Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (0 μέλη και 126 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ao Prao, Koh Samet (2.5 ώρες από Μπανγκόκ)

Πάρτε κανένα μωρό από Μπανγκόκ, Πουκέτ ή Παταγιά και πηγαίνετε για ξεκούραση, μπάνιο (εξαιρετική θάλασσα) και άπειρα μπούμ μπούμ με το ξεκούραστο/χαλαρωμένο μωρό...

Συνημμένα

• 25012008453A.JPG
    25012008453A.JPG
    176,6 KB · Εμφανίσεις: 21

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ao Prao, Koh Samet (2.5 ώρες από Μπανγκόκ)

Πάρτε κανένα μωρό από Μπανγκόκ, Πουκέτ ή Παταγιά και πηγαίνετε για ξεκούραση, μπάνιο (εξαιρετική θάλασσα) και άπειρα μπούμ μπούμ με το ξεκούραστο/χαλαρωμένο μωρό...
Συνάδελφε η φωτογραφία είναι από Koh Samet?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε doctortilac

με ποια εταιρια εκλεισες και  ποσο
για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες???

:dancing:

για πες γιατι θα κανω τα παντα να παω
κι εγω και σκεφτομαι για την περιοδο αυτη :rockon:

THX
φιλε εκλεισα με GULF με 640.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
9-16  Αυγουστου. αν μπορεις να εισαι εκεινες τις ημερομηνιες κατω
σιγουρα θα τα πουμε! Δεν παω να δω αξιοθεατα βεβαια σαν πρωτη φορα.
Για αυτο και ΠΡΩΤΗ επιλογη μου ειναι η Παταγια.Αν εχω παρεα ΘΕΛΩ
να παω και μια βολτα στο Πουκετ...(οχι με αεροπλανο)
γιατι θελω να βλεπω μερη και να το απολαμβανω και ας χασω αρκετες
ωρες με λεοφωρειο η ταξι!

αληθεια ποσο στοιχιζει ταξι Παταγια - Πουκετ ?!
γιατι δεν φευγης 8 εγω παω με GULF.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα και απο εμενα υστερα απο καιρο καταφερνω και εγω να κατεβω για πρωτη φορα thai.για αυγουστο βεβαια αφου τοτε εχω αδεια.εκλεισα με gulf υστερα απο ψαξιμο για τις ημερομηνιες που ηθελα 750 ευρω.τωρα ψαχνω για ξενοδοχειο

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Jonn.  Φεύγεις από Αθήνα 2+30 μεσημέρι και φτάνεις Bahrain κατά της 7+30 περιμένεις 1 ώρα και φεύγεις για Bangkok και φτάνεις 7+10 το πρωί ώρα Ταϊλάνδης. Στο γηρησμό μένεις ένα βράδι στο Bahrain σε ξενοδοχείο και είναι όλα πληρωμένα. Με thai που κοίταξα για αυτές της μέρες 1050 ευρώ.  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Lostromo  πολύ ακριβά έκλισες με GULF από τώρα για τον Αύγουστο 750 είναι πολλά. Πες σε αυτούς που σου βγάζουν  να σου βρουν με 610, 640 η το πολύ 650 ένα η δυο ευρώ πάνω κάτω όχι 100. και για ξενοδοχείο  για Bangkok kai pattaya θα σε τακτοποιήσουμε. :grouphug:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αρχες μαρτιου doctortilac που θα εχω αποψη τιμων θα το ξαναδω.
Το βασικο μου προβλημα ειναι να μη χασω 1 βραδυ αλλου αλλα να το κερδισω ΤΑΙ καθως εχω μεγιστο "αδειας" 1 βδομαδα περιπου.βεβαια
και τα 350 διαφορα και ισως και παραπανω ειναι πολλα!
κρατα με ενημερο πλζ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Γεια σας συντροφοι απο το ΤΣΙΑΓΚ ΜΑΙ ειμαι εδω 5 μερες και σε λιγη ωρα φευγω για το Παι.Εμπλεξα με μια κοπελα και δεν ειδα καθολου την σεχ σκηνη,δεν πηγα καθολου σε τρεκιγκ μιας και τα εχω αφησει για την επομενη φορα που θα ερθω.χθες ηρθε απο τον νοτο να με βρει το περσινο μου τιρακ και θα παμε μαζι παι,χρυσο τριγωνο και λαος για 1-2 μερες.θα συνεχισω Κο τσανγκ και Κο σαμετ,λιγο κο σαμουι και οπωςδηποτε Κο ταο. Θα ειμαι και εγω στο φουλ μουν παρτυ,το τιρακ θα κανονισει φτηνο δωματιο,οποιος συντροφος θα ειναι εκει και θελει να βρεθουμε η καποια βοηθεια ας στειλει πμ.

χαιρομαι πολυ που ξαναηρθαν ο Φαντομας και ο Μακης

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
,χρυσο τριγωνο και λαος για 1-2 μερες.θα συνεχισω Κο τσανγκ και Κο σαμετ,λιγο κο σαμουι και οπωςδηποτε Κο ταο. Θα ειμαι και εγω στο φουλ μουν παρτυ,
ουφ !  κουραστηκα. τοσα μερη σε ενα ταξιδι ?
καλα κανω και δεν το κουναω απο την πορνοπολη μου εγω.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δίκιο έχει ο ΚώσταςΦ16...

Προσωπικά είμαι κάπου στην μέση: και να δω διαφορετικά μέρη, αλλά και να ξεκουραστώ σε ένα... αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά...

Φυσικά παίζει ρόλο και πόσες μέρες θα είναι κανείς στην Ταϋλάνδη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Του χρόνου ,περίπου τέτοιο καιρό,ετοιμάζεται στα μέρη σας ,οργανωμένη εκδρομη του κιτρινόμαυρου συλλόγου των αδερφών μπουρδελιάρηδων ΄΄ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ΄΄.Περιμένουμε φουλ εξυπηρέτηση.
Θα στείλουμε κατά τον Απρίλη τον αδερφό trello21 για μια ανίχνευση κ διευρευνητική επαφή στην  Πατάγια. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παρόλο που έχω πάει 5 φορές Ταϋλάνδη, δεν έχω βρεθεί στο Songran (12-15 Απριλίου).

Πληροφορίες από το ίντερνετ είναι εύκολο να συλλέξω, αλλά θα ήθελα ενημέρωση από δικούς μας ανθρώπους (Φαντομά, Λόρδ, Βον?)

Γνωρίζω ότι  Chiang Mai γίνεται χαμός έκεινες τις ημέρες, αλλά που αλλού προτείνετε?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το Songran το έχω ζήση πολλές φορές άλλες μέρες είναι pattaya και άλλες bangkok κάθε πόλη είναι διαφορετικά είναι πολύ ωραία για τρεις μέρες τα απογεύματα περνάς έξω από τα μπαρ και σε καταβρέχουνε με νερό και σου ρίχνουν και αλεύρι τα λεφτά σου και τα χαρτιά σου και τα τσιγάρα σου σε πλαστική σακούλα το βράδυ ώμος σταματάει για την αλί μέρα μόνο σε κάποια μπαρ η κοπέλες σε μουσκεύουνε. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom