Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
...........Ο Φαντομας εδωσε στο φορουμ μια πληροφορια χρυσαφι...για τα μωρα που βγαινουν απο το RCA...Εκει καμακωσα μια φοιτητριουλα στα τραπεζακια εξω απο το Route66 πριν 3-4 χρονια...Μαλιστα ειχε στη τσαντα της και τα βιβλια γιατι το πρωι θα πηγαινε κατευθειαν στο πανεπιστημιο...
ΒΕΒΑΙΑ σε αυτο το "συμπλεγμα" των club (RCA) παιζεις με πολυ μικρες πιθανοτητες να βρεις να φορτωσεις γιατι η νεολαια που παει εκει,παει κατα 99% για διασκεδαση..ΟΧΙ για φορτωμα..ΔΕΝ ειναι "φρηλανσεραδικο" και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις σου για να μη γινει καμμια μανουρα...

Φίλε Πιπινο με σεβασμό στην επιλογή σου για το τι θεωρείς εξαιρετικό θα διαφωνήσω μαζί σου και εξηγούμαι.
Θα ξέκινήσω από την Ελλάδα να πληρώσω 800 ευρώ εισιτήριο και επιπλέον ένα τριχίλιαρο τα υπόλοιπα για 10-15 μέρες για να πάω στο RCA έστω και για λίγες φορές για να παίξω με πιθανότητες αντε 20% να φορτώσω ένα ταϊλανδεζάκι φοιτήτρια έστω και θεόμουνο με κίνδυνο να φάω και φάπες άμα κάνω και καμιά μαλακία που πιθανόν δεν θα πάρω χαμπάρι;
Αντε και τα καταφέρνω,τι το εξαιρετικό θα μου προσφέρει ως σεξουαλική εμπειρία που να δικαιλογεί όλα τα παραπάνω; Αξίζει τελικά τον κόπο;
Τα παιδιά που μένουν εκεί έχουν τόσο τον χρόνο όσο και την εμπειρία για να το κάνουν και πιθανότατα το ίδιο θα έκανα και εγώ στην θέση τους.Αλλά τουλάχιστον ο περιορισμός του χρόνου για όσους κατεβαίνουμε για δύο τρεις βδομάδες είναι καταλυτικός. Δεν μιλάω για χρήματα φυσικά γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αληθεια, τι προσδοκιμο ζωης μπορει να εχει ενας καθως πρεπει σεξοτουριστας?
Μην ξεχναμε οτι ειναι ενα εξτριμ σπορ, δεν ειναι συλλογη γραμματοσημων.

Επισκέπτης
Τα παιδια που μενουν εκει-και ας μου επιτραπει η επιμονη μου σ'αυτο-ειναικαβατζομενα απο τις ταυλανδες συζυγους ή Τιλακ και δεν μπορουν να κανουν βημα.Μπορει να γινομαι λιγο κακος με καποιους,και καποιους αλλους να ενοχλει η εκφραση περι διωρης, αλλα αυτη εναι η αληθεια!!!!και βεβαια εγω δεν εχω εμπιστευτει κανεναν τετοιο-ακομα και κολλητους που ειχα κατα καιρους-τουλαχιστον σε γκομενικα θεματα!!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Aυτό που μπορώ να παραθέσω σαν συμπέρασμα απο το τελευταίο ταξίδι, είναι ότι η Ταυλάνδη αλλάζει πλέον με γρήγορους ρυθμούς.
Πρίν κανα δυό χρόνια ο Vonmakoulis είχε πεί με 2 κουβέντες μια πραγματικότητα : "Η Ταυλάνδη έχει πάψει εδω και πολλά χρόνια να αποτελεί σεξοπροορισμο"...
Ετσι είναι ! Για πολλούς και διάφορους λόγους...

Φυσικά η Πατάγια δεν πρόκειτε να πάψει να είναι αυτό που είναι για αρκετά ακόμη χρόνια, ούτε η Πατόνγκ θα στερηθεί από τα κορίτσια της !
Η Βangkok πάντα θα έχει την αισθησιακή της ατμόσφαιρα, με τις πολλών ειδών σεξουαλικές "υπηρεσίες", καθώς θα υπάρχει πάντα ο αγοραίος έρωτας σε μιά χώρα που δέν υπήρξε ποτέ οργανωμένο trafficking... (ευτυχώς)
Μόνο που όλα ακολουθούν την φυσική τους εξέλιξη.

Αν ρίξουμε μιά ματιά στα επίσημα στοιχεία, θα δούμε ότι η ανεργία βρίσκεται στο 0,6 % (αναξιόπιστο νούμερο μάλλον, αλλά δείχνει μια πραγματικότητα κατα προσέγγιση). Επίσης, το ότι περίπου 14 εκατομμύρια Ταυλανδοί (!!!) βγαίνουν εκτός χωρας για διακοπές, επιμορφώσεις, επαγγελματικά κλπ, δείχνει την δυναμική της ανάπτυξης της χώρας. Οι πιστωτική πίστη ανεβαίνει συνεχώς καθώς κυκλοφορούν περιπου 20 εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες, ενώ η στεγαστική πίστη δυναμώνει αισθητά.Σε αυτα προσθέτουμε και το θετικό ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών και τον υψηλό δείκτη διείσδυσης πολυεθνικών (που μαρτυρά την υψηλή εσωτερική ζήτηση) καθώς και τον υψηλό δείκτη ξένων επενδύσεων  (στοιχεία απο το Ελληνικό υπουργειο εξωτερικων, κατα προσέγγιση)

Καλά ρε μαλάκα Μπίκου  :jerking: λολάθηκες ? Τι δουλειά έχουν οικονομικα στοιχεία και δείκτες σε ένα κατ΄ αρχήν σεξοφόρουμ ? :jerking: :headbang:

Καί απαντώ στον εαυτό μου (παράκρουση απο την συνεχόμενη Ελληνική μιζέρια  :S )
Την αλλαγή θέλω να καταδείξω και να δώσω μια αίσθηση της πραγματικότητας στους επομένους ταξιδευτές, είτε νέους, είτε παλιότερους !

Τα κορίτσια που βγαίνουν πιά στην "αγορά" γιατι λιμοκτονούν αυτές ή οι οικογένειες τους, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί (ευτυχώς, μιλάμε για ανθρώπους και όχι για σακιά κρέατος...)
Τωρα πιά μιλάμε για πορνεία συντήρησης και προσόδου ως επάγγελμα η ως πάρεργο συμπλήρωμα της κύριας εργασίας. Σε αυτά μπορούμε να συμπεριλάβουμε και την εκμετάλευση της κοπέλας απο τον Ταυλανδό boyfriend μαλάκα, τις δαρμένες, παρατημένες μικρομάνες, αλλά και τα κορίτσια που γουστάρουν φαλανγκ (με χαρτζιλικι φυσικά) ...
Δουλειές υπάρχουν σχεδόν παντού στη χώρα και ενώ η φτώχεια θα αργήσει να εξαλειφθεί (αν ποτέ !) τα κορίτσια έχουν επιλλογές πιά !

Οι ασουλούπωτοι μπυροκοιλιάδες φαλαγκίτες που διανύουν την ωριμότητα προς την τρίτη ηλικία θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν και να εξυπηρετούνται απο τα φτωχά κορίτσια με την μέτρια εμφάνιση και την μεγαλύτερη ηλικία
Οι νέες κοπέλες προτιμούν σαφώς νεώτερους ή ώριμους περιποιημένους και ανοιχτοχέρηδες... πλέον επιλλέγουν και αυτές...
Φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει τύχη, προσδιοριζόμενη όμως απο κάμποσα χιλιάρικα μπάτ παραπάνω και απο την ματαιοδοξία της εκάστωτε κοπελιάς...
Στα πορνεία (μασατζίδικα,agogo κλπ) δεν υφίστατε άρνηση υπηρεσίας καθώς οι ρόλοι είναι προκαθορισμένοι, αν και αρκετες φορές agogoκόριτσα αρνούνται την συνέυρεση με τον "χάλια" βρίσκοντας διάφορες προφάσεις...

Δεν θα σταθώ καθόλου στην μεγάλη μερίδα των κοριτσιών με τους πολλάπλους χορηγούς η σε αυτές που τα παίρνουν χοντρά κατα περιόδους απο τον "επίσημο" φαλαγκίτη. Το θέμα έχεις αναλυθεί κατα το παρελθόν και σε πολλά φόρουμ...
Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και ένα είδος νταβατζιλικιού σε μια μερίδα κοριτσιών (τις κούκλες φυσικά με τους χορηγους κλπ) αλλα δεν έχω περαιτέρω αισθηση του πράγματος, πέραν την απλής αντίληψης... Αρα μένω εδώ !

Που θέλω να καταλήξω.
Η Ταυλάνδη διατηρεί αρκετά απο τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί επαρκώς σε τούτο εδώ το νήμα απο την αρχή του. ΑΛΛΑ διαρκώς μειούμενα και διαφοροποιημένα ! ΦΤΗΝΗ Ταυλάνδη ΔΕΝ υπάρχει πιά αν θέλεις να περάσεις τον καιρό σου με κάποια στάνταρ. Πχ αν κάνεις μια βολτά απο 1-2 μπαράκια για να καταλήξεις σε κάποιο κλαμπ, τα ποτά σου με τα κεράσματα μπορεί να φτάσουν και στα 2 και στα 3 χιλιάρικα μπάτ !
Στα agogo απαιτούνται 3 -4 χιλιάρικα, ποτά + μπαρfine + αμοιβη κούκλας...
Ακόμη και στο φαγητό υπάρχει αυξηση τιμών (φτηνότερα απο εδω φυσικά, αλλά οπως και να το δούμε είναι αυξημένες οι τιμές)
Υπάρχει βέβαια και η επιλλογή να μην πίνεις, να μήν κερνάς, να τρώς στα Ταυλανδικά στέκια και να βγαίνεις αργά απλα για να φορτώσεις... Ειναι όμως αυτό διασκεδαστικό ? Τι γίνεται αν βρείς κανα κουκλάκι που σε κάνει χαρούμενο και θές να περάσεις καλά 1-2 μέρες μαζί της ? Θα την λυσσάξεις στην πείνα  ? Θα καρφωθείς ολη μέρα σε ένα δωμάτιο tv & internet για να βγείς το βράδυ αργά για την γκόμενα του χιλιάρικού ?

Τα όμορφα κορίτσια πλέον απαιτούν κόπο, τρόπο, τύχη και χρήμα για να κατακτηθούν... Σε μιά ολόκληρη Πατάγια οι κούκλες ηταν λίγες και σπάνια τις έβρισκες ελευθερες, αυτο σημαίνει κάτι... Δεν μπορεί να περιμένεις μόνο απo 1-2 σημεία ενδιαφέροντως για να βρείς κατι καλό...

Η αισθαντικότητα, η ομορφιά των κοριτσιών, η συνολική ενέργεια αυτού του τόπου, είναι το μέγάλο όπλο της Ταυλάνδης, είναι αυτό που παρασύρει το μυαλό και δεν αποτιμάτε σε αξίες πεζές !

Μπορείτε να πυροβολήσετε ελεύθερα. Αυτή είναι η εκτιμησή μου συμφωνα με τη δική μου αντίληψη και χώρίς πολλές λεπτομέριες που ίσως και να ήταν διευκρινιστικά αναγκαίες, αλλα ας μην κάνω κατάχρηση χώρου και χρόνου...

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αντ' αυτού , τι προτείνεις; Υπάρχει καμιά εναλλακτική;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
:thumbsup:
Ωραίος ο Μπικού.
Επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι ήτοι όσο αντέχουμε οικονομικά θα κατεβαίνουμε κάτω η λύση τουλάχιστον για την Πατόνγκ που ξέρω είναι μία αναγκαστικά και λέγεται low season.
Aναλυτικά η γνώμη μου μόλις συνέλθω.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αντ' αυτού , τι προτείνεις; Υπάρχει καμιά εναλλακτική;
Καμία που να γνωρίζω εγώ.
Αρκετοί ψάχνουν εναλλακτικές, αλλα προς το παρόν παλι Ταυλάνδη καταλήγουν !
Αλλα δεν μπορω και να μην τα γράψω όμως... 

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ρε καμια φωτο θα ανεβασει κανεις με κανα μωρο η μονο εγω ο μαλακας θα βαζω μονο??? :happy:
Ακριβη η φθηνη πρεπει να κοβουμε πολλα απο ελλαδα για να περναμε καλα εκει...Οποιος δε μπορει κοβει το αθλημα,δεν μπορουμε να κανουμε τπτ αλλο...

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Καμία που να γνωρίζω εγώ.
Αρκετοί ψάχνουν εναλλακτικές, αλλα προς το παρόν παλι Ταυλάνδη καταλήγουν !
Αλλα δεν μπορω και να μην τα γράψω όμως... 
Στατιστικά , είσαι απόλυτα σωστός my friend .
Απλά ξεχνάς 2 βασικά πράγματα .
1. Ότι η στατιστική , είναι ο πιο επιστημονικός τρόπος για να πει κάποιος ψέμματα.(και προς θεού , μην το εκλάβεις αυτό ως μομφή...)
2.Κρίνουμε πάντα κατά πράξη και περίσταση, συμπεραίνουμε εαν και εφόσον  και ποτέ δεν γενικεύουμε....
Δηλ. πιάστο αβγό και κούρεφτο !
Δεν αντιλέγω σε τίποτα απ'όλα αυτά που προαναφέρεις.
Εξ'αλλου , κατά τη γνώμη μου , η Ταϋλάνδη δεν είναι απλά άλλος ένας σεξοπροορισμός.
Είναι το "όλο πακέτο" , το "όλο feeling" , το απόλυτο value for money αυτή τη στιγμή παγκοσμίως και φυσικά το απόλυτο relax . Σωματικά και ψυχικά.
Κυριολεκτικά "αδειάζει" το μυαλό , εκτός απ'τ'αρχίδια....

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Aυτό που μπορώ να παραθέσω σαν συμπέρασμα απο το τελευταίο ταξίδι, είναι ότι η Ταυλάνδη αλλάζει πλέον με γρήγορους ρυθμούς.
Πρίν κανα δυό χρόνια ο Vonmakoulis είχε πεί με 2 κουβέντες μια πραγματικότητα : "Η Ταυλάνδη έχει πάψει εδω και πολλά χρόνια να αποτελεί σεξοπροορισμο"...
Ετσι είναι ! Για πολλούς και διάφορους λόγους...

Φυσικά η Πατάγια δεν πρόκειτε να πάψει να είναι αυτό που είναι για αρκετά ακόμη χρόνια, ούτε η Πατόνγκ θα στερηθεί από τα κορίτσια της !
Η Βangkok πάντα θα έχει την αισθησιακή της ατμόσφαιρα, με τις πολλών ειδών σεξουαλικές "υπηρεσίες", καθώς θα υπάρχει πάντα ο αγοραίος έρωτας σε μιά χώρα που δέν υπήρξε ποτέ οργανωμένο trafficking... (ευτυχώς)
Μόνο που όλα ακολουθούν την φυσική τους εξέλιξη.

Αν ρίξουμε μιά ματιά στα επίσημα στοιχεία, θα δούμε ότι η ανεργία βρίσκεται στο 0,6 % (αναξιόπιστο νούμερο μάλλον, αλλά δείχνει μια πραγματικότητα κατα προσέγγιση). Επίσης, το ότι περίπου 14 εκατομμύρια Ταυλανδοί (!!!) βγαίνουν εκτός χωρας για διακοπές, επιμορφώσεις, επαγγελματικά κλπ, δείχνει την δυναμική της ανάπτυξης της χώρας. Οι πιστωτική πίστη ανεβαίνει συνεχώς καθώς κυκλοφορούν περιπου 20 εκατομμύρια πιστωτικές κάρτες, ενώ η στεγαστική πίστη δυναμώνει αισθητά.Σε αυτα προσθέτουμε και το θετικό ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών και τον υψηλό δείκτη διείσδυσης πολυεθνικών (που μαρτυρά την υψηλή εσωτερική ζήτηση) καθώς και τον υψηλό δείκτη ξένων επενδύσεων  (στοιχεία απο το Ελληνικό υπουργειο εξωτερικων, κατα προσέγγιση)

Καλά ρε μαλάκα Μπίκου  :jerking: λολάθηκες ? Τι δουλειά έχουν οικονομικα στοιχεία και δείκτες σε ένα κατ΄ αρχήν σεξοφόρουμ ? :jerking: :headbang:

Καί απαντώ στον εαυτό μου (παράκρουση απο την συνεχόμενη Ελληνική μιζέρια   :S )
Την αλλαγή θέλω να καταδείξω και να δώσω μια αίσθηση της πραγματικότητας στους επομένους ταξιδευτές, είτε νέους, είτε παλιότερους !

Τα κορίτσια που βγαίνουν πιά στην "αγορά" γιατι λιμοκτονούν αυτές ή οι οικογένειες τους, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί (ευτυχώς, μιλάμε για ανθρώπους και όχι για σακιά κρέατος...)
Τωρα πιά μιλάμε για πορνεία συντήρησης και προσόδου ως επάγγελμα η ως πάρεργο συμπλήρωμα της κύριας εργασίας. Σε αυτά μπορούμε να συμπεριλάβουμε και την εκμετάλευση της κοπέλας απο τον Ταυλανδό boyfriend μαλάκα, τις δαρμένες, παρατημένες μικρομάνες, αλλά και τα κορίτσια που γουστάρουν φαλανγκ (με χαρτζιλικι φυσικά) ...
Δουλειές υπάρχουν σχεδόν παντού στη χώρα και ενώ η φτώχεια θα αργήσει να εξαλειφθεί (αν ποτέ !) τα κορίτσια έχουν επιλλογές πιά !

Οι ασουλούπωτοι μπυροκοιλιάδες φαλαγκίτες που διανύουν την ωριμότητα προς την τρίτη ηλικία θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν και να εξυπηρετούνται απο τα φτωχά κορίτσια με την μέτρια εμφάνιση και την μεγαλύτερη ηλικία
Οι νέες κοπέλες προτιμούν σαφώς νεώτερους ή ώριμους περιποιημένους και ανοιχτοχέρηδες... πλέον επιλλέγουν και αυτές...
Φυσικά ο οποιοσδήποτε έχει τύχη, προσδιοριζόμενη όμως απο κάμποσα χιλιάρικα μπάτ παραπάνω και απο την ματαιοδοξία της εκάστωτε κοπελιάς...
Στα πορνεία (μασατζίδικα,agogo κλπ) δεν υφίστατε άρνηση υπηρεσίας καθώς οι ρόλοι είναι προκαθορισμένοι, αν και αρκετες φορές agogoκόριτσα αρνούνται την συνέυρεση με τον "χάλια" βρίσκοντας διάφορες προφάσεις...

Δεν θα σταθώ καθόλου στην μεγάλη μερίδα των κοριτσιών με τους πολλάπλους χορηγούς η σε αυτές που τα παίρνουν χοντρά κατα περιόδους απο τον "επίσημο" φαλαγκίτη. Το θέμα έχεις αναλυθεί κατα το παρελθόν και σε πολλά φόρουμ...
Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και ένα είδος νταβατζιλικιού σε μια μερίδα κοριτσιών (τις κούκλες φυσικά με τους χορηγους κλπ) αλλα δεν έχω περαιτέρω αισθηση του πράγματος, πέραν την απλής αντίληψης... Αρα μένω εδώ !

Που θέλω να καταλήξω.
Η Ταυλάνδη διατηρεί αρκετά απο τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί επαρκώς σε τούτο εδώ το νήμα απο την αρχή του. ΑΛΛΑ διαρκώς μειούμενα και διαφοροποιημένα ! ΦΤΗΝΗ Ταυλάνδη ΔΕΝ υπάρχει πιά αν θέλεις να περάσεις τον καιρό σου με κάποια στάνταρ. Πχ αν κάνεις μια βολτά απο 1-2 μπαράκια για να καταλήξεις σε κάποιο κλαμπ, τα ποτά σου με τα κεράσματα μπορεί να φτάσουν και στα 2 και στα 3 χιλιάρικα μπάτ !
Στα agogo απαιτούνται 3 -4 χιλιάρικα, ποτά + μπαρfine + αμοιβη κούκλας...
Ακόμη και στο φαγητό υπάρχει αυξηση τιμών (φτηνότερα απο εδω φυσικά, αλλά οπως και να το δούμε είναι αυξημένες οι τιμές)
Υπάρχει βέβαια και η επιλλογή να μην πίνεις, να μήν κερνάς, να τρώς στα Ταυλανδικά στέκια και να βγαίνεις αργά απλα για να φορτώσεις... Ειναι όμως αυτό διασκεδαστικό ? Τι γίνεται αν βρείς κανα κουκλάκι που σε κάνει χαρούμενο και θές να περάσεις καλά 1-2 μέρες μαζί της ? Θα την λυσσάξεις στην πείνα  ? Θα καρφωθείς ολη μέρα σε ένα δωμάτιο tv & internet για να βγείς το βράδυ αργά για την γκόμενα του χιλιάρικού ?

Τα όμορφα κορίτσια πλέον απαιτούν κόπο, τρόπο, τύχη και χρήμα για να κατακτηθούν... Σε μιά ολόκληρη Πατάγια οι κούκλες ηταν λίγες και σπάνια τις έβρισκες ελευθερες, αυτο σημαίνει κάτι... Δεν μπορεί να περιμένεις μόνο απo 1-2 σημεία ενδιαφέροντως για να βρείς κατι καλό...

Η αισθαντικότητα, η ομορφιά των κοριτσιών, η συνολική ενέργεια αυτού του τόπου, είναι το μέγάλο όπλο της Ταυλάνδης, είναι αυτό που παρασύρει το μυαλό και δεν αποτιμάτε σε αξίες πεζές !

Μπορείτε να πυροβολήσετε ελεύθερα. Αυτή είναι η εκτιμησή μου συμφωνα με τη δική μου αντίληψη και χώρίς πολλές λεπτομέριες που ίσως και να ήταν διευκρινιστικά αναγκαίες, αλλα ας μην κάνω κατάχρηση χώρου και χρόνου...
  ωραιος φιλε, εχεις πιασει το παλμο της χωρας, εχεις ξεφυγει απ το αμιγως σεξουαλικο και ζεις ολη τη μαγεια που σου προσφερει, συντομα μου  φαινετε θα σε κανουμε και γαμπρο  :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@LYST
Κατ αρχας να διορθωσω οτι τη πληροφορια την εδωσε ο bestathens και οχι ο fantomas.Ο οποιος μιλησε για μια πιατσα freelancers που υπαρχει στο MRT κοντα στο RCA η οποια "ενισχυεται" καποιες μερες και απο γκομενακια που βγαινουν απο τα club.
Εγω δεν εχω παει σε αυτη τη πιατσα,απλα ανεφερα ενα περιστατικο με μια γκομενιτσα που ειχα χτυπησει εξω απο ενα club στο RCA.
Αυτο επισης δε σημαινει πως ξημεροβραδιαζομαι στο RCA,απλα οταν ειμαι Μπανγκοκ παω ενα βραδυ για clubbing εκει.ΔΕΝ "ψαχνομαι" σωνει και καλα να φορτωσω,αλλα αν κατσει και κατι,δεν λεω οχι.

Τωρα οσον αφορα τη κεντρικη ιδεα του μηνυματος σου,που μαλλον συνοψιζεται στη προταση "ο περιορισμός του χρόνου για όσους κατεβαίνουμε για δύο τρεις βδομάδες είναι καταλυτικός",μαλλον με εχεις παρεξηγησει,γιατι πολυ απλα εγω ΔΕΝ ειμαι "σκληροπυρηνικος" σεξοτουριστας.
Πηγαινω κατα πρωτο λογο για να ρηλαξαρω,να κανω διακοπες και να γαμησω,αυτες που θελω ΕΓΩ.Δε κυκλοφορω επι 3 εβδομαδες καθε μερα σα το πρεζονι που ψαχνει τη δοση του,σωνει και καλα,βρεξει χιονισει να γαμησω ΟΛΕΣ τις μερες..

Εκτος αυτου,και να ηθελα,δυστυχως δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα να πηδαω καθε μερα,καθοτι η "φρεσκια" λευκη σαρκα οπως ξερεις κι εσυ καλα,ειναι ΠΟΛΥ ακριβη (στη καλυτερη 100 ευρω συνολο μαζι με barfine και ποτα) και υπαρχει μονο σε καποια αγκογκο...Και δεν μιλαω φυσικα γενικα για ολα τα αγκογκοκοριτσα, γιατι και στα αγκογκο το 95% ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ψιλοσαπιες.

Και τωρα θα μου πεις,γιατι δε πας Ινσομνια π.χ. και να περιμενεις να σχολασουν και να ερθουν ωστε να γλυτωσεις το barfine και να πετυχεις και καλυτερη τιμη??

ΑΝ τυχει λοιπον καποια απο αυτα που μου αρεσουν εμενα να σκασουν μυτη στο Ινσομνια η σε αλλο φρηλανσεραδικο,δε προλαβαινουν καλα καλα να μπουν μεσα και σκανε μυτη οι "γαμπροι" κατα δεκαδες,οπως οι μυγες στα σκατα και αρχιζουν το πρεσινγκ.Και αντε να παρεις σειρα...
Αλλα και αυτο να μη συμβει,και εισαι τυχερος και το χτυπησεις πρωτος,υπαρχει κι αλλος "εφιαλτης"..Να σου πει η γκομενα,(που συνηθως στο λεει),"τωρα ηρθα και θελω να κατσω 1-2 ωρες με τις φιλες μου να χορεψουμε"...Και πληρωνε σα μαλακας τα ποτα ολης της παρεας και περιμενε μεχρι τις 5-6 τα χαραματα για να γαμησεις,οντας κι εσυ και αυτη μεθυσμενοι και αποκαμωμενοι.ΤΙ γαμησι να απολαυσεις ενω εισαι ντιρλα?
Και πες οτι κανεις αυτη τη κρεπαλη καποιες μερες..Ε,ΔΕΝ μπορεις να το κανεις ακαταπαυστα επι 3 εβδομαδες!!!ΚΑΘΕ μερα να κοιμασαι στις 7-8 το πρωι!!ΔΕΝ ειναι διακοπες αυτο!ΔΕΝ ειναι ξεκουραση!!

Και στη τελικη,η οικονομικη "ζημια" δεν ειναι και πολυ μικροτερη..Βαλε τα ποτα σου,τα ποτα της γκομενας και τα σιγουρα 1500-2000 μπατ που θα σου ζητησει,ΠΑΛΙ φλερταρουμε με το 100ευρω...Κι αν δεν ειναι 100ευρω,ειναι 80...
Ε,συγγνωμη αλλα προτιμω χιλιες φορες να δωσω 20 ευρω παραπανω,να το φορτωσω νωρις-νωρις απο το αγκογκο χωρις
α)να περιμενω να βγει ο ηλιος για να γαμησω
β)να γινω τυφλα
γ)να ειναι η γκομενα τυφλα
δ)να χασω ολη την υπολοιπη μερα γιατι πριν τις 3 το μεσημερι δε θα ξυπνησω αν κοιμηθω στις 7 το πρωι.
ε)να το ευχαριστηθω το γκομενακι πηδωντας το οση ωρα γουσταρω χωρις να κλεινει το ματι μου απο τη νυστα
και πανω απ ολα να το επιλεξω απο το αγκογκο κι οχι να παρω το ρισκο ΑΝ τελικα θα βρω να φορτωσω απο το Ινσομνια...

ΑΡΑ,σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι πολυ μεγαλο μπατζετ (που εγω δεν εχω) για να πηδας καθε μερα καποια που να γουσταρεις και οχι "οτι να ναι" ισα-ισα για το καθημερινο ξεφλοκιασμα...

Τελος,να συμπληρωσω οτι συμφωνω 100% με τα λεγομενα του φιλου Μπικου...Αλλωστε καποιοι που πηγαινουμε καθε χρονο,εχουμε κατα καιρους επισημανει το ποσο εχει αλλαξει η Ταυλανδη...
Εχει ακριβυνει υπερβολικα..
ΒΕΒΑΙΑ παντα θα υπαρχουν καποιοι που τη βρισκουν αλλιως...Φτηνο καταλυμα,φαγητο απο καροτσακια,μπυρες απο τα περιπτερα,αραγμα στη παραλια και γκομενες αποκλειστικα απο beach road...Οσοι το γουσταρουν και το κανουν,μαγκια τους...
Εγω ΔΕΝ τη βρισκω ετσι... ;)

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:thumbsup:
Ωραίος ο Μπικού.
Επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι ήτοι όσο αντέχουμε οικονομικά θα κατεβαίνουμε κάτω η λύση τουλάχιστον για την Πατόνγκ που ξέρω είναι μία αναγκαστικά και λέγεται low season.
Aναλυτικά η γνώμη μου μόλις συνέλθω.

Να κεράσουμε κάνα μπουκαλάκι αιθέρα;;  :2funny:  :2funny:

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
@LYST
Κατ αρχας να διορθωσω οτι τη πληροφορια την εδωσε ο bestathens και οχι ο fantomas.Ο οποιος μιλησε για μια πιατσα freelancers που υπαρχει στο MRT κοντα στο RCA η οποια "ενισχυεται" καποιες μερες και απο γκομενακια που βγαινουν απο τα club.
Εγω δεν εχω παει σε αυτη τη πιατσα,απλα ανεφερα ενα περιστατικο με μια γκομενιτσα που ειχα χτυπησει εξω απο ενα club στο RCA.
Αυτο επισης δε σημαινει πως ξημεροβραδιαζομαι στο RCA,απλα οταν ειμαι Μπανγκοκ παω ενα βραδυ για clubbing εκει.ΔΕΝ "ψαχνομαι" σωνει και καλα να φορτωσω,αλλα αν κατσει και κατι,δεν λεω οχι.

Τωρα οσον αφορα τη κεντρικη ιδεα του μηνυματος σου,που μαλλον συνοψιζεται στη προταση "ο περιορισμός του χρόνου για όσους κατεβαίνουμε για δύο τρεις βδομάδες είναι καταλυτικός",μαλλον με εχεις παρεξηγησει,γιατι πολυ απλα εγω ΔΕΝ ειμαι "σκληροπυρηνικος" σεξοτουριστας.
Πηγαινω κατα πρωτο λογο για να ρηλαξαρω,να κανω διακοπες και να γαμησω,αυτες που θελω ΕΓΩ.Δε κυκλοφορω επι 3 εβδομαδες καθε μερα σα το πρεζονι που ψαχνει τη δοση του,σωνει και καλα,βρεξει χιονισει να γαμησω ΟΛΕΣ τις μερες..

Εκτος αυτου,και να ηθελα,δυστυχως δεν εχω και την οικονομικη δυνατοτητα να πηδαω καθε μερα,καθοτι η "φρεσκια" λευκη σαρκα οπως ξερεις κι εσυ καλα,ειναι ΠΟΛΥ ακριβη (στη καλυτερη 100 ευρω συνολο μαζι με barfine και ποτα) και υπαρχει μονο σε καποια αγκογκο...Και δεν μιλαω φυσικα γενικα για ολα τα αγκογκοκοριτσα, γιατι και στα αγκογκο το 95% ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ψιλοσαπιες.

Και τωρα θα μου πεις,γιατι δε πας Ινσομνια π.χ. και να περιμενεις να σχολασουν και να ερθουν ωστε να γλυτωσεις το barfine και να πετυχεις και καλυτερη τιμη??

ΑΝ τυχει λοιπον καποια απο αυτα που μου αρεσουν εμενα να σκασουν μυτη στο Ινσομνια η σε αλλο φρηλανσεραδικο,δε προλαβαινουν καλα καλα να μπουν μεσα και σκανε μυτη οι "γαμπροι" κατα δεκαδες,οπως οι μυγες στα σκατα και αρχιζουν το πρεσινγκ.Και αντε να παρεις σειρα...
Αλλα και αυτο να μη συμβει,και εισαι τυχερος και το χτυπησεις πρωτος,υπαρχει κι αλλος "εφιαλτης"..Να σου πει η γκομενα,(που συνηθως στο λεει),"τωρα ηρθα και θελω να κατσω 1-2 ωρες με τις φιλες μου να χορεψουμε"...Και πληρωνε σα μαλακας τα ποτα ολης της παρεας και περιμενε μεχρι τις 5-6 τα χαραματα για να γαμησεις,οντας κι εσυ και αυτη μεθυσμενοι και αποκαμωμενοι.ΤΙ γαμησι να απολαυσεις ενω εισαι ντιρλα?
Και πες οτι κανεις αυτη τη κρεπαλη καποιες μερες..Ε,ΔΕΝ μπορεις να το κανεις ακαταπαυστα επι 3 εβδομαδες!!!ΚΑΘΕ μερα να κοιμασαι στις 7-8 το πρωι!!ΔΕΝ ειναι διακοπες αυτο!ΔΕΝ ειναι ξεκουραση!!

Και στη τελικη,η οικονομικη "ζημια" δεν ειναι και πολυ μικροτερη..Βαλε τα ποτα σου,τα ποτα της γκομενας και τα σιγουρα 1500-2000 μπατ που θα σου ζητησει,ΠΑΛΙ φλερταρουμε με το 100ευρω...Κι αν δεν ειναι 100ευρω,ειναι 80...
Ε,συγγνωμη αλλα προτιμω χιλιες φορες να δωσω 20 ευρω παραπανω,να το φορτωσω νωρις-νωρις απο το αγκογκο χωρις
β)να γινω τυφλα
δ)να χασω ολη την υπολοιπη μερα γιατι πριν τις 3 το μεσημερι δε θα ξυπνησω αν κοιμηθω στις 7 το πρωι.
ε)να το ευχαριστηθω το γκομενακι πηδωντας το οση ωρα γουσταρω χωρις να κλεινει το ματι μου απο τη νυστα
και πανω απ ολα να το επιλεξω απο το αγκογκο κι οχι να παρω το ρισκο ΑΝ τελικα θα βρω να φορτωσω απο το Ινσομνια...

ΑΡΑ,σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι πολυ μεγαλο μπατζετ (που εγω δεν εχω) για να πηδας καθε μερα καποια που να γουσταρεις και οχι "οτι να ναι" ισα-ισα για το καθημερινο ξεφλοκιασμα...

Τελος,να συμπληρωσω οτι συμφωνω 100% με τα λεγομενα του φιλου Μπικου...Αλλωστε καποιοι που πηγαινουμε καθε χρονο,εχουμε κατα καιρους επισημανει το ποσο εχει αλλαξει η Ταυλανδη...
ΒΕΒΑΙΑ παντα θα υπαρχουν καποιοι που τη βρισκουν αλλιως...Φτηνο καταλυμα,φαγητο απο καροτσακια,μπυρες απο τα περιπτερα,αραγμα στη παραλια και γκομενες αποκλειστικα απο beach road...Οσοι το γουσταρουν και το κανουν,μαγκια τους...

Σωστά  όλα αυτά πιπινο....άλλα εγώ θέλω να πηδάω κάθε μέρα,, και το παιχνίδι στις ντίσκο έχει τη γλυκά του.....!!!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Με εχεις ψυχολογησει ρε μπαγασα  :grin:
Το ξερω οτι αποτελω εξαιρεση... ;)
Για αυτο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρω τη Μπανγκοκ κορυφαιο προορισμο...Πρωτον γιατι συνηθως "παιζουν" πιο λευκα μωρα,δευτερον οπως ανεφερες κι εσυ επειδη πολλες ξεκινανε απο εκει τη "σταδιοδρομια" τους (κι εγω τα φορτωνω φρεσκα-φρεσκα στα πρωτα χιλιομετρα),τριτον γιατι παιζουν και πολλες ερασιτεχνες...
Ο Φαντομας εδωσε στο φορουμ μια πληροφορια χρυσαφι...για τα μωρα που βγαινουν απο το RCA...Εκει καμακωσα μια φοιτητριουλα στα τραπεζακια εξω απο το Route66 πριν 3-4 χρονια...Μαλιστα ειχε στη τσαντα της και τα βιβλια γιατι το πρωι θα πηγαινε κατευθειαν στο πανεπιστημιο...
ΒΕΒΑΙΑ σε αυτο το "συμπλεγμα" των club (RCA) παιζεις με πολυ μικρες πιθανοτητες να βρεις να φορτωσεις γιατι η νεολαια που παει εκει,παει κατα 99% για διασκεδαση..ΟΧΙ για φορτωμα..ΔΕΝ ειναι "φρηλανσεραδικο" και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις σου για να μη γινει καμμια μανουρα...

Και κατι τελευταιο...Προσωπικα,οταν αναφερομαι στη Μπανγκοκ και τα "καλουδια" της,δε μιλαω αποκλειστικα για τις πουτανοπιατσες τυπου walking street η bangla,δηλαδη Nana,soi cowboy,patpong...Εκει δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες...
ΑΛΛΟΥ ειναι το μελι...Και σαφως δεν ειναι για αυτους που θεωρουν ως "υψιστο τιμημα" για ενα γαμησι τα 1000 μπατ... ;)
για να  κανεις one night stand (κανονικο οχι με χαρτζηλικι) με φοιτητριουλα απ το RCA  πρεπει η να σου κατσει λαχειο η να εισαι πανεμορφος η να μιλας λιγο και τη γλωσσα να της κανεις εντυπωση,  μαλλον  δρακους μας λες

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
για να  κανεις one night stand (κανονικο οχι με χαρτζηλικι) με φοιτητριουλα απ το RCA  πρεπει η να σου κατσει λαχειο η να εισαι πανεμορφος η να μιλας λιγο και τη γλωσσα να της κανεις εντυπωση,   μαλλον  δρακους μας λες
Σαφεστατα αν ηταν ετσι τα πραγματα θα σας ελεγα δρακους,αλλα μαλλον δε διαβασες τι εγραψα.
Φοιτητριουλα ηταν,αλλα εψαχνε "χαρτζηλικι"...Εσυ ξερεις πολλες που να βγαινουν για clubbing και να κουβαλανε τα βιβλια του πανεπιστημιου μαζι τους?
Το παιχνιδι εγινε στα τραπεζακια εξω απο το Route66 που βγηκα για τσιγαρο (καπνιζα ακομα).Ως γνωστον στη Μπανγκοκ στα club δεν επιτρεπεται το καπνισμα και ο χωρος εξω ενδεικνυται για socialization...
Για να μη στα πολυλογω,το γκομενακι ηρθε μαζι μου και μετα τη πραξη κοιμηθηκε στο δωματιο μου,και πρωι πρωι εφυγε για το πανεπιστημιο.
Γλυτωσε το ταξι του γυρισμου,πηρε και 1600 μπατ...1500 για τη πραξη και 100 μου ζητησε για το ταξι.

Ικανοποιηθηκες τωρα?
Και κατι ακομα...Εχω κανει one night stand με Ταυλανδεζα και ουτε θεογκομενος ειμαι,ουτε Ταυλανδεζικα μιλαω.Αλλα οντως ηταν λαχειο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σωστά  όλα αυτά πιπινο....άλλα εγώ θέλω να πηδάω κάθε μέρα,, και το παιχνίδι στις ντίσκο έχει τη γλυκά του.....!!!
Σαφως και εχει τη γλυκα του!
Απλα οπως εγραψα,δεν αντεχω συνεχομενα επι 3 εβδομαδες να κοιμαμαι καθε μερα στις 7 και 8 το πρωι.
Χωρια του οτι εχουμε αλλα γουστα...Οι γκομενες που γουσταρεις εσυ ζητανε χιλιαρικα,ενω αυτες που γουσταρω εγω πεντοχιλιαρα!! :grin:
Αχαχχαχχ!!ΤΥΧΕΡΕΕΕΕΕ!! :2funny:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Λοιπον η ιστορια μου που ειχα πριν μερες στην Pattaya City...
Αποσο Ξερεται ολοι μας εδω μεσα λιγο πολυ εχουμε και φιλες απο Ταυλανδη στο FACEBOOK
Τις οποιες δεν τις εχουμε δει απο κοντα...

Λοιπον εδω και 1 χρονο εχω μια φιλη απο pattaya η οποια ειναι θαμωνας στο Ibar...
H συγκεκριμενη γραφει οτι ειναι σε σχεση με ενα τυπο απο Dubai αλλα τελευταια την εβλεπα εβαζε φωτο και με εναν ιταλο...

Ωραια ως εδω.Λοιπον ειμαι I BAR και κανω την καταδρομικη μου μπας και βρω το θηραμα...
Ξαφνικα Βλεπω την γκομενα να ειναι με τις φιλες τις σε ενα σταντακι με μπουκαλι..
Καθομαι με σταυρομενα χερια και την καρφωνω στα ματια,με κοιταει την κοιταω και παω κοντα τις.

Την Λεω,Με Ξερεις?Με Λεει Οχι..Την Λεω ειμαστε φιλοι στο facebook και θα σε στειλω μυνημα το βραδυ για να καταλαβεις ποιος ειμαι..με λεει οκ και εγω φευγω..
Εφυγα γιατι εβλεπα την γκομενα τοσο καιρο ντιβα και καλα του ibar μεσο facebook και δεν ηθελα να φαω ακυρο..

Καλα ως εδω..με τα πολλα δεν φορτωνω εκεινη την μερα και παω στο δωματιο μου κατα τις 5 η ωρα...
Μπαινω facebook την βλεπω online και την στελνω μυνημα..Την λεω γεια σου εγω ειμαι απο το IBAR..

Με γραφει αααα ωραια οκ..στο καπακι με ρωταει γιατι δεν φορτωσα καμια αλλη lady..
Την απανταω και την λεω οτι δεν βρηκα κατι αξιολογο σαν και σενα!!!!
Με απανταει Ohhh thanks μηπως θελεις να ερθω απο το δωματιο σου???

Την απανταω:αστο για σημερα θελω να κοιμηθω αλλα αυριο θελω να σε δω..
Με λεει:σιγουρα δεν θες? λεω οχι τωρα ξημερωνει,Αυριο να εχω και δυναμεις,και την χαιρετω...

Ερχετε η επομενη μερα απογευματακι και την στελνω μηνυμα να ερθει το βραδακι απο το δωματιο μου..
Μιλαμε και στο τηλεφωνο για να την εξηγησω που μενω και κατα τις 12 το βραδυ φθανει με ταξι στο ξενοδοχειο μου..1 χιλιομετρο απο walking street στο bonkai resort απιστευτο,αλλη φορα θα σας πω γιαυτο..

Μπαινει δωματιο αγκαλιες φιλια και απιστευτη αισθηση διοτι την ηξερα μονο απο facebook και νιωθεις ενα ιδιαιτερο feeling..
παω περνω απο το ρεστοραντ ενα μπουκαλι ασπρο κρασι και το παω στο δωματιο και το πινουμε ολο...
Ακουμε μουσικη βλεπουμε φωτος γελαμε και τα σχετικα..Πολυ καλη σαν παρεα η γκομενα.

Με τα πολλα αρχιζω το παπατζιλικι μου..ειχα παρει κατι ψευτοδωρακια και κατι παλια βραχιολακια και κολιεδες απο την μανα μου και οτι αχρηστο ειχε,αλλα οι ταυλανδεζες φορανε οτι νανε ακομη και κιτσατα πραματα..ασχετα το οτι ηταν ωραια τα πιο πολλα,ειχα και κατι καρτες i love you απο την πρωην μου που με παιρνε με καθε δωρο..

Ε εκει που καθομασταν βγαζω τα δωρακια της και την λεω και καλα τα εφερα για σενα απο ελλαδα και οτι την εψαχνα καιρο στο ibar για να την γνωρισω...

Η γκομενα παθαινει ζημια και με αρχιζει αγκαλιες και φιλια..την λεω ειναι φθηνοδωρακια να ξερεις δεν ειναι ακριβα..
Με λεει δεν με νοιαζει,φοραω πανακριβα δωρα που με καναν οι φιλοι(dubai-italian mans) μου αλλα αυτο πρωτη φορα το κανουν για μενα και εχω συγκηνηθει....

Με τα πολλα ερχεται και το γλωσσοφιλοοοο,,ε και την λεω ειμαστε ετοιμοι για boom boom?
Με λεει ναι...εγω απο μεσα μου τωρα εχω σκασει ποσα μπατ θα μου ζητησει,λεω κανα 2000 σιγουρα γιατι την εβλεπα ντιβα και καλα..

Την ρωταω με γλυκο τροπο: ποσα για boom boom?Με λεει 1000
Αιντεεεεε λεωω βαρατε τωρα με φτιαξες την διαθεση...Η γκομενα 27 ετων...

Κανουμε τι κανουμε τελιωνουμε (μετρια τελικα στο κρεβατι) και βγαινουμε ibar για χορο,οτι καλυτερο..
Φτανουμε Ibar και βρισκουμε τις φιλες τις οπου  γινεται της μουρλης...ερχονται και τα φιλαρακια μου, τους γνωριζω μεταξυ τους επικρατη το ποτο και ο χορος και τελικα ο ενας φορτονει αργοτερα την μια φιλη  της..
Μετα το κλαμπ παμε ολοι μαζι για φαι..παρατηρω την δικια μου να ειναι ολο στα μυνηματα και μες το ανχος..
Την ρωταω εχεις boyfriend?με λεει ναι εχω..την ξαναρωταω:σε στελνει και λεφτα μηπως?Με λεει ναι..
την ρωταω απο που ειναι?με λεει απο ντουμπαι αλλα εχω και εναν ιταλο που μαρεσει πιο πολυ...την ρωταω:
σε στελνει και ο ιταλος λεφτα?με λεει ναι αλλα πιο λιγα...

Την Ρωταω:μπορω να δω τα μυνηματα που στελνεις γιατι εχω σπαστει ολη την ωρα να ασχολησε με το κινητο?
με δειχνει τα μυνηματα και εχω παθει ΣΟΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!
Απο τον τυπο στο Dubai να περιμενει 50000 μπατ στις επομενες μερες που την εστελνε το μηνα και απο τον ιταλο 20000 μπατ το μηνα...εχω μεινει ΜΑΛΑΚΑΣ και συνχρονος γελαω που εγω τους πηδαω την γκομενα με 1000 μπατ και τρωει μαζι μου ενω τους στελνει μυνηματα....
Αλλα αν αυτοι ειναι πακετα και τα 1000 ευρω τα εχουν οπως εμεις το 1 ευρω τι να πω..αποτι τους εψαξα στο φειμπουκ οντος φενοντουσαν πακετα...Εζησα και Live σπονσορες καλη φαση...

Η νυχτα τελιωνει εδω ,παμε στο δωματιο και κοιμομαστε μαζι ενω αυτη παλι ειναι στα μυνηματα, αλλα τπτ αλλο..
Ξημερωνει,μεσημερακι παει σπιτι της και δινουμε ραντεβου στο ibar το βραδυ οπου ειναι τελευταια μερα στην pattaya μετα το phuket οπου ημουν και πρωι φευγω για bangkok..

Και καπου εδω ερχονται οι περιπετειες στην pataya cityyyyyyyyy!!!!!
Ο φιλος μου ειχε φορτώσει οπως σας ειπα την φιλη τις δικιας μου την προηγουμενη νυχτα οπου περασαν καλα...
Λοιπον ερχεται το τελευταιο βραδυ στην pattaya και δινουμε ραντεβου IBAR ολοι μαζι για ποτο και τελευταιο boom boom στην pattaya..
μιλαω στο τηλεφ με την δικια μου και την λεω θα ειμαι εκει την 11 η ωρα,με λεει οκ τοτε θα ερθω και εγω και κλεινουμε...

παω εγω ibar κατα τις 11 με το ενα φιλαρακι,καθομαστε καναπεδες dj διπλα και ανοιγουμε μπουκαλακι...
διπλα μας καθονται μουνακια,φλωροι farang και αρχιζει σιγα σιγα το ζεσταμα..

Στον ενα καναπε διπλα μας καθεται ενα ταυλανδεζακι μονο του πολυ cute και μιλαει με εναν σεκιουριτα...
Πεφτουν τα πρωτα χαμογελα..
Ε με τα πολλα γινομαι φιλος με το σεκιουριτα μιλαμε με ρωταει απο που ειμαι και τα σχετικα..
το γκομενακι για μια φαση φευγει και ρωταω το σεκιουριτα που παει..
με λεει παει να φερει τις φιλες τις μην ανυσηχεις..

Εγω τωρα περιμενω και την δικια μου και εχει καθυστερηση να ερθει..
Ερχεται το cute με τις φιλες τις και καθονται διπλα μας..ολα teens..
Μαλακα λεω τον φιλο μου θελω να ορμιξω στο μικρο με τρελανε..
Με λεει ρε μαλακα περιμενεις την αλλη ηρεμησε..
Λεω δεν με νοιαζει θελω αυτο τωρα..
με τα πολλα καθομαι διπλα της την κοιταω με κοιταει την φιλαω με φιλαει αυτο ηταν ερωτας με την πρωτη ματια,δεν ειμαι καλααααα..
Η δικια μου να εχει αργησει 2 ωρες και εγω μες την χαρα λεω ωραια βρηκα καλυτερη και καλυτερα μην ερθει..

Εγω συνεχιζω φιλια χορο με την μικρη και την ρωταω ηλικια..με λεει 21..οντως τοσο φενοταν..
Και εκει που ηταν ολα καλα σκαει μυτη η δικια μου με τις φιλες τιςςς...
Τι με θες εμενα τωρα αντε κρυψου και τι σε επιφυλασει τωρα...
Με κοιταει εχει παθει σοκ και εχει σκυλιασει,σαν δρακος να βγαζει φωτιες,την εχω κανει ρομπα στις φιλες τις...θελει να με εκτελεσει στα 2 μετρα..

Την κοιταω καθετε τελικα στο απεναντι σταντ με τις φιλες και εχουν τρελαθει ολες..
Εγω συνεχιζω με την μικρη αδιαφορος..Ερχεται η φιλη της να με κανει χαλαστρα με την μικρη και με λεει που εισαι ρε motherfucker bastard γαμημενε αντρα..
Γελαω εγω και την λεω νομιζα δεν θα ρθειτε αργησατε και βρηκα αλλη,,τι?δεν θα γαμησω σημερα την ειπα?

Με βριζει και φευγει..Η μικρη αρχιζει τις ζηλιες τωρα..εγω την καθυσυχαζω και την λεω μην ανυσηχεις μαζι σου θα μεινω...
Ξαναρχετε η φιλη της και θελει τωρα να με παρει με το ζορι στην παρεα της με βρισιδια μπροστα στην μικρη...μες την ειρωνια να με βριζει και να με τραβαει...
την λεω δεν ερχομαι ασε με ειμαι με την μικρη τωρα να μην αργουσατε..
Αυτη που ηρθε με τσαμπουκα ηταν αυτη που πηδηξε ο φιλος μου..τελικα πηγε αυτος εκει να ηρεμησει λιγο τα πνευματα κερνοντας σφηνακια....

Εγω τωρα το πρωι φευγω Bangkok αλλα θελω το μωρο μαζι μου..
Την Λεω Φευγω Για Bangkok το πρωι για 7 μερες εισαι μεσα?
Με λεει ναι...την λεω πως θα γινει ομως?με λεει παμε απο το δωματιο μου να μαζεψω τα πραματα μου..
Την λεω κατσε ηρεμησε ποσα θελεις για 5 μερες την ημερα?
Με λεει up to you..ασε την λεω τωρα τα up to you και μαλακιες και πεσμου..

Με λεει 1500...την λεω δεν εχω πολλα λεφτα τελευταιες μερες...με λεει 1000 μπατ ειναι καλα?
Λεω φυγαμε θα σε δωσω 5000 για 5 μερες και μετα φυγε οκ?με λεει οκ..ασχετα μετα οτι εκατσε και τις 7 μερες μαζι μου...
Παμε αμεσως αμεσως με το datsun στο hotel της..εμενε soi buakhao,φτανουμε περιμενω ρεσεψιον 45 λεπτα και ερχετε..
Παμε Bonkai resort και την λεω κοιμησου εσυ τωρα εγω θα κανω τις βαλιτσες μου..με λεει οκ..

Εκει που ετοιμαζω βαλιτσες 4-5 η ωρα χτυπαει τηλεφ απο το ενα φιλαρακι..
Με λεει που εισαι ρε μαλακα ο αλλος εμπλεξε με μπατσους ταυλανδους..
Λεω τι εγινε ρε μαλακα?πλακα κανεις?
Με λεει φορτωσε την γκομενα την χθεσινη αυτην που με εβριζε εμενα στο ibar προηγουμενος για να την ξαναπηδηξει και ηταν τρικαβαλο με ταξιτζη μηχανακι οπου ερχοντουσαν για bonkai resort..

Τους σταματησαν για NARKOTEST ναι καλα ακουσατε NARKOTEST ΣΤΗΝ PATTAYA...
εβαλαν τον φιλο μου σε βανακι και την κοπελα και τους εβαλαν να κατουρησουν..μετα εβαλαν κατι σαν μετρητη..
Το αποτελεσμα?????Η γκομενα υπο την επηρεια Κοκαινης και κατευθειαν μεσα και ο φιλος μου καθαρος οπου τον αφησαν ελευθερο και τον ειπαν να προσεχει με ποιες κανει παρεα..και να παει να βρει αλλη..
ΚΟλοφαρδια στο φουλ που ετυχε σε καλους μπατσους...

Ολα καλα οσπου με στελνει μυνηματα αυτη που εστεισα στo ibar και να μου λεει για την φιλη της τι την εκανα...λεω πλακα κανεις τι δουλεια εχω με την φιλη σου?
Με λεει προσεχε γαμημενε θα σε καθαρισω ελα τωρα να πληρωσεις 5000 μπατ τους μπατσους...
Οπα λεω τι σκατα εκανε η φιλη σου?πηρε τιποτα?με λεει λιγη κοκαινη..την λεω εγω τι φταιω τωρα?
Με λεει εσυ φταις προσεχε ελα να πληρωσεις..

Την Λεω ασε με ρε κοπελα μου πρωι φευγω για bangkok παρε τον φιλο μου τηλεφ...εντομεταξυ φοβηθηκα κιολας γιατι την γκομενα την ηξερα στο facebook και εβλεπα ειχε πολλες γνωριμιες...
Αρχιζει περνει τηλεφ και μου λεει θελω να ερθω στο δωματιο σου τωρα!!!την λεω ειμαι με την μικρη τωρα ασε με..
Η μικρη να εχει ξυπνησει και να αναρωτιετε τι κανω,εγω την καθυσυχαζω και παλι, λεω ολα οκ...
Η αλλη συνεχιζει τα τηλεφ και απειλες..στο τελος την γειoσα και δεν απαντουσα οσπου αυτη  αρχιζει να στελνει μυνηματα i miss you και μαλακιες χαχαχαχαχαχααχαχ

Ερχετε το πρωι φευγουμε bangkok περασα απο τις καλυτερες 7 μερες στην ταυλανδη με την μικρη...Καλο κρεβατι,βελουδο δερμα,χαρουμενη,γλυκεια,αγαπησιαρα τρελη σαν και μενα...Πισινες,κλαμπς,εστιατορια και η μικρη μπορει να περασε τοσο καλα πρωτη φορα στην ζωη της,μιλουσε 1 ωρα με την μανα της στο τηλεφωνο μες το χαμογελο λεγοντας για μενα

...οκ κατα ενα ποσοστο ειναι και παπαριες αυτα και κολπακια ταυλανδεζικα για εμβασματα αλλα ξερω το τι γινεται και την ξεκαθαρισα λεφτα αλλα απο μενα δεν θα δει...
Καθημερινος τωρα μιλαμε στο skype και αν εως το επομενο ταξιδι εχουμε επαφη θα την εχω μαζι μου και παλι,αν και δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο γιατι στο αιμα μου κυλαει μια πεταλουδα..
πρωτη φορα περνω γκομενα τοσες μερες παντα ημουν του butterfly στυλ και παραπανω απο 2 μερες δεν ηθελα γκομενα...

Στο phuket βρηκα αλλη γκομενα μεσο fcb που και εκει την συναντησα πρωτη φορα...μαζι 3 μερες ειμασταν..Τωρα με διεγραψε απο φιλο γιατι ζηλεψε με την μικρη που ημουν..Ενω αυτη γαμιετε καθε μερα με αλλους..Με ειπε go to hell και με διεγραψε...αλλη φορα γιαυτην θα μιλησω...Την εκανα να με κυνηγαει κλαιγοντας στην banlga μεσα και να με παρακαλαει γονατιστη η καριολα..
Μαζι μου καμια πουτανα πλεον δεν θα παιξει...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
@LYST

β)να γινω τυφλα

pipino προσκυνω

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ώραίος τεκίλα... Κίτρινη ή άσπρη?  :grin:

Λοιπόν, μιας και είμαι φτιαγμένος (από πολλά) και παίζω με γκομενάκι 14 χρόνια μικρότερη μου απόφοιτη θεολογίας το οποίο μάλλον με παίζει και θα μείνω με το πουλί στο χέρι, έχω όρεξη να πλακωθώ με όλους Λοιπόν, όλοι διεκδικούμε το θέσφατο και το αλάθητο του πάπα και θεωρούμε ότι η γνώμη μας είναι η καλύτερη και η σωστότερη. Και συμφωνούμε μόνο με αυτούς που έχουμε την ίδια γνώμη.. Αλλά ως γνωστόν οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Λοιπόν, ας ξεκολλήσουμε παλιοτόμαρα.... Ας λέμε πληροφορίες, ας λέμε εμπειρίες και γνώμες, αλλά να κόψουμε τις εξυπνάδες και τους χαρακτηρισμούς. Η ζωή είναι μικρή ρε ρεμάλια.Ας κάνει ο καθένας μας ότι γουστάρει και αγαπά..Και όταν πεθαίνουμε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και γεμάτοι.. Αγαπάτε αλλήλους και γαμάτε αβέρτα...
(βγάζετε άκρη τι λέω?  :think: Εγώ δυσκολεύομαι αλλά δεν γαμιέται... Carpe Diem )

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Τα παιδια που μενουν εκει-και ας μου επιτραπει η επιμονη μου σ'αυτο-ειναικαβατζομενα απο τις ταυλανδες συζυγους ή Τιλακ και δεν μπορουν να κανουν βημα.Μπορει να γινομαι λιγο κακος με καποιους,και καποιους αλλους να ενοχλει η εκφραση περι διωρης, αλλα αυτη εναι η αληθεια!!!!και βεβαια εγω δεν εχω εμπιστευτει κανεναν τετοιο-ακομα και κολλητους που ειχα κατα καιρους-τουλαχιστον σε γκομενικα θεματα!!!!
το διωρο για μενα το χες γραψει και το ειχα περασει ετσι εξαλλου τι να ενοχλησει ρε φιλε εδω γραφεις επι προσωπικου χωρις να με γνωριζεις καθολου...ακομη και δικιο να εχεις σε αλλα θεματα το χανεις με τον τροπο που τα λες...δε θελω να ξαναβαλλω λαδι στη φωτια τωρα που το θρεντ εφτιαξε απλα σκεψου οτι μπορει ο αλλος να παντρευτηκε και να χωρισε, μπορει να μενει μακρια απο τη γυναικα του, μπορει να μενουν μαζι και να τον αφηνει να βγαινει εξω οχι για διωρες αλλα για ολονυχτιες, μπορει, μπορει, μπορει, χιλιαδυο τινα μπορουν να συμβουν...ακομη και διωρη να ειναι ομως που δεν ειναι αρκει...πας σε ενα απο τα διασπαρτα ανα την ΒΚΚ soapies η στο kapoo της γειτονιας (κοινως πουτσομασαζ) και κανεις τη δουλεια σου οχι σε δυο αλλα και σε μια ωρα αν θελεις...περα απο αυτο το κερατο πεφτει αβερτα απο ανδρες και απο γυναικες σε μεγαλη μεριδα του πληθυσμου...οι Ταυλανδεζες περα απο τις ζηλειες που και καλα κανουν που δεν ειναι παρα ενα καλοστημενο θεατρινιστικο εργο γνωριζουν πολυ καλα οτι ο ανδρας αργα η γρηγορα θα ξεπορτισει...οχι φυσικα ολοι οι Ταυλανδοι, υπαρχουν παρα παρα πολλοι πιστοι Ταυλανδοι συζυγοι αλλα υπαρχουν επισης και ενα σωρο ανδρες απο ολα τα στρωματα της Ταυλανδικης κοινωνιας που δεν ξερουν ποσες γκικ (κοινως fuck buddies) η Μια Νοις (κοινως σπιτωμενες γκομενες) εχουν. Εχω γραψει πολλες φορες για τα περιφημα "κουρτινοξενοδοχεια" δηλαδη σκοτεινα ξενοδοχεια που υπαρχουν παντου στην Ταυλανδη και ειναι κομμενα και ραμμενα για τετοιες βρωμοδουλειες. Παει ο Ταυλανδος φραγκατος με την γκικ του, παρκαρει την αμαξαρα του στον ειδικο χωρο, οι παρκαδοροι τραβανε τις κουρτινες και κρυβουν το καρο απο αδιακριτα βλεμματα.

Συμφωνώ απόλυτα με όλους για τα περί Χούα Χιν. Πέντε μέρες πέρασα και εγώ πέρσι εκεί με τίλακ εκτός σεξ σκηνής, που μάλιστα είχε και αυτοκίνητο άρα περισότερες επιλογές για να δεις πράγματα αλλά μετά την δεύτερη μέρα σκυλοβαρέθηκα. Θεωρώ ότι η Ταϊλάνδη έχει πολύ ομορφότερα μέρη για να επισκευτείς από την πόλη αυτή.Υπερεκτιμημένη από τους ντόπιους λόγω του εξοχικού που έχει εκεί ο βασιλιάς τους. Προσωπική γνώμη ότι είναι κάτι σε Καμένα Βούρλα της δεκαετίας  του 60 με ολίγον απο΄σεξ σκηνή με ηλικιωμένες Ισαανιώτισες να κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα.
Τη θαψατε κανονικα τη Χουα Χιν αλλα δεν πειραζει   :2funny:   εξαλλου εγω πρωτος ειπα οτι δεν ειναι για σεξοτουρισμο και η ποιοτητα γυναικων ειναι πολυ χαμηλη.
Αν ημουν τουριστας μαλλον και εγω δε θα πηγαινα πανω απο μια φορα. Η θαλασσα ναι μεν δεν ειναι τοσο καλη οσο στα νησακια αλλα απειρως καλυτερη απο Παταγια η και απο Bang Saen, Cha Am δηλαδη τα αλλα τουριστικα παραθαλλασια θερετρα πλησιον της πρωτευουσας. Αν μενεις ΒΚΚ μονιμα και θες να δεις αξιοπρεπη θαλασσα για ενα σκ δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Εγω προσωπικα παντα χαιρομαι οταν αφηνω την τσιμεντουπολη πισω και φτανω Χουα Χιν για ενα σκ. Καθαρος αερας, αξιοπρεπης θαλασσα, καλο φαγητο και ξεκουραση...

μια πιατσα freelancers που υπαρχει στο MRT κοντα στο RCA η οποια "ενισχυεται" καποιες μερες και απο γκομενακια που βγαινουν απο τα club. Εγω δεν εχω παει σε αυτη τη πιατσα,απλα ανεφερα ενα περιστατικο με μια γκομενιτσα που ειχα χτυπησει εξω απο ενα club στο RCA.
Πιπι το RCA πολυ καλο μεν αλλα λοτταρια οπως εγραψες. Αν πας με αυτοσκοπο να μαμησεις το πιθανοτερο ειναι να απογοητευτεις οικτρα. Εγω προσωπικα δεν το συνιστω σε ασυνοδευτους η σε βιαστικους. Αν πας χαλαρος ομως με σκοπο να κανεις το κεφι σου οτι και να γινει και με ανοιχτο το ματι για τυχερα τοτε νο προμπλεμ. Εξαλλου Μπανγκοκ εισαι δεν προκειται να μεινεις με το πουλι στο χερι οτι ωρα και να ειναι. Πολλες φορες εχω ξεκινησει βολτα σε Thai disco η tawan daeng και καταληγω σε αφτερ για τα περαιτερω. Το μονο προβλημα με αυτο ειναι οτι βλεπεις τα μωρα του RCA και φτιαχνεσαι και μετα τραβας τις πουτσοτριχες σου οταν βλεπεις τη χαμηλη ποιοτητα στα αφτερ. Εγω προσωπικα γουσταρω να βλεπω κογιοτι και το RCA δεν εχει, αυτο απο μονο του ειναι αρνητικο.

Παντως αντι να πηγαινεις RCA με την ελπιδα να πετυχεις το τζακ ποτ ψαχνωντας ψυλλους στα αχυρα πηγαινε κατευθειαν στην προαναφερομενη πιατσα οπου θα βρεις ακριβως εκεινα τα γκομενακια που ηταν RCA και ψωνιζοντουσαν. Ποιοτητα καμια σχεση με φριλανσερς σε φαρανγκοπιατσες μιλαμε για πιπινια που τα τσιμπανε Ταυλανδοι που περνανε με τις αυτοκινηταρες τους. Αν δεν εχεις καρο πας με ταξι. Πεζος δε συνισταται. Ποιος μιλησε για διχιλιαρα και τριχιλιαρα, τιμες σορτ 1500. Αν δεν μπορεις να το βρεις γιατι ειναι καπως δυσκολο θα παμε μαζι αν θελεις αν εχω και γω χρονο τοτε.

Αληθεια στα ταυλανδικα γκογκος του σαπαν κουαι εχεις παει? αν οχι πρεπει να πας, δεν εχει πολλες κοντες μεν αλλα εχει κατεξοχην ασπρες συμφωνα με τα Ταυλανδικα προτυπα ομορφιας, κατα μεσο ορο κλασεις ανωτερες απο τα γκογκος του νανα κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom