geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Κάπως έτσι το οργανώνουμε.....
Τι; Δε ρωτάνε μερικοί για άλλους που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν μαζί ή λάθος κατάλαβα;
Αυτό τι είναι ας πούμε;Που είσαι ωρε patgao να μας ταξιδεύσεις , (χρωστάω κ κάτι μπύρες) αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθω
thnxΓια πατάγια θα είσουν οκ , τώρα για τους άλλους προορισμούς μάλλον είναι λίγα ,
Για Ιούλιο , Egypt Air 630€ , Ξενοδοχείο αξιοπρεπές 25-30€ / νύχτα , φαγητά-καφέδες-μπύρες-ποτά κλπ 25-30€ / μέρα , πήδημα 50-60€ / νύχτα , ψώνια βάλε κανένα 100-150€ , κανένα 50€ μετακινήσεις
άρα έχεις 630+360+360+720+150+50 = 2270
Αν θες όμως την γνώμη μου , γενικά ψάξου λίγο και άλλαξε λίγο στυλ στα γραφόμενα σου !!! Καλοπροαίρετα ...
μαρεσει ρε παιδια που καθεστε και απαντατε σε καθε μαλακα αλεξιπτωτιστη εδω μεσα , και δινετε συμβουλες
ΡΕ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΟΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΙΗΤΖ
ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
thnx
τι ενοεις με το τελευταιο ,περι στυλ?
δεν ειμαι μαγκαςΦίλε εντελώς φιλικά δεν το ξεκινάς σωστά.
Μαγκάκια με το στυλάκι που δείχνεις τα κοριτσόπουλα εκεί κάτω τα έχουν για πρωινό.
Για τα υπόλοιπα του κόστους εδώ.
Πάρε το κομπιουτεράκι και βγάλε το κόστος.
εσενα ετυχε να διαβασω πρωτονφίλε οι άλλοι στο `πανε πιό χοντρά ...περιμένεις απάντηση ?
δεν ειμαι μαγκας
απλα εχω οργωσει την ανατ ευρωπη,μιλαω κ ρωσσικα,απλα μουχετε κεντρισει το ενδιαφερον,με την ολη ατμοσφαιρα εκει κ το διακοπες λαιφ σταιλ
οντως το μαιμουδια ειναι ανφερ,,το παιρνω πισω
αλλα βασικα δεν μασαω απο τετοιες γκομενες,πιο πολυ η ολη φαση με ενδιαφερει,απο μουνι εινα αδυνατον να μεινω ευχαριστημενος,οταν εχω συχνα πυκνα επαφες μα ρωσσιδες ουκρανες α διαλογη
απο την αλλη δεν θελω να πρωτοπαω γερος στην ασια
οποτε ναι μεν αλλα..
παντως αποσυρω τα μαιμουδια
οσο για τα κοριτσοπουλα,δεν μ εχουν ουτε για πρωινο ουτε για βραδυνο,αυτο στο υπογραφω,,, ;)
τωρα ψηλε,μην βαζεις κ στοιχημα..η βαζεις? ;)Ε ρε κάτι εμβάσματα που θα πέσουνε...
Γμτ.. Δεν είναι μέσα και ο Λουτσι...
Ε ρε κάτι εμβάσματα που θα πέσουνε...
Γμτ.. Δεν είναι μέσα και ο Λουτσι...
δεν ειμαι μαγκας
απλα εχω οργωσει την ανατ ευρωπη,απο γαμησι ειμαι φουλ, ;)
μιλαω κ ρωσσικα,απλα μουχετε κεντρισει το ενδιαφερον,με την ολη ατμοσφαιρα εκει κ το διακοπες λαιφ σταιλ
οντως το μαιμουδια ειναι ανφερ,,το παιρνω πισω...
αλλα βασικα δεν μασαω απο τετοιες γκομενες,πιο πολυ η ολη φαση με ενδιαφερει,απο μουνι εινα αδυνατον να μεινω ευχαριστημενος,οταν εχω συχνα πυκνα επαφες μα ρωσσιδες ουκρανες α διαλογη
απο την αλλη δεν θελω να πρωτοπαω γερος στην ασια
οποτε ναι μεν αλλα..
παντως αποσυρω τα μαιμουδια
οσο για τα κοριτσοπουλα,δεν μ εχουν ουτε για πρωινο ουτε για βραδυνο,αυτο στο υπογραφω,,, ;)
αν απυθυνεσαι σε μενα,εχω οση ωρα κι υπομονη θες να σε βριζω κι εγω,,απλα λεω να μην αρχισω πρωτος,,Το εχω αναφερει πολλες φορες....Αφηστε τα μαλακιστηρια να βρουνε το δρομο μονα τους!!!!Οσο πιο πολλα τους λετε,τοσο περισοτερο κακο τους κανετε!!!!
τωρα ψηλε,μην βαζεις κ στοιχημα..η βαζεις? ;)
χαχα ...αυτό είμουν έτοιμος να γράψω (για lusiano)
αν απυθυνεσαι σε μενα,εχω οση ωρα κι υπομονη θες να σε βριζω κι εγω,,απλα λεω να μην αρχισω πρωτος,,
και χαλσω ενα θρεντ της προκοπης πουχει μεινει,,
σας εχω διαβασειΦίλε κάτσε και διάβασε το δίπλα θρεντ που μερικοί φάγαμε αρκετές ώρες να γράψουμε και στην συνέχεια άν έχεις απορίες κάνε τις σωστές ερωτήσεις για να πάρεις τις σωστές απαντήσεις.