Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Κανεις τεραστιο λαθος ειναι υπεροχα εκει περα.Αν εισαι χορτασμενος απο μουνι και πας Ταυλανδη για ριλαξ με καλη παρεα παιρνας τελεια με λιγα χρηματα.Νοικιαζεις με κανα 200αρι-250αρι διαμερισματακι διπλα στην παραλια και εισαι αρχοντας.
το ξερω οτι ειναι πανεμορφα και δεν ειναι τυχαιο για πολλα παντρεμενα ζευγαρια που κανουν ταξιδι του μελλιτος εκει..τον πηραζω τωρα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα ο LYST πρεπει να γινει ρεπορτερ και συνεργατης στους ''φακελους'' και ''ρεπορταζ χωρις συνορα'' απλα υποκλινομαι
η χαρτοπαιξια ειναι πραγματι ενα μεγαλο προβλημα γιαυτους
εχει δει κανεις προποτζιδικο η φρουταδικο η καζινο η ακομα μπορει να εχει προσβαση σε στοιχιματικα σαιτ απο ιντερνετ καφε?
τιποτα εβλεπα παγκοσμιο στις τηλεορασεις της λουσιφερ και καθως με γνωριζαν ερχονταν ολες οι γκαρσονιτσες και οι σεκιουριταδες για live στοιχιματα....ειχαν και κουτι που εβαζαν το χρημα  και το αφηναν σε κοινη θεα μεχρι να τελειωσει ο αγωνας
ειχα κερδισει μια κουκλιτσα απαυτες 500 μπατ και ειχε σκασει σαν να τις σκοτωσα τη μανα
της το χαρισα με ανταλαγμα φιλακι και ολοι οι δικοι της με κοιτουσαν σαν εξωγηινο
πολυ τζογος μιλαμε,παρανομος

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγω θα ειμαι καμερα man του Lyst...απο το πρωι εως το βραδυ κυκλοφορω με καμερα και φωτογραφικη μηχανη..ασε που εχουμε και κρυφη camera για τα gogo ....απο φετος την ειχαμε αυτη...ειναι γιαλια μυωπιας και καλα αλλα τραβανε καμερα..δεν περνει κανεις χαμπαρι..
αυτο ειναι που ελεγα πριν παιζω με την φλογα ωρες ωρες...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
100 ευρω μπες στο google και γραψε γυαλια καμερα..100 με 120 ευρω εχουν αλλα αξιζει για τα gogo πολυ γελιο,ειδηκα οταν λες και μλακιες με τους φιλους σου :bounce-glasses:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
γαματα αλλα με 1500 δολαρια ας παω ακομη ενα ταξιδακι με το γυαλι των 100 ευρων μου ;)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
και ενα σουβενιρ απο το σεμπτεβριο του 2005..γιατι εγω ξερω να μιλαω και με αποδειξεις..
Αν και καποιοι μπορει να μου πουνε οτι μια φωτογραφια δεν λεει τιποτα..

Συνημμένα

• DSC01814.JPG
    DSC01814.JPG
    58,1 KB · Εμφανίσεις: 43

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Σκέψου πως μόλις θα φτάνεις στο αεροδρόμιο του πουκέτ , θα έρχεται στα γυαλιά σου πλήρης αναφορά-οδηγός του Lyst !  

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τελικά με το bonkai έμεινες ευχαριστιμένος ?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
φιλε παρα πολυ ευχαριστημενος απο το bonkai και οσες φορες θα ξαναπαω pattaya εχει θα πηγαινω πιστευω..
Το αφεντικο του bonkai ειναι απο την Συρια λεγεται sammy ειναι παντρεμενος με ταυλανδεζα και το ατομο ειναι απιστευτο και πολυ φιλικο..
Βγηκαμε και στο ibar ολοι μαζι μια μερα και οχι μονο ibar,καταλαβενεις τωρα..τα σπασαμε κανονικα με τον τυπο..
ο τυπος ειναι τρελοκομειο κανονικα...
Θα ερθει και ελλαδα το καλοκαιρι απο τι μου ειπε γιατι εχει αδερφο δεν θυμαμαι καλα ,παντρεμενο με ελληνιδα και αγαπαει την ελλαδα.

το bonkai ειναι σχεδον μια ευθεια απο την walking street 1 χιλιομετρο, και απεξω απο το bonkai εχει μηχανακια ταξι οτι και ωρα να θελεις και η τιμη 50 μπατ εαν δεν εχεις νοικιασει μηχανακι ο ιδιος...

βραδυ 3-4 η ωρα κοιμαται ενας ταξιτζης μηχανακι σε αυτοσχεδια πολυθρονα και ειναι σε ετοιμοτητα ανα πασα στιγμη να σε παει οπου θελεις..

Εχει 3 οροφους το resort εναν στην πισινα, εναν στο πρωτο οροφο και εναν στο δευτερο οροφο...
Τιμες ιανουαριου-φεβρουαριου..πισινα διπλα 1250 μπατ,πρωτος οροφος 1050 μπατ και δευτερος οροφος 950 μπατ...
οι τιμες αλλαζουν εαν κατσεις απο 2 βδομαδες και πανω αποσο ξερω...βεβαια τωρα νομιζω στο σαιτ τα δειχνει πιο ακριβα και δεν ειμαι σιγουρος αν τα ακριβαινε τωρα τελευταια..

εγω με 950 μπατ κανονικα ημουν στο δευτερο οροφο και οταν πηγα με εβαλε στον πρωτο οροφο που ειχε 1050 μπατ και εμενα και τον φιλο μου..
τα δωματια πρωτο και δευτερο οροφο νομιζω ειναι ολα τα ιδια η μονη διαφορα εινα λιγα σκαλοπατια..
Ο τριτος φιλος μου ειχε παρει στο υσογειο διπλα στην πισινα με 1250 μπατ αλλα τι εγινε???δεν ξερω γιατι αλλα του δωσε μεγαλυτερο δωματιο την σουιτα και ειχαμε ενα τεραστιο σαλονι με μπαρακι και χωρια υπνοδωματιο και τουαλετα μεγαλη με δυο νυπτηρες..κανονικα για δωματιο των οργιων ηταν αυτο...

πολλες φορες τρωγαμε στο ρεστοραντ του bonkai ειχε πολυ καλο φαγητο και οι μαγειρισες αψογες και πολυ καλες απεναντι σου..οι τιμες πχ ενα σνιτσελ γεμιστο με πατατες αλλα καλουτσικη μεριδα που χορταινεις 200 μπατ..ειχε πραματακια και με 100 μπατ..

το bonkai ειχε και οικογενειες με παιδια αλλα ολα κυλουσαν ηρεμα χωρις προβληματα και εκανες οτι γουσταρες..μπανακι στην πισινα με την δικια σου και δεν τρεχει τιποτα...boom boom το βραδυ χωρις να σε πει κανεις τπτ...

τι αλλο να πω εμεινα πολυ ευχαριστημενος..
οσα παιδια δεν εχουν το προβλημα να μενουν λιγο μακρια 1 χιλιομετρο απο walking street τους το προτινω ανεπιφυλακτα..
με τα ποδια ειναι μακρια ομως να ξερεται...

Η συννενοηση με το κλεισημο των δωματιων εγινε μεσο mail..
στειλαμε λεφτα μεσο τραπεζης αλλα κατι που δεν ηξερα ηταν οτι πληρωσαμε συνολο 60 ευρω εξοδα...απο 20 ο καθενας δωσαμε...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
LYST...Ειδες που "κατι ξερω" και προσπαθω να φορτωνω ΜΟΝΟ μωρα χωρις χιλιομετρα?
Οσο λιγοτερο καιρο δουλευει,τοσο καλυτερα...
Θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κατεβει Μαρτιο και ειχα φορτωσει ενα φρεσκο φρεσκο μωρο απο agogo 18 ετων και 2 μηνων...Ενα απο τα top 5 που εχω πηδηξει στη Ταυλανδη..Περασα καλα 3 μερες...Τον Αυγουστο ξανακατεβαινω και τσουπ το ξαναβλεπω..Με θυμαται και τρεχει στην αγκαλια μου..
Μολις το βλεπει η παρεα μου παθανε ΣΟΚ..."Ρε μαλακα τι απιστευτο πιπινακι ειναι αυτο??!!!"
Κι εγω τι εκανα????
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
θα ειχε ηδη "ψηθει" στη δουλεια,οποτε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ πια...Αρκουν μερικοι μηνες για να γινει "ξεφτερι"...(απο το δασκαλεμα απο τις αλλες)...Ποσο μαλλον αν δουλευει και χρονια...ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ..ΤΕΛΟΣ
Για αυτο ΤΟ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ... :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
το δωματιο μου στο bonkai resort.1 οροφος αλλα και στον δευτερο αποτι με ειπαν ειναι το ιδιο...
φωτογραφια που τραβηξα μολις μπηκα στο δωματιο..
Παρθενο
Θα βαλω και φωτο απο την αλλη μερια.

Συνημμένα

• 574723_427641043984856_2075144455_n.jpg
    574723_427641043984856_2075144455_n.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Ρε το παλιοκοριτσο....της εδωσες και τ'ασημικα της μάννας σου και αυτη δεν υπολογισε τιποτα!!!!!Εισαι και γκαντεμης ρε τ
Τεκιλα....Πηγες και επεσες και σε κοκαΐνοπρεζονι,δηλαδη με ακριβα γουστα...τι να κανουν φτηνοδουλεις της μαμας...παρε κανα χρυσο!!!!!

Επισκέπτης
Lyst:Δεν ξερω τι παραμυθι ελεγε το μιλφονι σου...και αν το Hong kong το χει δει σε φωτο ή το εχει επισκευτει....Αλλα αυτο που εγω ξερω ειναι οτι η μαφια του Phuket (γιατι ολη η ταυλανδη διοικειται απο τη μαφια) ειναι η πιο σκληρη ακομα και απο της Βκκ,για ευνοητους λογους !!! Βεβαια με αυτα τα μαλακισμενα ασχολουνται τα παρακλαδια της ταξιτζιδες κατα βαση,σερβιτοροι κλπ.Και φυσικα η εξαρτηση των πουτανιδιων  ειναι τα Drugs!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Lyst:Δεν ξερω τι παραμυθι ελεγε το μιλφονι σου...και αν το Hong kong το χει δει σε φωτο ή το εχει επισκευτει....

Αληθεια έλεγε, εκει την βγάζει τον περισσότερο καιρό, είχα πέσει κάτω από τα γέλια όταν μου το πρωτοείπε και έκανε αγώνα να με πείσει με φώτο και βίντεο.Μάλιστα με κάλεσε να την επισκευτώ και να μείνουμε μαζί στο διαμέρισμα της. Οταν της είπα ότι σιγά να μην κατέβω εκεί και να την πληρώνω με τιμές Hong Kong μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πληρώσω τίποτα και θα είμαστε μαζί free style. :grin:
Ξέρει κανείς εδώ τι είναι το free style και πόσο κoστίζει;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
LYST...Ειδες που "κατι ξερω" και προσπαθω να φορτωνω ΜΟΝΟ μωρα χωρις χιλιομετρα?
Οσο λιγοτερο καιρο δουλευει,τοσο καλυτερα...

Αυτά ψάχνω να βρω και εγώ, τα farm fresh αλλά είναι δύσκολο να τα ξετρυπώσεις.Δεν θα τα βρεις ποτέ στην Walking street,στα διάφορα gogos και στην Bangla road.Οταν φτάσουν εκεί το κοντέρ έχει γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα.Εγω όταν έχω όρεξη τα ψάχνω στα περιφεριακά υπαίθρια μπαράκια και φυσικά νωρίς.Έως τις 9-10 το βράδυ το πολύ μετά πάπαλα.Καλή περίπτωση που έχω ψωνίσει δύο τρεις φορές στην Patong είναι τα μπαράκια πίσω από την on top market.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτά ψάχνω να βρω και εγώ, τα farm fresh αλλά είναι δύσκολο να τα ξετρυπώσεις.Δεν θα τα βρεις ποτέ στην Walking street,στα διάφορα gogos και στην Bangla road.Οταν φτάσουν εκεί το κοντέρ έχει γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα.Εγω όταν έχω όρεξη τα ψάχνω στα περιφεριακά υπαίθρια μπαράκια και φυσικά νωρίς.Έως τις 9-10 το βράδυ το πολύ μετά πάπαλα.Καλή περίπτωση που έχω ψωνίσει δύο τρεις φορές στην Patong είναι τα μπαράκια πίσω από την on top market.
Σωστος ο παικτης.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom