οταν εφτασα πρωι στην πατταγια 18/1 , το gfe κοιμοταν, ετσι ειχε πει απο πριν , για να ειναι ξεκουραστη για σομ ταμ μαραθωνιους, δεν εχει σημασια τι ειπε και τι πραγματικα εκανε, σημασια για μενα ειχε οτι ηταν 10 το πρωι, ειχα παρει ντελουξ δωματιακι στο royal twins, ημουν στην παραλιακη (νεκρα εκεινη την ωρα), κουβαλουσα κατι νερα και χυμους απο το 7/11, ειχα αποφασισει να χαλαρωσω λιγο στο δωματιο, να βγαλω φακους και ισως να κοιμηθω, πανω απο μια μερα αυπνος, να μην τα πολυλογω, ηθελα και μινι σεξ μαραθωνιο
ετσι παλι βρεθηκα στην παραλιακη, και μπαινω σε ενα νετ καφε, αδειο και δροσερο, απεναντι καθοταν μια ταιλανδεζα με πολυ καλο κορμι και φατσουλα πολυ καλη αν και ειχε σπυρακια που προσωπικα δεν με χαλανε, και διπλα της της μιλουσε ενας μεγαλος σε ηλικια αγγλος, σκεφτηκα οτι θα ειναι μαζι και αφοσιωθηκα στο bourdela.com
μετα απο λιγο τον ακουσα να της λεει "παρε με τηλεφωνο " και να της δινει ενα χαρτακι. οι ελπιδες μου αναπτερωθηκαν, μετα απο ενα λεπτο και αφου ειχε φυγει ο αγγλος την κοιταξα και με κοιταξε και αυτη. σημειωνω οτι ειχα κατσει επιτηδες σε υπολογιστη που να μπορω να την βλεπω καλα. μιλουσε και απταιστα αγγλικα, καλο αυτο.
οταν τη χαιρετησα και τη ρωτησα τι κανει, μου περασε απο το μυαλο η ιδεα οτι ισως να δουλευε στο νετ καφε, τελικα οχι,
συμβουλευω οσους πανε για πρωτη φορα ταιλανδη να λενε στις ταιλανδεζες οτι μολις εφτασαν στη χωρα, οτι εχουν παει ταιλανδη πολλες φορες και οτι θα μεινουν 20 μερες και παραπανω, ασχετα αν δεν εχουν ξαναπαει η φευγουν μετα απο μια ωρα, ας ακολουθησουν αυτη τη συμβουλη μου και δεν θα χασουν, ο μιμικος καταλαβαινει τι θελω να πω.
στο νετ καφε παλι,
αφου μιλησαμε λιγο για το απο που ειμαι και ποσο θα μεινω κτλ. την ρωτησα στην ψυχρα αν ηθελε να παμε στο δωματιο μου, αυτη με χαμογελο πατταγιανης μου απαντησε " no thanks, i have room".
λιγο εξεπλαγην ομολογω, αλλα επειδη εχω φαει αρκετες χυλοπιττες στην πατταγια δεν με πειραξε.
μετα απο λιγο , με ρωτησε αν ηθελα να παμε για καφε η πρωινο παρεα να μιλησουμε. εγω ομως ως γνησιος σεξοτουριστας την κοιταξα με ελαφρυ χαμογελο και της ειπα, " i am sorry, i want sex"
αυτη χαμογελασε χωρις να πει τιποτα.
καλα δεν της απαντησα? στην πατταγια ημουν οχι στην αθηνα, στην πατταγια πρωτα πηδας και μετα κανεις ολα τα αλλα και μετα ξαναπηδας για επιδορπιο, σιγα μην εκανα δημοσιες σχεσεις με την ταιλανδεζα, εγω επρεπε να παρω το βαπτισμα το πυρος αμεσα, αν ηταν δυνατον και απο το αεροδρομιο ακομα, ειχα καιρο για χασιμο?
μηπως αυτη ηταν σε λαθος πολη? μιληστεεε
ετσι μετα απο ενα λεπτο σηκωθηκα, πληρωσα το ιντερνετ 10 μπατ και περνωντας απο μπροστα της τη χαιρετησα ευγενικα, το ιδιο εκανε και κεινη,
σκεφτηκα να ζητησω το τηλεφωνο της, αλλα λεω δε γαμιεται, εχω τοσα νουμερα απο παλια, ενα πανω η κατω τι σημασια εχει?
εφυγα απο το νετ, ακολουθωντας το soi για το ξενοδοχειο υποκυπτωντας στην μοιρα που δεν ηθελε να μαμησω αμεσα , θα περιμενα να ξυπνησει το gfe, η ωρα ηταν 11, η ζεστη ανεβαινε, τα ματια στεγνωναν, και μπροστα αριστερα βλεπω το κοριτσι που πηγαινε στα mcdonalds.
συνεχιζεται.