You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
σχινο αν ηξερα που θαμε τον οκτωβριο,απο τωρα,παμε παρεα εγω λεω οκτωβριο
θαμουνα πολυ ευτυχης
πολυ λονγκ τερμ σε βρισκω,εδω τα χαλαμε... ;)
στην βραση κολαει το σιδερο!!
Επισκέπτης
Χιλιαδες respect.
Αυτη η προταση ειναι το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ του νηματος και ο λογος που εχω κολλησει με τις Ασιατισες..
Μετα το πηδημα ειδικα με κινεζα,αλλαζει η κοσμοθεωρια σου περι σεξ..
ΤΕΛΟΣ
βασικα αυτο που κανουν οι ταυλανδες στην τοπικη κοινωνια δεν θεωρουταν μεχρι προσφάτως πουτανια με την δυτικη εννοια που του δινουμε
Υπηρχε ο θεσμος της βοηθητικής γυναικας που καταργήθηκε πριν καμια δεκαετια ή λιγο παραπανο μου φενετε
την αυτη πληροφορια την διαβασα στο περιοδικο της Τάι πηγαινοντας το πρωτο μου ταξιδι εκει
Επισκέπτης
εχω προγραμμα αδελφεσχινο αν ηξερα που θαμε τον οκτωβριο,απο τωρα,
θαμουνα πολυ ευτυχης
μολδαβια για πρωτη φιρα κατα τον Απριλιο
Μαιο ουκρανια και οκτομπερ μοσχα και ΒΚΚ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παρτε και τον γαριδακη ρε μαλακες εκει,ειναι πολυ ωραια χωρα.Προσεχτε μονο μην τον πατε σε κανα χωριο με πιθηκακια,και τον ερωτευτει καμια μαιμου.σχινο αν ηξερα που θαμε τον οκτωβριο,απο τωρα,
θαμουνα πολυ ευτυχης
βλεπω να χαιρετιομαστε οντεσα και μυκολαεφ η χερσον,,εχω προγραμμα αδελφε
μολδαβια για πρωτη φιρα κατα τον Απριλιο
Μαιο ουκρανια και οκτομπερ μοσχα και ΒΚΚ
αλλα επι του θεματος...ποτε ειχες παει εσυ?
@@@κ μακουλης
και λοιποι που γνωριζομαστε λιγοτερο
ποτε προτεινετε?,πριν το καλοκαιρι παντα
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
παρτε και τον γαριδακη ρε μαλακες εκει,ειναι πολυ ωραια χωρα.Προσεχτε μονο μην τον πατε σε κανα χωριο με πιθηκακια,και τον ερωτευτει καμια μαιμου.
πιπα κωλο εμπλοκη θα τον πανε τα τραβελακια εκει το γαριδακη!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ποιος μιλησε για πουτανες?ταυλανδη ειναι ολες ερασιτεχνες ιεροδουλες ακομα οι γκομενες που δουλευουνε σε τραπεζες. ουκρανια,μολδαβια οχι. εμενα δεν με ενδιαφερει γιατι δεν γαμαω πουτανες αυτα να τα λες στον εαυτο σου για το ΑΙDS και να προσεχεις ενα παραπανο .
Εγω μιλαω για τον γενικο πληθυσμο.
Στατιστικα 1 στις 50 απλες,καθημερινες ουκρανεζες,κοριτσια της διπλανης πορτας (ΟΧΙ πουτανες) εχουν aids...
Και κατι ακομα...Στη πουτανα πας "υποψιασμενος" και μπαινεις ολοκληρος μεσα στη καποτα...Ενω την Ουκρανεζα γκομενιτσα που τσιμπησες απο καμακι (που ΔΕΝ ειναι πουτανα) μπορει να κανεις και τη μαλακια και να αφησεις πιο ελευθερο τον εαυτο σου...
Κι εκει..ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ...
Επισκέπτης
το 8 τελευταια φοραβλεπω να χαιρετιομαστε οντεσα και μυκολαεφ η χερσον,,
αλλα επι του θεματος...ποτε ειχες παει εσυ?
@@@κ μακουλης
και λοιποι που γνωριζομαστε λιγοτερο
ποτε προτεινετε?,πριν το καλοκαιρι παντα
διαβασα νεες πληροφοριες απο τον χαρντ
θερλω να επισκευτω και τον νοκτορα μπλοουτζομπ
εγω ΒΚΚ ξερω για εκει μπορω να πω
πισινουλα ρουφ ξκαρντεν βολτα με σκαϊ τρεϊν
ταξι με ταξιμετρο, κοστουμια, ναοι μπιχλιμπιδια και παει λεγοντας
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ποιος μιλησε για πουτανες?
Στατιστικα 1 στις 50 απλες,καθημερινες ουκρανεζες,κοριτσια της διπλανης πορτας (ΟΧΙ πουτανες) εχουν aids...
Tαυλανδη απο το τοσο ΑΙDS τα ουρακοταγκο που πατε εκει θα εχουνε παθει ανοσια
Επισκέπτης
το να ισχυροποιησουμε μια θεση μας και να γραψουμε ενα χαζο επιχειρημα τι να πωΠοιος μιλησε για πουτανες?
μαλλον δεν ξερεις περι ουκρανιας
1/50 ξερεις τι σημαινει;; το 20% του πληθυσμού αρρωστο
δηλαδη 4-5 εκατμμυρια γυναικες με Εϊτζ βαλε και τοσους αλλους αντρες ε;;; δηλαδη μια ολοκληρη ελλαδα σχεδον αρρωστοι
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Μαλλον ησουνα σκραπας στα μαθηματικα...1/50 μας κανει 2% και οχι 20%...το να ισχυροποιησουμε μια θεση μας και να γραψουμε ενα χαζο επιχειρημα τι να πω
μαλλον δεν ξερεις περι ουκρανιας
1/50 ξερεις τι σημαινει;; το 20% του πληθυσμού αρρωστο
δηλαδη 4-5 εκατμμυρια γυναικες με Εϊτζ βαλε και τοσους αλλους αντρες ε;;; δηλαδη μια ολοκληρη ελλαδα σχεδον αρρωστοι
Μπες και διαβασε τις επισημες στατιστικες...
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μαλλον ησουνα σκραπας στα μαθηματικα...1/50 μας κανει 2% και οχι 20%...
βλακα στην ταυλανδη το aids θεριζει τα ladyboy 1 στα 3 με aids γραμμενα και εδω ειναι αυτα!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Εγω ο "βλακας" δεν ασχολουμαι με ladyboys..Παω μονο με γυναικες κανονικες,οχι "ιμιτασιον"βλακα στην ταυλανδη το aids θεριζει τα ladyboy 1 στα 3 με aids γραμενα και εδω ειναι αυτα!
Αν εσυ εισαι "τοιουτος" και σου αρεσουν οι "γκομενες με ματζαφλαρι",τοτε να προσεχεις...
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Μεγάλε το εμπαιδώσαμε.΄Ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τα μάτια με τα εμπνευσμένα σου σχόλια.Tαυλανδη απο το τοσο ΑΙDS τα ουρακοταγκο που πατε εκει θα εχουνε παθει ανοσια
Εσυ να συνεχίσεις να πλενεις τα χέρια σου όπως λες και στο σχολιάκι κάτω από την Μαζεράτι,
Καλό βραδυ να έχεις.
Επισκέπτης
ναι εχεις δικιο 2$ εκανα λαθοΜαλλον ησουνα σκραπας στα μαθηματικα...1/50 μας κανει 2% και οχι 20%...
αλλα για να εχεις και αποψη για καπου κατι καλητερα να πας να δεις με τα ιδια σου τα ματια
κι οχι ταξιδια βιρτουαλ
πολυ καλη η ταυλανδη για εμπειρια αλλα το να λεμε για εΙτζ και τα λοιπα σημαινει οτι γαμας ακαποτα, οποτε οπου και να πας ζεις επικυνδινα
κι επειδη με εκανες και το εψαξα κι εγω δες
The HIV/AIDS epidemic in Ukraine is one of the fastest growing in the world. Experts estimated in August 2010 that 1.3 percent of the adult population of Ukraine was infected with HIV, the highest in all of Europe
Since HIV/AIDS was first reported in Thailand in 1984, 1,115,415 adults had been infected as of 2008, with 585,830 having died since 1984.[1] 532,522 Thais were living with HIV/AIDS in 2008.[1] In 2009 the adult prevalence of HIV was 1.3%.[2] CIA World Factbook has listed the 2009 statistics for HIV prevalence by country, and according to these, Thailand has the highest prevalence of HIV in Asia.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αλλοι μιλησαν για συφιλη και μαλακιες.ναι εχεις δικιο 2$ εκανα λαθο
αλλα για να εχεις και αποψη για καπου κατι καλητερα να πας να δεις με τα ιδια σου τα ματια
κι οχι ταξιδια βιρτουαλ
πολυ καλη η ταυλανδη για εμπειρια αλλα το να λεμε για εΙτζ και τα λοιπα σημαινει οτι γαμας ακαποτα, οποτε οπου και να πας ζεις επικυνδινα
Στο σχολιο σου αυτο συμφωνω απολυτα..
Αλλα εγραψα και κατι αλλο πριν και το επαναλαμβανω..
"Στη πουτανα πας "υποψιασμενος" και μπαινεις ολοκληρος μεσα στη καποτα...Ενω στη γκομενιτσα που τσιμπησες απο καμακι (που ΔΕΝ ειναι πουτανα) μπορει να κανεις και τη μαλακια και να αφησεις πιο ελευθερο τον εαυτο σου...
Κι εκει..ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...
Μην εμπιστευεστε ουτε το κωλο σας...
ΚΑΠΟΤΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ...
Επισκέπτης
κι επειδη με εκανες και το εψαξα κι εγω δεςΑλλοι μιλησαν για συφιλη και μαλακιες.
Στο σχολιο σου αυτο συμφωνω απολυτα..
Αλλα εγραψα και κατι αλλο πριν και το επαναλαμβανω..
"Στη πουτανα πας "υποψιασμενος" και μπαινεις ολοκληρος μεσα στη καποτα...Ενω στη γκομενιτσα που τσιμπησες απο καμακι (που ΔΕΝ ειναι πουτανα) μπορει να κανεις και τη μαλακια και να αφησεις πιο ελευθερο τον εαυτο σου...
Κι εκει..ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΣ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ και ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...
Μην εμπιστευεστε ουτε το κωλο σας...
ΚΑΠΟΤΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ...
The HIV/AIDS epidemic in Ukraine is one of the fastest growing in the world. Experts estimated in August 2010 that 1.3 percent of the adult population of Ukraine was infected with HIV, the highest in all of Europe
Since HIV/AIDS was first reported in Thailand in 1984, 1,115,415 adults had been infected as of 2008, with 585,830 having died since 1984.[1] 532,522 Thais were living with HIV/AIDS in 2008.[1] In 2009 the adult prevalence of HIV was 1.3%.[2] CIA World Factbook has listed the 2009 statistics for HIV prevalence by country, and according to these, Thailand has the highest prevalence of HIV in Asia.
οποτε τουλαχιστον ποσοστιαια τα ιδια σκατα ειναι 1,3% του γενικου πληθυσμου
παλι χολη δεχεται ο ντημασ29,κι εδω ρε τον τρεχετε?αισχοςπιπα κωλο εμπλοκη θα τον πανε τα τραβελακια εκει το γαριδακη!