Αν αρχίσεις και διαβάζεις κάποιες σελίδες πίσω , εγώ είμαι αυτός με τη μεγαλύτερη διάθεση για απαντήσεις (και 1-2 ακόμη). έχοντας μάλιστα μηδαμινή εμπειρία σε σχέση με άλλους του φόρουμ , άρα μόνο πρόβλημα δεν μου δημιουργούν ο απορίες σου ...
Ας το πάρουμε λοιπόν απο την αρχή . Είσαι στην ίδια φάση-εποχή και με τις ίδιες απορίες που είχα κι εγώ πέρισι . Ας πούμε πως αποφάσισες να πας , τί έκανα εγώ ! Έκλεισα το
και μπήκα στο travelplanet24.gr και έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για να "σφραγίσω" την απόφασή μου ! κατέβασα χάρτη της περιοχής που ήταν η επιλογή μου (πατάγια) , μπήκα στο
κι έκλεισα ξενοδοχείο σύμφωνα με τα εξής κριτίρια , σημείο που θα μπορούσα να κυκλοφορώ χωρίς μετ. μέσο , να έχει καλές κριτικές , να είναι στα λεφτά μου ...κλπ . Μπήκα σε διάφορα ξένα guides για ν`αντλήσω πληροφορίες όπως κόστη φαγητού , ποτών , μετακίνησης , συναλλάγματος κ.α ...Ξαναμπήκα στο forum του
, ρωτούσα για τις επιλογές μου και συνήθως δεν έπερνα καμιά διαφωτιστική απάντηση αν και κάποιοι είχαν τη καλή διάθεση , έτσι λοιπόν ξεκίνησα να διαβάζω κάποια reports-ιστορίες που ήταν γεμάτα πληροφορίες . Προς το τέλος έστειλα pm σε κάποιον που μου φάνηκε να το `χει καλά το θέμα και στάθηκα τυχερός με τις οδηγίες του !
Πήγα ...γύρισα (ζωντανός) , άνοιξα ένα αδερφό θρεντάκι με ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και μόνο ! ...μπες εκεί διάβασε 5-6 σελ. και αν κάτι δεν καταλαβένεις εδώ είμαστε !
Ιστορίες όπως του lyst , pagtao , κωλόγερου , hard , tekila bb και πολλών άλλων ...δίνουν άφθονο όγκο πληροφοριών !!!
Σου ξαναλέω πως 2-2,5 χιλιάρικα ευρώ , άλλος θα σου πεί πως είναι λίγα για 10 μέρες (σεβαστό) κι άλλος μιά χαρά (λογικό) !