Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Παιδιά πάω για ύπνο γιατί αυτή ακόμα κάνη μπάνιο. :headbang:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια επειδη κυκλοφορουν και αρρωστιες...
βεβαια εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει ειτζ,αλλα
ας υποθεσουμε οτι υπαρχει τελικα...

κολλησε εστω και 1 ελληνασ ειτζ ? διαπιστωμενα εννοω.

κατι ακομα που θελω να ρωτησω.

γλωσοφιλα δινεται κανονικα? η δεν τις φιλατε?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βεβαια εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει ειτζ,αλλα
ας υποθεσουμε οτι υπαρχει τελικα...

οχι ας υποθεσουμε.. ΥΠΑΡΧΕΙ.
καποτιτσα παντα και προσοχη, οκ? ειναι κριμα να γυρισουμε με κανα κουσουρι απο εκει κατω..

τωρα για το γλωσοφιλο που λες.. θα σου πω σε κανα μηνα που θα παω για εξετασεις.
παντως, χωρις πλακα τωρα, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με το φιλι. αλλου να προσεξεις να μην χωσεις τη γλωσσιτσα σου, οκ??

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά προσέχουμε και χρησιμοποιούμε πάντα προφυλακτικό. HIV, κονδηλώματα και αρκετά άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα καλούδια υπάρχουν παντού, πολύ περισσότερο σε εκδιδόμενες γυναίκες...

Ο Σκόρπιον είπε κάτι που συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά το έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ μέσα... ψάξτε το πολύ πριν πάτε Ταϋλάνδη (αναφέρομαι στους νέους) και ψάξτε ακόμη περισσότερο τον λόγο που θέλετε να πάτε...

Επίσης για τους παλιούς:

Ο σκοπός που πάμε κάτω ποικίλει και δεν νομίζω ότι τα γούστα όλων μας είναι τα ίδια, αρκεί λοιπόν να περνάει κάποιος καλά βασισμένος στα δικά του κριτήρια...(και φυσικά να σκεφτόμαστε πάντα και με τα δύο κεφάλια)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Lord μια ιστορία ένα βράδυ με κάτι φίλους επήγαμε στο tonys disco και τη συνέβη μάζεψα ένα σκυλί και τώρα κάνη μπάνιο όπως βλέπεις για να με δαγκώσει :helpplea:
Βρε ντοκτωρ
Μη κουραζεσαι, δεν εχεις κανενα λογο να θελεις να πουλας τη μουριτσα σου εδω μεσα, απο μια ηλικια και πανω ολοι μας ξερουμε τι ειμαστε και τι κανουμε δεν εχουμε αναγκη αναγνωρησης απο τους οπαδους μας.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φρεσκα νεα και ενδιαφεροντα :2funny:
Πρωτοσελιδο σημερα τα μαμησια 13αχρονων Ται σε σχολειο καπου μακρυα πολυ μακρυα απο την κακη πατταγια εκει προς νοτο μερια.
Τα πιτσιρικια λοιπον ελεγαν στους γονεις οτι πανε στη βιβλιοθηκη για διαβασμα και αυτα πηγαιναν και ξεσκιζοταν στο πισω μερος του σχολειου ;) ;) ;)
Ενταξει μεχρι εδω δεν υπαρχει τιποτα το παραξενο ή διαφωνητε;; αγορακια-κοριτσακια ιδιας ηλικιας με τις ορμονες στα υψη ειχαν ερωτικες επαφες... :grin:
Η αστυνομια σε ερευνα ανακαλυψε πολλα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα :rockon:αλλα και πολλα σημαδια σπερματος στον τοιχο :huh:(αυτο δικο σας,μην θελετε να τα γραφω και ολα).
Ακομα ανακαλυφθηκε οτι τα κοριτσακια αυτα τα αθωα πλασματακια που μεγαλωσαν και ανατραφηκαν μακρυα απο την πατταγια και με ηθη και εθιμα αμιγως ταυλανδικα ζητουσαν και επαιρναν λεφτα :grin: απο τα αγορακια που εδιναν το αντιτιμο των 30 -40 ή 50 μπατ για της υπηρεσιες που απολαμβαναν... :helpplea:
Αντε και μετα μου λετε οτι δεν πληρωνετε λαμογια ,αυτο ειναι  εθιμο,ειναι  στο dna πως να το κανουμε...
Βλεπω μια καινουργια γενια πατταγιανων απο το νοτο τωρα...
doctor οχι αλλες φωτο σε παρακαλω ,εχεις και πολλες.Θα βγει μετα ο πιπινομανιακ και θα σε κραξει οτι δεν του αρεσει καμμια και ποιος σε ακουει :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σημερα το βραδακι θα εχουμε συναντηση, με χαρα σας ενημερωνω οτι θα εχουμε μαζι μας και ντοκτορ τιλακ, πιθανον να μην τον εχετε πολυσυμπαθησει μερικοι απο τα ποστ του κτλ.
σας πληροφορω οτι πεφτετε εξω.
οσοι πιστοι προσελθετε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο george31 ειναι μονογαμικος του κερατα.
ρε ντοκτορ που τις βρισκεις τις βυζαρουδες

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν καταλαβα οτι ηταν μεθυσμενη, χωρις να θελω να μαμησω, γυρω στις 4 στην μαριν.
τα καλα κοματια ειχαν φυγει, την χαι σιζον τα καλα κοματια φευγουν νωρις.
αυτη που βλεπετε ειναι κουκλα, νομιζω και ο πιπι θα εκανε ενα ψυχικο..
λευκο δερμα ,κορμαρα, οσο πρεπει κοντη, ωραιο μαυρο φουστανι. μαλλια και ματια υπεροχα. στεκοταν πολλες φορες διπλα μου στη μαριν, αλλα την απεφευγα, κατι δεν μου πηγαινε καλα. αφου ειχα κουραστει να γυρναω χωρις να της πω τιποτα της χαιδευω το χερι και την πιανω απο τη μεση. τι να πεις σε μια ταιλανδεζα σε ντισκο στην πατταγια? εφοσον σε κοιταει και σου χαμογελαει δεν λες τιποτα, η μαγεια της πατταγια. πανω στο γνωστο ταξι της πατταγια και στο δωματιο χωρις πολυ ορεξη. σκεφτηκα οτι οταν δεν ειχα ορεξη παντα η βραδια ηταν πετυχημενη, αυτη τη φορα ομως δεν ηταν.
μολις μπηκαμε στο δωματιο μπηκα στο μπανιο, λιγο μετα βγαινω και την βλεπω να κοιμαται. ωραια λεω, κακα μαντατα.
τα μαλλια χυμενα στα λευκα μαξιλαρια, ποσταρα πριν λιγες σελιδες τη σχετικη φωτο αφιερωμενη στον πιπι.
με την καμερα στο χερι την σκουνταω λιγο, δεν γυρναει, ειχα σκοπο αφου δεν θα μαμουσα να απαθανατισω την ταιλανδεζικη ομορφια , και το εκανα. οταν μετα απο λιγο γυρισε, μυριζε αλκοολ. την πατησα σκεφτηκα.
πως να τις τεσταρεις απο πριν? τσεκαρω κοιλια για καισαρικη, οτι μπορω με την αφη και το ματι, να κανω και αλκοτεστ? ημαρτον, ξερω οτι οι ταιλανδεζες δεν πινουν, αλλα οσο περναει η ωρα ολο και κατι θα πιουν, τεσπα.
μετα τις φωτο της ειπα να φυγει γιατι ηταν μεθυσμενη, δεν θυμαμαι να ειπε κατι η να καταλαβε, εφυγε χαλαρα, οι μεθυσμενες ειναι μπλεξιμο, αποφευγω, πως να μαμησεις μεθυσμενη? με χαλαει, ισως να ηταν καλυτερ αν την πηδαγα, ποιος ξερει, μεγαλα τα διλληματα στην πατταγια lol.
ετσι κοιμηθηκα και το μεσημερακι ξεκουραστος υοδεχτηκα το gfe για ενα μικρο μαραθωνιο, πολυ πετυχημενο , πανω στην μοκετα, με απλετο φως με θεα στη θαλλασα της πατταγια το λοφο που γραφει pattaya city και απο το δωδεκατο οροφο. ονειρικο μαμησι. ξεμεθυστο και μετα απο λιγο σομ ταμ..
το ποστ αυτο ειναι αφιερωμενο σε αυτους που εφυγαν απο το φορουμ και ξαναγυρισαν.
ετσι, να μην λειπει κανεις  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 100_1896.jpg
    100_1896.jpg
    177,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 100_1897.jpg
    100_1897.jpg
    199,5 KB · Εμφανίσεις: 47

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στο κονδυλοματα υπαρχει γιατρια? απο περιεργεια καθαρα ρωταω
καθως δεν ετυχε να διαβασω καπου. μακρια απο μας βεβαια.

παιδια θα πω ξανα εδω οτι το thread ειναι δυσχρηστο.

προτεινω ενα νεο ποστ για Ταυλανδη με υποκατηγοριες

α)Παταγια
β)Μπαγκονγκ
γ)Πουκετ

κτλ οπου σε καθε ενα οι εμπειροι θα γραφουν τα βασικα
που πρεπει να ξερει κανεις μαζεμενα.

π.χ 3-4 δισκο βασικες
3-4 ξενοδοχεια με καλες τιμες και να δεχονται κοπελα,να ειναι κοντα
στον τζερτζελε
3-4 go go bars.

κτλ

να τα εχουμε ολα μαζεμενα και οτι αλλαζει να το τροποποιουμε.

ετσι με μια απλη εκτυπωση οσοι φτανουν εκει θα μπορουν σε ελαχιστο χρονο
να τα ζησουν ολα χωρις να πσαχνουν συνεχως και το βασικοτερο χωρις να
πηγαινουν σε ΛΑΘΟΣ μερη. Τωρα σε 500 σελιδες post,εχετε πει τα παντα σχεδον αλλα ρε παιδια δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις εκτος
αν εχει μνημη ελεφαντα! εμαθα αρκετα πραγματα αλλα αλλιως ειναι
να τα εχεις μαζεμενα.τι λετε

fan_of_asia

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ την ωραία παρέα σας,
παλιός στο forum αλλά νέος σαν μέλος. Αποφάσισα πρίν 2 χρόνια περίπου να κάνω αυτό το ταξίδι αλλά λόγω άτυχων συγκυριών
δεν το έκανα. Έφτασε λοιπόν η ώρα 17-30 Απριλίου μόνο εισητήρια κλεισμένα. Επειδή θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου ταξιδιώτη οι
λόγοι που αποφάσισα να κάνω το ταξίδι είναι 1)ενθουσιασμένος με την άγρια ομορφιά και τις αντιθέσεις της ασίας 2)απίστευτα
νησάκια 3)περιέργεια για την κουλτούρα και την καθημερινότητα μιας βουδιστικής χώρας. Φτάνοντας εκεί θα ήθελα να πάω κατευθείαν
στο koh phangan(full moon party).Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσω εκεί? Αν κάποιος έχει πάει μπορεί να δώσει πληροφορίες
γιατί δεν έχει αναφερθεί καθόλου. Συγνώμη για το μακροσκελές του post και σαν χαιρετώ πλέον σαν μέλος της παρέας σας. ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ετσι με μια απλη εκτυπωση οσοι φτανουν εκει
οχι φιλε, μην το κσνεις αυτο, ειδικα στην ταιλανδη, το να πας με εκτυπωσεις απο το φορουμ ειναι εντελως χαζο.
παρε μια ιδεα, ρωτα κανα δυο αποριες και τελος, ειναι τοσο μαγικα οταν τα ανακαλυπτεις μονος σου, δεν συγκρινεται με τιποτα αυτο, ειδικα σε μια χωρα που ολα ειναι ευχαριστα διαφορετικα,
αν σου πω εγω πηγαινε πατταγια, ο μιμικος πουκετ και ο mgreek μπανγκοκ τι θα καταλαβεις? μονο θα μπερδευτεις.
οπου σε βγαλει λοιπον.
η γνωμη μου ειναι αυτη οχι μονο σε σενα, αλλα και σε οποιον παει για πρωτη φορα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μα εχω ηδη αποφασισει οτι ο βασικος προορισμος μου ειναι ΠΑΤΑΓΙΑ !
Αν τωρα με αξιωσει ο θεος και μου τη δωσει θα παω και Πουκετ 2-3 μερες
να το δω...το βασικο μου προβλημα ειναι οτι επειδη θα ειμαι μονος μαλλον
δε θελω να εχω απειρες μετακινησεις...με παρεα το βλεπεις αλλιως να γυρνας...οποτε θα μαθω μαλλον πολυ καλα την Παταγια...αν τωρα με ξενερωσει ασχημα για τον οποιαδηποτε λογο θα την κανω για Πουκετ! Βανκοκ αποκλειεται
να μεινω γιατι πολυ απλα 9-16 εκλεισα και δεν εχω οπως βλεπετε πολλες
μερες...και αυτες με το ζορι τις βρηκα!!!

Σαν πρωτη φορα λοιπον θα παω στα κλασικα μερη που εχω μαθει απο εδω μεσα
και οτι αλλο ανακαλυψω χωρις πολυ κοπο,αφου δεν θελω να χασω τις ωρες μου ψαχνοντας ασκοπα πολλες φορες...αν ειχα 2 βδομαδες θα ηταν διαφορετικα.

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ήρθες στο σωστό μέρος φίλε fan_of_asia. Όλοι εδώ μέσα είμαστε ταξιδιώτες, αν δεν το έχεις καταλάβει. Στο μέρος που θες να πας ήθελα να πάω κι εγώ πρόπερσι αλλά λέω δε πάω πρώτα μια βόλτα από Παττάγια. Τέλος πάντων, μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες στο net για koh phangan. Εγώ σου βάζω τη μοναδική σελίδα απ’ τον ταξιδιωτικό οδηγό που έχω. Αν δε φαίνεται θα την ανεβάσω στο rapidshare. Πάντως κι εκεί πρέπει να έχει πολύ μου.., εεε ωραία μέρη ήθελα να πω.

Συνημμένα

• koh phangan.jpg
    koh phangan.jpg
    183,7 KB · Εμφανίσεις: 17

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Βρε καρατερίστες
λίγες μέρες έλειψα και  βλέπω  επιστράτευση .

ηρεμήστε λίγο βρε .

Το θετικό ειναι οτι επιτέλους σταματήσατε .

Δεν  υπάρχουν  ουσιαστικότερα  πράγματα να ασχοληθούμε  ,
απ΄το να προσπαθούμε να γεμίσουμε 800 σελίδες , για μια άποψη ?

Ολοι καλά ?

Να ξέρετε οτι αν δεν σταματούσατε θα φώναζα ενισχύσεις ............................

Συνημμένα

• pattaya_police_.jpg
    pattaya_police_.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 55

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Χαιρετώ την ωραία παρέα σας,
παλιός στο forum αλλά νέος σαν μέλος. Αποφάσισα πρίν 2 χρόνια περίπου να κάνω αυτό το ταξίδι αλλά λόγω άτυχων συγκυριών
δεν το έκανα. Έφτασε λοιπόν η ώρα 17-30 Απριλίου μόνο εισητήρια κλεισμένα. Επειδή θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου ταξιδιώτη οι
λόγοι που αποφάσισα να κάνω το ταξίδι είναι 1)ενθουσιασμένος με την άγρια ομορφιά και τις αντιθέσεις της ασίας 2)απίστευτα
νησάκια 3)περιέργεια για την κουλτούρα και την καθημερινότητα μιας βουδιστικής χώρας. Φτάνοντας εκεί θα ήθελα να πάω κατευθείαν
στο koh phangan(full moon party).Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσω εκεί? Αν κάποιος έχει πάει μπορεί να δώσει πληροφορίες
γιατί δεν έχει αναφερθεί καθόλου. Συγνώμη για το μακροσκελές του post και σαν χαιρετώ πλέον σαν μέλος της παρέας σας. ;)
Φίλε μου καλώς μας ήρθες

koh phangan πας με boat απο το Koh samui .

Ειναι όμορφο, μικρο, και ήσυχο νησάκι ,
αλλά την ημέρα του πάρτι , χαλασμός κυρίου .
Τέτοιο πράγμα πουθενά .
Tips
Πήγαινε αν θες 1 η και 2 ημέρες πριν το πάρτι , για να εξερευνήσεις το νησί ,
αλλά το σημαντικότερο , να βρεις Room (κοντά) για να μείνης ,διότι την τελευταία στιγμή , δύσκολο .
Δηλαδή θα αναγκαστείς να απομακρυνθείς , πράγμα που δεν θα στο συνιστούσα .

Φανταστική εμπειρία ,αλλά και λίγη προσοχή δεν είναι κακό .

Κατά ?
πολλά δυστυχήματα λόγο δρόμου , και οινοπνεύματος .

Καθώς επίσης , γνώμη μου , με παρέα θα ήταν καλλίτερα ,
γιατί όπως έχω ξαναπεί ,

δεν είναι μόνο το κοκο , η καλή παρέα και ο χαβαλές ,είναι κι αυτά σημαντικά .

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
μα εχω ηδη αποφασισει οτι ο βασικος προορισμος μου ειναι ΠΑΤΑΓΙΑ !
Αν τωρα με αξιωσει ο θεος και μου τη δωσει θα παω και Πουκετ 2-3 μερες
να το δω...το βασικο μου προβλημα ειναι οτι επειδη θα ειμαι μονος μαλλον
δε θελω να εχω απειρες μετακινησεις...με παρεα το βλεπεις αλλιως να γυρνας...οποτε θα μαθω μαλλον πολυ καλα την Παταγια...αν τωρα με ξενερωσει ασχημα για τον οποιαδηποτε λογο θα την κανω για Πουκετ! Βανκοκ αποκλειεται
να μεινω γιατι πολυ απλα 9-16 εκλεισα και δεν εχω οπως βλεπετε πολλες
μερες...και αυτες με το ζορι τις βρηκα!!!

Σαν πρωτη φορα λοιπον θα παω στα κλασικα μερη που εχω μαθει απο εδω μεσα
και οτι αλλο ανακαλυψω χωρις πολυ κοπο,αφου δεν θελω να χασω τις ωρες μου ψαχνοντας ασκοπα πολλες φορες...αν ειχα 2 βδομαδες θα ηταν διαφορετικα.
Jonn πότε πας παταγια για να κανονίσω να συναντηθούμε 

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
παίδες κανένας για Ταυλάνδη τον Μάρτη????
όλοι για καλοκαίρι ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom