανδεζες που δε θα πιστευετε στα ματια σας οτι υπαρχουν,τοτε αξιζει την εμπειρια..Αν επισης θελετε καποιο απο τα γκομενακια να ερθει ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ να καθησει διπλα σας για παρεα,θα πρεπει να πληρωσετε εξτρα γιατι υπαρχει χρεωση "με την ωρα",σα το ταξιμετρο.
Οι πιθανοτητες επισης να "φορτωσετε" με μια μονο επισκεψη,ειναι απο 0 (ΜΗΔΕΝ),εως 10% στη καλυτερη...Και ΑΝ σας κατσει το λαχειο και φορτωστε,υπολογιστε οτι πρεπει να πληρωσετε και τη κοπελα,τουλαχιστον τα διπλα απο οτι σε ενα αγκογκοκοριτσο.
Με λιγα λογια...Για τον σεξοτουριστα που επισκεπτεται για ενα μικρο χρονικο διαστημα τη Ταυλανδη,ΔΕΝ αξιζει το κοπο...Ειναι "ακριβο σπορ"...Τα κλαμπ αυτα αλλωστε,λειτουργουν ως επι των πλειστων με μελη...Αντε να πας μια φορα για την εμπειρια... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom