Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παρτε και τον γαριδακη ρε μαλακες εκει,ειναι πολυ ωραια χωρα.Προσεχτε μονο μην τον πατε σε κανα χωριο με πιθηκακια,και τον ερωτευτει καμια μαιμου.
τα θελει κι εσενα ο κωλος σου
'καλα κανει ο ντημας και στην πεφτει μετα, :s&m_3:
,εε,μα.. :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σίνο. Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στη Ρωσσία , Ουκρανία κλπ μπορεί όντως με ένα καλό  καμάκι να βγάλεις ένα one night stand, γιατί είσαι ωραίος γκόμενος, γιατί έχεις φράγκα ή το πιθανότερο γιατί έχει πιεί πολύ και γουστάρει να πηδηχτεί. Οπότε εσύ ανυποψίαστος πας χωρίς την καποτούλα και μετά ψάχνεσαι.
Στην Ταϋλάνδη ακόμα και για το πιο φαινομενικά αθώο κοριτσάκι είσαι ψυλιάσμένος (υποθέτω) και παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις (ή αλλιώς up to you που είπαμε ανωτέρω.

Μαστερ, Πιλάτε κλπ αφήστε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς σ' αυτό το θρέντ. :offtopic:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στη Ρωσσία , Ουκρανία κλπ μπορεί όντως με ένα καλό  καμάκι να βγάλεις ένα one night stand, γιατί είσαι ωραίος γκόμενος, γιατί έχεις φράγκα ή το πιθανότερο γιατί έχει πιεί πολύ και γουστάρει να πηδηχτεί. Οπότε εσύ ανυποψίαστος πας χωρίς την καποτούλα και μετά ψάχνεσαι.
Στην Ταϋλάνδη ακόμα και για το πιο φαινομενικά αθώο κοριτσάκι είσαι ψυλιάσμένος (υποθέτω) και παίρνεις τις απαραίτητες προφυλάξεις (ή αλλιώς up to you που είπαμε ανωτέρω.

Μαστερ, Πιλάτε κλπ αφήστε κατά μέρους τους χαρακτηρισμούς σ' αυτό το θρέντ. :offtopic:
Φον,ορισμενες φορες αισθανομαι οτι εχω τη τιμη να ειμαι "κλωνος" σου...
Μα τοσο πολυ συμφωνουμε? :grin:

Επισκέπτης

βον μακουλη ειμαστε εντελως οφ τοπικ
αλλα θα απαντησω για να εχω τον τελευταιο λογο  :grin:
δεν θα διαφωνισω για το καμακι και την χαλαρωτητα
ομως ο κινδυνος ειναι ο ιδιος ισως και μεγαλυτερος διοτι σπαει η καποτουλα ω του θαυματος ειδικα αν ειναι ταυλανδεζικες και τσαααακ φαε το παρασημο αν εισαι γκαντεμης
γιατι ως γνωστων και βαση στατιστικων στους επαγγελματιες εχει μεγαλυτερη ποσοστοση με μολυσμενους απο οτι σε γενικο πληθυσμο
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Φον,ορισμενες φορες αισθανομαι οτι εχω τη τιμη να ειμαι "κλωνος" σου...
Μα τοσο πολυ συμφωνουμε? :grin:
κος μακουλης εχει το απολυτο ρισπεκτ
τον γνωριζω απο τα ανατολικα θρεντ!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
βον μακουλη ειμαστε εντελως οφ τοπικ
αλλα θα απαντησω για να εχω τον τελευταιο λογο  :grin:
δεν θα διαφωνισω για το καμακι και την χαλαρωτητα
ομως ο κινδυνος ειναι ο ιδιος ισως και μεγαλυτερος διοτι σπαει η καποτουλα ω του θαυματος ειδικα αν ειναι ταυλανδεζικες και τσαααακ φαε το παρασημο αν εισαι γκαντεμης
γιατι ως γνωστων και βαση στατιστικων στους επαγγελματιες εχει μεγαλυτερη ποσοστοση με μολυσμενους απο οτι σε γενικο πληθυσμοΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ
φαει την γλωσσα σου ρε που.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Φίλε dimi εγώ θα στο συνοψίσω αλλιώς.
Πες μου ένα μέρος στον κόσμο που μπαίνεις στην ντίσκο και βρίσκεις 100 άντρες και 400 γυναίκες (στην low season) έτοιμες να στα κάνουν όλα για ολόκληρο το βράδυ για 30-40 ευρώ. Οσο και περίεργα γούστα να έχεις του πούστη κάτι θα βρεις να σου ταιριάζει. :fuck1:

Επισκέπτης
φαει την γλωσσα σου ρε που.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να κολλησεις αλλιως σε οσους εχει σπασει η καποτα στα δελα.....τοτε τι 1.3% 233% θα ηταν οι μολυσμενοι

αλλα καλου κακου φορτωσε ευρωπαΙκες καποτουλες εστω και απο το λιντλ  :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Club Hollywood,Patong Beach-Phuket
Χερετω των THAI ΛΑΟ ...KEEP CALM AND WAIT FOR THE NEXT TRIP

Συνημμένα

• 14961_415490558533238_139715143_n.jpg
    14961_415490558533238_139715143_n.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 14961_415490558533238_139715143_n.jpg
    14961_415490558533238_139715143_n.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 39

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σίνο δεν είμαστε οφ τόπικ καθώς κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα σε Ταϋ και Αν. Ευρώπη.
Αν είχες παρακολουθήσει το θρέντ από την αρχή θα ήξερες ότι έχει τονιστεί επανειλλημένα ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε ταϋλανδέζικες καπότες παρά φέρνουμε κούτες από τη χώρα μας.

Επισκέπτης
Πες μου ένα μέρος στον κόσμο που μπαίνεις στην ντίσκο και βρίσκεις 100 άντρες και 400 γυναίκες (στην low season) έτοιμες να στα κάνουν όλα για ολόκληρο το βράδυ για 30-40 ευρώ. Οσο και περίεργα γούστα να έχεις του πούστη κάτι θα βρεις να σου ταιριάζει. :fuck1:

+10000
αλλα δεν θα το ελεγα περιεργα γουστα κυριε γκουρου της ταυλανδης
απλα ο κυριος ντιμις εχει συνιθησει οπτικα γυναικες Α.Ε
ε οπως να ναι θα του γανει καπως
εγω ειμαι σαν τον μυλο
ολες τις αλεθω

Επισκέπτης
Σίνο δεν είμαστε οφ τόπικ καθώς κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα σε Ταϋ και Αν. Ευρώπη.
Αν είχες παρακολουθήσει το θρέντ από την αρχή θα ήξερες ότι έχει τονιστεί επανειλλημένα ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε ταϋλανδέζικες καπότες παρά φέρνουμε κούτες από τη χώρα μας.
εγω το ξερω, το ειπα για τον ντιμι
κι επειδη εχει φοβηθει το ματι μου απο το κραφιμο που εχω φαει στα ανατολικα νηματα απο ξερετε ποιον
βαζω και μια φωτο απο το ναο του ξαπλωτου βουδα
ρε παιδια εκει εχει σχολη ταϊ μασαζ κι εκανα
ε!!! πιαστικα περισσοτερο  :priest:

Συνημμένα

• x_27b2f387.jpg
    x_27b2f387.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 29

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
To δεξιά είναι κόλαση....
το δεξια το ειχα 3 μερες,ειναι η γκομενα που εκανα να κλαιει και να με κυνηγαει στην bangla παρακαλοντας...αλλα τι να πω παραπνω θα μπει ο λουτσιανο παλι και θα αρχισει το show...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ποτε ειναι ρε συ αυτο το λοου σιζον??
δεν ψαχνω να γαμησω μονο,απο νιμου δοξα το θεω ειμαστε πληρης,,, :dancing:
πιστευω η ολη φαση θα αξιζει,,,θελω να ξεφυγω λιγο γιατι εχει πολυ σπριντ απο τωρα-απριλιο εως κ τον νοεμβρη,,
οποτε αν παω,σχετικα αμεσα up to 15april
,ειμαι σε σχετικα καλη εποχη? :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
το δεξια το ειχα 3 μερες,ειναι η γκομενα που εκανα να κλαιει και να με κυνηγαει στην bangla παρακαλοντας...αλλα τι να πω παραπνω θα μπει ο λουτσιανο παλι και θα αρχισει το show...

Πες τα όλα.. Είσαι ελεύθερος.. Πήγε για ύπνο...  ;)

Επισκέπτης
ποτε ειναι ρε συ αυτο το λοου σιζον??
δεν ψαχνω να γαμησω μονο,απο νιμου δοξα το θεω ειμαστε πληρης,,, :dancing:
πιστευω η ολη φαση θα αξιζει,,,θελω να ξεφυγω λιγο γιατι εχει πολυ σπριντ απο τωρα-απριλιο εως κ τον νοεμβρη,,
οποτε αν παω,σχετικα αμεσα up to 15april
,ειμαι σε σχετικα καλη εποχη? :think:
τωρα ειναι η λοου σιζον μεχρι οκτωβρη
αν κανω καπου λαθος διορθωστε με

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom