Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
LYST,συμφωνω και επαυξανω...Low season και ξερο ψωμι..(Για οποιον μπορει βεβαια να παει αυτη τη περιοδο)..
Μακράν η καλύτερη περίοδος...
Να προσθέσω ότι δεν έχει και πολλόύς  Ρώσσους, ΑραβοΙνδοΠακιστανούς !

Το μόνο κατα συνθήκη αρνητικό, είναι οι βροχές ! Καμιά φορά "ξεχνα" να σταματήσει να βρέχει....

fonsde

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απο αθηνα παμε πρωτα bkk και μετα πατογκ (emirates )  η ειναι καλυτερα athens- phuket (qatar )

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
απο αθηνα παμε πρωτα bkk και μετα πατογκ (emirates )  η ειναι καλυτερα athens- phuket (qatar )

Εγώ στη θέση σου θα έκανα το παρακάτω tour : 
Αθήνα - ΒΚΚ ...διαμονή 2 νύχτες
ΒΚΚ - Πουκετ ...απο το παλιό αεροδρομιο με AirAsia ή και κάποιες άλλες με πολύ οικονομικό εισιτήριο , διαμονή 6 νύχτες
Πουκέτ - Πατάγια ...αεροπορικώς για αεροδρόμιο της Πατάγια , διαμονή 8 νύχτες
Πατάγια - αεροδρόμιο ΒΚΚ οδικώς (1,5-2 ώρες με Bell) και επιστροφή Αθήνα
Σύνολο 16 νύχτες , αν έχεις πιό πολύ χρόνο αυξάνεις τις μέρες , φυσικά αν σε βολέυει κάποια άλλη σειρά μπορείς να την ακολουθήσεις ...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
ειμαστε 2 θερμοαιμοι 25 αριδες :fuck1: :fuck1:

Μεγάλε, όλα έτοιμα τα θέλεις... Οπότε πήγαινε Πατάγια μόνο (μάλλον και Πουκέτ απ ότι διαβάζω αλλά δεν έχω προσωπική άποψη για εκεί), που θα τα βρεις όλα έτοιμα και δίπλα... Άσε την ΒΚΚ. Θέλει ψάξιμο και δεν σε κόβω για τέτοιο τύπο...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ στη θέση σου θα έκανα το παρακάτω tour :  
Αθήνα - ΒΚΚ ...διαμονή 2 νύχτες
ΒΚΚ - Πουκετ ...απο το παλιό αεροδρομιο με AirAsia ή και κάποιες άλλες με πολύ οικονομικό εισιτήριο , διαμονή 6 νύχτες
Πουκέτ - Πατάγια ...αεροπορικώς για αεροδρόμιο της Πατάγια , διαμονή 8 νύχτες
Πατάγια - αεροδρόμιο ΒΚΚ οδικώς (1,5-2 ώρες με Bell) και επιστροφή Αθήνα
Σύνολο 16 νύχτες , αν έχεις πιό πολύ χρόνο αυξάνεις τις μέρες , φυσικά αν σε βολέυει κάποια άλλη σειρά μπορείς να την ακολουθήσεις ...
μια αιτιολογηση για το  ποσο μενεις στο καθε μερος?
συνοπτικα,,,

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Επειδή μου είναι δύσκολο να ψάχνω μέσα σε 2500 σελίδες, μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει εν συντομία πόσο πάει το μαλλί σε ευρώ; (εισιτήρια, έξοδα διαμονής/σίτισης ανά ημέρα, ταρίφα κλπ)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μια αιτιολογηση για το  ποσο μενεις στο καθε μερος?
συνοπτικα,,,

Μπανγκοκ 2 μέρες ...για μιά γεύση μεγαλούπολης , άλλωστε όπως λένε και οι πιό έμπειροι η πρωτεύουσα είναι για τους "ψαγμένους" , εγώ δεν είμαι ούτε σκοπεύω να γίνω ...
Πουκέτ 6 μέρες ...για νυχτερινή ζωή , καμιά εκδρομή σε τροπικά νησάκια , καμιά βουτιά , αλλά επειδή για "φυσιολατρεία" δεν χρειάζεται να πας στην άλλη άκρη του κόσμου οι 6 μέρες είναι αρκετές ...
Παττάγια 8 μέρες ...γιατί είναι ο "απόλυτος" προορισμός για σεξοτουρισμό , όπως είπε και ο φίλος hard τα έχεις όλα στο πιάτο ξεκούραστα ...

Φυσικά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με την εποχή που πας , το μπατζετ , και το τί προτεραιότητες βάζεις ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Επειδή μου είναι δύσκολο να ψάχνω μέσα σε 2500 σελίδες, μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει εν συντομία πόσο πάει το μαλλί σε ευρώ; (εισιτήρια, έξοδα διαμονής/σίτισης ανά ημέρα, ταρίφα κλπ)

Σε 4-5 σελίδες στο άλλο θρεντ (χρηστικές πληροφορίες) , θα έχεις σχεδόν σε όλα απαντήσεις ...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Εισιτήρια

Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πουθενά αλλού φθηνότερα. 6 με 7 κατοστάρικα υπολόγιζε..

Γύρω στα 100 Ε καθαρά ημερησίως (βγάλε χοτέλι δλδ) λογικά σε φτάνουν..
FL 1000 B. για lt. Αν δώσεις παραπάνω χαλάς την πιάτσα..
Soi Hawk συνήθως 300 το BF 700 to ST.
Διάβασε και εδώ...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μπανγκοκ 2 μέρες ...για μιά γεύση μεγαλούπολης , άλλωστε όπως λένε και οι πιό έμπειροι η πρωτεύουσα είναι για τους "ψαγμένους" , εγώ δεν είμαι ούτε σκοπεύω να γίνω ...
Πουκέτ 6 μέρες ...για νυχτερινή ζωή , καμιά εκδρομή σε τροπικά νησάκια , καμιά βουτιά , αλλά επειδή για "φυσιολατρεία" δεν χρειάζεται να πας στην άλλη άκρη του κόσμου οι 6 μέρες είναι αρκετές ...
Παττάγια 8 μέρες ...γιατί είναι ο "απόλυτος" προορισμός για σεξοτουρισμό , όπως είπε και ο φίλος hard τα έχεις όλα στο πιάτο ξεκούραστα ...

Φυσικά όλα αυτά έχουν να κάνουν και με την εποχή που πας , το μπατζετ , και το τί προτεραιότητες βάζεις ...
16μερες 2500ευρω,ειναι αρκετα?για α κλαση μαιμουδια
2 την μερα με κενο ανα τρεις μερες
συνολο 12 νυχτες κ 12 σορτ ταιμ,,
και τα λοιπα  μετρια, (χοτελ κ φαγητο)..
ειναι αρκετα?λιγα?
για πολλα δεν ρωτω,,σιγουρα οχι,,, :grin:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216

Φίλε εντελώς φιλικά δεν το ξεκινάς σωστά.
Μαγκάκια με το στυλάκι που δείχνεις τα κοριτσόπουλα εκεί κάτω τα έχουν για πρωινό.

Για τα υπόλοιπα του κόστους εδώ.

Πάρε το κομπιουτεράκι και βγάλε το κόστος.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Φίλε εντελώς φιλικά [size=22pt]δεν το ξεκινάς σωστά[/size].
Μαγκάκια με το στυλάκι που δείχνεις τα κοριτσόπουλα εκεί κάτω τα έχουν για πρωινό [size=13pt]και sponsoring[/size].

:rockon:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
2 την μερα με κενο ανα τρεις μερες
συνολο 12 νυχτες κ 12 σορτ ταιμ,,
και τα λοιπα  μετρια, (χοτελ κ φαγητο)..
ειναι αρκετα?λιγα?
για πολλα δεν ρωτω,,σιγουρα οχι,,, :grin:

Για πατάγια θα είσουν οκ , τώρα για τους άλλους προορισμούς μάλλον είναι λίγα ,
Για Ιούλιο , Egypt Air 630€ , Ξενοδοχείο αξιοπρεπές 25-30€ / νύχτα , φαγητά-καφέδες-μπύρες-ποτά  κλπ 25-30€ / μέρα , πήδημα 50-60€ / νύχτα , ψώνια βάλε κανένα 100-150€ , κανένα 50€ μετακινήσεις
άρα έχεις 630+360+360+720+150+50 = 2270

Αν θες όμως την γνώμη μου , γενικά ψάξου λίγο και άλλαξε λίγο στυλ στα γραφόμενα σου !!! Καλοπροαίρετα ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Φίλε εντελώς φιλικά δεν το ξεκινάς σωστά.
Μαγκάκια με το στυλάκι που δείχνεις τα κοριτσόπουλα εκεί κάτω τα έχουν για πρωινό.

γιατι πιστευεις οτι θα ειναι ο μονος ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.911
Πόντοι
5.827
Μάλλον γι' αυτό οργανώνετε εκδρομές εδώ μέσα, απ' ό,τι καταλαβαίνω. Να μοιράσετε τα έξοδα, έτσι;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
μαρεσει ρε παιδια που καθεστε και απαντατε σε καθε μαλακα αλεξιπτωτιστη εδω μεσα , και δινετε συμβουλες
ΡΕ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΟΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΙΗΤΖ
ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom