Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μαγκες γνωρισα πριν κανα 3 μηνες μια γκομενα Ταυλανδεζα 32αρα απο ενα site.Στην αρχη εντυπωσιαστικα.Καλο σωμα και στο προσωπο συμπαθητικη σχετικα απο 2 τις φωτο που ειχε στο site.Tα λεγαμε τακτικα μεσω whatsapp mobile.Πριν λιγο καιρο βαζω το ονομα της στο φατσοβιβλιο και την βρισκω.Εκει ειχε πολλες φωτο με φιλους-ες.Ομως δυστυχως ειδα οτι ηταν κεφαλας (μεγαλο κεφαλι) ασχετα αν ειχε καλο σωμα και σε φωτο χωρις μακιγιαζ ισως κ χωρις photoshop εδειχνε σχετικα ασχημη.Η γκομενα πρεπει να το φυσαει το χρημα γιατι απο οτι ειδα οδηγει μπεμπα suv και ολο με ακριβα συνολακια στις φωτο.Εβαλα το email της για πλακα στο google thailand και ανακαλυψα οτι εχει απο τις μεγαλυτερες real estate στην ΒΚΚ.Γιατι σας τα λεω αυτα?Η γκομενα με ρωταει αν μπορω να αφησω την Ελλαδα και να ζησω εκει και αλλες τετοιες μαλακιες...Προσωπικα ειμαι ανεξαρτητος οικονομικα και δεν θα ηθελα να μπλεξω.Ισως αν δεν ειχε αυτο το βουκεφαλισιο κεφαλι ....Για κανα πουτσο που λεμε εδω στο Ελλαδα κ για λιγο.Εχει κανεις εμπειριες απο φραγκατες ταυλανδεζες.?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Pattaya city-1960

Συνημμένα

• Pattaya City-1960.jpg
    Pattaya City-1960.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 24

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτη η συγκεκριμενη γκομενα την ειχα φιλη στο fcb δουλευε teazers γνωρισε εκει τον καλο της ενα αγγλο δεν θυμαμε και εκανε γαμο με λιμουζινα ασπρη 10 μετρα(πακετο ο τυπος)..τωρα φυσικα με διεγραψε εγινε καλο κοριτσι...εχει κανει και φωτογραφιση στο περιοδικο AFTERDARK Της Pattayα,παντως πολλες που πηδηξα απο teazers περσι φετος της βρηκα παντρεμενες,ισως αυριο μεθαυριο με ψαχνει ο γιος μου κορη μου η κανα ladyboy στο παμε πακετο..θα το δεχτω οτι και αν ειναι.. :2funny: :2funny: :2funny:
ακαποτα γαμισια εκανες μαγκα στην ταηλανδη ???

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ρεεεε πλακες δεν σηκωνετε???μαλακας ειμαι?ποτε δεν πηδηξα ακαποτα...ασε που εκανα 2007 και φετος τριπλο για υππαττιτιδα.....αλλα εχω φιλους που εκαναν μαλακια

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αυτά δεν  γράφοντα ούτε  χάριν πλάκας ειδικά   όταν εδώ μπαίνουν  να διαβάσουν και  νέα άτομα  που ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι.
 Εάν  θυμάμαι  καλά  κάποιος είχε μια περιπέτεια  υγείας από εδώ μέσα και  κάποιοι από  τους  γράφωντες  ήταν   και είναι φίλοι του  δεν συνετιστήκατε.
Η διαφορά  μεταξύ του “Πάμε πακέτο” και “Σε πάμε  πακέτο” δεν είναι μεγάλη.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Πριν από μερικά χρόνια είχα φορτώσει ένα thai "girlfriend" για καμιά δεκαριά μέρες.Περνάγαμε καλά (με το αζημίωτο βέβαια) και αυτή με είχε καλέσει μερικές φορές στο δωμάτιο της όπου μαζεύονταν πέντε έξι πουτανάκια κάθε απόγευμα και μετά από την καθιερωμένη som tam πλακωνόντουσαν στο πιώμα.Σε δύο τρεις ώρες καθαρίζαν χαλαρά 3-4 μπουκαλάκια  ταϊλανδέζικο πετρέλαιο (thai whiskey). Μού έκανε εντύπωση μια χοντρούλα κοπελίτσα που στην καθησιά της καθάριζε ένα μπουκαλάκι για πάρτυ της.Την είχε πάρει από κάτω που δεν φόρτωνε σχεδόν ποτέ πελάτες  λόγω εμφανισης τόσο που κάποιο βράδυ με παρακάλεσε να της πασάρω κανα φίλο και αυτή θα του έκανε τα πάντα.
Οι φίλες της έλεγαν ότι για να βρει κανα πελάτη πρέπει να αδυνατισει οπωσδήποτε. Πλακώθηκε και αυτή σε κάτι χάπια αδυνατίσματος που παίρνουν όλες τους κατά καιρούς και χάνουν κιλά δια των πολλαπλών :shit:
Σε λίγες μέρες η κοπελίτσα άρχισε να πέφτει λιπόθυμη κάθε τόσο. Όταν την ρώτησα τόσο αυτή όσο και τις υπόλοιπες γιατί δεν πάει σε κανά γιατρό η απάντηση ήταν κοινή από όλες τους "Γιατί να πάει σε γιατρό; Αφού δεν είναι άρρωστη".Για να μήν τα πολυλογώ με τα πολλά τελικά πήγε σε γιατρό και η διάγνωση ήταν ότι είναι εξι ναι έξι μηνών έγκυος (να μην σώσω να πατήσω Suvarnabumi αν λέω ψέματα).Όλες έμειναν με το στόμα ανοιχτό από το θαύμα που είχε συμβεί και αναρωτιώντουσαν πως δεν το είχαν πάρει χαμπάρι.
Τα συμπεράσμα της ιστορίας είναι το εξής:
Tα πουτανοκόριτσα της Ταϊλανδης πάνε τόσες φορές στο γιατρό όσες φορές έβαλε γκολ ο γίγαντας Πάντος με τον Ολυμπιακό.
Η επίσκεψη στο γιατρό θεωρείται οικονομική πολυτέλεια και ως τέτοια αντιμετωπίζεται. Ο καλύτερος γιατρός είναι τα υπόλοιπα πουτανάκια και οι συμβουλές που αυτές δίνουν. Τώρα η ιστορία ότι τα περισσότερα gogoκόριτσα και τα κορίτσια των μπαρ κάνουν κάθε τόσο εξετάσεις και τις πηγαίνουν στα μαγαζιά θεωρώ ότι είναι αστικός μύθος και στάχτη στα μάτια των κορόϊδων που τα πιστεύουν. Ακόμα και άν γίνεται σε ελάχιστες περιπτώσεις είναι σίγουρα η εξαίρεση.
'Οταν μιά γυναίκα όπως η κοπέλα του παραδείγματος δεν έχει πάρει χαμπάρι οτι δεν έχει περίοδο για πολλούς μήνες, βλέπει την κοιλιά της να φουσκώνει και νομίζει ότι παχαίνει, όταν κάνει τα πάντα ακάποτα για 200-300 μπατ παραπάνω θα έχει την γνώση και την υπευθυνότητα να εξετάζεται από γιατρό κάθε τόσο;
Γιατί ρε μάγκες αφήνουμε να αποφασίζει για την υγεία μας η κάθε απαίδευτη Ισαανιοτοπούλα;
H Tαϊλάνδη είναι ο παράδεισος που μπορεί να γίνει για το τίποτα ο εφιάλτης μιας ζωής. :S

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
και στο χωριο σου να πηδηξεις παλι πρεπει να παρεις προφυλαξεις,τωρα εαν ο καθενας σκεφτεται μονο με το κατω κεφαλι εγω δεν μπορω να του βλω μυαλο...και πιστευω και ενας νεος να παει δεν χρειαζεται και μυαλο και να παιζει πανω σε θεματα υγειας...εχει να κανει με πουτανες και το ξερει
πολλοι συνεχιζουν ομως να κανουν μαλακιες...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση η ιδιαίτερα χαλαρή αντιμετόπιση της προφύλαξης εκεί ! Αν πας εδώ με μια ρωσιδα-ρουμάνα-βουλγάρα κλπ σου φοράει τον σκούφο πριν φτάσεις στο 20% της "σκληρώτητας" σου ! Όλες τις φορές μου έμεινε η εντύπωση πως αν δεν το "φορούσα" μόνος μου δεν θα μου το θύμιζε ποτέ ! Άσε που μιά μου έκανε πλακίτσες για cute thai-greek babes (αν και καμποτζιανή  :))

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ο γνωστος ΓΙΓΑΝΤΑΣ Τασος Παντος LYST?? δηλαδη τον βλεπουν μια οταν τους βγαζει απτην μανα τους και μια οταν τους διαπιστωνει τον θανατο τους (απο ψηλα) :priest:

stavros1979

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
0
Μαγκες γνωρισα πριν κανα 3 μηνες μια γκομενα Ταυλανδεζα 32αρα απο ενα site.Στην αρχη εντυπωσιαστικα.Καλο σωμα και στο προσωπο συμπαθητικη σχετικα απο 2 τις φωτο που ειχε στο site.Tα λεγαμε τακτικα μεσω whatsapp mobile.Πριν λιγο καιρο βαζω το ονομα της στο φατσοβιβλιο και την βρισκω.Εκει ειχε πολλες φωτο με φιλους-ες.Ομως δυστυχως ειδα οτι ηταν κεφαλας (μεγαλο κεφαλι) ασχετα αν ειχε καλο σωμα και σε φωτο χωρις μακιγιαζ ισως κ χωρις photoshop εδειχνε σχετικα ασχημη.Η γκομενα πρεπει να το φυσαει το χρημα γιατι απο οτι ειδα οδηγει μπεμπα suv και ολο με ακριβα συνολακια στις φωτο.Εβαλα το email της για πλακα στο google thailand και ανακαλυψα οτι εχει απο τις μεγαλυτερες real estate στην ΒΚΚ.Γιατι σας τα λεω αυτα?Η γκομενα με ρωταει αν μπορω να αφησω την Ελλαδα και να ζησω εκει και αλλες τετοιες μαλακιες...Προσωπικα ειμαι ανεξαρτητος οικονομικα και δεν θα ηθελα να μπλεξω.Ισως αν δεν ειχε αυτο το βουκεφαλισιο κεφαλι ....Για κανα πουτσο που λεμε εδω στο Ελλαδα κ για λιγο.Εχει κανεις εμπειριες απο φραγκατες ταυλανδεζες.?
Σε ποιο site γνωριμιών φίλε μου? Με ενδιαφέρει πολύ.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Αυτά δεν  γράφοντα ούτε  χάριν πλάκας ειδικά   όταν εδώ μπαίνουν  να διαβάσουν και  νέα άτομα  που ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι.
 Εάν  θυμάμαι  καλά  κάποιος είχε μια περιπέτεια  υγείας από εδώ μέσα και  κάποιοι από  τους  γράφωντες  ήταν   και είναι φίλοι του  δεν συνετιστήκατε.
Η διαφορά  μεταξύ του “Πάμε πακέτο” και “Σε πάμε  πακέτο” δεν είναι μεγάλη.
Μια ερωτηση καναμε και εμεις σαν νεοι,για το Baht,μιας και εισαι κατοικος και ασχολεισαι με χρηματοοικονομικα,αλλα δεν καταδεχτηκες να απαντησεις!Δεν πειραζει καλη καρδια!

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τι είναι χειρότερο :

Α) Να μην πας [ή να μην ξαναπάς (για μας που την έχουμε τιμήσει)] THAI .

Β) Να πας με γκόμενα THAI.

Γ) Να πας THAI με μπάτζετ τύπου misterkamagra... (να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου και να μην μπορείς να βγεις από την γυάλα της αφραγκιάς σου).

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλά ρε LYST , αυτή η "μπουλούκα" που αναφέρεις, που ήταν τελικώς έγκυος, πρέπει να ήταν τέρμα βλαμμένη/καμμένη. Πάντως, όντως και σε μένα μόνο μια φορά έτυχε μια γκομενίτσα να ρωτήσει "you have condom?" , με μένα να σκέφτομαι αν της είπα καμιά παπαριά ότι είμαι κασκαντέρ και συγχρόνως να το εκτιμώ. Άσχετα αν , μετά από τοση αλοιφή που έβαλε, ένιωθα τον :bigdick: μου σαν να μπαίνει σε ένα μεγάλο μπολ με σαντιγί...  :2funny:.

Χωρίς κράνος μην κάνετε μαγκιές ρεεε

xxaris

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ταυλανδόπληκτοι.Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους έαν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από Σουβαρναμπούμι σε Πατπονγκ με μινιβαν καθώς και από αεροδρόμιο Πουκέτ στην Πατογκ με τον ίδιο τρόπο(κόστος;).Είμαστε 4 και δεν νομίζω να μας συμφέρει, αλλά καινα μας χωράει απλο ταξί.Πετάμε Ιούλιο με καθυστέρηση 2 ετών.Ελπίζω Βούδα θέλοντος και καιρού επιτρέποντος να μας ρουφήξει η Πρωτεύουσα και το Ανταμονήσι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Καλησπέρα ταυλανδόπληκτοι.Θα ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους έαν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς από Σουβαρναμπούμι σε Πατπονγκ με μινιβαν καθώς και από αεροδρόμιο Πουκέτ στην Πατογκ με τον ίδιο τρόπο(κόστος;).Είμαστε 4 και δεν νομίζω να μας συμφέρει, αλλά καινα μας χωράει απλο ταξί.Πετάμε Ιούλιο με καθυστέρηση 2 ετών.Ελπίζω Βούδα θέλοντος και καιρού επιτρέποντος να μας ρουφήξει η Πρωτεύουσα και το Ανταμονήσι.
Kαι από τα δύο αεροδρόμια έχει τα πάντα στα γκισέ μόλις βγαίνεις
Περνα και εσύ από το δίπλα θρεντ με τις χρηστικές πληροφορίες για περισότερα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τι είναι χειρότερο :

Α) Να μην πας [ή να μην ξαναπάς (για μας που την έχουμε τιμήσει)] THAI .

Β) Να πας με γκόμενα THAI.

Γ) Να πας THAI με μπάτζετ τύπου misterkamagra... (να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου και να μην μπορείς να βγεις από την γυάλα της αφραγκιάς σου).

Β !

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.174
Πόντοι
19.795
Αν δεις καραβι σε βουνο, μια μερα νανεβαινει,
να μην τρομαξεις φιλε μου, καποιο μουνι το σερνει.

οφ τοπικ,

Κωλογερος is back

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι