τα θελει κι εσενα ο κωλος σουπαρτε και τον γαριδακη ρε μαλακες εκει,ειναι πολυ ωραια χωρα.Προσεχτε μονο μην τον πατε σε κανα χωριο με πιθηκακια,και τον ερωτευτει καμια μαιμου.
'καλα κανει ο ντημας και στην πεφτει μετα,
,εε,μα..
τα θελει κι εσενα ο κωλος σουπαρτε και τον γαριδακη ρε μαλακες εκει,ειναι πολυ ωραια χωρα.Προσεχτε μονο μην τον πατε σε κανα χωριο με πιθηκακια,και τον ερωτευτει καμια μαιμου.
Φον,ορισμενες φορες αισθανομαι οτι εχω τη τιμη να ειμαι "κλωνος" σου...Σίνο. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στη Ρωσσία , Ουκρανία κλπ μπορεί όντως με ένα καλό καμάκι να βγάλεις ένα one night stand, γιατί είσαι ωραίος γκόμενος, γιατί έχεις φράγκα ή το πιθανότερο γιατί έχει πιεί πολύ και γουστάρει να πηδηχτεί. Οπότε εσύ ανυποψίαστος πας χωρίς την καποτούλα και μετά ψάχνεσαι.
Στην Ταϋλάνδη ακόμα και για το πιο φαινομενικά αθώο κοριτσάκι είσαι ψυλιάσμένος (υποθέτω) και παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις (ή αλλιώς up to you που είπαμε ανωτέρω.
Μαστερ, Πιλάτε κλπ αφήστε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς σ' αυτό το θρέντ.
βον μακουλη ειμαστε εντελως οφ τοπικΣίνο. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στη Ρωσσία , Ουκρανία κλπ μπορεί όντως με ένα καλό καμάκι να βγάλεις ένα one night stand, γιατί είσαι ωραίος γκόμενος, γιατί έχεις φράγκα ή το πιθανότερο γιατί έχει πιεί πολύ και γουστάρει να πηδηχτεί. Οπότε εσύ ανυποψίαστος πας χωρίς την καποτούλα και μετά ψάχνεσαι.
Στην Ταϋλάνδη ακόμα και για το πιο φαινομενικά αθώο κοριτσάκι είσαι ψυλιάσμένος (υποθέτω) και παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις (ή αλλιώς up to you που είπαμε ανωτέρω.
Μαστερ, Πιλάτε κλπ αφήστε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς σ' αυτό το θρέντ.
κος μακουλης εχει το απολυτο ρισπεκτΦον,ορισμενες φορες αισθανομαι οτι εχω τη τιμη να ειμαι "κλωνος" σου...
Μα τοσο πολυ συμφωνουμε?
φαει την γλωσσα σου ρε που....βον μακουλη ειμαστε εντελως οφ τοπικ
αλλα θα απαντησω για να εχω τον τελευταιο λογο
δεν θα διαφωνισω για το καμακι και την χαλαρωτητα
ομως ο κινδυνος ειναι ο ιδιος ισως και μεγαλυτερος διοτι σπαει η καποτουλα ω του θαυματος ειδικα αν ειναι ταυλανδεζικες και τσαααακ φαε το παρασημο αν εισαι γκαντεμης
γιατι ως γνωστων και βαση στατιστικων στους επαγγελματιες εχει μεγαλυτερη ποσοστοση με μολυσμενους απο οτι σε γενικο πληθυσμοΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ
Καλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να κολλησεις αλλιως σε οσους εχει σπασει η καποτα στα δελα.....τοτε τι 1.3% 233% θα ηταν οι μολυσμενοιφαει την γλωσσα σου ρε που....
Φίλε dimi εγώ θα στο συνοψίσω αλλιώς.
Πες μου ένα μέρος στον κόσμο που μπαίνεις στην ντίσκο και βρίσκεις 100 άντρες και 400 γυναίκες (στην low season) έτοιμες να στα κάνουν όλα για ολόκληρο το βράδυ για 30-40 ευρώ. Οσο και περίεργα γούστα να έχεις του πούστη κάτι θα βρεις να σου ταιριάζει.
Club Hollywood,Patong Beach-Phuket
Χερετω των THAI ΛΑΟ ...KEEP CALM AND WAIT FOR THE NEXT TRIP
εγω το ξερω, το ειπα για τον ντιμιΣίνο δεν είμαστε οφ τόπικ καθώς κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα σε Ταϋ και Αν. Ευρώπη.
Αν είχες παρακολουθήσει το θρέντ από την αρχή θα ήξερες ότι έχει τονιστεί επανειλλημένα ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε ταϋλανδέζικες καπότες παρά φέρνουμε κούτες από τη χώρα μας.
μια εικονα ΧΙΛΙΕς ΛΕΞΕΙς!!!!Club Hollywood,Patong Beach-Phuket
Χερετω των THAI ΛΑΟ ...KEEP CALM AND WAIT FOR THE NEXT TRIP
το δεξια το ειχα 3 μερες,ειναι η γκομενα που εκανα να κλαιει και να με κυνηγαει στην bangla παρακαλοντας...αλλα τι να πω παραπνω θα μπει ο λουτσιανο παλι και θα αρχισει το show...To δεξιά είναι κόλαση....
χμμμμμια εικονα ΧΙΛΙΕς ΛΕΞΕΙς!!!!
ταπες ολα φιλε!!!
ποτε ειναι ρε συ αυτο το λοου σιζον??Φίλε dimi εγώ θα στο συνοψίσω αλλιώς.
Πες μου ένα μέρος στον κόσμο που μπαίνεις στην ντίσκο και βρίσκεις 100 άντρες και 400 γυναίκες (στην low season) έτοιμες να στα κάνουν όλα για ολόκληρο το βράδυ για 30-40 ευρώ. Οσο και περίεργα γούστα να έχεις του πούστη κάτι θα βρεις να σου ταιριάζει.
"ta ειπες" ρε συ..μην προβοκαρεις την ιστορια οληχμμμμ
τάπες ή τα'πες;;; γιατι εσυ εισαι και *&Λ^Λ%^*^^*
το δεξια το ειχα 3 μερες,ειναι η γκομενα που εκανα να κλαιει και να με κυνηγαει στην bangla παρακαλοντας...αλλα τι να πω παραπνω θα μπει ο λουτσιανο παλι και θα αρχισει το show...
τωρα ειναι η λοου σιζον μεχρι οκτωβρηποτε ειναι ρε συ αυτο το λοου σιζον??
δεν ψαχνω να γαμησω μονο,απο νιμου δοξα το θεω ειμαστε πληρης,,,
πιστευω η ολη φαση θα αξιζει,,,θελω να ξεφυγω λιγο γιατι εχει πολυ σπριντ απο τωρα-απριλιο εως κ τον νοεμβρη,,
οποτε αν παω,σχετικα αμεσα up to 15april
,ειμαι σε σχετικα καλη εποχη?