Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σύντροφοι δεν νομίζω ότι πρέπει να απαξιώνουμε νέους συντρόφους που ζητούν πληροφορίες.
Ξέρεις τι με εκνευρίζει? Όχι ότι ρωτάνε, άλλα ότι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο τους. Και εγώ έκανα άπειρες ερωτήσεις πριν πάω, άλλα είχα διαβάσει και σχεδόν το 50% του νήματος.. Οπότε ήξερα τι ρωτούσα, έστω και αν ήταν χαζή ερώτηση, αλλά ήξερα και τι ζητούσα... Και ποτέ δεν πρόσβαλα ή χαρακτήριζα...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
φίλε dimi  ανατολικές και Ταϊλανδες είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Τα ταϊλανδεζάκια μπορεί να μην πλησιάζουν σε ομορφιά τις ανατολικές  αλλά έχουν την απίστευτη δυνατότητα να σε βάλουν στο βρακί τους χωρίς να το καταλάβεις.Και όχι μόνο τους νέους αλλά και μας που θεωρούμε ότι τις ξέρουμε.
Ειδικά για όσους έχουν εμπειρία από τις Ανατολικοευρωπαίες που  σε γενικές γραμμές είναι ψυχρές το GFE που σου δίνουν τα πουτανοκόριτσα της Ταϊλάνδης σε κάνουν να ξεχάσεις τις πρώτες.Για παράδειγμα όταν το γκομενάκι θα σε κάνει μπάνιο,θα σου κόβει τα νύχια, θα σου δένει τα κορδόνια από τα παπούτσια και εσύ θα αναρωτιέσαι αν ζεις σε όνειρο αυτή ήδη θα έχει βάλει το κομπιουτεράκι και θα υπολογίζει πόσα θα σου φάει. :lheel:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
"τι λες,το ερωτημα πουβαλα πριν,οντεσα κ περιξ,η ταυ"
[size=10pt]ΤΑΫΛΑΝΔΗ 1000%.[/size]
Αυτά που ξέρουν οι μικρές εκεί δεν πρόκειται να στα κάνει καμιά ανατολική.

Και φυσικά σαν χώρα , σαν τοπίο δηλ. ήθη, φαγητά, έθιμα , αντλήψεις κλπ απέχει παρασάγγας από ότι ξέρεις από Ευρώπη.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τελειως διαφορετικη εμπειρια
καμια σχεση
ολα διαφορετικα
απο τι θες; απο τον καιρο;
την πρωτη φορα που πηγα μου κοπηκε η ανασα απο την υγρασια
το κοστος ειναι ακριβως το ιδιο
η διαφορα του εισιτηρίου καλυπτετε με την διαφορα κοστους στα κοριτσια και του ξενοδοχειου
φετος προγραμματιζω να παω και στα 2 μερη οποτε.....
αλλα δεν τιθετε θεμα επιλογης

ειναι 2 πραγματα εντελως ανομοια
σαν να λες τι να φαω;; γλυκο ή αλμυρο
δυο γευσεις εντελως διαφορετικες

Ταυλανδη ειναι παντως εμπειρια ζωης
βλεπω εισαι ποζιτιβ
ποσες μερες θα πηγαινες
χωρις να πεις,"ωχ φευγω κιολας"
ουτε,"αντε ρε  να φυγω βαρεθηκα"
τα γουστα μας ειναι παραπλησια,το ξερεις ηδη,,,
απλα ειμαι λιγο πιο πολυ του εξω εγω,κι εσυ του "μεσα".. ;) ;) ;)
για πες λοιπον,,

Επισκέπτης
Λοιπόν, μπαίνεις και λες τις Ταϊλανδές μαιμούδια, το παίρνεις πίσω με λάθος τρόπο, σου λέμε κάποια πράγματα και εσύ ρωτάς πράγματα και με τρόπο που δείχνει ότι δεν έχεις διαβάσει σχεδόν τπτ. Σου τα ξαναλέμε και εσύ επιμένεις ότι επειδή έχεις εμπειρία από ανατολική Ευρώπη δεν μασάς. Στο ξαναλέμε ότι είναι άλλος κόσμος και εσύ επιμένεις. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του grande που τα ξέρει όλα και είναι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό του, και που κάνει χαρακτηρισμούς μάγκικους και προσβάλει, τότε τότε ποιος είναι?
τωρα φιλε χαρντ το να συγκρινεις ρωσσιδες με ταυλανδες οσο και μερακλης να εισαι....ε οσο να ναι μπροστα στα ρωσσιδια..... ε δεν τις λες και ομορφες

εκει αν δεν ξερεις την πατας πανευκολα. γιατι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι τα τραβελια τα λεϊντιμποϋς

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να συνοψισω θα πω μονο 2 προτασεις
α)Οι Ταυλανδεζες ειναι μικροκαμωμενες και σκουρες.Καμμια σχεση με τα Ουκρανακια.
β)Με 2500 ευρω,15 μερες με ξενοδοχειο,φαγητα,εκδρομες και καθε μερα γαμησι μεχρι το πρωι με διαφορετικες γκομενες,δε πας οχι στην Ουκρανια,αλλα ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ αλλη χωρα εκτος Ταυλανδης,Φιλιππινων και Καμποτζης...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
φιλε σορρυ
η εισαι στοκος κι αργοστροφος
η αναλφαβητος
αυτο που λες γκραντε μαγκας κλπ,ΕΛΗΞΕ 15ΠΟΣΤ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
αλο ρωτησα απο δω καπιον πουχει εμπειρια ουκρανιας και ταυ
να δωσει μια συγκριση σε everyday life βασικα και feeling
εαν κ κατα ποσον,προερχομενος κι απο ουκρανια κι οχι με μονο ελληνικες παραστασεις
του ειναι ελκκτικο το ταυ-τριπ,
τωρα,που εχει ηδη εμπειρια
τωρα αν δεν καταλαβαινεις,δεν σου φταιω εγω ουτε το θρεντ,,, :S

Χμμ. Μάλλον και τα δύο είμαι. Στόκος και αναλφάβητος...  :'( :'( :'(

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ξέρεις τι με εκνευρίζει? Όχι ότι ρωτάνε, άλλα ότι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο τους. Και εγώ έκανα άπειρες ερωτήσεις πριν πάω, άλλα είχα διαβάσει και σχεδόν το 50% του νήματος.. Οπότε ήξερα τι ρωτούσα, έστω και αν ήταν χαζή ερώτηση, αλλά ήξερα και τι ζητούσα... Και ποτέ δεν πρόσβαλα ή χαρακτήριζα...
ησουνα ο πρωτος που διαβαζα με ενδιαφερον,,απο σενα κ μετα πρωτομπηκα εδω,,βεβαια μετα πηγα κ πισω,,ειναι πολυ ενδιαφερον το θρεντ αυτο
αλλα τωρα,καπως το παιζεις η δεν καταλαβαινεις,,
οπως κ ναχει ασε να μιλησω με τους αλλους
δεν σε υποχρεωσα σε κατι,,,

Επισκέπτης
Δεν τρωγεστε ρε....Ολοι θελετε να κανετε τους εξυπνους και τους συμβουλατορες του κωλου...αφηστε το αγορι να βρει το δρομο του!!!!!Να μαθει και το Plan 3 και ισως και 4 αν χρειαστει!!!!Το πηξατε στις συμβουλες  και στις υποδειξεις τον ανθρωπο...ελεος!!!

Επισκέπτης
"τι λες,το ερωτημα πουβαλα πριν,οντεσα κ περιξ,η ταυ"
[size=10pt]ΤΑΫΛΑΝΔΗ 1000%.[/size]
Αυτά που ξέρουν οι μικρές εκεί δεν πρόκειται να στα κάνει καμιά ανατολική.

Και φυσικά σαν χώρα , σαν τοπίο δηλ. ήθη, φαγητά, έθιμα , αντλήψεις κλπ απέχει παρασάγγας από ότι ξέρεις από Ευρώπη.
βον αυτα που μου χουν κανει οι ουκρανες δεν μου τα χουν κανει οι ταυλανδες σο φαρ αλλα ειπαμε εχω μικρη εμπειρια

φαγητο.....  πω πω

ακομα οταν το θυμαμε καιει ο κωλος μου :2funny:
ηθη εθιμα ναι ομορφα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
τωρα φιλε χαρντ το να συγκρινεις ρωσσιδες με ταυλανδες οσο και μερακλης να εισαι....ε οσο να ναι μπροστα στα ρωσσιδια..... ε δεν τις λες και ομορφες

εκει αν δεν ξερεις την πατας πανευκολα. γιατι οι πιο ομορφες γυναικες ειναι τα τραβελια τα λεϊντιμποϋς

Δεν συγκρίνω.. Τον χαρακτηρισμό στηλίτευσα..
Αλλά μην ξεχνάς ότι τα πάντα είναι θέμα γούστου..

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι ρε γερολυκε??τι ειναι που δεν ειναι μαιμουδες???

σωστος! απλα οι αγαπουλιδες εδω ακουγοντας για μαιμουδες θιγονται επειδη συγουρα εχουνε γκομενα πουτανα συφιλιαρα απο εκει!

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Για να συνοψισω θα πω μονο 2 προτασεις
α)Οι Ταυλανδεζες ειναι μικροκαμωμενες και σκουρες.Καμμια σχεση με τα Ουκρανακια.
β)Με 2500 ευρω,15 μερες με ξενοδοχειο,φαγητα,εκδρομες και καθε μερα γαμησι μεχρι το πρωι με διαφορετικες γκομενες,δε πας οχι στην Ουκρανια,αλλα ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ αλλη χωρα εκτος Ταυλανδης,Φιλιππινων και Καμποτζης...
ουκρανια εχω πολλους φιλες κ φιλους
δεν ειναι το οικονομικο
τα μισα μου βγαινει η ουκρανια
απλα την εχω βαρεθει τοσα χρονια,βαλε κ βουλγαριες κλπ...
οι ντεβουσκες σιγουρα ειναι κινητρο,αλλα το ολο μοτιβο τοχω βαρεθει ψυχικα,,,,περα απο το γαμησι τιποτε αλλο
ε αυτο ψαχνω αν εχει στην  ταυ,,,μενω στην αποψη του κου μακουλης προς ωρα,
οτι "τοχει" αυτο το easy-life & relax φηλινγκ στο ταυ-τριπ... :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δεν τρωγεστε ρε....Ολοι θελετε να κανετε τους εξυπνους και τους συμβουλατορες του κωλου...αφηστε το αγορι να βρει το δρομο του!!!!!Να μαθει και το Plan 3 και ισως και 4 αν χρειαστει!!!!Το πηξατε στις συμβουλες  και στις υποδειξεις τον ανθρωπο...ελεος!!!
αντε πες το πλαν3 και 4 γιατι θα σκασεις..
δεν παρεξηγουμε
απο το μονο που δεν εχω υποφερει την τελευταια δεκαετια στην ζωη μου ειναι οι γυναικες
οποτε ριχτο το βελος,, :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
βλεπω εισαι ποζιτιβ
ποσες μερες θα πηγαινες
χωρις να πεις,"ωχ φευγω κιολας"
ουτε,"αντε ρε  να φυγω βαρεθηκα"
τα γουστα μας ειναι παραπλησια,το ξερεις ηδη,,,
απλα ειμαι λιγο πιο πολυ του εξω εγω,κι εσυ του "μεσα".. ;) ;) ;)
για πες λοιπον,,
παλαιοτερα η Ταϊ ειχε για μενα το τελειο δρομολογιο
πεμπτη με πεμπτη 8 μερουλες ειναι για εμενα το ιδανικο
οχι μονο για ταυλανδη αλλα για παντου
οποτε λεω οχι λιγοτερο απο 8 οχι περισσοτερο απο 10 μερες
παντα επειδη με ρωτησες και προσωπικα και αυτα ειναι τα γουστα τα δικα μου
τωρα για εξω εχει αρκετα κλαμπ ΒΚΚ οπου εχουν και το ψωνιστηρι τους
Χαρντ ροκ καφε, οτι θες

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δεν συγκρίνω.. Τον χαρακτηρισμό στηλίτευσα..
Αλλά μην ξεχνάς ότι τα πάντα είναι θέμα γούστου..
ρε ψηλε το ΑΝΑΚΑΛΕΣΑ
ηταν ενα κακης ποιοτητας χιουμορ
δηλ τι αλλο να κανω
χαρακιρι? :grin: :grin: :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
σωστος! απλα οι αγαπουλιδες εδω ακουγοντας για μαιμουδες θιγονται επειδη συγουρα εχουνε γκομενα πουτανα συφιλιαρα απο εκει!
Φίλε θέμα παιδείας και σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι,
τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι έχουμε γκόμενες πουτάνες συφιλιάρες up to you!!!

Επισκέπτης
Ες αυριον τα σπουδαια....μην τα μαθεις και ολα μαζι....θα σε πειραξει!!!!!

Επισκέπτης
φίλε dimi  ανατολικές και Ταϊλανδες είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Τα ταϊλανδεζάκια μπορεί να μην πλησιάζουν σε ομορφιά τις ανατολικές  αλλά έχουν την απίστευτη δυνατότητα να σε βάλουν στο βρακί τους χωρίς να το καταλάβεις.Και όχι μόνο τους νέους αλλά και μας που θεωρούμε ότι τις ξέρουμε.
Ειδικά για όσους έχουν εμπειρία από τις Ανατολικοευρωπαίες που  σε γενικές γραμμές είναι ψυχρές το GFE που σου δίνουν τα πουτανοκόριτσα της Ταϊλάνδης σε κάνουν να ξεχάσεις τις πρώτες.Για παράδειγμα όταν το γκομενάκι θα σε κάνει μπάνιο,θα σου κόβει τα νύχια, θα σου δένει τα κορδόνια από τα παπούτσια και εσύ θα αναρωτιέσαι αν ζεις σε όνειρο αυτή ήδη θα έχει βάλει το κομπιουτεράκι και θα υπολογίζει πόσα θα σου φάει. :lheel:

Για εμενα εισαι ο απολυτος θεος του νηματος
αλλα σε πληροφορω οτι οι ρωσσιδες κανουν αυτα θα σε κάνει μπάνιο,θα σου κόβει τα νύχια, θα σου δένει τα κορδόνια από τα παπούτσια και εσύ θα αναρωτιέσαι αν ζεις σε όνειρο αυτή ήδη θα έχει βάλει το κομπιουτεράκι και θα υπολογίζει πόσα θα σου φάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom