Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γεια σου Φαντομά. Ελπίζω να επιστρέψεις στο site και αυτή να μην ήταν μια μεμονωμένη απάντηση.

Εγραψα επισης για να διευκρινησω ορισμενα πραγματα που ειπωθηκαν πισω απο την πλατη μου και ενω μερικοι γνωριζαν πολυ καλα οτι ειχα αποχωρησει απο το φορουμ και δεν μπορουσα να απαντησω. Μπορει να εγινα εριστικος οπως μου καταλογισε ο Ακης,

Ελπίζω να μη θεωρείς ότι είπα πράγματα πίσω από την πλάτη σου.Όταν σταμάτησες ένοιωθα λίγο "ένοχος" πιστεύοντας ότι με τη στάση μου αυτή συντέλεσα στην παραίτησή σου. Αν συνέβει κάτι τέτοιο πίστεψέ με πως δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Η συμβολή σου στο thread είναι ανεκτίμητη και συμφωνούν όλοι νομίζω.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλως τα παιδια :sunglasses:
Δεν καταφερα να βοηθησω τον soi 7 μπορει και καλυτερα για αυτον :huh:
Οι φωτο ειναι αληθινες  φυσικα αλλα δεν αλλαζουν τιποτα, οι ανταποκρισεις και οι περιγραφες επισης αληθινες και οι πατταγια ο μονος επιγειος παραδεισος για σεξ :idiot:οπως και να το δεις...οι υπολοιποι ας  περιμενουν  το θανατο :huh: να δουν αν η επενδυση τους αξιζε :think:
βια,φτωχια,ναρκωτικα,ευτελισμος της ανθρωπινης ζωης χαρακτηριζουν την πατταγια αλλα και ολη την Ταυλανδη,και ολο τον κοσμο θα ελεγα εγω.
Οι τυποι στις φωτο ειναι προιοντα δυτικης κοινονοιας και ακλουθουν συγκεκριμενη ιδεολογια,μπυρα τατοο χαρλευ κλπ δεν θα επρεπε να παραξενευουν κανενα,θα μπορουσαν να στελεχωσουν μια εταιρια ή να παντρευτουν την ξαδελφη μας :grin:ειναι εκτος μοδας :huh:αλλα δεν ενοχλουν και κανενα...
Οι χοντρες  :grin: παλι  ειναι ενας πολυ καλος μεζες για αραβες ,ινδους που ακολουθουν αλλους κανονες επιλογης ερωτικου συντροφου.
Τα μπαρακια ανηκουν σε αλλη δεκαετια αλλα σε οσους αρεσουν οι υπολοιποι βολευομαστε στα πολυκαταστηματα που εχουν τα παντα...
πιστευω οτι ο σοι7 πηγε μονος και πρωτη φορα αντιμετωπισε πολλες δυσκολιες,φαγητο ,διασκεδαση, εξευρεση καταληλου ερωτικου συντροφου και τα παρατησε...
Οι μπαροβιες της πατταγιας δεν ειναι φυσικα "τελειωμενες"και ανηκουν και αυτες στην φυλη των Ται, ακου τελειωμενη απο τα 18 με κορμι λαμπαδα :2funny:
Λορδε με εκφραζει "το αποκληρος απο την Ελλαδα" και το δεχομαι με χαρα, ειναι συνειδητη επιλογη μου και συναμα πολυ δυσκολη.
Σκορπιο εγραψες ;)
φιλικα απο την πατριδα

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σου φαντομά φίλε μου. Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω να γράφεις. Κάτι τέτοια μου δίνουν κουράγιο και με γεμίζουν αισιοδοξία. Αναφορές απο ανθρώπους σαν κι εσένα, τον vonmakoulis που εμφανίστηκε μετά από καιρό, τον Λόρδο και άλλους. Όπως και του τρομερού soi7… :thumbsup:
Το site εδώ και καιρό έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Πληροφορίες δεν υπάρχουν, συμβουλές ελάχιστες και οι σελίδες γεμίζουν με άχρηστα ποστ… “για σου μεγάλε…τι κάνεις νιντζα/κομάντο/σαμουράι/πολεμιστή/σοφέ ;…έβαζε gfe στο τσιμπούκι…”κτλ. Όλα αυτά μαζί με τον παράδεισο που τόσο σθεναρά κάποιοι παρουσιάζουν οδήγησαν τον soi7 στην Ταϊλάνδη και ας το αρνείστε φίλοι μου. Νομίζει κανείς ότι αν βρεθει ένας παράδεισος δεν θα θέλουν όλοι να πάνε; Εγώ θα ήθελα πάντως…  :think:
Γέλασα πολύ με τα ποστ του soi7. Με τα ποστ και όχι με τον ίδιο. Γιατί η αυτοκριτική του σπάει κόκαλα. Και έγινε ο καθρέφτης μερικών. Έπιασες ευαίσθητες χορδές…Και τον θαυμάζω γιατί είδε αυτά που τα μάτια του doctortilac και του george δεν βλέπουν γιατί έχουν σκληρύνει. Την άλλη όψη της Ταϊλάνδης Κώστα…
Κάνεις ένα λάθος όμως φίλε soi7. Αυτό που αναφέρεις είναι το πολιτισμικό σοκ στα δυτικά μάτια. Πήγαινε Bangkok ίσως και λίγο βόρεια, μπες σε ναούς, μίλα με κόσμο στις αγορές. Είναι δυσκολοχώνευτο το κάτι τόσο διαφορετικό αλλά στο τέλος αφήνει μια γλυκιά γεύση…Δε μπορώ να καταλάβω όμως τι στράβωμα φάνανε κάποιοι όταν απλά έβαζες φωτογραφίες της καθημερινότητας. Ίσως για τα μάτια μερικών μερικά βυζιά, στριγκακια και καμιά κολοχωριστρα ομορφαίνουν απόλυτα το τοπίο…Ίσως και αυτές να έγιναν καθρέφτης
Fantoma έχεις τις δικέ σου απόψεις και οπτική της χώρας, μπορείς να μην μπαίνεις στην διαδικασία της συζήτησης, αλλά κάποιοι εδώ χαίρονται να διαβάζουν τα ποστ σου. Vonmakoulis περιμένω συμβουλες και πληροφορίες ξανά. Lordjim επίσης…Ουτοπικέ 10 νησιά είπες. Εντυπώσεις από τη χώρα; Soi7 μην σταματήσεις να γράφεις…ούτε να ψάχνεις

άχρηστες/χρήσιμες πληροφορίες
-Η Ταϊλάνδη μετονομάστηκε από Σιάμ το 1939
-Το μέσο προσδόκιμο ζωής είναι 72 έτη
-1,5εκ. άνθρωποι  πάσχουν από AIDS (ο σεξοτουρισμος δε φταίει όμως)
-Περίπου 4εκ. ιερόδουλες εργάζονται στη χώρα τη high season. Πολλές είναι και αυτές που έρχονται από Λάος, Βιρμανία, Καμπότζη, Βιετνάμ. 20εκ. το χρόνο υπολογίζονται τα έσοδα από τη βιομηχανία του σεξ
-Στην, πραγματικότητα, συντηρητική κοινωνία της Ταϊλάνδης οι ντόπιοι δεν βγάζουν gfe-bfe και το πολύ να δείτε νεαρά άτομα απλά πιασμένα από το χέρι. Τόπλες στην παραλία είναι αδιανόητο όπως δύσκολα βλέπεις γυναίκες με μπικίνι
-Ανεργία στο 1,7% (σε χώρα  65εκ.)
-Εθνικό νόμισμα το BAHT (περίπου 1ευρω=25Baht)
-Μεγάλη αυστηρότητα σε παραπτώματα ναρκωτικών, πορνογραφίας, οπλοκατοχής, παιδικής πορνείας

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπερα παιδες
προγραματιζω ταξιδι για ταυλανδη μέσα στον Μάρτη
αν ενδιαφερεται κανεις, ας δώσει σήμα
Απορία: 1 eur= 50 baht ?? ;ή 25 baht

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
για την Παττάγια ειδικά όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με την υπόλοιπη χώρα.
ανεκδοτο ειναι αυτο?
εδω υπαρχει σεξ σκηνη στο κο τσαγκ τσιανγκ μαι και σαμουι.
τον στρουθοκαμηλισμο με την πατταγια δεν τον καταλαβα ποτε.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Kαλησπερα παιδες
προγραματιζω ταξιδι για ταυλανδη μέσα στον Μάρτη
αν ενδιαφερεται κανεις, ας δώσει σήμα
Απορία: 1 eur= 50 baht ?? ;ή 25 baht

δικό μου λαθος. 1 eur= 50 baht περίπου

ο vonmakoulis δεν νομίζω να εννοουσε απλά την σεξ σκηνή, αλλα την μυρωδιά σηψης σε αυτη την πόλη..

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλως και τα υπολοιπα παιδια :sunglasses:
Η  πατταγια εχειτην μεγαλυτερη οικοδομικη αναπτυξη τα τελευταια χρονια στον πλανητη,η μεταμορφωση του μικρου χωριου σε μεγαλουπολη και τουριστικο κεντρο με ξενοδοχειακες μοναδες απιστευτες εχει εκτοκσευση τις τιμες γης και ακινητων σε απιστευτα επιπεδα,και φυσικα διωχνει τους σεξοτουριστες,
Τη σηψη δεν την βλεπω, βλεπω μια ομαδικη επιθεση με στοχο τους σεξοτουριστες :sunglasses:
Ναους  εχει και η Πατταγια, ανηκει και αυτη στην Ταυλανδη :dancing:
Τι να γραψει ο σοι7 πλεον ;;;το πολιτισμικο σοκ ηταν τετοιο (σωστα το λεει ο μιντ)που ουτε οι ναοι τον σωνουν ουτε τα δαση και οι ακρογιαλιες,
για γυναικες ηρθε ο ανθρωπος,
ναναι καλα και ας βρει αλλου την Ιθακη του

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με πρόλαβε ο mint. Σεξ σκήνές υπάρχουν σε πολλές πόλεις της χώρας. Η διαφορά με την Παττάγια είναι ότι δεν έχει απολύτως τίποτα άλλο να προσφέρει στον επισκέπτη. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε. ΄Και το επίπεδο "υπηρεσιών" είναι αισθητά κατώτερο από όλες τις άλλες πόλεις που υπάρχουν αντίστοιχες σεξ σκηνές.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Με πρόλαβε ο mint. Σεξ σκήνές υπάρχουν σε πολλές πόλεις της χώρας. Η διαφορά με την Παττάγια είναι ότι δεν έχει απολύτως τίποτα άλλο να προσφέρει στον επισκέπτη. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε. ΄Και το επίπεδο "υπηρεσιών" είναι αισθητά κατώτερο από όλες τις άλλες πόλεις που υπάρχουν αντίστοιχες σεξ σκηνές.

ναι αγαπητε Μακη σε αυτο εχεις δικιο, για αυτο και εγω προτιμω το πουκετ ! η πατταγια για μενα ερχεται σε δευτερη μοιρα οπως ειναι γνωστο ! αλλα δεν θα πω ποτε οτι δεν θα την ξανα επισκεφτω !

καλα να ειμαστε και να πηγαινουμε !

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μακη ακομα και η πατταγια εχει αλλαξει, πολλες οικογενειες και ζευγαρια, ειδικα ρωσοι αραβες, οι σεξοτουριστες χανονται. αλλα οντως δεν εχει τιποτα εκτος απο νυχτερινη ζωη, γι αυτο παω εγω και για κοκο..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
μακη ακομα και η πατταγια εχει αλλαξει, πολλες οικογενειες και ζευγαρια, ειδικα ρωσοι αραβες, οι σεξοτουριστες χανονται. αλλα οντως δεν εχει τιποτα εκτος απο νυχτερινη ζωη, γι αυτο παω εγω και για κοκο..
Α Μπράβο! Εκεί έίναι το κόλπο! Όπως σημείωσε και ο σύντροφος george21, η οικοδομική δραστηριότητα είναι έκδηλη στην περιοχή. Και αυτό γιατί η Κυβέρνηση θέλοντας να εξαλείψει το φαινόμενο Παττάγια, καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες να ανακατασκευάσει (όχι ανακαινήσει - σώστα τόγραψα-) την περιοχή . Επειδή βέβαια η περιοχή δεν έχει να επειδείξει τίποτα το ιδιαίτερο σε φυσικό κάλλος, στοχεύει κυρίως σε τουριστες με υψηλών εισοδημάτων με χαμηλά αισθητικά κριτήρια , όπως Άραβες και Ρώσσους νεόπλουτους. Τα μπαρ θα υπάρχουν πάντα άλλα όχι σ΄αυτή τη μορφή που είναι τώρα. 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα που περασε η μεγαλη αντιπαραθεση και ηρεμησαν τα πνευματα να κανω μια επισημανση.
Κατα τη γνωμη μου, το μοναδικο λαθος του soi7 και καποιων αλλων που δεν το εχουν πει δημοσια ειναι απλο.
Δεν διαβασαν ολα τα ποστ εδω ή συγκρατησαν μονο οτι τους αρεσε.
Ετσι διαβαζοντας τις υπερβολες ή τις ενθουσιωδης περιγραφες και υμνους εαν θελετε μερικων για τη Πατταγια, που εχουν δικιο απο τη μερια τους, γιατι βρισκουν αυτο που θελουν εκει, δεν προσεξαν ή δεν ακουσαν και καποιες αντιθετες γνωμες.
Αρα κανενας δεν τους φταιει παρα μονο ο εαυτος τους εαν πηγανε καπου με ονειρα και ξενερωσανε.
Πολυ απλα απο τις οσες φωτο που εχουν μπει απο κοπελες της Πατταγια εδω μεσα σχεδον ΟΛΕΣ ειναι στην κατηγορια σκυλι, ειναι ασχημες.
Αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη αρα δεν μπορω να κατακρινω τον αλλον γιατι αυτη που εγω θεωρω σκυλι αυτος τη θεωρει κουκλα.
Και για να κλεισω, για οτιδηποτε θελετε να κανετε, για οπουδηποτε θελετε να πατε ΨΑΧΤΕ ΤΟ δεν σας φταιει κανενας.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Τωρα που περασε η μεγαλη αντιπαραθεση και ηρεμησαν τα πνευματα να κανω μια επισημανση.
Κατα τη γνωμη μου, το μοναδικο λαθος του soi7 και καποιων αλλων που δεν το εχουν πει δημοσια ειναι απλο.

Αρα κανενας δεν τους φταιει παρα μονο ο εαυτος τους εαν πηγανε καπου με ονειρα και ξενερωσανε.
Πολυ απλα απο τις οσες φωτο που εχουν μπει απο κοπελες της Πατταγια εδω μεσα σχεδον ΟΛΕΣ ειναι στην κατηγορια σκυλι, ειναι ασχημες.
ενταξει lord δεν εχουμε παει και με ολες τις κοπελες εκει σιγουρα εχει και πιο ωραιες
αλα αγαλι αγαλι θα δειξει ο καιρος
το θεμα ομως δεν αυτο.........
δεν μας ενδιαφερει ποιος πηγε με τα καλητερα εκει.
αλλα το τι γινετε εκει και το τι θα γινεται στο μελλον

ειναι γεγονος οτι η παταγια αρχιζει να αλλαζει
ισως μερικοι να μην προλαβουν να την δουν οπως προλαβαμε εμεις
και τοτε να δω τι θα εχουμε να συζηταμε μετα?
θα αναπολουμε απλως και θα ονειρευομαστε απλα?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ετσι διαβαζοντας τις υπερβολες ή τις ενθουσιωδης περιγραφες και υμνους εαν θελετε μερικων για τη Πατταγια,
μα εγω στις περιγραφες παρουσιαζω ενα παραδεισο με πολλες γυναικες/πορνες για μαμησια αποκλειστικα και μονο. ως ανδρας που μπορει να μαμησει ευκολα ενθουσιαστικα, ο παραδεισος του καυλωμενου δηλαδη.
πως καποιοι μεσα απο μονο σεξ περιγραφες παρασυρθηκαν να πανε στον ταιλανδεζοπαραδεισο, και ξαφνικα τους χαλαει η πατταγια, και οι πορνες.
τα γραφω αυτα γιατι μου στελνουν πμ, ακομα και γυναικες οτι απο τα ποστ μου παρασυρθηκαν και πηγαν .
ποτε δεν καταλαβα. 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δειτε μπλουζακι ο george 31, βασιλοφρων..

Συνημμένα

• 100_1978.jpg
    100_1978.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 56
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και το δικο μου    :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 100_1978.jpg
    100_1978.jpg
    143,8 KB · Εμφανίσεις: 68

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Εσείς τρώγεστε και εγώ σας φιλοδωρώ με  της επένδυσης μου. :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Άλλη μια για να σταματήσετε να τρώγεστε. από της επενδύσεις μου. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Lord μια ιστορία ένα βράδυ με κάτι φίλους επήγαμε στο tonys disco και τη συνέβη μάζεψα ένα σκυλί και τώρα κάνη μπάνιο όπως βλέπεις για να με δαγκώσει :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom