Για φαγητό θα έβαζα μέσα οπωσδήποτε το Golf club δίπλα από το Devil Dens (που κι αυτό θα άξιζε να τιμήσεις
).
Ειδικά τα Σ/Κ που φτιάχνει ψητά στη σχάρα είναι από τα καλύτερα που έχω φάει στην Πατάγια με πολύ καλές τιμές.
Ταιλανδέζικο μ' αρέσει αυτό που είναι στο ισόγειο του BIg C (soi 2), μπαίνοντας είναι στο δεξί σου χέρι. Πάμφθηνο και καλό, ξεχνάω τώρα το όνομα.
Στο ισόγειο του Central Festival υπάρχουν πολλά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες που λειτουργούν με κουπόνια. Φτηνό, καλό, αλλά σε μικρές μερίδες φαγητό. (Ουπς τώρα είδα ότι το έγραψε και ο LYST)
Και φυσικά αν θέλεις να δοκιμάσεις κλασσικό Thai κόλλα οπουδήποτε βλέπεις πολλούς Ταιλανδούς να τρώνε.
Και μία κλασσική συμβουλή. Μου την είχαν δώσει όταν ξεκίναγα τα ταξίδια μου και την ακολουθώ πάντα:
Πριν φύγεις από το ξενοδοχείο το πρωί (ή το μεσημέρι
) βγάλε από το safe τα λεφτά που έχεις προγραμματίσει να χαλάς ανά μέρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Βοηθάει πολύ στο να μη ξεφεύγεις.
Βάζε τα πιο ψιλά στη δεξιά τσέπη και τα πιο χοντρά στην άλλη. Αν δεν σου φτάνουν τα ψιλά να πληρώσεις κάτι, βγάλε ένα μόνο χιλιάρικο από την άλλη τσέπη. ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ μην βγάζεις τα λεφτά σου από την τσέπη σε κοινή θέα.
Και χρυσές αλυσίδες, δαχτυλίδια, καδένες, ακριβά ρολόγια κράτα τα στην Ελλάδα.
Έχω γράψει παλιότερα την εμπειρία μου από το ένα και μοναδικό Genleman's club που με έχουν πάει. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η (απίστευτη) γκόμενα που είχα λυσσάξει να την γνωρίσω ήρθε τελικά στο τραπέζι μου αφήνοντας πάνω του τα κλειδιά μιας BMW, φτάνει για να καταλάβουμε τα οικονομικό πλαίσιο της ιστορίας. Οι Ταιλανδοί που ήταν μαζί μας γελάγανε γιατί εκειμέσα ψάχνουν οι ντόπιοι γκόμενα να την σπιτώσουν (Mia noi, μικρή σύζυγος όπως την αποκαλούν)
Βέβαια τα μουνάκια στο Pimp φαίνονται λίγο πάνω από τα συνηθισμένα gogoκόριτσα, οπότε ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Αλλά δεν υπάρχει ΤΩΡΑ περίπτωση να πάω να σκάσω τόσα φράγκα εκειμέσα.
Να ευχαριστήσουμε την Ταιλανδέζικη κυβέρνηση που αφουγκράστηκε τις ανησυχίες την Ελλήνων σεξοφυσιολατρών. 38+ εχθές το Baht