Φίλε σόρρυ που θα στο πω αλλά πας με λάθος σκεπτικό!
Και εγώ πρώτη φορά πρόκειται να παώ σε λίγο καιρό αλλά συμβιβάζεσαι και προσαρμόζεσαι...
Θα εξηγηθώ άμεσα!
Αναφέρεις ότι έχεις οργώσει την Αν. Ευρώπη και έχεις γαμήσει πολλές Α ποιότητας και δεν πρόκειται εκεί να σου κάνουν αίσθηση οι κοπέλες!
Πρέπει να καταλάβεις ότι συγκρίνεις 2 διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς, κάτι το οποίο δεν έχει βάση.
Προσωπικά εγώ να σου αναφέρω ότι είμαι λατινο-αμερικάνος από Μεντεζίν και όποιος ξέρει, γνωρίζει ότι οι ομορφότερες γυναίκες της Κολομβίας βρίσκονται εκεί!
Είναι μια πόλη αλλά και μια χώρα στην οποία κυκλοφορείς με σαλιάρα!
Αυτό δεν σημαίνει ότι και μερικά κορίτσια από Ταυλάνδη δεν μετράνε και μόνο που τα βλέπω μου τη σηκώνουν ως το σαγόνι!
Η ομορφία της Ασίας είναι διαφορετική από τη Ρωσική που προσπαθείς να συγκρίνεις!
σωστα οσα λες
εχω θετικοτατη αποψη γθια κολομβιανες επισης,,
αλλα,δεν ενουσα αυτο
ενοουσα οτι δεν ειναι αυτοσκοπος το γαμησι
σε αυτο,η ουκρανια ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ,
ομως εγω ψαχνω μια αλλη φαση,και καταλαβα οτι εκει υπαρχει ενα αλο φηλινγκ
απο την αλλη δεν ειμαι φυσιοδιφης
μ αρεσει η φυση τα εξοτικ τοπια,αλλα θα τιμησω και τα τοπικα μωρα,αν ομως μου ζαλισουν κ πολυ τα τετοια,ε τι 2500ε τι 3000,τοπα κ πριν
βασικαομως θελω ναχω επαφη με το τοπικο στοιχειο,κι οχι να γαμησω αλλη μια ουκρανη η ρωσσιδα στην ταυλανδη
απο την αλλη δεν ειμαι κ κοροιδο να μου τα πολυπρηζουν ταυλανδες ψωνισμενες,αν και νομιζω,απο οσα εχω δει,υπαρχουν πολοοι δρομοι,οποιον θες διαλεγεις..
αυτο εννουσα,,δεν ξερω αν εχω γινει κατανοητος πληρως
θελω ενα ρηλαξαρισμα,σε ενα διαφορετικο περιβαλλον,ας ειναι κι υποδεεστερα τα μωρα,
η αλλαγη μ ενδιαφερει και το εξωτικ του θεματος
αν ηθελα μονο να γαμησω,το λεω κ να με συγχωρεσουν τα παιδια του θρεντ αυτου,δεν θα πηγαινα εκει
αλλα το λο πακετο ειναι δελεαστικο,και βασικα δεν θελω,τογραψα και πιο νωρις να παω εκει στα 60,,
αυτα ,,,δεν ξερω αν εγινα αντιληπτος