Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μην ξεχνάς ότι το πρώτο ταξίδι στο αεροπλάνο την "έβγαλα" με τον περιβόητο "οδηγό" σου, τυπωμένο  :rockon:  

Παρομοίως  :rockon:
Μάλιστα τον πάσαρα και σε δύο συνταξιδιώτες που και αυτοί πηγαίναν πρώτη φορά LoS και δεν ήταν μέλη του φόρουμ  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο. Έπρεπε να τον κατοχυρώσω για πνευματικά δικαιώματα.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Ετσι κι αλλιως και που γραφουμε ορισμενοι
για Μπανγκοκ ποιος τα διαβαζει; Παω στοιχημα οτι
οι περισσοτεροι τα προσπερνανε αδιαβαστα.
Ισως να ειναι και καλυτερα ετσι.
[/quote]Μην το λες αυτό ρε φιλέ, εμείς που θα ειμαστε ΒΚΚ στις 24/02 και μαλιστα διψασμενοι απο την ξεραηλα του Βιετναμ κάτι παραπάνω θα πρεπει να ξέρουμε... :helpplea:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η Μπανγκοκ ειναι για πιο "ψαγμενους" και ανθρωπους που ζητανε κατι παραπανω απο "Μπαινω insomnia,πινω τα ποτακια μου,κοζαρω το γκομενακι με τα 100 tatoo-το κοντερ φουλ απο χιλιομετρα,το φορτωνω με ενα χιλιαρικακι και το σπαω στο πουτσο μεχρι την αλλη μερα στο ξενοδοχειο μου".

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
συμφωνω hard με το παραδειγμα δυο φρουτα..αλλα εμεις οι ασπροι θελουμε και το μαυρισματακι μας και το ξαπλιν στην παραλια η την πισινα...
Φετος πηγα και στα 3 οπως ειπα phuket-pattaya-bangkok..Την patong beach και phuket πηγα 3 φορα φετος και ξαναπηγα phi phi islands και koh phangan και γυρα στις παραλιεσ με μηχανακι οπου εδω πλεον πιστευω οτι κλεινει ο κυκλος μου με το phuket μιας και το χορτασα για τα καλα..
συγκριση pattaya με phuket στις τιμες σχεδον ιδιες τις ειδα οσο αφορα γκομενες,ποτα και τα σχετικα και απορο γιατι λετε το πουκετ πανακριβο.το μονο που διαφερει ειναι στα αεροπορικα.  Τωρα ενα παραδειγμα: aquarioum phuket 100 μπατ οπως και τα παλια καλα χρονια και aquarioum pattaya 500 μπατ,πενταπλασια τιμη..αντε τις pattayas το τουνελ ειναι λιγο μεγαλυτερο αλλα οχι και πενταπλασια τιμη.
τιμη για νησια koh phangan 1500 μπατ με ταχυπλοο και φαι και phiphi islands 1900 μπατ με ταχυπλοο και φαι και ειμασταν και φουλ σεζον τωρα...το 2005 και 2007 που ξαναπηγα και low season αποτι θυμαμε ειχαν την ιδια τιμη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος πανω κατω τα ιδια..οποτε γιατι τοσο ντορος οτι το Phuket ειναι πανακριβο δεν ξερω,μηπως εγω δεν τα προσεξα καλα?...τα soi παντως αδεια και μηνα ιανουαριο..οταν πηγα 2005-2007 σεπτεβριο και μαιο ηταν πιταρισμενα..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Η Μπανγκοκ ειναι για πιο "ψαγμενους" και ανθρωπους που ζητανε κατι παραπανω απο "Μπαινω insomnia,πινω τα ποτακια μου,κοζαρω το γκομενακι με τα 100 tatoo-το κοντερ φουλ απο χιλιομετρα,το φορτωνω με ενα χιλιαρικακι και το σπαω στο πουτσο μεχρι την αλλη μερα στο ξενοδοχειο μου".

Το ειχα ξαναπει και παληα, η Μπανγκοκ ειναι για ανθρωπους που δεν φοβουνται να ψαχτουνε , και να γυρισουνε ψαχνοντας, η Πατταγια ειναι για οσους θελουν την ασφαλεια οτι δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ , ουτε να γυρισεις πολυ.
Οι διαφορες ειναι τεραστιες αναμεσα στις 2 πολεις, η μια ειναι σαν πρωτευουσα χαοτικη και δυσκολη στην αλλη τα εχεις ολα στο πιατο και τη γυρνας οσες ανασφαλειες και ναχεις.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
μαρεσουν οι περιπετειες στην Bangkok και δεν υπαρχει αυτη η πολη οτι και να λενε..

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε παλικαρια μου εχει κατσει τωρα εδω και λιγο καιρο για hua hin ,νταξη ξερω οτι δεν ειναι τοπ σεξοπροορισμος , αλλα εχουμε κατι για εκει?
thanks

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ρε παλικαρια μου εχει κατσει τωρα εδω και λιγο καιρο για hua hin ,νταξη ξερω οτι δεν ειναι τοπ σεξοπροορισμος , αλλα εχουμε κατι για εκει?
thanks
Eχουμε, έχουμε...

Πρόκειτε για ένα μέρος που, τηρουμένων των αναλογιών, έρχετε πιο κοντά σε εικόνες Ελληνικων νησιών...
Το οικοδομικό τετράγωνο πίσω απο το Hilton, αποτελεί την καρδιά της διασκέδασης με κέντρο το σοι Bintabaht και κάμποσα μπαράκια, είτε με κοριτσια είτε με Ladyboys (αυτα κυκλοφορουν ΠΑΝΤΟΥ και είναι αρκετά  :tits: ) Εχει και απλά, "καθιστικά" μπάρ χωρίς "θέματα" !
2 τη νύχτα κλείνουν τα πάντα και όλοι μεταφέρονται σε ένα κόμπλεξ απο μπαράκια και ξενυχτάδικά στον πρώτο παράλληλο πίσω απο την παραλία.

Η παραλία είναι ανεκτή και καθαρή, τίποτε το ιδιαίτερο.
Φαλάνγκ μόνοι ξάχνουν κάμποσοι, αλλά κυριώς ζευγάρια και παρέες βορειοευρωπαίων, Αυστραλών, Ασιατών. Είδα και Ισραηλίτες αρκετούς και φυσικά τι άλλο ?  Ρώσσους !
Ηλικίες στα 50+ ...

Η Χουα Χιν σε σχέση με τα άλλα σημεία ενδιαφέροντος είναι μια καθαρή και τακτοποιημένη πόλη, τηρουμένων των Ταυλανδικών αναλογιών παντα  :cheesy:

Η ποιότητα των κοριτσιών αρκετά μέτρια με λιγοστές κουκλάρες με εμφανώς γεμάτο το "κοντέρ"...

Οι τιμές γενικά και κατα μέσο όρο διπλάσιες απο την Παττάγια !
Για τιμές στα κορίτσια δεν γνωρίζω, διότι δεν ήμουν μόνος :grin:... Και δε νομίζω να πήγαινα ποτέ ξανά Χουα Χιν μόνος...
Με "παρέα" μάλλον ναί  :2funny:

Αυτά έτσι χονδρικά  :)   

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Σωστος ο Μπικου, ετσι οπως τα λεει ειναι. Για φυσιολατρεια και ρομαντζο καλα ειναι για σεξοτουρισμο δεν καλυπτει τα πρωτυπα......  :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το ειχα ξαναπει και παληα, η Μπανγκοκ ειναι για ανθρωπους που δεν φοβουνται να ψαχτουνε , και να γυρισουνε ψαχνοντας, η Πατταγια ειναι για οσους θελουν την ασφαλεια οτι δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ , ουτε να γυρισεις πολυ.
Οι διαφορες ειναι τεραστιες αναμεσα στις 2 πολεις, η μια ειναι σαν πρωτευουσα χαοτικη και δυσκολη στην αλλη τα εχεις ολα στο πιατο και τη γυρνας οσες ανασφαλειες και ναχεις.
Αν προσθέσεις και την διάφορα στα 1000 μπατα για φορτώσεις είσαι πολύ σωστός.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ευχαριστω  Μπικου για την ενημερωση

Επισκέπτης
Hua hin!!!χμ....αξιολογη επιλογη,για κατι πιο χαλαρο!!!δεν ειναι για πολλα-πολλα,δεν ειναι Pattaya,αλλα εχει το χρωμα του!!!περισοτερο για ξεκουραση και μπανακια...απο γκομενακια μετρια πραγματα...θυμιζει αρκετα Koh samui!!!
H αναφορα του Μπικου ειναι σωστη...με την μονη διαφωνια οτι τα χιλιομετρα δυστηχως ή ευτυχως τα εχουν γραψει σχεδον ολες που ειναι στο κουρμετι,εννοω σε ολες τις περιοχες!!

Επισκέπτης
Τωρα για ΒΚΚ..ειναι θεμα αντιληψης και εμπειριων φιλοι μου!!θα αναφερω ενα παραδειγμα για να γινω πιο κατανοητος: Οπως εχω αναφερει η Ταυλανδη δεν ειναι πρωτη μου επιλογη,ηταν και ισως (λιγοτερο τωρα)ειναι 3η-4η.Στη Βραζιλια λοιπον που ηταν η 1η μου επιλογη,ολοι πανε στο Rio.Το Rio λοιπον για μενα δεν λεει τιποτα γκομενικα, σε σχεση με αλλες πολεις πχ Fortaleza,Natal,Sao Luis..Γιατι ειναι μεγαλουπολη πανε ολες οι τελειωμενες ή τουλαχιστον ολες με γεματο κοντερ,και βασικα(και εδω ειναι η ουσια)για κατι καλυτερο!!! Και βεβαια εκει πανε πρωτα  και ολοι οσοι πανε Βραζιλια!!!!Και για να γινω και πιο κατανοητος στο Sao Paulo πανε σχεδον μονο οι ντοπιοι και ειναι σαν να πας στα μπουρδελα της Φυλης!!!Αρα δεν υπαρχει κανενας λογος να πας εκει!!
Βεβαια η ΒΚΚ διαφερει λιγο..Αλλα μονο λιγο!!!Οταν ημουν στο Phuket το πρωτο που ρωταγαμε τις γκομενες ηταν που ησουν πριν??Αν ηταν ΒΚΚ ειμασταν πολυ επιφυλακτικοι-γιατι θα ηταν ψαγμενη-,με πολλα χιλμτρα κλπ.Αν ηταν απο chiang mai,Isan..κλπ,ηταν πιο αθωα,πιο απονηρευτη,εφ'οσον δεν ειχε περασει απο Βκκ βεβαια!!!!Τωρα ο καθενας αναλογα με τις εμπειριες και τα γουστα του ας βγαλει τα συμπερασματα του!!!!
It's up to they!!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα
Επιστροφή στην χώρα της κατάθλιψης και τα κεφάλια μέσα.
Που καταντήσαμε.Να επιστρέφουμε από τον παράδεισο στην μιζέρια και να πρέπει να αισθάνόμαστε και τυχεροί επειδή ακόμα έχουμε δουλειά και μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα ακόμα ταξίδι.Τελοσπάντων ελπίζουμε 160 και σήμερα για την επιστροφή.  

Επισκέπτης
Καλησπέρα
Επιστροφή στην χώρα της κατάθλιψης και τα κεφάλια μέσα.
Που καταντήσαμε.Να επιστρέφουμε από τον παράδεισο στην μιζέρια και να πρέπει να αισθάνόμαστε και τυχεροί επειδή ακόμα έχουμε δουλειά και μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα ακόμα ταξίδι.Τελοσπάντων ελπίζουμε 160 και σήμερα για την επιστροφή.  
well come  στο μπουρδελο...Ρεεεεεεεε!!!!Εδω ειναι το μπουρδελο και οχι Thai!!!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Συμφωνώ απόλυτα με όλους για τα περί Χούα Χιν. Πέντε μέρες πέρασα και εγώ πέρσι εκεί με τίλακ εκτός σεξ σκηνής, που μάλιστα είχε και αυτοκίνητο άρα περισότερες επιλογές για να δεις πράγματα αλλά μετά την δεύτερη μέρα σκυλοβαρέθηκα. Θεωρώ ότι η Ταϊλάνδη έχει πολύ ομορφότερα μέρη για να επισκευτείς από την πόλη αυτή.Υπερεκτιμημένη από τους ντόπιους λόγω του εξοχικού που έχει εκεί ο βασιλιάς τους. Προσωπική γνώμη ότι είναι κάτι σε Καμένα Βούρλα της δεκαετίας  του 60 με ολίγον απο΄σεξ σκηνή με ηλικιωμένες Ισαανιώτισες να κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε Luciano τα 18χρονα πανεμορφα Ταυλανδακια που φορτωνω οταν παω στη Μπανγκοκ,(τα οποια ειναι καταλευκα και 10 κλασεις πιο ομορφα απο της Πατταγια),εχουν γραψει χιλιομετρα?
"Στρωμενα" απο τη μητρα της μανας τους ειναι οταν πρωτοβγαινουν στο κουρμπετι? :grin:
Η 18χρονη που κατεβηκε απο την επαρχια για να σπουδασει στη Μπανγκοκ και φορτωνεται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ 1-2 φορες το μηνα για να τσονταρει στα εξοδα,συγκρινεται με τη 30χρονη της Πατταγια που εχει παιδι και ειναι τιγκα στο τατουαζ?

Επισκέπτης
Δηλαδη ρε Luciano τα 18χρονα πανεμορφα Ταυλανδακια που φορτωνω οταν παω στη Μπανγκοκ,(τα οποια ειναι καταλευκα και 10 κλασεις πιο ομορφα απο της Πατταγια),εχουν γραψει χιλιομετρα?
"Στρωμενα" απο τη μητρα της μανας τους ειναι οταν πρωτοβγαινουν στο κουρμπετι? :grin:
Δεν ξερω αν εχουν γραψει χλμτρα και ποσο λευκες ή μαυρες ειναι..Αυτο, αυτες το ξερουν και πιθανον και εσυ!!!Απλα για την παρτυ σου θα αναφερω (αν και δεν μου πεφτει λογος)οτι αποτελεις μια ιδιαιτεροτητα...θες λευκα πουτανιδια 1,50 υψος.κλπ...το οποιο δεν ειναι και ο κανονας!!!!!Ανεφερα και πιο πανω: Up to they...Up to you!!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με εχεις ψυχολογησει ρε μπαγασα  :grin:
Το ξερω οτι αποτελω εξαιρεση... ;)
Για αυτο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρω τη Μπανγκοκ κορυφαιο προορισμο...Πρωτον γιατι συνηθως "παιζουν" πιο λευκα μωρα,δευτερον οπως ανεφερες κι εσυ επειδη πολλες ξεκινανε απο εκει τη "σταδιοδρομια" τους (κι εγω τα φορτωνω φρεσκα-φρεσκα στα πρωτα χιλιομετρα),τριτον γιατι παιζουν και πολλες ερασιτεχνες...
Ο Φαντομας εδωσε στο φορουμ μια πληροφορια χρυσαφι...για τα μωρα που βγαινουν απο το RCA...Εκει καμακωσα μια φοιτητριουλα στα τραπεζακια εξω απο το Route66 πριν 3-4 χρονια...Μαλιστα ειχε στη τσαντα της και τα βιβλια γιατι το πρωι θα πηγαινε κατευθειαν στο πανεπιστημιο...
ΒΕΒΑΙΑ σε αυτο το "συμπλεγμα" των club (RCA) παιζεις με πολυ μικρες πιθανοτητες να βρεις να φορτωσεις γιατι η νεολαια που παει εκει,παει κατα 99% για διασκεδαση..ΟΧΙ για φορτωμα..ΔΕΝ ειναι "φρηλανσεραδικο" και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στις κινησεις σου για να μη γινει καμμια μανουρα...

Και κατι τελευταιο...Προσωπικα,οταν αναφερομαι στη Μπανγκοκ και τα "καλουδια" της,δε μιλαω αποκλειστικα για τις πουτανοπιατσες τυπου walking street η bangla,δηλαδη Nana,soi cowboy,patpong...Εκει δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες...
ΑΛΛΟΥ ειναι το μελι...Και σαφως δεν ειναι για αυτους που θεωρουν ως "υψιστο τιμημα" για ενα γαμησι τα 1000 μπατ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom