Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Μα ειστε τοσο μαλακες...ασχολεισθε με Βκκ !!πραγμα για μενα απαραδεκτο...Αλλα οκ!! οχι ομως και με Malaysia....ελεος!!!!
Ετσι κι αλλιως και που γραφουμε ορισμενοι
για Μπανγκοκ ποιος τα διαβαζει; Παω στοιχημα οτι
οι περισσοτεροι τα προσπερνανε αδιαβαστα.
Ισως να ειναι και καλυτερα ετσι.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
και εγω σου λεω οτι το βλεπω πολυ σοβαρα να μενω μονο Bangkok μετα το ταξιδι που εκανα phuket-pattaya-bangok φετος...ο καθενας οπως την βρισκει φιλε μου lusiano

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
δεν συγκρινεται η πολη φιλε...αν δεν σε νοιαζουν τα μπανακια σε παραλια, ειναι οτι καλυτερο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
τα μπανακια που εκανα εγω στους ουρανοξυστες της bangkok μεσα στην χλιδα φετος και χωρις εισοδους και πολλα λεφτα,ισα ισα ενα χυμο να παραγγηλεις με το μωρο μου απο pattaya που πηρα μαζι μου ουτε ο 50cent τα κανει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
πες καποιο ρε φιλος να το εχω στα υποψην..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Windsor Suites Hotel και Banyan tree hotel,θα ανεβασω και καμια φωτο αργοτερα...ζησαμε μεγαλες περιπετειες παλι,απο phuket-pattaya με μπλεξιματα και bangkok με τρελο clubbing

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
thanx...
να πας  ταυλανδη και να μην εχεις περιπετειες δεν γιινεται..μολις ξεπερασεις την τραυματικη εμπειρια της επιστροφης να μας τα πεις κ εμας.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ταυλανδη χωρις βουτιες σε πισινα η παραλια δεν υπαρχει

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλώς ήρθες στο  κλαμπ (αν και άργησες λιγάκι).
Βελτιώνομαι  :grin:
Για να πώ όμως την πάσα αλήθεια, πρόκειτε για έρωτα με την πρώτη ματιά απο το 1ο κιόλας ταξίδι !
Απλά έπρεπε να αποδομήσω αρχικά τον "μύθο" της Patong και να περάσω μέσα απο την σχέση μίσους - έρωτα με το ψαροχώρι της πουτανιάς... :s&m_1:

Τελικά, επειδή για μένα πάνω απ' όλα μετράει η καλή παρέα που δυναμώνει την αποτύπωση της ανάμνησης, απέφευγα την πρωτεύουσα οταν κατέβαινα μόνος !
Τώρα πλέον εμπειρότερος, νομίζω πως μπορώ να διαχειριστώ την διαμονή στην Βκκ, ποιοτικότερα και οικονομικότερα !

(Μην ξεχνάς οτι το πρώτο ταξίδι στο αεροπλάνο την "έβγαλα" με τον περιβόητο "οδηγό" σου, τυπωμένο  :rockon: καθώς και με τις οδηγίες του (τοτε) μέγιστου Patongολόγου, pipinomaniac  :grin: )

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!
...και από σεξ σκηνή δεν παίζει τίποτα καθότι μουσουλμάνοι. Βέβαια στο Τράνγκ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή γίνεται το έλα να δείς από στερημένους Μαλαίσιους, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Για φυσιολατρία όμως αξίζει.

Επισκέπτης
Ρε σεις μου θυμιζετε τον αλλον που πηγε στο Saο paulo και γαμουσε στα εκει μπουρδελα ... και καυχιοταν οτι γαμουσε βραζιλιανες!!!μα ειναι δυνατον??Τα ιδια λετε και σεις ..πατε στις πουτανοπιατσες(σιδηροδρομικους σταθμους στη ΒΚΚ,κλπ)πληρωνετε κανονικοτατα 2χιλιαρα και 3χιλιαρα σε μπουρδελιαρες και εχετε την ψευδαισθηση οτι γαματε τις γυναικες της διπλανης πορτας!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
...και από σεξ σκηνή δεν παίζει τίποτα καθότι μουσουλμάνοι. Βέβαια στο Τράνγκ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή γίνεται το έλα να δείς από στερημένους Μαλαίσιους, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Για φυσιολατρία όμως αξίζει.

Μπαααα και εκει εχει οτι τραβαει η ψυχη σου αλλα ποιο καλυμενα.Αρκει να ξερεις που να ψαξεις

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.328
Πόντοι
446
Αν στην Ταϋλανδη κάνεις αυτά που νόμιζες ότι έπρεπε να κάνεις υπό "κανονικές συνθήκες" στο Ellada , up to you...
Αν από την άλλη , κάνεις αυτά που δεν μπορείς να κάνεις πουθενά αλλού στον κόσμο , χωρίς κόμπλεξ , μαλακία, ματαιοδοξία και με σεβασμό στους Thai "νόμους"(έγγραφους & άγραφους) τότε νομίζω ότι πολύ απλά , ξέρεις που βρίσκεσαι , τί στο διάολο κάνεις και αρχίζεις να καταλαβαίνεις επιτέλους "ποιος δεν είσαι" !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
(Μην ξεχνάς οτι το πρώτο ταξίδι στο αεροπλάνο την "έβγαλα" με τον περιβόητο "οδηγό" σου, τυπωμένο  :rockon: καθώς και με τις οδηγίες του (τοτε) μέγιστου Patongολόγου, pipinomaniac  :grin: )
Και τελικα? επεζησες των τραυματων σου? :2funny: :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
[tube8][/tube8]john666 ανακαλυψες τιποτα καλο εκει;
Απο οτι ξερω ειναι πιο φθηνα απο Ταυλανδη
αλλα υπαρχει εντονο το ισλαμικο στοιχειο.

Δεν είναι. Πολύ πιο ακριβά θα σου έρθει (και μιλάμε κυρίως για μασατζίδικα) εκτός αν πας σε τίποτα αποστολές αυτοκτονίας σε πολύ περίεργα μέρη για φριλατζάδες. Κατα τύχη μου είχε καθίσει μια απίστευτη φάση με μοντέλα, όπου συμμετείχε σε μια επίδειξη μόδας δίπλα από το Concorde που έμενα. Βέβαια το δωράκι που πήρε κόστισε πανάκριβα, αλλά τον καιρό που δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα ποιός μέτραγε τα διαμάντια; :headbang: :birdman:) Απίστευτος μούναρος Σιγκαπουριανή.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που δεν πήρες την Γιαπωνέζα. Ρε συ, τα πιο kinky πλάσματα του πλανήτη δεν τα προσπερνάμε έτσι!  :s&m_3: Το πολύ πολύ να έμπαινε και η γιαγιά στο δωμάτιο για τριαδούλα :2funny:

Όσο για ΒΚΚ Πατάγια τις ίδιες παλιότερες εποχές (με τα σκυλιά και τα σχετικά) παίρναμε γκόμενα από ΒΚΚ για να γαμήσουμε στη  Πατάγια  :grin: :grin: Τώρα, καλή είναι και η παραλιακή  :zfuck: :zfuck: :humpleg:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ταυλανδη χωρις βουτιες σε πισινα η παραλια δεν υπαρχει

Για τους Αθηναίους και λοιπούς ενδοχωριανούς, ίσως... Για μένα που είμαι νησιώτης που η πρώτη μου εικόνα κάθε πρωί είναι η θάλασσα και κάνω μπάνια από Απρίλη μέχρι Νοέμβρη, στ αρχίδια μου η πισίνα και η θάλασσα στην Ται...  Μάλιστα φέτος λέω να κόψω λιγάκι την θάλασσα διότι ήμουν ακόμα κατράμι όταν πήγα Ται και βαρέθηκα να μου λένε Σαλάαμ  :headbang: :headbang:
Όσο για το δίλημμα Πατάγια vs ΒΚΚ για μένα δεν υπάρχει... Και τα δύο μέρη είναι γαμάτα. Όπως δεν συγκρίνεται μήλο με πορτοκάλι - και τα δύο φρούτα, και τα δύο νόστιμα αλλά άλλη γεύση - έτσι και με αυτές τις πόλεις...  Άλλα πράγματα σου προσφέρει η μία, άλλα η άλλη αλλά και οι δύο είναι καταλύτες έντονων συναισθημάτων και εμπειριών.  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Πραγματικα οι Γιαπωνεζες πρεπει να την εχουν την τρελα τους.Θγμαμαι περσι στην Πατπονγκ κατι
πιτσιρικες που κανανε σα τρελες για να δουνε πουσι
σοου.  Οσο για τη Γιαπωνεζα το ξερω οτι δεν θα εχω
αλλη ευκαιρια στη ζωη μου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.868
Πόντοι
19.795
Ρε σεις μου θυμιζετε τον αλλον που πηγε στο Saο paulo και γαμουσε στα εκει μπουρδελα ... και καυχιοταν οτι γαμουσε βραζιλιανες!!!μα ειναι δυνατον??Τα ιδια λετε και σεις ..πατε στις πουτανοπιατσες(σιδηροδρομικους σταθμους στη ΒΚΚ,κλπ)πληρωνετε κανονικοτατα 2χιλιαρα και 3χιλιαρα σε μπουρδελιαρες και εχετε την ψευδαισθηση οτι γαματε τις γυναικες της διπλανης πορτας!!!!
Φιλε Λουζιανο
Δεν θελω να δρθω σε αντιπαρΘεση μαζι σου γιατι μετα το καζο που επαθα με το Δημητρακη
αποφασισα ναην αντιπαραθετομαι σε κανενα χωρις
να τον γνωρισω πρωτα προσωπικα..
Απλως να σου πω οτι και γυναικες της διπλανης πορτας υπαρχουνε, και Ευρωπαιες τουριστριες

στη Καοσαν υπαρχουν αακομα ισως και Γιαπωνεζες
τουριστριες σε εμπορικα κεντρα μπορεις να βρεις.
Ειναι ομως στη φυση του αντρα  και τον εξιταρει
να συναναστρεφεται και να αναπνεει το αρωμα
της πουτανας.Μην γενικευουμε και ας μην ειμαστε
απολυτοι στις κρισεις μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom