Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
lordjim ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Επισκέπτης
Και εγω ξαναρωταω και παλι τον Τεκιλα,γιατι ειμαι και ποντιος και δεν τα πολυπιανω!!!Μας εγραψες ολοκληρο σεντονι ,και το συμπερασμα σου ειναι:οτι οσες φορες πας κατω ή οση εμπειρια και αν εχεις,μπορει να την πατησεις ανετα??

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
τι ερωτήσεις είναι αυτές? ελλάδα δεν την πατάει κάποιος?
δεν την πατάει μονο οποιος  δεν κάνει τιποτα !! οποιος ψάχνει και περπατά την πατάει αργά η γρήγορα...άλλος λιγο άλλος πολυ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
PHUKET 2005 :
φιλος μου παει με μηχανακι εναν φιλο μας οπου εμενε karon beach για να τον αφησει και να ξαναγυρισει patong beach ειναι βραδυ και στο γυρισμο του την πεφτουν καμια 8 ταυλανδοι με μηχανακια τον ριχνουν κατω με το μηχανακι και τον ληστευουν ενω θα μπορουσαν και να τον καθαρισουν....
ο φιλος μου μες τα αιματα τα ποδια του απο την πτωση ζημια στο μηχανακι και 2000 μπατ μας ζητησαν για το μηχανακι.
το συμβαν εγινε τελευταια μερα στο phuket.

PHUKET 2007:
Ολα καλα τπτ δεν μας συμβαινει

BANGKOK 2012:
υπνοτικη σκονη βαζουν στους 2 φιλους μεσα στην μπυρα στο pavilion hotel (patpong 2) ενω τις ειχαν φωρτοσει απο το demo club thonglor 10..
370 ευρω συνολικη ζημια..ενω τους προειδοποιησα οτι κατι παιζει...
Την σκονη μεσα στα ποτηρια την ειδα με τα ματια μου..
το συμβαν εγινε προτελευταια μερα bangkok.

PATTAYA 2013:
μπλοκο τις αστυνομιας για ναρκοτεστ παλι στον φιλο μου που υπνοτισαν περσι με την γκομενα που ηταν..η γκομενα μεσα με 5000 μπατ προστιμο και ο φιλος μου καθαρος κι ελευθερος απο τους μπατσους...
Η φιλη της γκομενας απειλες προς εμενα οτι θα μου κανει κακο κτλ..
το συμβαν εγινε τελευταια μερα στην pattaya.

Σε εμενα ακομη δεν εχει συμβει τιποτα πρωσοπικα αν και παιζω με την φλογα ωρες ωρες.
Αλλα ποτε δεν ειμαι τσαμπουκας σε ταυλανδους οι τουριστες...
το ολοκληρο σεντονι που εγραψα ηταν μια επησοδιακη μερα που ειχαμε φιλε lusiano..
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω που το πας τωρα????

Επισκέπτης
Το σεντονι τωρα το εκανες παπλωμα!!!! Το 2005 ποτε και ποιοι ηταν αυτοι??

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
χχαααχαχαχ οχι με αλλο παιδι ημουν...αυτες τις χρονιες εχω παει ταυλανδη και το διαστημα με το κενο που εκανα παυση ηταν λογο μακροχρονιας σχεσης...κοιτα καθε φορα και κατι μαθαινω περισσοτερο και φυσικα προσεχεις καποια πραματα περισσοτερο αλλα ποτε δεν ξερεις απο που θα σε ερθει..Η ταυλανδη βρισκεται μεσα στις 10 πιο επικυνδινες χωρες του πλανητη απο αυτα που διαβαζω παντα...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
το 2005 ημουν εγω με ενα αλλο φιλο μου οχι τους ιδιους..εγω πηδουσα στο χοτελ και αυτον τον ληστευαν...

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
τσ,τσ,τσ.... να παρεις λαγοποδαρα στο επομενο ταξιδι!!
κ στο αεροπλανο οταν πηγαινες δεν ειχε αναταραξεις με τραυματισμους..???
πες 43 νουμερα απο το 1 μεχρι 49  :)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
8 νουμερο...ασε αυτο που παθαμε στο αεροπλανο να μην συμβει σε κανεναν γιατι δεν θα ξαναπεταξει...ρεεε μας ματιαζουν οι ζηλιαριδες φιλοι απο ελλαδα και τα παθαινουμε ολα...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
η γυναικα πισω μου εχει φορεσει σωσιβιο κλαιει και προσευχεται διοτι ολοι πιστευουμε οτι πεφτουμε...
πολλοι φορεσαν σωσιβια και επεσαν και πολλες μασκες οξυγονου...οταν τα βλεπεις αυτα ολα μαλλον κατι γινεται...
εντολη δεν δωθηκε για σωσιβια και μασκες οξυγονου επεσαν απο το τρανταγμα,αλλα οταν δεν ξερεις πιστευεις οτι πεφτεις..
μετα απο αυτο δεν φοβαμαι πλεον σε αεροπλανο,αν και δεν ειχα προβλημα..
Ασε αυτο θα φευγαμε και αγαμητοι τουλαχιστον στην επιστροφη να γινοταν :2funny:

Συνημμένα

• 598838_414434518638842_2116001854_n.jpg
    598838_414434518638842_2116001854_n.jpg
    98,3 KB · Εμφανίσεις: 48

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φιλος αν μου ειχε γινει εμενα αυτο θα ειχα :shit:
ασε που θα εμενα ταυλανδη κ δεν γυρνουσα πισω, παρα μονο με τραινο!!
το εκανα αυτο οταν πηγα αγγλια, αναταραξεις με το αεροπλανο οταν πηγαινα κ στην επιστροφη με τραινο!
εκανα 1.5 μηνα να γυρισω γιατι πηγα ολλανδια, γερμανια, σουηδια,νορβηγια κ μετα προς τα κατω ουγγαρια, τσεχια κτλ....!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τι κι’ αν όλα σε ένα αεροπορικό ταξίδι κυλούν ήρεμα και ωραία; Ένα κενό αέρος αρκεί όχι μόνο για να σας χαλάσει τη διάθεση αλλά και για να σας κάνει να μετράτε αντίστροφα, με μεγάλη αγωνία…, μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας! Μάθετε όμως ότι άδικα ανησυχείτε κάθε φορά! Είστε ασφαλής…
Και μην νομίζετε ότι όταν λέμε κενά αέρος, αναφερόμαστε όντως σε κενά… Με αυτό τον όρο γίνεται αναφορά στα καθοδικά ρεύματα αέρα που είναι κάποιες φορές ισχυρότερα από την ανυψωτική δύναμη ενός αεροσκάφους. Έτσι όταν το αεροπλάνο εκτίθεται σε ένα τέτοιο ρεύμα, κάνει μια απότομη καθοδική κίνηση, η οποία στους επιβαίνοντες δημιουργεί την αίσθηση της πτώσης και όλα τα συναφή, αρνητικά συναισθήματα

Μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν το «κενό αέρος» αγγίζει τα 2 μέτρα για παράδειγμα, όλα μέσα στο αεροπλάνο γίνονται άνω-κάτω και οι επιβάτες που δεν φορούν ζώνη μπορεί να φτάσουν ακόμη και στην οροφή της ατράκτου! Αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

ολα τα αεροπλάνα πλέον είναι κατασκευασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορούν να αντέχουν στις δυνάμεις που ασκούνται από τα ρεύματα αέρος σε μεγάλα ύψη. Έτσι τα «κενά αέρος» δημιουργούν σχεδόν ανεπαίσθητη επίδραση στη διάρκεια του ταξιδιού. Τους δίνουμε όμως ιδιαίτερη έμφαση λόγω της ενστικτώδους αντίδρασης που μας προκαλούν ότι πέφτουμε! Προσπαθήστε να μη δώσετε τόση σημασία της επόμενη φορά

το κλεψα απο το διαδυκτιο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε φιλε τεκιλλα καλα που δεν ειμαι φιλος σου.....μην παιρνεις φιλους μαζι σου ,δεν βγαινει η συνταγη

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
κακα σκυλια της ταυλανδης με λυσα ψωφο δεν εχουν ρεεεεεε :bounce-glasses: :bounce-glasses:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχα καλου κακου δινε τις ημερομηνιες που πας ταξιδια γενικως και προορισμους να κλεινουμε με κανα 6μηνο διαφορα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Όχι, της τεκίλας  :grin:

Και κάτι που έγραψα στην αναφορά απ το ταξίδι μου αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο.. Άπ τον Νοέμβρη, ίσως και αρχές δεκ. - δεν θυμάμαι ακριβώς-, η Πατάγια έχει νέο αστ/κό δ/ντή και είναι πολύ ζόρικος από τι μου λέγανε.. Οπότε εκεί κολλάει, υποθέτω, και το πρώτη φορά ναρκοτεστ στην Πατάγια.  Επίσης τις τελευταίες μέρες μου στην Πατάγια τα κλαμπ κλείνανε σταθερά στις 02.30 λόγω των BiB από ΒΚΚ.  
δεν πινω tekkila απλα τα κοριτσια απο το teazers με φωναζουν απο περσι tekilla boom boom γιατι κερνουσα tekilla και ηθελαν και boom boom μετα..και ετσι βγηκε το ονομα χχχαχααχχαχαχα

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.334
Πόντοι
446
χχαααχαχαχ οχι με αλλο παιδι ημουν...αυτες τις χρονιες εχω παει ταυλανδη και το διαστημα με το κενο που εκανα παυση ηταν λογο μακροχρονιας σχεσης...κοιτα καθε φορα και κατι μαθαινω περισσοτερο και φυσικα προσεχεις καποια πραματα περισσοτερο αλλα ποτε δεν ξερεις απο που θα σε ερθει..Η ταυλανδη βρισκεται μεσα στις 10 πιο επικυνδινες χωρες του πλανητη απο αυτα που διαβαζω παντα...
Ο "παράδεισος" , έχει πάντα κάποιες "λακούβες".
Όσο πιο έμπειρος είσαι , τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να πιαστείς "μαλάκας", αλλά από την άλλη , συμφωνώ 100% , ότι πολλές φορές "δεν ξέρεις πραγματικά από που'σου'ρθε" και αναφέρομαι κυρίως σε άτομα που κατεβαίνουν κάτω για σεξοτουρισμό και γαμάνε αβέρτα !
Lusiano ξέρεις καλύτερα από'μένα , ότι η Tαύλάνδη είναι τόσο safe , όσο μια κατάδυση στα 30 μέτρα, όπου φυσικά όλα είναι ελεγχόμενα και όλα έχουν σχεδόν προβλεφθεί , αλλά πολλά πράγματα μπορεί να "στραβώσουν" , έτσι εντελώς απ'το πουθενά και τότε πρέπει το "μυαλό να είναι καθαρό και το χέρι γρήγορο" όπως έλεγε και ο αήμνηστος Νίκος Φέρμας στον Ν. Κούρκουλο στην ταινία Λόλα .....
Εγώ απλά θα προσθέσω , και "τα πόδια γρήγορα" γιατί τις περισσότερες φορές εκεί κάτω δεν βγαίνει άκρη και οι ταϋλανδικές φυλακές δεν είναι σαν τις δικές μας .
Εκει σε γαμάνε μέρα-νύχτα χωρίς έλεος  και το "εξπρές του μεσονυχτίου" μοιάζει σαν βόλτα στη Ντύσνευλαντ μπροστά σ'αυτά που περνάει κάποιος που είχε την ατυχία ή το λειψό μυαλό για να καταλήξει  εκεί....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εγώ πάντως tbb , σε προσκαλώ να πάμε παρέα !!! Έχω 1/1 σε αναποδιές ! Οι πιθανότητες να μας κάτσει στραβή είναι >100% !
Θα περάσουμε όμως γαμάτα ......σε κανένα νοσοκομείο !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Εγώ πάντως tbb , σε προσκαλώ να πάμε παρέα !!! Έχω 1/1 σε αναποδιές ! Οι πιθανότητες να μας κάτσει στραβή είναι >100% !
Θα περάσουμε όμως γαμάτα ......σε κανένα νοσοκομείο !
χααχαχχαχαχαχα οποιος καμια φορα θα με συναντηση κατω ενα ειναι το σιγουρο,θα περασει καλα μαζι μου..οτι και να μας τυχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom