Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
+3 ημέρες έμειναν ακόμα!

Τελευταίες συμβουλές από τους έμπειρους για Pattaya?
Σημεία για να φάω καλά??? Όχι fast food, φαγητό κανονικό να δοκιμάσουμε καινούριες γεύσεις!

Μαγαζιά-κωλάδικο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτώ???

Πράγματα που πρέπει να προσέξουμε ώστε να είμαστε ασφαλείς???

Και τέλος, θέλω να αγοράσω ένα σετ βαλιτσών για τα ταξίδια μου, είναι καλύτερα να το αγοράσω από Πατάγια ή αππο Μπανκόνκγ???

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
+3 ημέρες έμειναν ακόμα!

Σημεία για να φάω καλά??? Όχι fast food, φαγητό κανονικό να δοκιμάσουμε καινούριες γεύσεις!

Aπό αυτά που έχω φάει εγώ προτείνω τα εξής:

εξαιρετικό φαγητό σε πολύ χαμηλές τιμές

Sailors bar and restaurant στο σοι 8
Πολύ καλό ταϊλανδέζικο φαγητό σε ξεφτίλα τιμές.

Βραζιλιάνικο  :grin: στην beach road σχετικά ακριβό (800 μπατ το άτομο πέρσι), αλλά τρώς όλα τα κρέατα στη σούβλα μέχρι να σκάσεις και σου χορεύουν και δύο τρεις βραζιλιάνες τριγύρω.

Central festival Beach road.Στο ισόγειο του mall έχει πολυεστιατόριο-fast food στο οποίο παιρνεις κάρτα στο ταμείο που την φορτώνεις με μπατ και περνάς στα κίοσκια που σερβίρουν από thai κουζίνα,μέχρι πίτσα και μπακέτες.Χαμηλές τιμές,θα σε πάει πιθανότατα το τίλακ μιας και συνήθως γίνεται προσκύνημα τόσο από thai πελάτες όσο και τουρίστες.

Φυσικά η καλύτερη λύση αν σε κερδίσει η thai κουζίνα είναι τα διάφορα μικρά ταϊλανδέζικα εστιατόρια εκεί που θα δεις τους ντόπιους να τρώνε.Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στην 3rd road.

Καλή περίπτωση επίσης τα all you can eat buffets που είναι αρκετά δημοφιλή όπου με 200-300 μπατ κατα περίπτωση τρως από seafood έως κρέατα μέχρι να σκάσεις.

Τέλος αν σε πιάσει νοσταλγία για σουβλάκι :rockon: ψάξε για το ελληνικό Αcropolis.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
+3 ημέρες έμειναν ακόμα!

Και τέλος, θέλω να αγοράσω ένα σετ βαλιτσών για τα ταξίδια μου, είναι καλύτερα να το αγοράσω από Πατάγια ή αππο Μπανκόνκγ???

Και μιά πρόταση απο `μενα ....
ακόμη κι αν δεν θες να φας , αξίζει για μια μπύρα ...
Θα το δεις σίγουρα , είναι ακριβώς πριν μπεις στη Walking Street

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
+3 ημέρες έμειναν ακόμα!

-Άφησε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει , θα δεις τόσα κωλάδικα μαζεμένα που δεν τα χωράει κανένας "οδηγός" , και μη ξεχνάς μετά τις 2-3.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν insomnia ...
-Προσπάθησε να κυκλοφορείς με όσα χρήματα σου χρειάζονται , εισητήρια-διαβατήρια με το που θα φτάσεις τα κλειδώνεις στο safe box , άσε για τους πιό έμπειρους τις "μη τουριστικές περιοχές" - dark sides κλπ
-Στην Πατάγγια θα βρεις τεράστια ποικιλία απο βαλίτσες σε πολύ χαμηλές τιμές ...και φυσικά αν θες ν`αγοράσεις "χτύπα" τις στο 50% της αναγραφόμενης τιμής ...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Για φαγητό θα έβαζα μέσα οπωσδήποτε το Golf club δίπλα από το Devil Dens (που κι αυτό θα άξιζε να τιμήσεις  :humpleg:).
Ειδικά τα Σ/Κ που φτιάχνει ψητά στη σχάρα είναι από τα καλύτερα που έχω φάει στην Πατάγια με πολύ καλές τιμές.
Ταιλανδέζικο μ' αρέσει αυτό που είναι στο ισόγειο του BIg C (soi 2), μπαίνοντας είναι στο δεξί σου χέρι. Πάμφθηνο και καλό, ξεχνάω τώρα το όνομα.
Στο ισόγειο του Central Festival υπάρχουν πολλά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες που λειτουργούν με κουπόνια. Φτηνό, καλό, αλλά σε μικρές μερίδες φαγητό. (Ουπς τώρα είδα ότι το έγραψε και ο LYST)
Και φυσικά αν θέλεις να δοκιμάσεις κλασσικό Thai κόλλα οπουδήποτε βλέπεις πολλούς Ταιλανδούς να τρώνε.
Και μία κλασσική συμβουλή. Μου την είχαν δώσει όταν ξεκίναγα τα ταξίδια μου και την ακολουθώ πάντα:
Πριν φύγεις από το ξενοδοχείο το πρωί (ή το μεσημέρι  :grin:) βγάλε από το safe τα λεφτά που έχεις προγραμματίσει να χαλάς  ανά μέρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Βοηθάει πολύ στο να μη ξεφεύγεις.
Βάζε τα πιο ψιλά στη δεξιά τσέπη και τα πιο χοντρά στην άλλη. Αν δεν σου φτάνουν τα ψιλά να πληρώσεις κάτι, βγάλε ένα μόνο χιλιάρικο από την άλλη τσέπη. ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ μην βγάζεις τα λεφτά σου από την τσέπη σε κοινή θέα.
Και χρυσές αλυσίδες, δαχτυλίδια, καδένες, ακριβά ρολόγια κράτα τα στην Ελλάδα.

Έχω γράψει παλιότερα την εμπειρία μου από το ένα και μοναδικό Genleman's club που με έχουν πάει. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι η (απίστευτη) γκόμενα που είχα λυσσάξει να την γνωρίσω ήρθε τελικά στο τραπέζι μου αφήνοντας πάνω του τα κλειδιά μιας BMW, φτάνει για να καταλάβουμε τα οικονομικό πλαίσιο της ιστορίας. Οι Ταιλανδοί που ήταν μαζί μας γελάγανε γιατί εκειμέσα ψάχνουν οι ντόπιοι γκόμενα να την σπιτώσουν (Mia noi, μικρή σύζυγος όπως την αποκαλούν)
Βέβαια τα μουνάκια στο Pimp φαίνονται λίγο πάνω από τα συνηθισμένα gogoκόριτσα, οπότε ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Αλλά δεν υπάρχει ΤΩΡΑ περίπτωση να πάω να σκάσω τόσα φράγκα εκειμέσα.

Να ευχαριστήσουμε την Ταιλανδέζικη κυβέρνηση που αφουγκράστηκε τις ανησυχίες την Ελλήνων σεξοφυσιολατρών. 38+ εχθές το Baht

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα αν θελει καποιος να πηδηξει ποιοτητα ψιλοαντιστοιχη g club υπαρχει και απλουστερος τροπος...οχι πως εναι ιδιαιτερα φτηνος αλλα τουλαχιστον δε χρειαζεται να περασει απο τη διαδικασια του g club με αβεβαιο αποτελεσμα...απλως παει σε ενα απο τα καλα και πιο κυριλε soapies της βκκ ρατσαντα η ραμα 9 και χτυπαει καμια δυνατη sideline...ενα πολυ καλο αλλα εχω καιρο να παω ειναι το tarawadee massage αν και λιγο μακρια απο το επικεντρο...ειχε δυνατα μωρα ενα φεγγαρι νομιζω ακομη και τωρα...τιμες διαφορες αλλα ξεκινανε απο 2500-3000 για sidelines...επισης αξιζει και το nataree εστω και για την εμπειρια αν και δεν κατατασσεται στην κατηγορια του κυριλε...ειναι ψιλοπαρακμιακο τωρα πια αλλα τα χανεις με το που μπαινεις μεσα...ειναι στην κυριολεξια ο παραδεισος του πιπινολατρη.... αλλα χανεις το χαβαλε που σου προσφερει η ντισκο η το g club που κατ εμε αξιζουν....γιαυτο δεν πηγαινω σε μασαζ συχνα ισως οταν γερασω ακομα λιγο.  :2funny:  

αλλα εχει χαβαλε να καβαλησεις ενα καρο και να πιασεις ολα τα soapies στη σειρα και να χαζευεις τις γκομενες στους καναπεδες και στις βιτρινες...να πινεις ενιοτε το ποτακι σου οτι κανουν και οι ταυλανδοι δηλαδη και οταν βρεις κατι στα γουστα σου γραμμη για δωματιο :rockon:

Κατα τα αλλα χαιρετω απο chumpon εχω ερθει στα παλια μου στεκια για φυσιολατρεια...τι να πω μεχρι και εδω ανοιξε soapy η μαλλον δεν το ειχα προσεξει παλια...οδηγωντας απο βκκ προς νοτια μετα τη χουα χιν και bang saphan επεσα πανω σε κατι παραλιες τελειως αδειες ουτε ψυχη αλλα εχουν φτιαξει καλο δρομο και σιγουρα ολα θα ειναι πιο διαφορετικα σε 10-20 χρονια...επεσα πανω σε μια περιοχη που θυμησε λιγο κραμπι βραχοι και μικρονησακια να εξεχουν απο τη θαλασσα...ακομη δεν εχει τιποτα μονο κατι ξεχασμενους ψαραδες....οποιος εχει μερικα λεφτα διαθεσιμα και αγορασει γη εδω σε μερικα χρονια σιγουρα δε θα το μετανοιωσει...προσπαθω να ανεβασω φωτογραφιες αλλα εχω προβλημα με την ταμπλετα...οκ οποιος ενδιαφερεται για φυσιολατρεια ας ανοιξει τα λινκ

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλα αν θελει καποιος να πηδηξει ποιοτητα ψιλοαντιστοιχη g club υπαρχει και απλουστερος τροπος...οχι πως εναι ιδιαιτερα φτηνος αλλα τουλαχιστον δε χρειαζεται να περασει απο τη διαδικασια του g club με αβεβαιο αποτελεσμα...απλως παει σε ενα απο τα καλα και πιο κυριλε soapies της βκκ ρατσαντα η ραμα 9 και χτυπαει καμια δυνατη sideline...ενα πολυ καλο αλλα εχω καιρο να παω ειναι το tarawadee massage αν και λιγο μακρια απο το επικεντρο...ειχε δυνατα μωρα ενα φεγγαρι νομιζω ακομη και τωρα...τιμες διαφορες αλλα ξεκινανε απο 2500-3000 για sidelines...επισης αξιζει και το nataree εστω και για την εμπειρια αν και δεν κατατασσεται στην κατηγορια του κυριλε...ειναι ψιλοπαρακμιακο τωρα πια αλλα τα χανεις με το που μπαινεις μεσα...ειναι στην κυριολεξια ο παραδεισος του πιπινολατρη.... 

αλλα εχει χαβαλε να καβαλησεις ενα καρο και να πιασεις ολα τα soapies στη σειρα και να χαζευεις τις γκομενες στους καναπεδες και στις βιτρινες...να πινεις ενιοτε το ποτακι σου οτι κανουν και οι ταυλανδοι δηλαδη και οταν βρεις κατι στα γουστα σου γραμμη για δωματιο :rockon:
Αναστασις...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6

Τέρμα οι χασαπόταβέρνες και τα λοιπά "καθώς πρέπει" καταστήματα :s&m_1:...

Τήν επόμενη φορά θέλω και 'γώ soapieοτσαρκα  :grin:  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οτι πεις εσύ αφεντικό....

Συνημμένα

• soapy massage girl.jpg
    soapy massage girl.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει ρε θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα για όλες τις ανάγκες:

ΔΕΥΤΕΡΑ:Μπυραρία-Disco Clubing  :rockon:
ΤΡΙΤΗ:ΝΑΝΑ ΠΛΑΖΑ-Boom Boom (στα σίγουρα) :knockinb:
ΤΕΤΑΡΤΗ:Gendlemen's clubing  :new_shocked:
ΠΕΜΠΤΗ:Soi Cowboy  :tits:  :tits2:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Μπυραρία-Disco Clubing  :dancing:
ΣΑΒΒΑΤΟ:Gendlemen's Clubing  :happy:
KYPIAKH:Repo - (Nana Plaza για όσους δεν  :fuck1:  τις προηγούμενες βραδιές)  :headbang2:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βαλε αντι για ρεπο επισκεψη στο νοσοκομειο για τσεκ απ
και τα αμαξια πιστας οταν δουλευουν σε τετοιες στροφες πανε στα πιτς

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Εντάξει ρε θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα για όλες τις ανάγκες:

ΔΕΥΤΕΡΑ:Μπυραρία-Disco Clubing  :rockon:
ΤΡΙΤΗ:ΝΑΝΑ ΠΛΑΖΑ-Boom Boom (στα σίγουρα) :knockinb:
ΤΕΤΑΡΤΗ:Gendlemen's clubing  :new_shocked:
ΠΕΜΠΤΗ:Soi Cowboy  :tits:  :tits2:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Μπυραρία-Disco Clubing  :dancing:
ΣΑΒΒΑΤΟ:Gendlemen's Clubing  :happy:
KYPIAKH:Repo - (Nana Plaza για όσους δεν  :fuck1:  τις προηγούμενες βραδιές)  :headbang2:
Tην Soapieοτσαρκα δεν βλέπω πουθενά :think: και ανησυχώ ...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ THAILOVER
Ρε διαβάστε να γελάσετε.
Σήμερα ήμουν με τρεις Ουγγαρέζες για επαγγελματικούς λόγους (και ότι ήθελε προκύψει). :boobies: :boobies: :boobies:  :cum:
Γλώσσα συνεννόησης η Αγγλική.
Από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τα Αγγλικά μου.Η γλώσσα έτρεχε με ρυθμό Ταιλάνδης. Μου έβγαινε η γνωστός τρόπος ομιλίας.
Same same και up to you! :idiot:
Αστε που μου ξέφυγαν και εκφράσεις όπως sort time και long time!!! :headbang:
Σε μία φάση έπιασα τον εαυτό μου να κάνει μασάζ στους ώμους μιας κοπέλας όχι ότι δεν της άρεσε αλλά ήμασταν σε δημόσιο χώρο!
Στη συζήτηση μπέρδευα τα ευρώ με τα μπατ , μετά από κάθε ποσό μου έβγαινε η λέξη μπατ, αφού με ρώτησαν τι είναι πια αυτό το μπατ
και τις είπα είναι money σε τοπική διάλεκτο (παρά και καλά) μάλλον  έπιασε.. :2funny:
Σε ένα φαστ φουντ που καθίσαμε έβγαλαν να πληρώσουν.. μου φάνηκε τόσο παράξενο που έτριβα
τα μάτια μου, στο τέλος με το ζόρι με άφησαν να πληρώσω.
Εν ολίγοις είναι πολλά τα χρόνια συναναστροφής με τις Ταϊλανδέζες  που με έχουν επηρεάσει πραγματικά, μάλλον θετικά θα έλεγα
αν και απόψε έφαγα χυλόπιτα όταν ζήτησα νυχτερινή έξοδο από τις Μαγιάρισσες. :huh:
Ίσως να χρειαστώ βοήθεια  :helpplea: τελικά γιατί είναι τρεις και εγώ ένας αν και λέων. :rockon:

Ο θεός να βάλει το χέρι του και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα. :priest:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Συγνωμη που δεν  προσπαθω να βοηθησω τις τελευταες  μερες αλλα  ενα   μεγαλο  οικονομικο  παιχνιδι εχει αρχισει και παιζετε με το  μπατ  και  εχω στραμενη την προσοχη μου εκει  δεν αφορα  τοσο τους ταξιδευοντες αλλα τους  μονιμους και  τους  εχωντες επιχειρειν στην χωρα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τέρμα οι χασαπόταβέρνες και τα λοιπά "καθώς πρέπει" καταστήματα :s&m_1:...
Τήν επόμενη φορά θέλω και 'γώ soapieοτσαρκα  :grin:  :rockon:
χαχα ακου χασαποταβερνα η μπυραρια κατι σαν τα βλαχικα δηλαδη εεε?  :2funny:   θα χει φριξει ο κωλογερος και δεν μπορει και να γραψει και πολυ   :grin:

λοιπον το ινσανιτυ ψιλομαπα χτες δεν ειχε πολυ κοσμο νομιζω καθημερινες δεν πολυαξιζει...συντομα θα επιστρεψουμε στα παλια ωραρια δηλαδη εξοδους στα σκ...νομιζω παντα γεμιζει παρασκευοσαββατα
επισης απο εδω και στο εξης ασχολουμαστε με export και μενουμε ταυλανδη μονο 1-2 χρονια...οκ το πρωτο δεν πολυαπεχει απο την πραγματικοτητα εεε στο δευτερο μας ξεφυγε ενα μηδενικο δεν πειραζει    :2funny:  αφου θελουν να ακουν μαλακιες οι γκομενες θα τις εχουν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Φαντομα, γουσταρω βλαχες Ταυλανδεζες απο τα βλαχικα
του Ισααν.