Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
ετσι Hard ετσι...το χρωμα της μικρης ενοεις?
να τονισω εδω οτι μαλαισια δεν παμε για σεξοτουρισμο απλα για τουρισμο.
ξερει κανεις τι παιζει με βιζα αν θελει λεφτα κτλ ?
3 μερουλες εκει στην kuala lumpur για αλλαγη. Θα σας ενημερωσω τι παιζει
αλλα τονιζω ξανα οτι δεν ψαχνω εκει, απλα οτι δω...
Κατσε μπουρδουκλωθηκαμε τωρα δεν εγραψα εγω πουθενα οτι στο saphan kwai εχει σαπουναδικα. Καλα καταλαβες στην αρχη για τα γκογκος παμε εκει...και ναι καλο ειναι να παει κανεις με παρεα αν παιζει και λιγο Ταυλανδικο ακομη καλυτερα.Palias4 η περιοχη στα αγγλικα λεγεται saphan kwai.
Προσωπικα δεν εχω παει,αλλα ειχα διαβασει ενα report του stickman.
Fantoma δεν ηξερα οτι εχει και σαπουναδικα.Μονο για agogo ειχα διαβασει και μαλιστα πως απευθυνεται σε Ταυλανδους κυριως.Γι αυτο ψιλοκωλωνα να παω μονος...
Δυστυχως οι εκαστοτε παρεες μου ακουν Μπανγκοκ και βγαζουν σπυρακια..Και αναγκαζομαι να επισκεπτομαι την αγαπημενη μου πολη μονος..Οπως καταλαβαινεις εκτος του οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να καθομαι πολλες μερες,τετοια μερη που ειναι "thai oriented" το σκεφτομαι διπλα και τριπλα πριν τα επισκεφτω μονος...
δεν καταλαβες γιατι σου εκανε τα σκηνικα και τωρα ειναι ολα οκ?εντομεταξυ η γκομενα απο το Ibar που στραβωσε μαζι μου για το σκηνηκο που την εκανα συνεχιζουμε να ειμαστε φιλοι στο facebook και να μιλαμε κανονικα σαν να μη συμβαινει τιποτα..Παρολα αυτα που εγιναν..εχει δυνατους σπονσορες με μενα θα ασχολειτε τωρα?
Σαφώς ! Τα νούμερα σε λίγες περιπτώσεις λένε την αλήθεια.Στατιστικά , είσαι απόλυτα σωστός my friend .
Απλά ξεχνάς 2 βασικά πράγματα .
1. Ότι η στατιστική , είναι ο πιο επιστημονικός τρόπος για να πει κάποιος ψέμματα.(και προς θεού , μην το εκλάβεις αυτό ως μομφή...)
2.Κρίνουμε πάντα κατά πράξη και περίσταση, συμπεραίνουμε εαν και εφόσον και ποτέ δεν γενικεύουμε....
Δηλ. πιάστο αβγό και κούρεφτο !
Δεν αντιλέγω σε τίποτα απ'όλα αυτά που προαναφέρεις.
Εξ'αλλου , κατά τη γνώμη μου , η Ταϋλάνδη δεν είναι απλά άλλος ένας σεξοπροορισμός.
Είναι το "όλο πακέτο" , το "όλο feeling" , το απόλυτο value for money αυτή τη στιγμή παγκοσμίως και φυσικά το απόλυτο relax . Σωματικά και ψυχικά.
Κυριολεκτικά "αδειάζει" το μυαλό , εκτός απ'τ'αρχίδια....
Εχεις πιασει τ νοημα.........Μαζι μου καμια πουτανα πλεον δεν θα παιξει..
Ασε φίλε μου, για γαμπρός δεν κάνω...ωραιος φιλε, εχεις πιασει το παλμο της χωρας, εχεις ξεφυγει απ το αμιγως σεξουαλικο και ζεις ολη τη μαγεια που σου προσφερει, συντομα μου φαινετε θα σε κανουμε και γαμπρο
Δεν θελουν να τα σκας σε αλλες αλλα μονο σε αυτες,δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;Φαντομα,την περιοχη σαπαν κουαι την γραφεις κ στα αγγλικα να την γκουγκλαρω να δω που ειναι??
Τεκίλας, οι ιστοριες σου μου θυμισαν παρομοιες δικες μου αλλα με ελληνιδα-κρητικια hard!!!
ειναι ζηλιαρες οι πουτανες αλλα σε βαθμο ανωμαλιας, ανεξηγητο ρε πουστη μου, 10 φορες χειροτερα απο τις καριολιτσες τις δικες μας.αυτες να γαμιουνται συνεχως και αδιαλληπτος αλλα εμεις...οχι!παλι ο ΄΄μαλακας΄΄ της υποθεσης???Δεν λεει!
ετσι Hard ετσι...το χρωμα της μικρης ενοεις?
Δεν θελουν να τα σκας σε αλλες αλλα μονο σε αυτες,δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Αυτο ζηλευουν,οχι εσενα.