Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ενα πολυ καλο σεναριο, εφικτο, ειναι και μια ´καταδρομική ´ τριημερη επιδρομη στην ταιλανδη στην βκκ η στην πατταγια,  κοστος περιπου χιλια ευρω, 550€ η γυφταιρ, 100€ το ξενοδοχειο, 200€ το αιδιο.. 150€ φαγητα κλπ,
Αναχωρηση πχ δευτερα, αφιξη τριτη πρωι, αναχωρηση παρασκευη βραδυ, τρεις διανυκτερευσεις.
Σχεδον 4 μερες στον παραδεισο με ενα χιλιαρικακι ειναι σουπερ εμπειρια.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Για πατάγια θα είσουν οκ , τώρα για τους άλλους προορισμούς μάλλον είναι λίγα ,
Για Ιούλιο , Egypt Air 630€ , Ξενοδοχείο αξιοπρεπές 25-30€ / νύχτα , φαγητά-καφέδες-μπύρες-ποτά  κλπ 25-30€ / μέρα , πήδημα 50-60€ / νύχτα , ψώνια βάλε κανένα 100-150€ , κανένα 50€ μετακινήσεις
άρα έχεις 630+360+360+720+150+50 = 2270

Αν θες όμως την γνώμη μου , γενικά ψάξου λίγο και άλλαξε λίγο στυλ στα γραφόμενα σου !!! Καλοπροαίρετα ...
thnx
τι ενοεις με το τελευταιο ,περι στυλ? :think: :think: :think:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
μαρεσει ρε παιδια που καθεστε και απαντατε σε καθε μαλακα αλεξιπτωτιστη εδω μεσα , και δινετε συμβουλες
ΡΕ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΟΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΙΗΤΖ
ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εντάξει, κάποιος απ όλους αυτούς θα αξίζει την συμβουλή μας.. Έτσι κάπως ξεκίνησα και εγώ και αρκετοί άλλοι συνταξιδιώτες.. Οπότε δεν γαμιέται.. Κάνε το καλό και ρίξτο στον γιαλό..
Αν και για να πω την αλήθεια εδώ είναι thread για newbies. Για πιο hard ( :sunglasses:) καταστάσεις ειναι το ΡΑ και ΒΚΚΑ...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε εντελώς φιλικά δεν το ξεκινάς σωστά.
Μαγκάκια με το στυλάκι που δείχνεις τα κοριτσόπουλα εκεί κάτω τα έχουν για πρωινό.

Για τα υπόλοιπα του κόστους εδώ.

Πάρε το κομπιουτεράκι και βγάλε το κόστος.
δεν ειμαι μαγκας
απλα εχω οργωσει την ανατ ευρωπη,απο γαμησι ειμαι φουλ,  ;)
μιλαω κ ρωσσικα,απλα μουχετε κεντρισει το ενδιαφερον,με την ολη ατμοσφαιρα εκει κ το διακοπες λαιφ σταιλ
οντως το μαιμουδια ειναι ανφερ,,το παιρνω πισω...
αλλα βασικα δεν μασαω απο τετοιες γκομενες,πιο πολυ η ολη φαση με ενδιαφερει,απο μουνι εινα αδυνατον να μεινω ευχαριστημενος,οταν εχω συχνα πυκνα επαφες μα ρωσσιδες ουκρανες α διαλογη
απο την αλλη δεν θελω να πρωτοπαω γερος στην ασια,και οντως περιγραφετε μια ωραια φαση που δεν συγκρινεται σαν ζωη με ουκρανια πχ..ειναι σαφως ανωτερα,,,αλλα οχι στις γκομενς σιγουρα
τα αλλα ομως με ενδιαφερουν εξισου,για ρηλαξ λεω να παω,οχι τοσο για χαντινγκ,,,
οποτε ναι μεν αλλα..
παντως αποσυρω τα μαιμουδια
οσο για τα κοριτσοπουλα,δεν μ εχουν ουτε για πρωινο ουτε για βραδυνο,αυτο στο υπογραφω,,, ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
δεν ειμαι μαγκας
απλα εχω οργωσει την ανατ ευρωπη,μιλαω κ ρωσσικα,απλα μουχετε κεντρισει το ενδιαφερον,με την ολη ατμοσφαιρα εκει κ το διακοπες λαιφ σταιλ
οντως το μαιμουδια ειναι ανφερ,,το παιρνω πισω
αλλα βασικα δεν μασαω απο τετοιες γκομενες,πιο πολυ η ολη φαση με ενδιαφερει,απο μουνι εινα αδυνατον να μεινω ευχαριστημενος,οταν εχω συχνα πυκνα επαφες μα ρωσσιδες ουκρανες α διαλογη
απο την αλλη δεν θελω να πρωτοπαω γερος στην ασια
οποτε ναι μεν αλλα..
οσο για τα κοριτσοπουλα,δεν μ εχουν ουτε για πρωινο ουτε για βραδυνο,αυτο στο υπογραφω,,, ;)

Ε ρε κάτι εμβάσματα που θα πέσουνε...  :grin:
Γμτ.. Δεν είναι μέσα και ο Λουσι...

Επισκέπτης
Το εχω αναφερει πολλες φορες....Αφηστε τα μαλακιστηρια να βρουνε το δρομο μονα τους!!!!Οσο πιο πολλα τους λετε,τοσο περισοτερο κακο τους κανετε!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
δεν ειμαι μαγκας
απλα εχω οργωσει την ανατ ευρωπη,απο γαμησι ειμαι φουλ,  ;)
μιλαω κ ρωσσικα,απλα μουχετε κεντρισει το ενδιαφερον,με την ολη ατμοσφαιρα εκει κ το διακοπες λαιφ σταιλ
οντως το μαιμουδια ειναι ανφερ,,το παιρνω πισω...
απο την αλλη δεν θελω να πρωτοπαω γερος στην ασια
οποτε ναι μεν αλλα..

Φίλε κάτσε και διάβασε το δίπλα θρεντ που μερικοί φάγαμε αρκετές ώρες να γράψουμε και στην συνέχεια άν έχεις απορίες κάνε τις σωστές ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Το εχω αναφερει πολλες φορες....Αφηστε τα μαλακιστηρια να βρουνε το δρομο μονα τους!!!!Οσο πιο πολλα τους λετε,τοσο περισοτερο κακο τους κανετε!!!!
αν απυθυνεσαι σε μενα,εχω οση ωρα κι υπομονη θες να σε βριζω κι εγω,,απλα λεω να μην αρχισω πρωτος,, :jerking: :jerking: :jerking:
και χαλσω ενα θρεντ της προκοπης πουχει μεινει,,

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
χαχα ...αυτό είμουν έτοιμος να γράψω (για lusiano) :2funny:
αν απυθυνεσαι σε μενα,εχω οση ωρα κι υπομονη θες να σε βριζω κι εγω,,απλα λεω να μην αρχισω πρωτος,, :jerking: :jerking: :jerking:
και χαλσω ενα θρεντ της προκοπης πουχει μεινει,,

Είμαστε τυχεροί....  :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε κάτσε και διάβασε το δίπλα θρεντ που μερικοί φάγαμε αρκετές ώρες να γράψουμε και στην συνέχεια άν έχεις απορίες κάνε τις σωστές ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.
σας εχω διαβασει
πολυ κ καλη ενημερωση οντως
ρισπεκτ

Επισκέπτης
Αφου μιλας και ρωσικα...θα περασεις καλα....εχει και εκει Ρωσιδες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom