Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφε fan of asia

1. Εδώ αν δεν το κατάλαβες είναι ΓΑΜΗΣΟ-FORUM :grin:
2. Αν εσύ θές να πας στην ταϊλάνδη να δείς ναούς, νησιά, πολιτισμό, διαφορετικές κουλτούρες κλπ κλπ υπάρχουν θαυμάσια forum να μπείς και να σου δώσουνε πληροφορίες... :helpplea:

3. Παρακολουθώ την αντιπαράθεση σχετικά με την πατάγια και τις πουτάνες... Συγνώμη ρε συνάδερφε.. με 50Ε θέλεις να γαμήσεις ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ της ζωής σου, να σε ερωτευθεί κλπ κλπ :jerking: ... ΗΜΑΡΤΟΝ... Αν θες μουνάρα ταιλανδή βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη σκάστα χοντρά και θα έχεις, αλλά μάλλον δεν τις σηκώνει η τσέπη σου.. (δεν είναι κακό αυτό)διότι αν τις σήκωνε θα ήσουν ευτυχισμένος και δεν θα καθόσουνα στις γωνίες να πέρνεις φοτογραφίες και να σπαταλάς τον καιρό σου στα internet-cafe να παραπονιέσε :jerking:... Η ταιλάνδη είναι γαμησοχώρα, με φτηνό γαμίσι. Δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ ΓΑΜΗΣΟΠΑΡΑΔΗΣΟΣ.. Αν θες γαμησο-αγγελούδια πρέπει να τα χώσεις...

Αντε γεια.... :sunglasses:

Χωρίς καμία διάθεση να σε θίξω

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Συνάδερφε fan of asia

1. Εδώ αν δεν το κατάλαβες είναι ΓΑΜΗΣΟ-FORUM :grin:
2. Αν εσύ θές να πας στην ταϊλάνδη να δείς ναούς, νησιά, πολιτισμό, διαφορετικές κουλτούρες κλπ κλπ υπάρχουν θαυμάσια forum να μπείς και να σου δώσουνε πληροφορίες... :helpplea:

3. Παρακολουθώ την αντιπαράθεση σχετικά με την πατάγια και τις πουτάνες... Συγνώμη ρε συνάδερφε.. με 50Ε θέλεις να γαμήσεις ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ της ζωής σου, να σε ερωτευθεί κλπ κλπ :jerking: ... ΗΜΑΡΤΟΝ... Αν θες μουνάρα ταιλανδή βάλε το χέρι βαθιά στην τσέπη σκάστα χοντρά και θα έχεις, αλλά μάλλον δεν τις σηκώνει η τσέπη σου.. (δεν είναι κακό αυτό)διότι αν τις σήκωνε θα ήσουν ευτυχισμένος και δεν θα καθόσουνα στις γωνίες να πέρνεις φοτογραφίες και να σπαταλάς τον καιρό σου στα internet-cafe να παραπονιέσε :jerking:... Η ταιλάνδη είναι γαμησοχώρα, με φτηνό γαμίσι. Δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ ΓΑΜΗΣΟΠΑΡΑΔΗΣΟΣ.. Αν θες γαμησο-αγγελούδια πρέπει να τα χώσεις...

Αντε γεια.... :sunglasses:

Χωρίς καμία διάθεση να σε θίξω
Παντα μου αρεσανε οι εμπεριστατωμενες αποψεις!!  :2funny: :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
κοστα μου στης 11-3 θα λειπω 1+15 μερες απο τον παραδισω

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε doctor, πάς μόνος ή με παρέα?
έχεις κλείσει??

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Koh-pangan -  fullmoon party :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμεσως στα "βαρια" φιλε μου    παρτυ σημαινει πολυ κοσμο ,τρελαμενους ευρωπαιους,αμερικανους κλπ,μεθυσι,χορος,μεχρι τελικης πτωσεως και ακομα χειροτερες περιγραφες και προπαντων πολλα πολλα ναρκωτικα :grin: κανε οτι καταλαβαινεις πεφτει πολυ μαμηση αν ενδιαφερεσαι με εκτος Ταυ πληθυσμο αλλα κοπελες σε κατασταση λιποθυμιας :idiot:
Ναρκωτικα εχει οτι θες αλλα η ποιοτητα δεν ειναι παντα κορυφαια >:((οκ σταματαω)αν ο χορηγος δεν ειναι καλος ή τα φαει με τους καλους αστυνομικους μπορει να γινει κανα ντου και να παρακαλας να εχεις τις λιγοτερες απωλειες...κατι τετοιο δεν εχει γινει μεχρι στιγμης αλλα ποτε δεν ξερεις...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
george31 ποσες μεινανε για ναφυγεις απο κει?
μειωθηκε η κινηση στην πατταγια?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πατταγια παντα γεματη και παντα θα μας καλει κοντα της,
αυριο αναχωρω για Βκκ και 8 πεταω , εγω οπως και μερικοι αλλοι εδω μεσα θα αφησω το μυαλο εδω και το σωμα θα φυγει για τη χωρα των μιζερων ;)(οχι σχολια,οτι γραφω ειναι προιον ψυχολογικης πιεσης... :helpplea:)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έφτασε λοιπόν η ώρα 17-30 Απριλίου μόνο εισητήρια κλεισμένα. Επειδή θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου ταξιδιώτη οι λόγοι που αποφάσισα να κάνω το ταξίδι είναι 1)ενθουσιασμένος με την άγρια ομορφιά και τις αντιθέσεις της ασίας 2)απίστευτα νησάκια 3)περιέργεια για την κουλτούρα και την καθημερινότητα μιας βουδιστικής χώρας. Φτάνοντας εκεί θα ήθελα να πάω κατευθείαν
στο koh phangan(full moon party).Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσω εκεί? Αν κάποιος έχει πάει μπορεί να δώσει πληροφορίες γιατί δεν έχει αναφερθεί καθόλου.
Σύντροφε Sa wat dee-khrap
Το Κο-Πανγκαν είναι ένα νησάκι στον κόπλπο της ταϋλάνδης πολύ κοντά στο Κο-Σαμούι. Για να πας αν έχεις χρόνο πάρε σιδηρόδρομο μέχρι του Σουρατ-θανί (12 ώρες) και από κεί υπάρχει καραβάκι (3ώρες) ή αν δεν έχεις χρόνο πας με αεροπλάνο μέχρι Κο-Σαμούι και από κεί με καραβάκι (δεν ξέρω ώρες και τιμές).
Το νησί, σε νορμάλ καταστάσεις, δηλ. όταν ΔΕΝ έχει πανσέληνο, είναι πανέμορφο, ή μάλλον ήταν πανέμορφο γιατί το 2005 που πήγα τρόμαξα να το γνωρίσω. Τώρα όπως θα ξέρεις την ημέρα της πανσελήνου κάθε μήνα γίνονται τα περίφημα πάρτυς. Δηλαδή 4-5 μέρες πριν την πανσέληνο το νησί πλυμμυρίζει στην κυριολεξία από τουρίστες, μεταφέρονται και στήνονται μεγάφωνα στην παραλία haad rin nai , και χιλιάδες ταϋλανδοί μικροπωλητές έρχονται για να πουλήσουν την πραμάτειά τους. Φυσικά ακριβαίνουν και οι τιμές , γι' αυτό καλύτερα να έχεις κάνει κράτηση από πριν από κανένα τουριστικό γραφείο στην Μπανκονκ. Δυστυχώς δεν έχω κάτσει σε κανένα πάρτυ, επίτηδες, και λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω μουσικής (δεν μπορώ την τρανς). Πάντως πολλοί πιτσιρικάδες ξένοι που κατά καιρούς έχω γνωρίσει ήταν εκστασιασμένοι.
Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα ναρκωτικά. Κυκλοφορούν αβέρτα. Αυτό καθ΄αυτό δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορεί κατά καιρούς και η αστυνομία και μαζεύει κόσμο. Μάλιστα τον φλεβάρη του 2006 έγινε μεγάλο ντου από την αστυνομία και το λιμενικό και πάνω από 500 άτομα οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω. Μιλάω για αστυνομία από άλλα μέρη όχι την τοπική. Αυτοί, βγαίνουν βέβαια και κάνουν ελέγχους, αλλά οι έξοδοί τους είναι ...εισπρακτικού περιεχομένου  .
Έχε πάντως υπόψη σου ότι γυναίκες δεν παίζουν, παρά μόνο κάτι τελειωμένες πουρχονται στην διάρκεια των πάρτυς από άλλα μέρη. Αν και δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να βρείς ευρωπαίες ή αμερικάνες (μπλιαχ)τουρίστριες.
Προσωπικά είχα περάσει καλά χαζεύοντας τα κοράλια, αλλά τα μαγαζιά με είχαν απογοητεύσει (δεν μάρεσε η μουσική τους) και το φαί δεν ήταν πολύ καλό και προσαρμοσμένο στα δυτικά γούστα (γιαυτό δεν μου άρεσε)  με εξαίρεση ένα κάπως απομεμακρυσμένο μπαράκι-ρεστωραντ που λέγεται Outback (καμιά 500μ. πάνω από την παραλία haad rin nai .

fan_of_asia

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το καλωσόρισμα και τις πολύτιμες πληροφορίες (vonmakoulis, tas67) και θα ήθελα να επισημάνω στον φίλο the dick ότι γνωρίζω οτι εδώ είναι "γαμησοφόρουμ" αλλά όπως βλέπεις και εσύ υπάρχουν πολλοί που εχουν   
επισκεφθεί το μέρος και έχουν να δώσουν πληροφορίες πάσης φύσεως.Επίσης ποτέ δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα sex απλά αυτές τις πληροφορίες μου αρέσει να τις βρίσκω μόνος μου. Το θέμα ναρκωτικά δεν με απασχολεί απλά και μόνο ένα πάρτυ-νησί με 10.000 κόσμο με ενθουσιάζει.Δηλαδή vonmakoulis θα πρέπει να κλείσω hotel μόλις φτάσω bangkok?Φτάνω 2 μέρες πριν το πάρτυ.
Συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλο το φόρουμ, πάντα με καλή διάθεση  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
επισης fan_of_asia να εισαι ιδιαιτερα προσεχτικος με τους ελαφροχερηδες!

φημιζονται αυτα τα παρτυ (full moon) για το οτι πολλοι πεσανε θυματα κλεφτων !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχει δίκαιο ο Μιμίκος, αν και οι οποίες κλοπές γίνονται από μπατίριδες Ευρωπαίους.
Και ναι κλείσε δωμάτιο από το νετ ή από κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο στην Μπανκονκ, εν γνώσει σου βέβαια ότι θα το πληρώσεις ακριβότερα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις έκλεισα για την χώρα των θαυμάτων 8 με 26 Μαρτίου όσοι ενδιαφέρονται θα με βρουν κάτω η ας επεικηνονησουν από εδώ. :fart-in-bed: :hmm:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Jonn πότε πας παταγια για να κανονίσω να συναντηθούμε 

9-16  Αυγουστου. αν μπορεις να εισαι εκεινες τις ημερομηνιες κατω
σιγουρα θα τα πουμε! Δεν παω να δω αξιοθεατα βεβαια σαν πρωτη φορα.
Για αυτο και ΠΡΩΤΗ επιλογη μου ειναι η Παταγια.Αν εχω παρεα ΘΕΛΩ
να παω και μια βολτα στο Πουκετ...(οχι με αεροπλανο)
γιατι θελω να βλεπω μερη και να το απολαμβανω και ας χασω αρκετες
ωρες με λεοφωρειο η ταξι!

αληθεια ποσο στοιχιζει ταξι Παταγια - Πουκετ ?!

leon30

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
80
Πόντοι
1
Φιλε doctortilac

με ποια εταιρια εκλεισες και  ποσο
για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες???

:dancing:

για πες γιατι θα κανω τα παντα να παω
κι εγω και σκεφτομαι για την περιοδο αυτη :rockon:

THX

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
αδερφια μιαμικρη βοηθεια.. ας αναφερει καποιος για φθηνα εισητηρια,καλη διαμονη κλπ.. και βγαλτε και καμμια φωτο απο την προσωπικη σας συλλογη να δουμε κι εμεις τιποτα..

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αχ αυτά τα ποδαράκια...

Συνημμένα

• 012108123315.jpg
    012108123315.jpg
    145,9 KB · Εμφανίσεις: 22

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε Fun_of_asia
ξέχασα να σου πω ,

θα δεις κάτι κουβαδακια με γυρο-γυρο καλαμάκια ,
απο τα οποία θα πίνουν όλοι ,
ΠΟΤΕ ΜΗΝ πγεις απο τα τα δικά τους .

Καθώς επίσης θα το ξαναπώ..
Προσοχή στο ποτό σου , μην το χάνεις απ΄τα μάτια σου .

Εχουν γίνει πάρα πολλά .

Κλεισε Room οπωσδήποτε και φρόντισε να είναι κοντά ,
έτσι ώστε να αποφύγεις το οδήγημα .
Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια .

Αν θυμηθώ κάτι σημαντικό θα επανέλθω .

Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις εσύ ,
όπου αυτή είναι και η μαγεία .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom