Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι Ταυλανδες-οι εχουν δυο φοβερα ελαττωματα ή προτερηματα για καποιους.1. Ειναι φοβερα φιλοχρηματοι αρα και τσιγκουνηδες!!  2. Λενε απιστευτα ψεματα...απο τα δεκα τα εννεα που λενε ειναι ψεματα!!!!Υπαρχουν βεβαια και μικροτερα ελαττωματα.πχ ειναι ρουφιανοι,ή κουτσομποληδες,ή αφιλοι..Αλλα αυτα τα δυο ειναι τα βασικα!!!!και αν καποιος δεν μπορει να τα διαχιρειστει θα εχει προβληματα!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μαγκες ξερω οτι ειμαι οφτοπικ σας γραφω απο νοτια Κινα.
Εχθες το βραδυ εκανα μια βολτα σε μια πιατσα με κλαμπ
και μου εφυγε το μουσι απο τα μουνια που περιμενανε
απεξω ωια να μπουν μεσα. Ολες διαλεγμενες μια μια
λες και ητανε μανεκεν με φανταστικα ντυσιματα.Ουτε
ενα μπαζο<(δυστυχωσ).Ολες καταπληκτικες για πιπινολατρεσ.
Δεν μπορεσα να μπω μεσα γιατι ημουνα με κατι
πραγματικους κωλογερους αλλα ψηνω μια ρεζεψιονιστα
να παμε αυφιο για χοφο να δω τι παιζει.>

fonsde

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,

σκεφτομαι να παω tai με εναν φιλο για 15 μερες ιουλιο.
Πιο πιστευεται ειναι το καλυτερο μερος? για χαλαρωση ( ωραια φυση και σεξ)
κοιταγαμε για πατονγκ αλλα μου φενεται τιγκα εμπορικα, αξιζει?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πολυ καλα κανεις γερο μου και ας εισαι οφ τοπικ
να μαθαινουμε και οι υπολοιποι γεροι

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
καλησπερα,

σκεφτομαι να παω tai με εναν φιλο για 15 μερες ιουλιο.
Πιο πιστευεται ειναι το καλυτερο μερος? για χαλαρωση ( ωραια φυση και σεξ)
κοιταγαμε για πατονγκ αλλα μου φενεται τιγκα εμπορικα, αξιζει?
Ξεκίνα στο δίπλα θρεντ με τις πληροφορίες και για απορίες εδω είμαστε......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Καποια λαθη που γινονται ειναι
λογω πληκτρολογιου του
κινητου μου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Εν τω μεταξυ εδω ειναι ο παραδεισος αυτων που εχουν φετιχ τα κολαν και τα καλτσον.Αρρωστια
σκετη.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Οι Ταυλανδες-οι εχουν δυο φοβερα ελαττωματα ή προτερηματα για καποιους.1. Ειναι φοβερα φιλοχρηματοι αρα και τσιγκουνηδες!!   2. Λενε απιστευτα ψεματα...απο τα δεκα τα εννεα που λενε ειναι ψεματα!!!!Υπαρχουν βεβαια και μικροτερα ελαττωματα.πχ ειναι ρουφιανοι,ή κουτσομποληδες,ή αφιλοι..Αλλα αυτα τα δυο ειναι τα βασικα!!!!και αν καποιος δεν μπορει να τα διαχιρειστει θα εχει προβληματα!!!!!
Δυστυχως εχουν ενα μεγαλο προτερημα, μπορουν να σε πεισουν οτι αυτοι αποτελουν την εξαιρεση. Δυστυχως - ευτυχως παντα στο τελος, για οσους πανε πολλες φορες κατω, αποδεικνυεται οτι ο κανονας δεν εχει εξαιρεσεις.. και εαν εχει θα ειναι του ποσοστου κατω του 0.0001% αρα ανυπαρκτο.
Δυστυχως παλι, ολοι μας, εαν δεν παθουμε δεν μαθαινουμε, οση θεωρια και να αναπτυσσεται εδω και στα αλλα δεκαδες ξενογλωσσα αντιστοιχα φορουμ, μονο οι παθοντες ειναι μαθοντες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αν δεν παθεις δεν μαθαινεις, 1 εκατομμυρια ποστ με συμβουλες και να γραφτουν.
Και το κυριοτερο, αυτη την συμπεριφορα την βγαζουν προς τους φαραγκ διοτι τους θεωρουν, αξιωματικα, αποτυχημενους στην ζωη για να καταληξουν εκει να ψαχνουν ερωτα στο μπουρδελαοχωρι. Ειναι 101% βεβαιο οτι αυτή ειναι η αποψη τους για οσους παμε εκει για τουρισμο γι αυτο και μας φερονται οπως μας φερονται. η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω πως φερονται σε φαραγκ μονιμους κατοικους, δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια ουτε εχω γνωστους τετοιους.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
Που είσαι ωρε  patgao  να μας ταξιδεύσεις , (χρωστάω κ κάτι μπύρες) αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθω

fonsde

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
το διαβασα και συμπερανα πως καλυτερος προορισμος ειναι η πατονγκ. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να μεινω και πουθενα αλου?  bkk, pataya

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οι Ταυλανδες-οι εχουν δυο φοβερα ελαττωματα ή προτερηματα για καποιους.1. Ειναι φοβερα φιλοχρηματοι αρα και τσιγκουνηδες!!   2. Λενε απιστευτα ψεματα...απο τα δεκα τα εννεα που λενε ειναι ψεματα!!!!Υπαρχουν βεβαια και μικροτερα ελαττωματα.πχ ειναι ρουφιανοι,ή κουτσομποληδες,ή αφιλοι..Αλλα αυτα τα δυο ειναι τα βασικα!!!!και αν καποιος δεν μπορει να τα διαχιρειστει θα εχει προβληματα!!!!!
Δεν πάτε καλού κακού να πάρετε μερικές φρατζόλες ψωμί; :cheesy:
Είναι ίσως η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου luciano. Μπορούν να σου κρατάνε μούτρα αν τους χρωστάς 5 baht και δεν τους τα δώσεις σε εύλογο διάστημα. Φοβεροί καβγάδες με άσχημες εξελίξεις ξεσπάνε για ελάχιστες εκατοντάδες baht.  Αν δε πρόκειται για ανθρώπους που διαχειρίζονται χρηματικά ποσά για λογαριασμό εταιρίας ή δημοσίου κλπ αντιδρούν λες και τους τα παίρνεις τα λεφτά μέσα από τη δική τους τσέπη! Όσο για το ψέμμα μιλάμε είναι η δεύτερη φύση τους. Φυσικά το κακό που παθαίνουν συχνά είναι πως την προηγούμενη μέρα σου έχουν πει ένα τελείως διαφορετικό ψέμμα για την ίδια κατάσταση. Θα συμφωνήσω επίσης με τα επίμέρους ελαττώματα που ανέφερες. Ειδικά δε για τους άντρες πρέπει να αναφέρουμε την παροιμιώδη τεμπελιά τους η οποία ξεκινά από τα μαθητικά τους χρόνια... Το είδος άντρας κοντεύει να εξαφανιστεί από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ταϊλάνδη αν δε μπεις σε σχολείο η αναλογία άντρες-γυναίκες καθηγητές είναι περίπου 1 άντρας και αυτός μεσήλικας σε κάθε 9 γυναίκες. Ok εδώ τελειώνουμε την κοινωνική ανάλυση για σήμερα ;)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΗIGH SEASON OR  LOW SEASON??????????

Μετά από 14 ταξίδια στην  “χώρα των χαμόγελων” νομίζω ότι  έχω αποκρυσταλλώσει την άποψη μου για το πότε
είναι καλύτερη εποχή να πάει κάποιος στην Ταϊλάνδη. Φυσικά τα κριτήρια μου είναι προσωπικά αφορούν την
δική μου εμπειρία στα μέρη που έχω πάει, τα δικά μου γούστα και πάνω από όλα την οικονομική μου
δυνατότητα και ελπίζω ότι η κουβέντα που θα γίνει να μην είναι μία ευκαιρία να ξανασπάσουμε τα αρχίδια μας.
Η προσωπική μου λοιπόν  απάντηση είναι απλή. Low season  (Μαϊος-Οκτώβριος) και τα μυαλά στα κάγκελα. Και
παραθέτω αναλυτικότερα την άποψη μου σε points.
1.Πρώτο και σημαντικότερο. Value for money.Οι τιμές απέχουν σε μεγάλο βαθμό στις δύο σεζόν.
Τα ξενοδοχεία που αυξάνουν τις τιμές τους από 20-50% στην Παττάγια και το Σαμούι έως το εξωπραγματικό
100-300% του Πουκέτ. Οι εκδρομές που με λίγο παζάρι στην low season τις παίρνεις  ας πούμε στα 1000 μπάτ
στην high season κοστολογούνται στα 2000-3000 μπατ.Στα γκομενάκια, τα ίδια που θα που σου ζητάνε 2 έως 4
χιλιάρικα τον Γενάρη-Φλεβάρη με το ύφος της Ναόμι Κάμπελ θα σε ευγνωμονούν σαν τον Βασιλάκη Καϊλα για τα
1000-1500 μπατάκια που θα πάρουν τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Χονδρικά αυτό που θα σου κοστίσει τρεις χιλιάδες
ευρώ την high θα το πάρεις περίπου στα δύο στην low. Διευκρινίζω ότι ο παραπάνω κανόνας ισχύει σε πολύ
μικρότερο βαθμό στην ΒΚΚ που είναι μία άλλη ιστορία που δεν είμαι και ο εμπειρότερος για να την εξηγήσω.
2.Στην εξυπηρέτηση που θα έχεις. Όπως και στα δικά μας νησιά τον Αυγουστο σε έχουν στην ξεπέτα σε όλες τις
υπηρεσίες που σου προσφέρουν έτσι και εκεί στην φουλ σεζόν  θα κοιτάξουν πως να σου πάρουν τα περισσότερα
με τον ελάχιστο κόπο. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνουν να σου προσφέρουν αυτό που θέλουν ίσως και επειδή σε
έχουν γραμμένο κανονικά γιατί αν δεν είσαι εσύ θα είναι κάποιος άλλος. Από το ξενοδοχείο και το εστιατόριο
μέχρι το μασάζ και τα γκομενάκια οι ποιότητα των υπηρεσιών απέχει σαν την μέρα με την νύχτα ανάμεσα στις δύο
σεζόν.
3.Στην αναλογία των γυναικών  ανδρών.Δεν είναι το ίδιο να υπάρχουν ας πούμε για περίπου 50.000  τουρίστες 
τα  15.000  πουτανάκια τον Φλεβάρη με τους  10.000 του Αυγούστου που τους αντιστοιχούν  8.000 τον Αύγουστο.
Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουνα στην Τiger και την  Hollywood στην Patong  η αναλογία αντρών-γυναικών ήταν
2/1  με το χαλαρά 1/3 που ήταν πέρισυ τον Αύγουστο. Και να μην ακούσω μαλακίες επί του θέματος, αυτό φαίνεται 
χωρίς αμφισβήτηση από το πως κινούνται οι τιμές. Η low season είναι  buyers market χωρίς καμία αμφισβήτηση.
4. Στο GFE που λαμβάνεις από τα κορίτσια. Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια εδώ,αλλά θα περιοριστώ σε λίγα.
Η ξεπέτα που τρώμε πολλές φορές τον Γενάρη με long time έως τις έξι το πρωϊ δεν έχει καμιά σχέση με το long
time του Ιουλίου που θα σου καθήσει χαλαρά το μωρό  μέχρι το απόγευμα για να εξασφαλίσει ένα πιθανό  επιπλέον
γεύμα.  Οι πελάτες είναι λίγοι και τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερο ευατό τους για να τον ευχαριστήσουν και να
τον κρατήσουν  κοντά τους  όσες περισότερες μέρες μπορούν γιατί ξέρουν αν τους φύγει θα κάνουν να φορτώσουν
πιθανόν και 3-4 μέρες και τα έξοδα τρέχουν.
5. Η χαλαρότητα που υπάρχει την low season  σε σχέση με την τρελή τσίτα της high. Από ότι έχω καταλάβει
εδώ οι περισότεροι που συμετέχουμε είμαστε 35+ και όχι εικοσάρηδες  party animals. Οι  ρυθμούς των διακοπών
είναι εντελώς διαφορετικοί και το καταλαβαίνουν εύκολα όσοι έχουν κατέβει μερικές φορές και τις δύο σεζόν.
6. Η ευκαιρίες για αγορές.Οι εκπτώσεις  για παράδειγμα σε επώνυμα ρούχα και ρολόγια (δεν μιλάμε για μαϊμούδες)
την χαμηλή  σεζόν είναι πραγματικές και όχι μούφες που είναι συνήθως την φουλ  και πολλές φορές αν είναι πράγματα
που έτσι και αλλιώς θα τα αγόραζες και εδώ  σου γλυτώνουν αρκετά χρήματα  που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στις
γνωστές μας δραστηριότητες. Πριν καιρό για παράδειγμα αγόρασα ρολόϊ που εδώ το ζήταγαν 360 ευρουδάκια ακατέβατα
και την high season στην Παττάγια στο Big C το είχαν στα 260 το πήρα Αύγουστο μήνα στο Jungceylon στα 150.
Not bad επιπλέον 210 ευρουδάκια για διασκέδαση.
Βέβαια πολλοί θα αντιτάξουν σε όλα τα παραπάνω τις αντιρρήσεις  με βασικότερα τον καιρό και την θάλασσα. Όσον
αφορά το πρώτο η υγρασία είναι σίγουρα ένα θέμα αλλά η βροχή θεωρώ ότι είναι και θέμα τύχης. Πέρσυ και πρόπερσυ
τον Αύγουστο σε είκοσι μέρες κάθε φορά έπεσα σε πλήρη ανομβρία με εξαίρεση την απίστευτη μπόρα το βράδυ της
μεγάλης φωτιάς στην Tiger. Τώρα και με μιά μισάωρη μπόρα την μέρα δεν τρέχει και τίποτα, καλοκαίρι έχουν συνέχεια
και μία βροχή δροσίζει και λίγο. Αν όμως κάποιος είναι πραγματικά γκαντέμης και πέσει σε καμιά τριήμερη πλημμύρα
ας πάρει ένα ντουετάκι κορίτσια από τα τηλέφωνα που έχει και κανα kamagra για να αντέξει  και σίγουρα δεν θα χάσει.
Τα κορίτσια θα έρθουν και κολυμπώντας για το μεροκάματο και θα τα δώσουν όλα.
Όσον αφορά την θάλασσα αν μιλάμε για Παττάγια δεν το συζητάω καν μιας και η ποιότητα της είναι εφάμιλλη του
λιμανιού του Πειραιά, στο Σαμούι επειδή είναι στην εσωτερική  πλευρά της χερσονήσου δεν έχει κανένα πρόβλημα
άρα μιλάμε μόνο για Πουκέτ. Ανάλογα από που έρχεται ο καιρός μπορείς να διαλέξεις και παραλία. Πάντως σε όλες
τις περιπτώσεις το κοπροσκύλιασμα  στην αμουδιά με ένα banana shake στο χέρι λόγω θερμοκρασιών το κάνεις χαλαρά.
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η low season μας προσφέρει ευκαιρίες για καλύτερα ξενοδοχεία οπότε και όλα μπορούν να
καλυφθούν σε όλες τις περιοχές από μια ωραιότατη πισίνα.
Για τα υπόλοιπα έδώ είμαστε για γνώμες και συζήτηση.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
το διαβασα και συμπερανα πως καλυτερος προορισμος ειναι η πατονγκ. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αξιζει να μεινω και πουθενα αλου?  bkk, pataya

Εξαρτάτε τι ψάχνεις.. Πες μας τι περίπου θέλεις και πως φαντάζεσαι το ταξίδι να σου πούμε..

Επισκέπτης
B.athens:Στα περισοτερα θα συμφωνησουμε αν βρεθουμε και απο κοντα,γιατι την εμπειρια την εχω,και εσυ απ'οτι καταλαβαινω το ιδιο....ειμαι σιγουρος!!!!Αλλα οπως εχω αναφερει η Tαυλανδη πλεον εμενα δεν με ενδιαφερει,και ποτε δεν με ενδιεφερε, για σοβαρους δεσμους,γαμους,κλπ...παρα μονο να περναω καλα! Και τοτε που ημουν κατω με τη δουλεια,ποτε δεν εμπλεξα με σοβαρες ερωτοκαταστασεις διαρκειας!!!!...!!Τις κακοτοπιες τις ξερω,και τις φυλαω...τα μερει που με ενδιαφερουν και αυτα τα εχω επιλεξει,Αγαμητος δεν ειμαι και δεν ημουν ποτε....οποτε...No problem!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
LYST,συμφωνω και επαυξανω...Low season και ξερο ψωμι..(Για οποιον μπορει βεβαια να παει αυτη τη περιοδο)..
Και δε συμβαινει μονο στο Πουκετ που το CN το πληρωσα 700 μπατ αντι για 1700 που εχει τη high,αλλα και σε πολλους αλλους προορισμους..
Δε θα ξεχασω πριν 3 χρονια αν θυμαμαι καλα,που σε ενα υπερυριλε resort στην Αο νανγκ στο Κραμπι (το Peace Laguna) που τη low season πουλαγε 3000 μπατ (και τη high πανω απο 4000) και τον Αυγουστο ηταν σχεδον αδειο,τους "κουνησα" ενα 1000μπατο και τους λεω ΤΟΣΑ δινω..Θελετε???
Γουρλωσε το ματι τους και αρχισαν κατι "Ταυλανδεζικα"...Κανω να φυγω...ΟΚ ΟΚ!!ΟΚ SIR!!! :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τσαφ όλα κάποτε έχουν ένα τέλος  :'(
Τα μπυρόνια δεν τα γλυτώνεις όμως, μούταξες λέω!!
Λάς τρελό αγόρι εθεάθης Soi έξι  :police:
Να με χαιρετίσεις την Κόη στο δεύτερο πουταναριό
οσο για μένα εκτελώ μυστική αποστολή στην επαρχία  :cool2:
Ιντερνετ από απελπιστικά  αργό έως ανύπαρκτο,
βρήκα όμως φρέσκα ψάρια με λευκό νόστιμο κρέας...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τσαφ όλα κάποτε έχουν ένα τέλος  :'(
Τα μπυρόνια δεν τα γλυτώνεις όμως, μούταξες λέω!!
Λάς τρελό αγόρι εθεάθης Soi έξι  :police:
Να με χαιρετίσεις την Κόη στο δεύτερο πουταναριό
οσο για μένα εκτελώ μυστική αποστολή στην επαρχία  :cool2:
Ιντερνετ από απελπιστικά  αργό έως ανύπαρκτο,
βρήκα όμως φρέσκα ψάρια με λευκό νόστιμο κρέας...
Αρχισες τις καταδρομικές επιχειρήσεις ?
Δωσε στίγμα, γιατί .... :s&m_3:

:2funny: :2funny:    :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom