Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εχετε δικιο το παραξηλωσα, απλα δεν θελω να προσβαλω κανενος τα γουστα & δεν ειμαι μακακας επειδη απογοητευτηκα απο το μερος, ετσι Μιμικο; Δεν ηθελα να κανω μακροσκελεις περιγραφες, ειπα να βγαλω φωτογραφιες & τις στειλω. Βλεπω ομως οτι ενοχλω που λεω αποψη μου & δεν ηταν στις προθεσεις μου, νευριαζω μαλιστα που αντι να το εχω κοψει το συνεχιζω απο χθες βραδυ. ευχομαι να μην ξαναμπω στον πειρασμο & αυτο να ειναι τελευταιο, βοηθηστε & εσεις, αγνοηστε με να μην συνεχισω, αλλιως με προκαλειτε να απαντω.

τωρα που ξεκινησες και ποιανης το νοημα πηγαινε και μεχρι την walking street να βγαλεις καμια φωτο ! στην παραλια, στα υπολοιπα soi , στο second beach road κτλ ! σταματα να κανεις κανα μασαζ να χαλαρωσεις ! υστερα τσιμπα μια που σου αρεσει και πηγαινε την για ενα φαγητο και μετα στο δωματιο του ξενοδοχειου σου! ανοιξε την τηλεοραση σε ενα μουσικο καναλι ! χαμηλωσε τον φωτισμο ! και αφησου στην σαγηνευτικη ομορφια της να σε "φροντισει" !

αντε και καλο βολι !

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Εφόσον γελάς εσύ με τον εαυτό σου σκέψου εμάς τη γέλια κάνουμε τώρα με εσένα που κάθεσαι και τραβάς μαλα…ες. Και ασχολησε με μαλα..ες και γελάς μόνος σου. :jerking:
Doctor γιατι του τη λες του ανθρωπου; Αφου και εσυ και παρα πολλοι που πανε Πατταγια στην ιδια κατηγορια και ηλικια με αυτους που φωτογραφισε εισαστε.
Και μην αγριεψουν οι πιτσιρικαδες που πανε εκει, ενταξει πανε και μικροτεροι αλλα αυτοι εχουν αλλο προβλημα που εχει γραφτει απειρες φορες εδω μεσα.
Και οσοι αγριεψατε μαθετε να σεβεστε τη γνωμη του αλλου εστω και αν δεν σας αρεσει.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και οσοι αγριεψατε μαθετε να σεβεστε τη γνωμη του αλλου εστω και αν δεν σας αρεσει.
Μια ήρεμη φωνή μέσα εδώ. Εδειξε κάποιος μια άλλη πλευρά της Παττάγια και πέσατε να τον φάτε.  Όταν ο Φ16 μίλαγε για άσχημο παρασκήνιο πιστεύω ότι εννοούσε ακόμα χειρότερα πράγματα.  Περιμένω και από αυτόν να δείξει καιτην άσχημη πλευρά του "Παραδείσου".  Προσοχή αυτό δεν μειώνει την όμορφη πλευρά του αλλά καλό είναι  να ξέρει κανείς τι θα συναντήσει.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μια ήρεμη φωνή μέσα εδώ. Εδειξε κάποιος μια άλλη πλευρά της Παττάγια και πέσατε να τον φάτε.  Όταν ο Φ16 μίλαγε για άσχημο παρασκήνιο πιστεύω ότι εννοούσε ακόμα χειρότερα πράγματα.   Περιμένω και από αυτόν να δείξει καιτην άσχημη πλευρά του "Παραδείσου".  Προσοχή αυτό δεν μειώνει την όμορφη πλευρά του αλλά καλό είναι  να ξέρει κανείς τι θα συναντήσει.

ο λορδος ειναι απολυτος σε πολλες του αποψεις και μερικες φορες με αυτο τον τροπο χανεις το δικιο σου.
κι εγω σιχαθηκα πολλα πραγματα που ειδα εκει κατω αλλα διαχωριζω τα καλα απο τα ασχημα.

αληθεια, μηπως γνωριζεις τον φαντομα?? σα να ταιριαζουν τραγικα πολυ οι αποψεις σας..  ;)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Ο Lord έχει δίκιο, αλλά και εμένα με παραξενεύει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιος βρίσκετε στην Ταϋλάνδη και αντί να απολάυσει τις πάσης φύσεως ομορφίες της, κάθεται και αναλώνει τον χρόνο του σε ένα internet cafe... πραγματικά αδιανόητο...

kaulanti$

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου το gallaxy ειναι καλο?γιατι λεει οτι εχει γυναικες απο ανατολικο μπλοκ αρα ο φιλος μασ μπορει να παει εκει!ισχυει κατι τετοιο?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα πρωι πρωι τι παθατε?
αφηστε τον ανθρωπο να δει με το δικο του ματι την ταιλανδη  (soi 7 ).
ετσι και χειροτερα ειναι στα  soi της πατταγια, και αν θελει του δειχνω ακομα χειροτερα. αλλα αν θελει του δειχνουμε και τα καλυτερα που υπαρχουν αφθονα ακομα και στην πατταγια.
τωρα το παρασκηνιο που αναφερει ο φαντομας-ταξιδιωτης ειναι φριχτο, το παραδεχομαι, παρολο που δεν το εχω δει σε βαθος.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Ο lordjim και Ταξιδιώτης έχουν δίκιο.Καλά είναι να λέγονται όλες οι απόψεις.Πάντως για να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι παλιοί και περπατημένοι του forum μάλλον φίλε soi7 λάθος ώρα τράβηξες φωτογραφίες. Δοκίμασε και νυχτερινές ώρες , τα παιδιά κάτι θα ξέρουν για να επιμένουν.Είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα περάσεις καλά  ;)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
lordjim Ότι είμαι χοντρός και γέρος δεν έχει σημασία. Σημασία  έχει ότι μου τα τρώνε εις γνώσι μου και το εφχαρηστιεμαι. Με τα λεφτά που χαλάω σε κάθε ταξίδι θα περνούσα καλά οπουδήποτε αλλά σαν την Ταϊλάνδη και την περιπειησει της δεν έχω βρει πουθενά και έχω γυρίσει όλων τον κόσμο. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τον soi7 δεν τον λείπαμε θέλει μαστίγωμα όχι γιατί είπε την γνώμη του αλλά γιατί την είπε μονόπλευρα. Και πήρα πάλη στην pattaya  τον φίλο μου στο μπαρ και δεν έχει φανεί ο soi7 για να δη την διαφορά και μετά να γράψει. Μαστιγώστε τον αλύπητα. Soi7  στο walking street δίπλα στης  ροσηδες είναι ένα μπαρ που σε μαστιγώνουν πήγαινε δώσε 100 μπατ από μένα να σε μαστιγώσουν και όταν έρθεις Ελλάδα πες μου πώς να σε βρω για να στα δώσω. Αυτή είναι η pattaya φίλε. Εγώ σου βρήκα γυναίκες και μαστίγωμα εκμεταλλεύσου την περίπτωση. :thumbsup:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ποσες ωρες διαφορα εχουμε παιδια? οταν εδω ειναι 12 το μεσημερι
στην ταυλανδη τι ωρα εχουμε?

εχω ζητησει επανηλημενα αληθινες φωτος αλλα βλεπω κανεις δε στελνει.
ουτε 1 ρε παιδια...? μηπως μερικοι ειναι Παπατζηδες εδω μεσα?

σαν νεος ζηταω μερικα info...το thread εχει γινει δυσχρηστο
παρολα που κατα καιρους διαβαζα πολλα post.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα soi της Πατταγια ειναι υπεροχα το βραδυ που βρισκει ο καθενας οτι θελει.
Το πρωι τα soi κατακλυζονται απο ανθρωπους του μεροκαματου που πρεπει να καθαρισουν να γεμισουν τα ψυγεια να πουλησουν την πραματια τους...Το πρωι οι "καλοι" κοιμουντε και μετα πανε πολυκαταστηματα που εχει και εκει παιχνιδι και αν δεν αρεσουν τα soi υπαρχει το υπεροπλο της walking street και δεν μενει κανεις ανικανοποιητος...
Soi7 σου στελνω το κινητο μου με πμ αν θες βοηθεια να ξεκολησεις απο το ιντερνετ η να δεις ωραιες κοπελες...
Οι δυτικοι στις φωτο ειναι πολυ σεξυ :dancing: :dancing:αλλα δεν ειμαστε ωραιοι ολοι (το ιδιο και τα κοριτσια )αλλα δεν παυει να εχουμε ολοι αναγκες :rockon:
Οι φωτο δεν ειναι παρασκηνιο...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Soi7 σου στελνω το κινητο μου με πμ αν θες βοηθεια να ξεκολησεις απο το ιντερνετ η να δεις ωραιες κοπελες...

μα τι λες ρε γιωργο, τι βοηθεια να θελει..
εκει θες βοηθεια να μεινεις μονο με μια, θες βοηθεια ν' αντεξεις με ολους αυτους τους πειρασμους που ξεπροβαλλουν απο γη θαλασσα και αερα, οχι βοηθεια να βρεις γυναικα.
και μιλαω για πουκετ-μπανγκοκ, παταγια δεν εχω παει αλλα ξερω τι γινεται.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη αναφερθηκε το ονομα μου απο το συναγωνιστη soi7,Θα ηθελα να τοποθετηθω..
Σεβομαι τα γουστα του καθενος και καταλαβαινω απολυτα αυτους  που σαγηνευονται απο την ομορφια αυτων των γυναικων..Προσυπογραφω επισης τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ απολαυση και το GFE το οποιο προσφερουν..
ΟΜΩΣ..
Πρεπει να βαλουμε μερικα πραγματα στη θεση τους..
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ,οι Ταυλανδεζες που ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ,στη συντριπτικη τους πλειοψηφια ΔΕΝ ειναι ομορφες..Και μιλαω,κρινοντας απο τα προτυπα ομορφιας τα οποια εχουμε εμεις που ανηκουμε στη λευκη φυλη..Εαν ηταν αλλωστε,δε θα εκδιδονταν,αλλα θα ειχαν γινει TOP MODELS...
Και θα μου πει καποιος.."Και ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι τα τοπ μοντελς ειναι ωραιες γκομενες??"..ΣΕΒΑΣΤΗ η αποψη του,αλλα περα για περα υποκειμενικη,που τον εντασει στο 1% του πληθυσμου,γιατι το αλλο 99%,θεωρει τα τοπ μοντελς μουναρες..
Εαν γινοταν ενα γκαλοπ,με ερωτημα "γιατι πατε στη Ταυλανδη για σεξοτουρισμο?" και επρεπε να δωθει ΜΙΑ μονο απαντηση..
α)Για την απιστευτη ομορφια που εχουν οι γυναικες ΤΩΝ ΜΠΑΡ της Ταυλανδης.
β)Γιατι ειναι φτηνα.
γ)Γιατι υπαρχει πληθωρα γυναικων.
δ)Γιατι προσφερουν απιστευτο gfe.
ΟΠΟΙΟΣ επιλεξει την απαντηση α)...Συγγνωμη,αλλα..ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ..
Το ΟΛΟ πακετο ειναι που μετραει..με πιο "αδυναμο" κρικο,την εξωτερικη ομορφια...
Βεβαια,με αρκετο ψαξιμο..βρισκεις και "διαμαντια"..αρκει βεβαια να εχεις το χρονο,την ορεξη και "τα παραπανω" λεφτα που ζητανε...Γιατι οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ της Ταυλανδης(οι πιο λευκοσαρκες συνηθως),δεν ειναι χαζες...ΞΕΡΟΥΝ οτι "μετρανε" περισσοτερο..Και δεν τις γαμας με 1000 μπατ...Συνηθως ζητανε πολλαπλασιο ποσο...Και δημιουργουνυαι ουρες,απο επιδοξους πελατες...
Αυτα και συγγνωμη αν σας κουρασα...

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Meta ena bodymassage, σε μεγαλο μαγαζι οπου ανεβαινεις μερικα σκαλακια, ενα αρχοντικο θα ελεγα, αρκετα μακρυα απο walking street, στην αλλη πλευρα της πολης, απεναντι απο αρκετα εστιατορια οπου με πηγε ταξι μηχανακι, θα ηταν 3 χλμ μακρυα απο το κεντρο, ενα δρομο νομιζω πανω απο παραλια, πηγα για βολτα στα a go go και εριχνα μπαλακια του πιγκ πογκ για να βλεπω πιτσιρικες να ουρλιαζουν. καποιος αλλος να εξηγησει τι ειναι αυτο. εγω θελω να πω δυο πραγματα πριν παω για υπνο διοτι αυριο αναχωρω και γυρνω πρωτευουσα.
ενας φιλος μιλησε για ηθος & επιπεδο του ποστ. Μολις εστειλα φωτογραφιες με ειπαν ψευτη, οτι τραβω μαλακια, περιεργο & δεν πολυεδωσα σημασια. Ο δοκτορας ομως το παρατραβα με τα μαστιγια. Σας επιστρεφω τετοιο επιπεδο. Να τον βρω στην Αθηνα να μου δωσει 2 ευρω; εγω ηθελα να πω ενα μονο πραγματακι. το μερος δεν ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. το σιτε ειναι ολο υπερβολες. Οταν ο δοκτορας αναφερει οτι γυρισε ολον τον κοσμο, σε μια απο τις δεκαδες χωρες που ταξιδεψε, σε μια απο τις πολεις της χωρας & σε εναν μονον απο τους εκατονταδες δρομους της πολεως, γαμησε στον συγκεκριμενο δρομο αυτο 3000 γυναικες τοτε καταλαβαινετε που ειναι η υπερβολη. δηλαδη στους υπολοιπους δρομους ποσες πηδηξες μεγαλε; & συνολικα στην ταυλανδη; δεν λεω οτι δεν εκανες καποια πραγματα στην ζωη σου αλλα εισαι μεσα στην υπερβολη. Εγω κοντευω τα 50 & ειμαι χωρισμενος, εμφανισιακα μετριος & ηρθα εδω διοτι δεν μπορω & με τα μετρια οικονομικα μου να εχω πιτσιρικες γκομενες. μονο της ηλικιας μου βρισκω στην πατριδα, με χιλια προβληματα & αυτες. αναγκαστηκα & ηρθα. Καταλαβα λοιπον & την υπερβολη των υπολοιπων. αντι & αυτοι να παραδεχθουν οτι αναγκαστηκαν να ερθουν εδω, προσπαθουν να πεισουν τους αλλους & ισως & τον εαυτο τους, οτι δεν αναγκαζονται να ερθουν εδω, αλλα το κανουν διοτι οι γυναικες της παταγιας ειναι πανεμορφες, το σεξ τελειο, η συμπεριφορα των γυναικων καλυτερη και απο κανονικης γκομενας. παπαριες & δικαιολογιες. αυτοι εδω που βλεπω στην ιδια κατηγορια με εμενα ειναι. μεσηλικες που ξεμειναν μονοι στην ζωη, που απεπλισμενα ψαχνουν μηπως καμια κοπελιτσα τους ανεχθει & τους πουλησει λιγο ερωτα. εγω το παραδεχομαι, εσεις μπορειτε; ευχαριστω το παιδι που μου εστειλε το ταυλανδεζικο κινητο του. δεν ψαχνω να γαμησω καλα φιλε, εψαχνα εναν παραδεισο. μαλακια μου δεν λεω. με επιασε καταθλιψη ομως βλεποντας ολους τους συνομιληκους μου να γυρνανε εδω πιστευοντας οτι ζουνε σε εναν παραδεισο. ολοι κατσουφηδες, απομαχοι της ζωης. δυσυχισμενες πουτανες να παρακαλανε για ενα γαμησι. αναγνωρισα τον εαυτο μου στο προσωπο του καθενος απο αυτους που εστειλα φωτογραφια. βεβαια θα υπαρχουν & καποιες εξαιρεσεις, αλλα ποσοι αληθεια απο ολους εμας εδω, εχει ερθει παταγια διοτι ειναι η ΕΔΕΜ της γης; κανενας νομιζω, ηρθαμε εδω γιατι δεν εχουμε που αλλου να παμε. ωρα για υπνο, αυριο εκλεισα ταξακι με 800 baht για κεντρο. & μην με βριζετε, απλα αγνοηστε με

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
οτι βλακεια θελεις γραφετε στο φορουμ ασχετα πραγματα τι ειναι ο ενας τι σκεφτεται ο αλλος πως τον παιρνει γενικως ποσο απελπισμενος νιωθει και οτι αλλο βλακεια υπαρχει και το χειροτερο τσακωνοσαστε και για υτα θα θεματα και θα κερδισετε τιποτα η θα παρετε κανα βραβειο.
παιδες το φορουμ ειναι για να συζηταμε τις εμπειριες για την ταυλανδη και το τι ανακαλυψαμε για εκει για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο σε πληροφοριες και για τιν ανωμαλια που κουβαλαει ο καθενας στην ψυχη του και το μυαλο του.
πειτε και τιποτα ενδιαφερον επιτελους...................ελεος...........

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
διορθωνω  και οχι  για την ανωμαλια που κουβαλαει ο καθενας στην ψυχη του και το μυαλο του

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι να παραδεχτούμε αλήθεια; Δεν είμαστε κακομοίρηδες. Η γκαντεμιά του Έλληνα σε όλο της το μεγαλείο. Όπου και να πάει θα ψάξει να βρει το στραβό. Εξαιρετικά αφιερωμένο, αν σου λέει κάτι:
-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!
"ποιος φταίει; Ποιος φταίει;... κανένα στόμα
δεν τόβρε και δεν τόπε ακόμα.

ΥΓ. Στα 800 baht δεν περιλαμβάνεται η τιμή των διοδίων. Είναι μεγάλα λαμόγια οι λεγάμενοι. :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ψυχοπλακωθηκα ομως βλεποντας ολους τους συνομιληκους μου να γυρνανε εδω πιστευοντας οτι ζουνε σε εναν παραδεισο. ολοι κατσουφηδες, απομαχοι της ζωης. δυσυχισμενες πουτανες να παρακαλανε για ενα γαμησι. βεβαια θα υπαρχουν & καποιες εξαιρεσεις αλλα ποσοι αληθεια ειναι η εξαιρεση απο ολους αυτους που πανε παταγια διοτι ειναι η ΕΔΕΜ της γης;

Τωρα επρεπε να παει καποιος εκει κατω για να πει αυτο που ειχα πει εδω περισυ.
Ροκο φιλε μου, που ειναι το απολυτο στα λεγομενα μου; Οτι η πλειοψηφια που παει Πατταγια παει μονο και μονο για να πηδηξει γιατι στην χωρα του (οποια και να ειναι αυτη) τον εχει φαει η μοναξια και η αγαμια; Οτι η πλειοψηφεια των ξενων αντρων που πανε εκει ειναι ανω των 50;
Ντοκτωρ εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο σε αυτα που λες ΑΛΛΑ δεν κραζεις ουτε προσβαλεις ετσι εναν ανθρωπο που απλα λεει τη γνωμη του, μπορω και εγω και ο καθενας να γινει προσβλητικος σε εσενα ή στον οποιοδηποτε.
Και τελος ολοι μη ξεχνατε οτι ο παραδεισος καποιου μπορει να ειναι η κολαση του αλλου.
Δεν σας παραξενευει η χλιαρη εως ανυπαρκτη αντιδραση του F16 στο θεμα; Εχει αρχισει να τα βλεπει.
Φιλε soi7 εαν θες στειλε μου πμ να σου πω που να πας και τι να κανεις στη Μπανκοκ.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Lord δεν πρόσβαλα κανένα απλά είπα τα πράγματα από την δικιά μου μεριά και αν και 52 που είμαι πάω για κάτι το διαφορετικό που δεν μου το δίνουν αλλού. :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom