Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

nikos4662

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους τους χρηστες του site
πολυ καλη φαση να υπαρχει κατι τετοιο ιδιαιτερα για ατομα ΄σαν εμενα΄ που πανε πρωτη φορα.
θα παω πουκετ με φιλους και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουμε και πολλα παρα μονο αναληθης ισως ιστοριες με πολα ζουμια
αν υπαρχει καποιος να με βοηθησει οσον αφορα φαγητο γκομενες μπαρακια κτλ θα ηταν καλο.
ελπιζω και τις επομενες μερες να παρω τετοιες πληροφοριες ωστε να μην σκασω μυτη και δεν ξερω τιποτα-
γιατι κακα τα ψεματα αλλα η εμπειρια παιζει πολυ βασικο ρολο και απο οτι φαινεται υπαρχοθν πολλοι απο εσας που γνωριζουν πολλα..
ευχαριστω εκ των προτερων < ο νεος >

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
tas67 μερικοι απο τους τσολιαδες που θα κανουν παρελαση στησ 25 μαρτιου στην pattaya. :rockon:

Συνημμένα

• tip.jpg
    tip.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ana.jpg
    ana.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 320450.jpg
    320450.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 322185.jpg
    322185.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 324240.jpg
    324240.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 22

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αφιερομενω στον Τακις Λουτρακι.

Συνημμένα

• wan.jpg
    wan.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 45

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά σας παρακαλώ μην με παίρνετε τηλέφωνο να βάλω και άλλες φωτο γιατί ο papageorge θα τα Βάλη μαζί μου πάλη σας παρακαλώ :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αφιερώνω στον  jonn και σε όλους που θα πάνε πρώτη φορά Ταϊλάνδη δεν είναι από ρεσταυραντ αλλά  σπιτικό και στο πάτωμα αγαπητή μου.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο Δόκτορ για τις φωτογραφίες (και για τις κοπέλες, αλλά περισσότερο για τις υπόλοιπες).

Για να μην μας λέει και ο φίλος Φαντομάς ότι πάμε μόνο για τις κοπέλες (που και αυτό θεμιτό είναι βέβαια).

Αργότερα θα ανεβάσω φωτό από Μπούλιλαμ γιατί πρέπει να ξέρετε από που προέρχονται πολλά από τα κορίτσια που συναναστρέφεστε...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
mgreek μπουλιλαμ εχω και εγω παρε.

πανε και βαζουνε την μια πετρα επανω στην αλλι και κανου ευχες.

εχω και αλλες απλος ζητηστετες μονο τον papageorge να δουμε τη θα κανουμε.

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει ενα ξενοδοχειο να νοικιασω μια σουιτα για 4 ατομα? Θελω να παω πατονγκ.Οχι πολυ ακριβα!Βαλτε ενα χερακι ρε μαγκες!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
tas67 μερικοι απο τους τσολιαδες που θα κανουν παρελαση στησ 25 μαρτιου στην pattaya. :rockon:
ντοκτορ δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια κοματια στην πατταγια,
αν υπαρχουν , τοτε εγω πηγαινω καπου αλλου..
η τελευταια ειναι η lucy thai, μεγαλη καμποτζιανη πορνοσταρ, για τις πιο πανω θελω λεπτομερειες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οταν εφτασα πρωι στην πατταγια 18/1 , το gfe κοιμοταν, ετσι ειχε πει απο πριν , για να ειναι ξεκουραστη για σομ ταμ μαραθωνιους, δεν εχει σημασια τι ειπε και τι πραγματικα εκανε, σημασια για μενα ειχε οτι ηταν 10 το πρωι, ειχα παρει ντελουξ δωματιακι στο royal twins, ημουν στην παραλιακη (νεκρα εκεινη την ωρα),  κουβαλουσα κατι νερα και χυμους απο το 7/11, ειχα αποφασισει να χαλαρωσω λιγο στο δωματιο, να βγαλω φακους και ισως να κοιμηθω, πανω απο μια μερα αυπνος, να μην τα πολυλογω, ηθελα και μινι σεξ μαραθωνιο
ετσι παλι βρεθηκα στην παραλιακη, και μπαινω σε ενα νετ καφε, αδειο και δροσερο, απεναντι καθοταν μια ταιλανδεζα με πολυ καλο κορμι και φατσουλα πολυ καλη αν και ειχε σπυρακια που προσωπικα δεν με χαλανε, και διπλα της της μιλουσε ενας μεγαλος σε ηλικια αγγλος, σκεφτηκα οτι θα ειναι μαζι και αφοσιωθηκα στο bourdela.com
μετα απο λιγο τον ακουσα να της λεει "παρε με τηλεφωνο "  και να της δινει ενα χαρτακι. οι ελπιδες μου αναπτερωθηκαν, μετα απο ενα λεπτο και αφου ειχε φυγει ο αγγλος την κοιταξα και με κοιταξε και αυτη. σημειωνω οτι ειχα κατσει επιτηδες σε υπολογιστη που να μπορω να την βλεπω καλα. μιλουσε και απταιστα αγγλικα, καλο αυτο.
οταν τη χαιρετησα και τη ρωτησα τι κανει, μου περασε απο το μυαλο η ιδεα οτι ισως να δουλευε στο νετ καφε, τελικα οχι,
συμβουλευω οσους πανε για πρωτη φορα ταιλανδη να λενε στις ταιλανδεζες οτι μολις εφτασαν στη χωρα, οτι εχουν παει ταιλανδη πολλες φορες και οτι θα μεινουν 20 μερες και παραπανω, ασχετα αν δεν εχουν ξαναπαει η φευγουν μετα απο μια ωρα, ας ακολουθησουν αυτη τη συμβουλη μου και δεν θα χασουν, ο μιμικος καταλαβαινει τι θελω να πω.
στο νετ καφε παλι,
αφου μιλησαμε λιγο για το απο που ειμαι και ποσο θα μεινω κτλ. την ρωτησα στην ψυχρα αν ηθελε να παμε στο δωματιο μου, αυτη με χαμογελο πατταγιανης μου απαντησε " no thanks, i have room".
λιγο εξεπλαγην ομολογω, αλλα επειδη εχω φαει αρκετες χυλοπιττες στην πατταγια δεν με πειραξε.
μετα απο λιγο , με ρωτησε αν ηθελα να παμε για καφε η πρωινο παρεα να μιλησουμε. εγω ομως ως γνησιος σεξοτουριστας την κοιταξα με ελαφρυ χαμογελο και της ειπα, " i am sorry,  i want sex"
αυτη χαμογελασε χωρις να πει τιποτα.
καλα δεν της απαντησα? στην πατταγια ημουν οχι στην αθηνα, στην πατταγια πρωτα πηδας και μετα κανεις ολα τα αλλα και μετα ξαναπηδας για επιδορπιο, σιγα μην εκανα δημοσιες σχεσεις με την ταιλανδεζα, εγω επρεπε να παρω το βαπτισμα το πυρος αμεσα, αν ηταν δυνατον και απο το αεροδρομιο ακομα, ειχα καιρο για χασιμο?
μηπως αυτη ηταν σε λαθος πολη? μιληστεεε
ετσι μετα απο ενα λεπτο σηκωθηκα, πληρωσα το ιντερνετ 10 μπατ και περνωντας απο μπροστα της τη χαιρετησα ευγενικα, το ιδιο εκανε και κεινη,
σκεφτηκα να ζητησω το τηλεφωνο της, αλλα λεω δε γαμιεται, εχω τοσα νουμερα απο παλια, ενα πανω η κατω τι σημασια εχει?
εφυγα απο το νετ,  ακολουθωντας το soi για το ξενοδοχειο υποκυπτωντας στην μοιρα που δεν ηθελε να μαμησω αμεσα , θα περιμενα να ξυπνησει το gfe, η ωρα ηταν 11, η ζεστη ανεβαινε, τα ματια στεγνωναν, και μπροστα αριστερα βλεπω το κοριτσι που πηγαινε στα mcdonalds.
συνεχιζεται.

kaulanti$

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μας φτιαχνεις και μετα μας λες συνεχιζεται?Παιξε μπαλα ρε φιλε πες κ τα υπολοιπα να μαθαινουμε εμεις οι νεοι!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ντοκτορ δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια κοματια στην πατταγια,
αν υπαρχουν , τοτε εγω πηγαινω καπου αλλου..
η τελευταια ειναι η lucy thai, μεγαλη καμποτζιανη πορνοσταρ, για τις πιο πανω θελω λεπτομερειες.
ρε κοστα αν αυτη ειναι η lucy thai τοτε εγω ειμαι πολη καλος γαμιας

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδια αλαξα με thai απο 8 εως 26 -μαρτιου 750 ευρω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε ντοκτορ αυτη στο 7015 ποστ ειναι η lucy thai, μηπως μπερδευτηκες?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η τελευταια φωτο μου φανηκε μουφα,οι αλλες μαλλον ολες αληθινες...
παιδια μαθετε να ξεχωριζετε τις αληθινες φωτος αλλα κυριως
ΜΗΝ βαζετε διαφορες αλλα ΜΟΝΟ οσες τραβηξατε εσεις ωστε να ειμαστε
ολοι βεβαιοι οτι ειναι αντιπροσωπευτικες απο το τι θα συναντησουμε κατω.

Οσο αφορα τις φωτος εγω ζητησα να μου στειλετε στο e-mail mou κανα
zip arxeiaki με αρκετες αφου εδω υπαρχει προβλημα.

fousteris1 papaki yahoo.com

kirios pros doctortilac που εχει πολλες! ευχαριστω προκαταβολικα!

καλο που η ΤΗΑΙ πεταει και κυριακη ισως γυρισω 1 μερα αργοτερα ετσι!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φρεσκα νεα και ενδιαφεροντα :2funny:
Πρωτοσελιδο σημερα τα μαμησια 13αχρονων Ται σε σχολειο καπου μακρυα πολυ μακρυα απο την κακη πατταγια εκει προς νοτο μερια.
Τα πιτσιρικια λοιπον ελεγαν στους γονεις οτι πανε στη βιβλιοθηκη για διαβασμα και αυτα πηγαιναν και ξεσκιζοταν στο πισω μερος του σχολειου ;) ;) ;)
Ενταξει μεχρι εδω δεν υπαρχει τιποτα το παραξενο ή διαφωνητε;; αγορακια-κοριτσακια ιδιας ηλικιας με τις ορμονες στα υψη ειχαν ερωτικες επαφες... :grin:
Η αστυνομια σε ερευνα ανακαλυψε πολλα χρησιμοποιημενα προφυλακτικα :rockon:αλλα και πολλα σημαδια σπερματος στον τοιχο :huh:(αυτο δικο σας,μην θελετε να τα γραφω και ολα).
Ακομα ανακαλυφθηκε οτι τα κοριτσακια αυτα τα αθωα πλασματακια που μεγαλωσαν και ανατραφηκαν μακρυα απο την πατταγια και με ηθη και εθιμα αμιγως ταυλανδικα ζητουσαν και επαιρναν λεφτα :grin: απο τα αγορακια που εδιναν το αντιτιμο των 30 -40 ή 50 μπατ για της υπηρεσιες που απολαμβαναν... :helpplea:
Αντε και μετα μου λετε οτι δεν πληρωνετε λαμογια ,αυτο ειναι  εθιμο,ειναι  στο dna πως να το κανουμε...
Βλεπω μια καινουργια γενια πατταγιανων απο το νοτο τωρα...
doctor οχι αλλες φωτο σε παρακαλω ,εχεις και πολλες.Θα βγει μετα ο πιπινομανιακ και θα σε κραξει οτι δεν του αρεσει καμμια και ποιος σε ακουει :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε κοστα αν αυτη ειναι η lucy thai τοτε εγω ειμαι πολη καλος γαμιας
Εγω θα συμπληρωνα και πολυ καλος παραμυθας!!
Αλλα επειδη παιρνω αντιβιωση αυτες τις μερες ισως να λεω και μαλακιες. :sunglasses:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Lord έχεις δίκιο είμαι  παραμυθάς ναι είναι αλήθεια. Αλλά εσύ σαν μαγκάκι τσάκα το διαβατήριο σου χρήμα και ακολούθα ένα παραμυθά. Ξεκινάμε την δευτέρα για Μανίλα όχι πόλη μέχρι της 20 Φεβρουαρίου. Γυρνάμε πλένεις τα ρούχα σου γιατί στις 25 φεύγουμε για Ισπανία πολύ λήγω ώμος μέχρι της 3 Μαρτίου και μόλις γυρίσουμε πλένεις πάλη τα ρούχα σου και φεύγουμε για pattaya στης 8 Μαρτίου μέχρι της 27 γυρίζουμε θα σε λυπηθώ για λήγω και ξεκινάμε πάλι. Αν όμως δεν είσαι τόσο μαγκάκι έλα στης 11 φεβρ. στης 12 το μεσημέρι GULF για να μου δόσης ένα φιλάκι ξανά γύρνα στης 25φεβρ. IBERIA για άλλο φιλάκι και στης 8 Μαρτίου  μεσημέρι THAI αν δεν μπορείς τίποτε από αυτά συνέχισε να πίνεις αντιβίωση και να σκας από τη ζήλια σου ΦΙΛΙΑ.  :headbang: :headbang: :headbang: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom