Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ισως η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.εγω θα παω φετος πρωτη φορα παιδια.
Να τονισω εδω οτι ειμαι εμφανισιμος κατα γενικη ομολογια εως πολυ εμφανισιμος,ειχα πολλες σχεσεις στη ζωη μου,εχω γαμισει παρα πολλες γυναικες (καμια εκατοστη),εχω και πρασινα ματια ποθ τραβανε με τη μια,
εχω γαμισει και πραγματικο μοντελο στην Αθηνα(μη ρωτησετε ονομα), αλλα τα τελευταια χρονια παιδια οι Ελληνιδες
εχουν καταντησει ΕΜΕΤΟΣ. Εγω λεω τα πραγματα με το ονομα τους.Εχουν ερθει
και στιγμες που δε μπορω να γαμισω με τιποτα οταν το ΘΕΛΩ.εχω και τις καβαντζες μου και τα σχετικα μου,και φραγκα εχω,και αμαξι εχω,και τροπο εχω...αλλα το ΤΟΝΙΖΩ...εχουν ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ οι ελληνιδες...
πλεον ΔΕΝ ειναι προσεγγισιμες...το αν γαμισεις παιζεται κυριως
απο τα προβληματα που αντιμετωπιζει η εκαστοτε γκομενα...
αν ολα της ειναι καλα τοτε ΔΕΝ γαμας...για να τη γαμισεις πρεπει
να μην την παλευει...για οποιοδηποτε λογο,να εχει χωρισει,να θελει
εκδικηση και οτι μαλακια βαλει το ξεροκεφαλο της.
Εγω θα παω Ταυλανδη γιατι πολυ απλα περαν του οτι θα γαμισω αμεσως
οτι πραγματικα μου αρεσει,θα απολαυσω (πιστευω-ελπιζω) μια γκομενα
που ΔΕΝ θα μου πριζει τα αρχιδια,και επισης θα ξεφυγω απο τη μιζερια
και τη ρουτινα της Ελλαδας...η χωρα μας ΧΑΛΑΣΕ παιδια...και ασχημα κιολας.
Ενωθειτε...μην τσακονεστε...σκεφτειτε ποσες μαλακισμενες αγαμητες 30αρες
(πραγματικα αγαμητες) κυκλοφορουν...τα παιδια τα καταλαβαινω...
ειμαι μαζι τους...

σιγουρα μερικες υπερβολες ειπωθηκαν και λεγονται αλλα η ουσια ειναι
οτι αξιζει κανεις να το ζησει και για αυτο και εγω ΣΗΜΕΡΑ αποφασισα
οριστικα αν δεν βρω παρεα (εστω 1 ατομο) να κατεβω μονος,και ισως
αποφασισω να μην Ψαξω καν για παρεα και να φυγω μονος απο εδω.

Το εκανα ξανα και πηγα Βουλγαρια (σαντασκι) προσφατα...εκει να δειτε
ποσο χαλασε το πραγμα.

Δωστε στις Ελληνιδες το μαθημα που τους αξιζει...
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?

αι σιχτηρι τα ειπα και ξελαφρωσα.δεκτη καθε αποψη σας στην αποψη μου.

* το 666 που εβαλα στο προφιλ ειναι εντελως τυχαιο επειδη μου ηρθε
εκεινη την ωρα.Ειμαι χριστιανος οθοδοξος και δεν εχω καμια σχεση με σαταναδες κτλ!. Το λεω για τυχον παρεξηγησεις.Ειμαι παλιος στο
φορουμ απλα δεν ειχα νικ παιδια...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
να πο επισης οτι ειμαι καπου στα 32. ακομα περιμενο φοτος απο
Ταυλανδεζες! ολοι γαματε ολοι τραβατε φοτος κανενας δεν εστειλε ακομα!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΥΓ. Στα 800 baht δεν περιλαμβάνεται η τιμή των διοδίων. Είναι μεγάλα λαμόγια οι λεγάμενοι. :grin:

κανεις λαθος περιλαμβανετε αρκει να τους το πεις!
και να ξερεις οτι τα 500 παιρνει το ταξι και 300 το παιρνει προμηθεια αυτος που θα στο φερει! αρα ενα καλο τιπ ειναι να κατσεις λιγο στην παραλια και να τσιμπησεις ταξακι ! (μεσα σε 10 με 20 λεπτα το εχεις βρει)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
να πο επισης οτι ειμαι καπου στα 32. ακομα περιμενο φοτος απο
Ταυλανδεζες! ολοι γαματε ολοι τραβατε φοτος κανενας δεν εστειλε ακομα!
Λάθος φωτο βάζουμε αλλά μας της σβήνει κάποιος παπάς θα τον δεις σύντομα να σβήνει . :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Λάθος φωτο βάζουμε αλλά μας της σβήνει κάποιος παπάς θα τον δεις σύντομα να σβήνει . :rockon:

ντοκτορ ξεκινα να ποσταρεις παλι ! οσο γινεται διακριτικα ομως !

αφου υπαρχει το υλικο ΠΡΕΠΕΙ να μπει !

οι κανονες λενε τα εξης:

# 9. Απαγορεύονται αυστηρότατα δημοσιεύσεις παράνομων ή ερασιτεχνικών φωτογραφιών ή/και video. Μη δημοσιεύετε φωτογραφίες ή/και video από τα οποία υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστεί
ο/η εικονιζόμενος/η.

μιλαει να αναγνωριστει καποιος/α αρα απλα κρυβουμε προσωπα οταν ειναι πολυ προκλητικες !

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
mimiko εγω εβαλα εμενα και μου την σβησανε. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimiko εγω εβαλα εμενα και μου την σβησανε. :rockon:
ναι το λεει ο κανονας ακομη και τον εαυτο μας δεν πρεπει να εκτιθουμε, διοτι οι ανθρωποι που κανουν την διαχειρηση δεν ξερουν ποιος ειναι ποιος!

ο ποιο απλος τροπος ειναι να ανοιγεις τις φωτο με το paint των windows και να τις μουτζουρωνεις τα προσωπα !

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε doctor/tilak αυριο 8α κατεβεις?
Τι foto να ποσταρουμαι αφου σβηνονται
Αν μουτζουροσουμε τα προσοπα δεν λενε...
Φιλε Κωστα 16 δυστηχος αλλα εχει πεσει πολλυ
Η ποιοτητα πιο παλια υπηρχαν πληροφοριες
αφ8ονο χουμορ και πολλες γνοριμιες μεταξυ μας
τωρα κοντρες και μαλακιες...
Πολλα χερετισματα στα παιδια απο την Περδικα
που και αυτοι τωρα απεχουν...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και συνεχίζω. Από τα προσωπικά αρχεία του doctortilac :rolleyes:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και συνεχίζω. Από τα προσωπικά αρχεία του doctortilac

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ισως η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.εγω θα παω φετος πρωτη φορα παιδια.
Να τονισω εδω οτι ειμαι εμφανισιμος κατα γενικη ομολογια εως πολυ εμφανισιμος,ειχα πολλες σχεσεις στη ζωη μου,εχω γαμισει παρα πολλες γυναικες (καμια εκατοστη),εχω και πρασινα ματια ποθ τραβανε με τη μια,
εχω γαμισει και πραγματικο μοντελο στην Αθηνα(μη ρωτησετε ονομα), αλλα τα τελευταια χρονια παιδια οι Ελληνιδες
εχουν καταντησει ΕΜΕΤΟΣ. Εγω λεω τα πραγματα με το ονομα τους.Εχουν ερθει
και στιγμες που δε μπορω να γαμισω με τιποτα οταν το ΘΕΛΩ.εχω και τις καβαντζες μου και τα σχετικα μου,και φραγκα εχω,και αμαξι εχω,και τροπο εχω...αλλα το ΤΟΝΙΖΩ...εχουν ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ οι ελληνιδες...
πλεον ΔΕΝ ειναι προσεγγισιμες...το αν γαμισεις παιζεται κυριως
απο τα προβληματα που αντιμετωπιζει η εκαστοτε γκομενα...
αν ολα της ειναι καλα τοτε ΔΕΝ γαμας...για να τη γαμισεις πρεπει
να μην την παλευει...για οποιοδηποτε λογο,να εχει χωρισει,να θελει
εκδικηση και οτι μαλακια βαλει το ξεροκεφαλο της.
Εγω θα παω Ταυλανδη γιατι πολυ απλα περαν του οτι θα γαμισω αμεσως
οτι πραγματικα μου αρεσει,θα απολαυσω (πιστευω-ελπιζω) μια γκομενα
που ΔΕΝ θα μου πριζει τα αρχιδια,και επισης θα ξεφυγω απο τη μιζερια
και τη ρουτινα της Ελλαδας...η χωρα μας ΧΑΛΑΣΕ παιδια...και ασχημα κιολας.
Ενωθειτε...μην τσακονεστε...σκεφτειτε ποσες μαλακισμενες αγαμητες 30αρες
(πραγματικα αγαμητες) κυκλοφορουν...τα παιδια τα καταλαβαινω...
ειμαι μαζι τους...

σιγουρα μερικες υπερβολες ειπωθηκαν και λεγονται αλλα η ουσια ειναι
οτι αξιζει κανεις να το ζησει και για αυτο και εγω ΣΗΜΕΡΑ αποφασισα
οριστικα αν δεν βρω παρεα (εστω 1 ατομο) να κατεβω μονος,και ισως
αποφασισω να μην Ψαξω καν για παρεα και να φυγω μονος απο εδω.

Το εκανα ξανα και πηγα Βουλγαρια (σαντασκι) προσφατα...εκει να δειτε
ποσο χαλασε το πραγμα.

Δωστε στις Ελληνιδες το μαθημα που τους αξιζει...
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ
ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΙΖΟΥΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?

αι σιχτηρι τα ειπα και ξελαφρωσα.δεκτη καθε αποψη σας στην αποψη μου.

* το 666 που εβαλα στο προφιλ ειναι εντελως τυχαιο επειδη μου ηρθε
εκεινη την ωρα.Ειμαι χριστιανος οθοδοξος και δεν εχω καμια σχεση με σαταναδες κτλ!. Το λεω για τυχον παρεξηγησεις.Ειμαι παλιος στο
φορουμ απλα δεν ειχα νικ παιδια...

Σωστός και γώ για Ταιλάνδη το καλοκαίρι

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και συνεχίζω. Από τα προσωπικά αρχεία του doctortilac :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
[Δεν σας παραξενευει η χλιαρη εως ανυπαρκτη αντιδραση του F16 στο θεμα; Εχει αρχισει να τα βλεπει.
λορδε μου απο την αρχη ειχα δει τα καλα και τα κακα της πατταγια, στα πρωτα ταξιδια ομως ημουν πολυ ενθουσιασμενος απο τον παραδεισο με τις κοντες γυναικες που γαμιουνται ολες παμφθηνα, και ετσι εγραφα για αυτες.
η πατταγια ειναι αθλια , δεν χωραει καμια αμφιβολια γι αυτο, οι υπονομοι μοσχοβολανε , γιατι την δυσωδια την βλεπεις με το ματι εκει. τα soi και το βραδυ ειναι αθλια, παμπολλα μπαρ με γυναικες μετριες εμφανισιακα, πορνες που παρακαλανε, και πολλα αλλα οπως μασατζιδικα.
γιατι αντιδρασατε ετσι με τις φωτο του soi 7?
ετσι ειναι η πατταγια,και ακομη χειροτερη, αν ο φιλος soi7 ειχε παει πιο πολλες φορες θα μπορουσε να εντοπιζει αθλιοτερες εικονες απο αυτες που ειδε, εγω εχω αρχισει και τις εντοπιζω, με ενοχλουν, ξαναπαω ομως στην πατταγια γιατι και στο πουκετ δεν ειδα κατι καλυτερο, παρολο που περιμενα να δω, τωρα για κραμπι και ερημονησια δεν θα παρω, λυπαμαι. θελω νυχτερινη ζωη και μαγαζια και βαβουρα, οχι σαν την μπανγκοκ, αλλα σαν την πατταγια , γι αυτο παω.
εγω εχω παει 5 φορες, ειμαι σχετικα νεος, αρχιζω και διακρινω την αθλιοτητα, με ριχνει το παρασκηνιο που ζω εξαιτιας του gfe,αλλα το ελεγχω.
τα ματια του ντοκτορ και του george 31 εχουν "σκληρυνει" δεν τους ενοχλει τιποτα πια, για κει παω και γω, το καταλαβαινω. και θα παω ακομα πολλες φορες , πρωτα ο θεος, γιατι δεν μπορω να αντισταθω στην ιδιαιτερη ομορφια αυτων των γυναικων, δεν μπορω να αντισταθω στο μποι τους...  στα μαλλια τους στα ματια τους στο δερμα τους και σε πολλα αλλα ακομα.
ο λορδος εχει δικιο, σε ολα
αφηστε ομως τον καθενα να δει την ταιλανδη με τα δικα του ματια.
ηθελα να γραψω ποστακι για μια κουκλαρα μεθυσμενη ταιλανδεζα που δεν γαμησα αλλα με παρασυρατε με τις διαφωνιες σας και περασε η ωρα.
αληθεια ντοκτορ, κερνας μαστιγωμα?  ενδιαφερων ακουγεται...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ποσες ωρες διαφορα εχουμε παιδια? εχω ζητησει επανηλημενα αληθινες φωτος αλλα βλεπω κανεις δε στελνει.
η ταιλανδη ειναι 5 ωρες μπροστα, εγω οταν βλεπω το ρολοι μου πρωτα υπολογιζω τι ωρα ειναι εκει, μαντευω τι θα εκανα αν ημουν εκει και τι κανει η πολη και μετα βλεπω τι ωρα ειναι εδω..
οσο για φωτος εισαι αδικος, εγω εχω ποσταρει σχεδον ολες τις ταιλανδεζες μου, δες τα ποστ μου και θα καταλαβεις.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Υ.Σ Εδώ χρειαζότανε ο Φαντομας να ποστάρει...............

Φιλε Ουτοπικε, παραβαινω την υποσχεση που εδωσα στον εαυτο μου να μην ξαναποσταρω εδω μεσα. Θα ποσταρω για χαρη σου γιατι σε θεωρω αρκετα αντικειμενικο (αν και δε συμφωνω που την ειπες και εσυ στον Soi7 και ομαδοποιηθηκες κατα καποιον τροπο με τους αλλους) και για χαρη μερικων αλλων μελων που μου ζητησαν με πμς να συνεχισω να ποσταρω. Ομολογω οτι ο πειρασμος αυτη τη φορα ηταν πολυ μεγαλος και λυγισα. Δυο πραγματα συμβαινουν...η ειμαι και εγω εθισμενος στο σαιτ (οχι για ενημερωση βεβαια προς θεου, αυτη εχει χαθει προ πολλου εδω μεσα αλλα για αλλους λογους που εχουν να κανουν περισσοτερο με την κοινωνιολογικη/ανθρωπολογικη μελετη) η εχω και παλι πολυ χρονο ελευθερο στα χερια μου και δεν ξερω τι να τον κανω.

Εγραψα επισης για να διευκρινησω ορισμενα πραγματα που ειπωθηκαν πισω απο την πλατη μου και ενω μερικοι γνωριζαν πολυ καλα οτι ειχα αποχωρησει απο το φορουμ και δεν μπορουσα να απαντησω. Μπορει να εγινα εριστικος οπως μου καταλογισε ο Ακης, να ξεκινησα αντιπαραθεσεις κτλ αλλα ενα πραγμα δεν εκανα. Ποτε δεν ξεκινησα συγκρουση με αυτους που ηξερα οτι δεν μπορουσαν να μου απαντησουν οντας μακρια απο το σπιτι τους αλλα εβρισκομενοι για προσκυνημα στον ιερο τοπο της Παταγιας. Καποιος εφτασε στο σημειο μαλιστα να ξεστομισει κακοηθειες του στυλ οτι ταχα εγω και ο Ταξιδιωτης ειμαστε το ιδιο προσωπο. Ο επιδοξος Ηρακλης Πουαρω βεβαια καλα θα εκανε να διασταυρωνε τις πληροφοριες του πριν πει τετοια ψευδη γιατι δεν ξερω ουτε καν το μικρο ονομα οχι μονο του Ταξιδιωτη αλλα ουτε και του Λορδου (γιατι καποιος τον ανακατεψε και αυτον με εμενα) ποσο μαλλον να τους γνωριζω και προσωπικα.

Φιλε Σοι7 δεν ειμαι εγω αυτος που θα διαφωνησει με αυτα που εγραψες. Σ'ευχαριστω που μου θυμιζεις για ποιο λογο δεν παταω Παταγια ουτε καν απο κοντα αν και ειμαι ο μονος απο ολους εδω μεσα που θα μπορουσα να πηγαινω καθημερινα ακομη και αυθημερον μετα τη δουλεια. Το μονο φταιξιμο που σου καταλογιζω το οποιο ευτυχως καταλαβες απο μονος σου ηταν οτι μπηκες στα μπουρδελα για να παρεις πληροφοριες. Οι φωτος που ανεβασες τσουζουν πολλους εδω μεσα και γιαυτο σε ελουσαν αναλογως. Με εντυπωσιασε ιδιαιτερα η ωριμοτητα με την οποια γραφεις και οι σκληρες αληθειες που λες και μαλιστα τοσο γρηγορα γιατι αν καταλαβα καλα ηρθες για πρωτη φορα. Μερικοι εδω μεσα θα χρειαστουν δεκαδες ταξιδια για να το καταλαβουν. Πολυ πιθανον βεβαια μεχρι τοτε, το πληρωμα του χρονου να τους εχει ξεπερασει και να καταληξουν και αυτοι σαν τους εκλεκτους κυριους που με τοσο μερακι αποτυπωσε ο φωτογραφικος σου φακος. Μπορει να μην εχουν τα ξυρισμενα κεφαλια, τα τατουαζ και τα t-shirts με το logo της Beer Singha (εμφανιση που προτιμαται συνηθως απο Αγγλοσαξωνες η Γερμανους) αλλα θα εχουν ακριβως το ιδιο ΑΠΡΟΣΩΠΟ βλεμμα. Ας διαβασει κανεις τα ματια αυτων των ανθρωπων στις φωτος που ανεβηκαν και αν εχει δυο δραμια μυαλο θα τον παρακαλουσα να μας πει αν πιστευει πραγματικα οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι ψυχικα ΓΕΜΑΤΟΙ.

Και καλα ρε καλοπαιδα σε μενα την πεσατε γιατι εκανα προσωπικες συγκρουσεις οποτε μπορω να το κατανοησω, στον σοι7 που απλα ειπε μια γνωμη γιατι την πεσατε ετσι με τετοιο τροπο γεματο ειρωνειες, αφορισμους και ενιοτε υβρεις? Πως τολμησες Σοι7 να διαταραξεις τα "παραδεισενια" νερα των απανταχου τζαμπα γαμιαδων?  Πως τολμησες και δε βγηκες για βολτα μετα της 6 το απογευμα? Λες και η "αφροκρεμα" των φαρανγκς την οποια μερικοι τρωνε στα μουτρα συνεχεια, λες και οι "τελειωμενες" μπαροβιες που εχουν ξεμεινει στα μπαρς της Παταγιας στο τελος της "καρριερας" τους, μετα της 6 το απογευμα εξαφανιζονται ως δια μαγειας. Λες και οι φωτος που ανεβασες δεν δειχνουν και αυτες μια πραγματικοτητα της Παταγιας την οποια μερικοι οπως πολυ σωστα ειπες δεν θελουν να παραδεχτουν οχι μονο στους αλλους αλλα ουτε καν στον ιδιο τους τον εαυτο. Λες και οι "γαμιαδες" της Παταγιας γαμανε με τη μαγκια τους και οχι με το χοντρο πορτοφολι τους. Ακομη και καποιος τετραπληγηκος σε αναπηρικο καροτσακι μπορει κανοντας μια βολτα στη Walking street να τονωσει την χαμενη τεστοστερονη του, το πληγωμενο αντρικο εγω του και φυσικα να ικανοποιησει την αγαμια του αν πληρωσει το καταλληλο αντιτιμο.

Να χαρω παντως το δημοκρατικο πνευμα ορισμενων εδω μεσα. Δε σηκωνετε μυγα στο σπαθι σας αλλα για να ανεβασετε φωτος, να κανετε περιγραφες, να λετε γνωμες για ενα μονο θεμα ειστε πρωτοι και καλυτεροι. Πως τολμανε μερικοι να μιλησουν για μονοπλευρη ενημερωση? 450 σελιδες δεν κανουμε και τιποτα αλλο παρα να εξυμνουμε τον "παραδεισο" ορισμενων. Ναι συμφωνω δεν ειμαστε παιδακια να παρασυρομαστε αλλα εχουν ευθυνη και αυτοι που γραφουν οτι γραφουν.

Μερικοι εδω μεσα δε θα ξερατε να βρειτε την Ταυλανδη στον παγκοσμιο Ατλα αν δεν υπηρχε η Παταγια και ερχεστε τωρα να την πεσετε σε καποιον που τολμησε να σας πεταξει την αληθεια στα μουτρα. Σοι7 ασυγχωρητος και απο εμενα, το μαστιγωμα σου θα το αναλαβω και θα το εγκαινιασω εγω προσωπικα  :ak: :ak:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom