Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν το RCA σας φαίνεται δύσκολο, (που είναι δηλαδή), τότε η περιοχή Ekammai - Thong Lor, που έχει πολλαπλάσιο βαθμό δυσκολίας, είναι απλησίαστη και αξίζει μόνο εγκυκλοπεδικά μιας αναφοράς στο νήμμα! :)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καθε μηνυμα του fantoma και του bestathens ειναι χρυσαφι για οσους ψαχνουν κατι διαφορετικο.Και λεω ενα απλο παραδειγμα απο το τελευταιο που εγραψε ο fantomas...
Ποσοι απο εσας ξερουν τα kapoo και εχουν παει;

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Φαντομα,την περιοχη σαπαν κουαι την γραφεις κ στα αγγλικα να την γκουγκλαρω να δω που ειναι??
Τεκίλας, οι ιστοριες σου μου θυμισαν παρομοιες δικες μου αλλα με ελληνιδα-κρητικια hard!!!
ειναι ζηλιαρες οι πουτανες αλλα σε βαθμο ανωμαλιας, ανεξηγητο ρε πουστη μου, 10 φορες χειροτερα απο τις καριολιτσες τις δικες μας.αυτες να γαμιουνται συνεχως και αδιαλληπτος αλλα εμεις...οχι!παλι ο ΄΄μαλακας΄΄ της υποθεσης???Δεν λεει!  

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να τονισω εδω οτι μαλαισια δεν παμε για σεξοτουρισμο απλα για τουρισμο.
ξερει κανεις τι παιζει με βιζα αν θελει λεφτα κτλ ?

3 μερουλες εκει στην kuala lumpur για αλλαγη. Θα σας ενημερωσω τι παιζει
αλλα τονιζω ξανα οτι δεν ψαχνω εκει, απλα οτι δω...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Palias4 η περιοχη στα αγγλικα λεγεται saphan kwai.
Προσωπικα δεν εχω παει,αλλα ειχα διαβασει ενα report του stickman.
Fantoma δεν ηξερα οτι εχει και σαπουναδικα.Μονο για agogo ειχα διαβασει και μαλιστα πως απευθυνεται σε Ταυλανδους κυριως.Γι αυτο ψιλοκωλωνα να παω μονος...
Δυστυχως οι εκαστοτε παρεες μου ακουν Μπανγκοκ και βγαζουν σπυρακια..Και αναγκαζομαι να επισκεπτομαι την αγαπημενη μου πολη μονος..Οπως καταλαβαινεις εκτος του οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να καθομαι πολλες μερες,τετοια μερη που ειναι "thai oriented" το σκεφτομαι διπλα και τριπλα πριν τα επισκεφτω μονος... :(

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
να τονισω εδω οτι μαλαισια δεν παμε για σεξοτουρισμο απλα για τουρισμο.
ξερει κανεις τι παιζει με βιζα αν θελει λεφτα κτλ ?

3 μερουλες εκει στην kuala lumpur για αλλαγη. Θα σας ενημερωσω τι παιζει
αλλα τονιζω ξανα οτι δεν ψαχνω εκει, απλα οτι δω...

Οχι δεν θελει βιζα, ειναι σαν τη Ταυλανδη στη δινουν στο Αεροδρομιο.
Kuala lumpur αξιζει 1 βολτα στη Chinatown , πατε βραδυ με το μετρο, κανενας κινδυνος και εχει αγορα που θυμιζει το night bazaar  στην PAT PONG,εχει και καλα κινεζικα εστιατορια για φαγητο εαν σας αρεσει το κινεζικο, επισης αξιζει 1 βολτα στο BEACH BAR, δεν θυμαμαι οδο αλλα ειναι κοντα στους διδυμους ουρανοξυστες PETRONAS.
Εκει εχει απιθανα μωρα, και ιδιαιτερα απο Βιετναμ που ερχονται με τουριστικη βιζα για 2 βδομαδες για αρπαχτη, αλλα ειναι κομματι ακριβα συγκρινομενα με Ταυλανδη.
Ολοι οι ταριφες το ξερουν αυτο το μπαρ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Palias4 η περιοχη στα αγγλικα λεγεται saphan kwai.
Προσωπικα δεν εχω παει,αλλα ειχα διαβασει ενα report του stickman.
Fantoma δεν ηξερα οτι εχει και σαπουναδικα.Μονο για agogo ειχα διαβασει και μαλιστα πως απευθυνεται σε Ταυλανδους κυριως.Γι αυτο ψιλοκωλωνα να παω μονος...
Δυστυχως οι εκαστοτε παρεες μου ακουν Μπανγκοκ και βγαζουν σπυρακια..Και αναγκαζομαι να επισκεπτομαι την αγαπημενη μου πολη μονος..Οπως καταλαβαινεις εκτος του οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να καθομαι πολλες μερες,τετοια μερη που ειναι "thai oriented" το σκεφτομαι διπλα και τριπλα πριν τα επισκεφτω μονος... :(
Κατσε μπουρδουκλωθηκαμε τωρα δεν εγραψα εγω πουθενα οτι στο saphan kwai εχει σαπουναδικα. Καλα καταλαβες στην αρχη για τα γκογκος παμε εκει...και ναι καλο ειναι να παει κανεις με παρεα αν παιζει και λιγο Ταυλανδικο ακομη καλυτερα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θεωρώ το ποστ του φιλου Tekilla πολυ διαφωτιστικο για το τι μπορει καποιος να παθει στα καλα καθουμενα...
Και φανταστειτε τι θα γινοτανε,
α)αν ο μπατσος δεν ηταν τοσο ξηγημενοσ και δεν αφηνε το φιλο του ελευθερο χωρις να ζητησει μιζα και
β)αν δεν ηταν η τελευταια του μερα στη Πατταγια και ειχε αλλες 10-15 μερες...Με τι κουραγια θα ξαναεσκαγε μυτη οχι μονο στο ibar αλλα και γενικα στη walking street?
Καλες λοιπον οι φορτωμενες χιλιομετρα μιλφ και προμιλφ επαγγελματιες freelancers της Πατταγια,με σχεδον σιγουρη τη καλη αποδοση στο κρεββατι,αλλα παντα ελοχευουν κινδυνοι...
Γι αυτο προσοχη και παλι προσοχη...Και μη δω καποιους να γραφουν "εγω παω χ χρονια,εχω φορτωσει χ γκομενες και δεν ειχα ποτε προβλημα"...Ο κινδυνος παντα υπαρχει ακομα και για τους εμπειρους και δε ξερεις απο που θα σου ερθει...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ετσι ειναι pipiomaniac οσο και πειρα να εχεις κατι διαφορετικο και παραξενο μπορει να σου συμβει,ολα αυτα που εγραψα ηταν 100% ετσι..
Και περσι ακομη σας εχω ξαναπει παλιοτερα απο το thonglor εκει που ειναι το Demo club φορτωσανε δυο ασπρες κυριλε απο το κλαμπ και τους υπνοτισαν στο χοτελ και απο τον ενα πηραν 350 ευρω και τον αλλον 20 ευρω...εγω την ειχα κανει insomnia τοτε και τους αφησα μονους,αλλα τους ειπα οτι ηταν υποπτες οι γκομενες και δεν ακουσαν...
Φετος ξανα την βγαζαμε στο ιδιο κλαμπ εκει στο Demo,εχει απιστευτες γκομενες και προτινω να πατε,τις οποιες καναμε και χαβαλε μιλουσαμε και ενω ηταν και με ταυλανδους..Μεσα στο κλαμπ εχει μονο ταυλανδους,γιαπωνεζους και πολοι λιγους τουριστες...απεξω στο παρκινγκ βλεπεις αμαξια βγαλμενα απο tokyo drift...
μολις κλεινουν τα club εκει εξω στο παρκινγκ επικρατει μια απιστευτη μουνοθυελα..
Αλλα δεν ειναι δυσκολο να φωρτοσεις οσο λενε γιαυτες τις περιοχες..Εγω ημουν με την δικια μου οποτε δεν εκανα κινηση για αλλη.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εντομεταξυ η γκομενα απο το Ibar που στραβωσε μαζι μου για το σκηνηκο που την εκανα συνεχιζουμε να ειμαστε φιλοι στο facebook και να μιλαμε κανονικα σαν να μη συμβαινει τιποτα..Παρολα αυτα που εγιναν..εχει δυνατους σπονσορες με μενα θα ασχολειτε τωρα?

Επισκέπτης
εντομεταξυ η γκομενα απο το Ibar που στραβωσε μαζι μου για το σκηνηκο που την εκανα συνεχιζουμε να ειμαστε φιλοι στο facebook και να μιλαμε κανονικα σαν να μη συμβαινει τιποτα..Παρολα αυτα που εγιναν..εχει δυνατους σπονσορες με μενα θα ασχολειτε τωρα?
δεν καταλαβες γιατι σου εκανε τα σκηνικα και τωρα ειναι ολα οκ?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Στατιστικά , είσαι απόλυτα σωστός my friend .
Απλά ξεχνάς 2 βασικά πράγματα .
1. Ότι η στατιστική , είναι ο πιο επιστημονικός τρόπος για να πει κάποιος ψέμματα.(και προς θεού , μην το εκλάβεις αυτό ως μομφή...)
2.Κρίνουμε πάντα κατά πράξη και περίσταση, συμπεραίνουμε εαν και εφόσον  και ποτέ δεν γενικεύουμε....
Δηλ. πιάστο αβγό και κούρεφτο !
Δεν αντιλέγω σε τίποτα απ'όλα αυτά που προαναφέρεις.
Εξ'αλλου , κατά τη γνώμη μου , η Ταϋλάνδη δεν είναι απλά άλλος ένας σεξοπροορισμός.
Είναι το "όλο πακέτο" , το "όλο feeling" , το απόλυτο value for money αυτή τη στιγμή παγκοσμίως και φυσικά το απόλυτο relax . Σωματικά και ψυχικά.
Κυριολεκτικά "αδειάζει" το μυαλό , εκτός απ'τ'αρχίδια....
Σαφώς ! Τα νούμερα σε λίγες περιπτώσεις λένε την αλήθεια.
Προθεσή μου ήταν απλά να δώσω την αλλαγή που είναι εμφανής οταν παρατηρείς τα τεκτενόμενα στην Ταυλάνδη και μάλλον το κείμενο έχασε την στοχεύση του, καθώς δεν ήθελα να καταδείξω απλά την ακριβότερη Ταυλάνδη, αλλα την αλλαγή νοοτροπίας που συντελείτε απο την αυξηση του βιωτικού επιπέδου στη χώρα !

Αυτό δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό !
Σίγουρα δεν θα ήθελα να πηγαίνω σε έναν τόπο όπου οι άνθρωποι υποφέρουν για να περνάω εγώ καλά και φτηνά ...

Οσο αφορά το feeling, το relax και το συνολικό reboot, κανείς δεν αμφισβητεί οτι αποτελεί την μεγάλη αξία σε αυτη τη χώρα !  :rockon:
και αυτό πιστεύω οτι θα αργήσει να χαθεί !
Αν δεν χαθούμε εμείς ως Ελληνες πρώτα... :2funny: 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
  ωραιος φιλε, εχεις πιασει το παλμο της χωρας, εχεις ξεφυγει απ το αμιγως σεξουαλικο και ζεις ολη τη μαγεια που σου προσφερει, συντομα μου  φαινετε θα σε κανουμε και γαμπρο  :grin:
Ασε φίλε μου, για γαμπρός δεν κάνω...
Εκτός του ότι είμαι και ολίγον "Μπατερφλάης", δεν δύναμαι να χρηματοδοτήσω την πεθερά  :2funny:

Αν και μου ζήτησε μονο 200 ευρω Σιν Σοτ, υποψιάζομαι οτι με θέλει για είλωτα στα ριζοχώραφά της στο νότιο Ισσάν  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φαντομα,την περιοχη σαπαν κουαι την γραφεις κ στα αγγλικα να την γκουγκλαρω να δω που ειναι??
Τεκίλας, οι ιστοριες σου μου θυμισαν παρομοιες δικες μου αλλα με ελληνιδα-κρητικια hard!!!
ειναι ζηλιαρες οι πουτανες αλλα σε βαθμο ανωμαλιας, ανεξηγητο ρε πουστη μου, 10 φορες χειροτερα απο τις καριολιτσες τις δικες μας.αυτες να γαμιουνται συνεχως και αδιαλληπτος αλλα εμεις...οχι!παλι ο ΄΄μαλακας΄΄ της υποθεσης???Δεν λεει!  
Δεν θελουν να τα σκας σε αλλες αλλα μονο σε αυτες,δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Αυτο ζηλευουν,οχι εσενα.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ετσι Hard ετσι...το χρωμα της μικρης ενοεις?

Όχι, της τεκίλας  :grin:

Και κάτι που έγραψα στην αναφορά απ το ταξίδι μου αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητο.. Άπ τον Νοέμβρη, ίσως και αρχές δεκ. - δεν θυμάμαι ακριβώς-, η Πατάγια έχει νέο αστ/κό δ/ντή και είναι πολύ ζόρικος από τι μου λέγανε.. Οπότε εκεί κολλάει, υποθέτω, και το πρώτη φορά ναρκοτεστ στην Πατάγια.  Επίσης τις τελευταίες μέρες μου στην Πατάγια τα κλαμπ κλείνανε σταθερά στις 02.30 λόγω των BiB από ΒΚΚ.  

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Δεν θελουν να τα σκας σε αλλες αλλα μονο σε αυτες,δυσκολο ειναι να το καταλαβεις;
Αυτο ζηλευουν,οχι εσενα.

οχι παντα φιλος...απο προσωπικη εμπειρα παντα.το φιλαρακι μου γαμουσε μια, ενω μεναμε στο ιδιο δωματιο κ η δικια του δεν ηθελε εγω να πηγαινω με αλλες, χωρις να εχω ποτε πληρωσει σε αυτην ουτε ενα μπατ. σκηνες στα club, κλαμματα κ χαλαστρες σε μενα για να μην γαμησω αλλες πουτανες...ετσι κ γω ''αναγκαστικα'' για τρεις μερες να την γαμαω σε διαφορες περιπτυξεις με το φιλαρακι, χωρις να της εχω δωσει ουτε ΕΝΑ μπατ.
τι λες γιατρε μου???
ανωμαλια πιστευω παλι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom