Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
fantoma ( Λες και οι "γαμιαδες" της Παταγιας γαμανε με τη μαγκια τους και οχι με το χοντρο πορτοφολι τους.)Καλός ηρθες πάλη γιατί έλειψες αν και δεν σε ξέρω. Αλλά αν διάβασες εγώ είμαι ο μόνος που λέω ότι στην παταγια και γενικά στην Ταϊλάνδη μου έχουν φαΐ πολλά λεφτά.(αν και τώρα έχω γκόμενα που μένω σπίτι της τα τελευταία 2 ταξίδια και δεν μου στοιχίζει τίποτα) αλλά για να φτάσω σε αυτό το σημείο έχω φαΐ πάρα πολλά λεφτά. Και όσο για το μαστίγωμα αν θέλεις όταν έρθω παταγια να συναντηθούμε να στο κεράσω αλλά αν είσαι κάτω πες μου να συνάντησης φίλο να σε πάει για να στο κεράσω και επειδή φενεσε καλός και τα ποτά δικά μου .φιλιά  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Για να σας φτιάξω το πρωινό είναι από το soi7 της γνωρίζουν αρκετά καλά Τάκης Λουτράκι φλετσης και όλοι η παρέα από την πέρδικα και άλλοι φίλοι που έτυχε να συναντηθούμε.. από τα προσωπικά αρχεία μου. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
η ταιλανδη ειναι 5 ωρες μπροστα, εγω οταν βλεπω το ρολοι μου πρωτα υπολογιζω τι ωρα ειναι εκει, μαντευω τι θα εκανα αν ημουν εκει και τι κανει η πολη και μετα βλεπω τι ωρα ειναι εδω..
οσο για φωτος εισαι αδικος, εγω εχω ποσταρει σχεδον ολες τις ταιλανδεζες μου, δες τα ποστ μου και θα καταλαβεις.
Κώστα εσύ πας πολύ πίσω κάνης λογαριασμούς για τη ώρα είναι στην χώρα τον ευτιχησμενων  εγώ έχω πάρει ρολόι με 2 ώρες για να μην σκοτίζω το μυαλό μου. Τέλος του μήνα που θα πάω πατταγια θα σου φέρω ένα πρέπει και εσύ να είσαι μοντέρνος για να μην μας την λένε. :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τραβηγμένη μέρα στο soi7 στα μπαράκια από την πίσω μεριά. Δώρο για τον φίλο που τραβούσε μέρα φωτος φυσικά  δωρεάν αυτές έχουν και το αντίτιμο. :)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Ουτοπικε, παραβαινω την υποσχεση που εδωσα στον εαυτο μου να μην ξαναποσταρω εδω μεσα.....................

Μερικοι εδω μεσα δε θα ξερατε να βρειτε την Ταυλανδη στον παγκοσμιο Ατλα αν δεν υπηρχε η Παταγια και ερχεστε τωρα να την πεσετε σε καποιον που τολμησε να σας πεταξει την αληθεια στα μουτρα. Σοι7 ασυγχωρητος και απο εμενα, το μαστιγωμα σου θα το αναλαβω και θα το εγκαινιασω εγω προσωπικα  :ak: :ak:

Καλημέρα Φαντομά ή καλύτερα καλό απόγευμα.Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνισή σου.Να διευκρινήσω οτί δεν την είπα στο Soi7 ήμουνα διακριτικός και γενικά δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αγέλες.Με την εμπειρία ενός και μόνο ταξιδιού και διαμονής 4 ημερών στην Παταγια  δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό στο να περιγράψει την πόλη.Όμως θεωρώ οτί αυτά που λες εσύ,αυτά που λεει ο ντοκτορας,ο Σοι7,ο Κωστής και οι υπόλοιποι έχουν μια κοινή συνισταμένη.Περιγράφουν το ίδιο νομισμα από 2 διαφορετικες πλευρές.Μην είμαστε λοιπόν αφοριστικοί.Λέγοντε αληθειες σε αυτο το φόρουμ πολλές φορές σκληρές.
Εγώ είχα δίλλημα στο ταξίδι μου.Στο τέλος και αφόυ είχα μείνει Μπανγκοκ και είχα γυρίσει καμιά 10αρια νησιά δεν ήξερα αν θα πρέπει να πάω ή οχι.Εδώ θα ομολογήσω οτι πήγα παρασυρόμενος απο ντοκτορα και Κωστή.Δηλαδή κοινώς πήγα για να μου φύγει η περιεργεια.Όμως δεν το μετάνοιωσα.
Το παράδοξο είναι οτι όλο αυτο που περιγραφεται,εγώ το βρήκα ενδιαφέρον.Είναι μια εμπειρία που για εμένα άξιζε να βιώσω.Να σημειώσω οτί δεν αναφέρομαι σε γκόμενες γιατι δεν δοκίμασα <<παταγιανα>> προιόντα.
Τώρα προσωπικά αν με βάλεις να συγκρίνω άλλα μέρη με Πατάγια για το δικό μου γούστο θα την καταψήφιζα με κλειστά μάτια.
Πάντως και για να ολοκληρώσω είναι μια πόλη που κατα την γνώμη μου κάποιος πρέπει να συμπεριλάβει στο ταξίδι του στην Ταυλάνδη.Έτσι και μόνο για την εμπειρία.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε ουτοπικε όταν ξαναπάς  Ταϊλάνδη και θέλεις να κανονίσουμε να κατέβης πατταγια και το μόνο που θέλω ένα τριήμερο μαζί στην πατταγια να σου δείξω την πόλη ( χωρίς ειρωνεία ) και μετά θα το συζητήσουμε με την ησυχία μας αν αξίζει να πηγαίνεις η όχι. Εγώ που επιτέθηκα στον soi7 ήταν όχι επειδή είπε την γνώμη του αλλά επειδή τον παρακινήσαμε και ήταν απαίσια. περί ορέξεως κολωκηθοπητα γι αυτό υπάρχουν τα χρώματα σε άλλους αρέσει το άσπρο και σε άλλους το κόκκινο όπως σε εσένα που είσαι γαύρος.  :thumbsup:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κράξαμε τον Soi7 για τις φωτογραφίες αλλά γιατί κουβαλάει τη μιζέρια πάνω του. Την πήγε διακοπές σε εξωτικό προορισμό. Όλα αυτά στις φωτογραφίες τα έχουμε δει και εμείς. Δεν είμαστε γκαβοί. Απλώς μπορούμε να δούμε και την καλή πλευρά. Και είναι πολύ δύσκολο να δεις το καλό όταν έχεις μεγαλώσει μέσα στη γκρίνια και την γκαντεμιά. Άθλιες οι γυναίκες της ηλικίας του στην Ελλάδα, άθλιες και οι ταϊλανδέζες. Μέτρια τα οικονομικά μέτρια εμφάνιση, όλα κακά και μαύρα. Το να υποστηρίζεις ένα τέτοιο άνθρωπο είναι σαν τον οδηγείς στην αυτοκτονία. Δεν ενδιαφερόμαστε για κάποιον μόνο όταν τον υποστηρίζουμε, επειδή συμφωνεί μαζί μας. Ο καθένας είναι  αυτό που πιστεύει ότι είναι. Εγώ θα τον συμβούλευα να αφήσει τον εαυτό ελεύθερο και θα δει τον παράδεισο. Να πάει σε ένα μπαρ να κεράσει 10, 20, 200 ποτά, τα λεφτά δεν έχουν σημασία :P. Η ‘άθλια’ μπαρόβια θα του χαμογελάσει, θα του μιλήσει και θα του μεταδώσει μια απίστευτή ενέργεια. Θα καταλήξει ερωτευμένος με μια ‘τελειωμένη’ πόρνη και θα σταυροκοπιέται. Αυτή είναι η μαγεία.
Θα πρότεινα επίσης στον φίλο Soi7 να κάνει κάτι αντίστοιχο. Να μπει δηλαδή σε internet café της Αθήνας και να αρχίσει τη φωτογράφηση. Μετά να ποστάρει εδώ τις φωτογραφίες. Να δούμε και κανένα γεμάτο βλέμμα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε Φαντομα Καλως ξαναρθες, γραφε που και που για να σε ακουμε βρε φιλε!!
Ουτως ή αλλως εχω και εγω ξενερωσει και αν δεις εχω σταματησει να απανταω σε ερωτησεις για Ταυλανδη (μονο Πατταγια δηλ)
Κωστη οταν σου ειχα πει οτι σε συμπαθω πολυ ειχα δικιο, δεν επεσα εξω σε αυτο που ειχα διακρινει σε σενα, την βλεπεις την αληθεια, τη ξεχωριζεις και εχεις το θαρρος να τη λες.
Ντοκτωρ ολοι εχουμε φαει ΠΟΛΛΑ λεφτα σε αυτη τη χωρα ισως οχι στο ιδιο μερος.
Οσο για τους πιτσιρικαδες που βιαζονται να κατακρινουν μια αντιθετη αποψη ε ας μη βιαζονται θα μεγαλωσουν καποτε και αυτοι και τοτε τα λεμε, αρκει να προσεξουν μη γινουν αποκληροι στη χωρα τους και πασιγνωστοι στη Πατταγια σαν τους θλιβερους των φωτογραφιων του soi7.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αγαπητε Φαντομα ! Καλως μας ξαναβρηκες !

ειναι πολυ σημαντικη για εμας η συμμετοχη σου σε αυτο το φορουμ !

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε 04fantomas05 welcome back...Δεν σε εχω προλάβει αλλα εχω ακουσει..πολλα και καλα ..Welcome back και καλη συνεχεια !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Sa wat dee-khrap Σύντροφοι.
    Χαιρετίζω και εγώ από την πλευρά μου την επανεμφάνιση του συντρόφου Φαντομά μετά από καιρό στο thread. Και φυσικά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τα γραφόμενά του (με εξαίρεση για τα μπλουζάκια Singha, που μ΄αρέσουν).
    Αν θυμάστε πρώτος από όλους είχα θέσει θέμα διαχωρισμού του thread σε ένα για την Παττάγια ειδικά και σε άλλο ένα για την υπόλοιπη χώρα. Και αυτό για το λόγο ότι τα όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με την υπόλοιπη χώρα. Μοιραίο είναι λοιπόν όποιος δεν έχει παρακολουθήσει από την αρχή το thread και δεν γνωρίζει κάποια πράγματα για την χώρα , να παρασυρθεί και αντί για τον Παράδεισο που περιμένει να βρεθεί κάπου άλλου, που στην καλύτερη περίπτωση θα τον ξενερώσει αφάνταστα.
  Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι όσοι αποτολμούν τοα ταξίδι για κει (παττάγια) και επιστρέφουν μιλούν με ύφος ειδικού για την Ταϋλάνδη, πράγμα που σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν συμβαίνει, με αποτέλεσμα να επιτείνεται η σύγχηση. Με 10 μέρες στην Παττάγια ΔΕΝ μπορεί να βγάζει κάποιος συμπεράσματα και να μιλά για ολόκληρη την χώρα και τους κατοίκους της.  :sunglasses:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
φιλε φαντομα καλος ξαναρθες στο φορουμ  :rockon:. Το να εκφραζεις διαφορετικες αποψεις ειναι εποικοδομιτικο και υγιες το οτι αναφερθηκαν ατομα στον soi7 με αυτον τον τροπο ειναι γιατι κατεκρινε μια αποφαση που πηρε μονος του διαβαζοντας απο εδω αποψεις (οχι ολες καλες υπερ του μερους) και αποφασισε ΜΟΝΟΣ του να κατεβει εκει και ριχνει το φτεξιμο στο φορουμ. Μεγαλα παιδια ειμαστε μπορουμε να καταλαβουμε τι γραφετε τι διαβαζετε και να κρινουμε αναλογα αλλα παντα η αποφαση ειναι δικη μας. Πιστευω οτι ναι υπαρχει πλεμπε σε αυτην την πολη αλλα και διαμαντια αρκει να εχεις διαθεση να δεις να ανακαλυψης και πρωτα απο ολα να ξερεις τον λογο που κατεβηκες εκει.
Σε διαβαζω απο τις αρχες και τις κοντρες σου και ολα. Αυτη η παρεα λοιπον με εκανε να αποφασισω να κατεβω και εγω (αν και παντρεμενος πηρα μια αδεια με χιλια βασανα για 15 ημερες) και ελπιζω να συναντισω καποιους απο εδω εστω και μια φορα να μου προτεινουν μερη να γυρισω (οχι μονο μπαρ) αν στο τελος δεν μου αρεσει (αποκλειετε ειμαι κολημενος με το μερος απο τα 15 μου) τοτε δεν θα φταιει καποιος απο εδω η καποιο φορουμ που με παραμηθιασε αλλα εγω ο ιδιος.  :headbang:
Αυτα ειχα να πω καλος ωρισες και παλυ και ελπιζω οταν κατεβω να τυχη να βρεθουμε

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
doctor πολυ ωραιες οι γυναικες σου και ψηλες!!!

Συνημμένα

• IMG_0426.JPG
    IMG_0426.JPG
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 58

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
απο την δικη μου εμπειρια..................

Συνημμένα

• IMG_0427.JPG
    IMG_0427.JPG
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 62

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
αξιο και αγαπημενο gfe

Συνημμένα

• IMG_0409.JPG
    IMG_0409.JPG
    241,6 KB · Εμφανίσεις: 64

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
απιστευτη εμπειρια

Συνημμένα

• masaz.jpg
    masaz.jpg
    195,2 KB · Εμφανίσεις: 65

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
τρελη μαχη.......................

Συνημμένα

• IMG_0417.jpg
    IMG_0417.jpg
    214,1 KB · Εμφανίσεις: 59

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
58 και σημερα επιτελους αντε να περασουν οι κωλομερες

Συνημμένα

• exercise.jpg
    exercise.jpg
    141,6 KB · Εμφανίσεις: 82

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
θα σας πω και κατι να γελασετε οι σεξουαλικες μου επιδοσεις ηταν απο 2 με 3 φορες καλητερες εκει λογο ψυχολογιας και περιβαλοντος αλλα και διαθεσης εδω ειμαι σαν πεθαμενος λες και κανω αγγαρεια πολλες φορες......................
2)σημερα κανονισα να παω για καφε με ενα γκομενακι καινουργια γνωριμια ειναι ομορφη και πιπινακι
το πιστευετε οτι απο εχτες το σκεφτομαι για τον αν θα παω τελικα .....
δεν μου κανει αισθηση καθολου η πλακα ποια ειναι?
πριν παω ταυλανδη μπορει να επαιρνα τηλ 2- γκομενακια εστω απλα για καφεδακι για παρεα και μονο να παμε για καφε νατα
πουμε ετσι για να νιωθουμε οτι κατι κανουμε και καλα...
απο τοτε που γυρισα απο παταγια δεν θελω να ξαναδω καμια απο αυτες στην ζωη μου ουτε μου κανουν αισθηση καθολου......
μονο τις ταυλανδεζες εχω μονο μυαλο μου  που με εκαναν να νιωσω σαν να πεθανα και να ξαναγενηθηκα εκει...............
τα σχολια δικα σας!!!!!!!!!!!!
συμβουλη για τους νεους του φορουμ δεν υπαρχει επιστροφη απο την παταγια για κανενα και ποτε ασχετα που μερικοι την βριζουν η λενε βλακιες στην πραγματικοτητα παντα θα θελουν να γυρισουν εκει...........!!!!!!!!11

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε ουτοπικε όταν ξαναπάς  Ταϊλάνδη και θέλεις να κανονίσουμε να κατέβης πατταγια και το μόνο που θέλω ένα τριήμερο μαζί στην πατταγια να σου δείξω την πόλη ( χωρίς ειρωνεία ) και μετά θα το συζητήσουμε με την ησυχία μας αν αξίζει να πηγαίνεις η όχι. Εγώ που επιτέθηκα στον soi7 ήταν όχι επειδή είπε την γνώμη του αλλά επειδή τον παρακινήσαμε και ήταν απαίσια. περί ορέξεως κολωκηθοπητα γι αυτό υπάρχουν τα χρώματα σε άλλους αρέσει το άσπρο και σε άλλους το κόκκινο όπως σε εσένα που είσαι γαύρος.  :thumbsup:

Ντόκτορα έγινε μαλακία γιατι έμεινα 7-10 Γενάρη welcome plaza.Απλώς δεν μπορούσα να μπώ στο σάιτ εκείνες τις μέρες(μου έλεγε λάθος κωδικός) και έτσι δεν επικοινώνησα μαζί σου γιατί δεν μπορούσα να μπω στο π.μ. μου και να δω το τηλέφωνό σου .Νομίζω στισ 7 ήσουν Πατάγια.Το ακριβοπλήρωσα το welcome plaza.
Έχω κάποιους μήνες μπροστά μου για να ξαναπάω αλλά φυσικά και θα ήθελα να σμίξουμε στην Πατάγια πόσο μάλλον αφου θα έχω άφθονο καιρό στη διαθεσή μου.Σκέφτομαι να κάτσω 3 μήνες κάτω(πρώτα ο <<θεός>>).

Υ.Σ. 1.Δεν μου αρέσει το κόκκινο,δεν είμαι γαύρος!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Σ. 2.Σκορπιον ωραιές φώτο... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom