Φιλε Ουτοπικε, παραβαινω την υποσχεση που εδωσα στον εαυτο μου να μην ξαναποσταρω εδω μεσα.....................
Μερικοι εδω μεσα δε θα ξερατε να βρειτε την Ταυλανδη στον παγκοσμιο Ατλα αν δεν υπηρχε η Παταγια και ερχεστε τωρα να την πεσετε σε καποιον που τολμησε να σας πεταξει την αληθεια στα μουτρα. Σοι7 ασυγχωρητος και απο εμενα, το μαστιγωμα σου θα το αναλαβω και θα το εγκαινιασω εγω προσωπικα
Καλημέρα Φαντομά ή καλύτερα καλό απόγευμα.Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνισή σου.Να διευκρινήσω οτί δεν την είπα στο Soi7 ήμουνα διακριτικός και γενικά δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αγέλες.Με την εμπειρία ενός και μόνο ταξιδιού και διαμονής 4 ημερών στην Παταγια δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό στο να περιγράψει την πόλη.Όμως θεωρώ οτί αυτά που λες εσύ,αυτά που λεει ο ντοκτορας,ο Σοι7,ο Κωστής και οι υπόλοιποι έχουν μια κοινή συνισταμένη.Περιγράφουν το ίδιο νομισμα από 2 διαφορετικες πλευρές.Μην είμαστε λοιπόν αφοριστικοί.Λέγοντε αληθειες σε αυτο το φόρουμ πολλές φορές σκληρές.
Εγώ είχα δίλλημα στο ταξίδι μου.Στο τέλος και αφόυ είχα μείνει Μπανγκοκ και είχα γυρίσει καμιά 10αρια νησιά δεν ήξερα αν θα πρέπει να πάω ή οχι.Εδώ θα ομολογήσω οτι πήγα παρασυρόμενος απο ντοκτορα και Κωστή.Δηλαδή κοινώς πήγα για να μου φύγει η περιεργεια.Όμως δεν το μετάνοιωσα.
Το παράδοξο είναι οτι όλο αυτο που περιγραφεται,εγώ το βρήκα ενδιαφέρον.Είναι μια εμπειρία που για εμένα άξιζε να βιώσω.Να σημειώσω οτί δεν αναφέρομαι σε γκόμενες γιατι δεν δοκίμασα <<παταγιανα>> προιόντα.
Τώρα προσωπικά αν με βάλεις να συγκρίνω άλλα μέρη με Πατάγια για το δικό μου γούστο θα την καταψήφιζα με κλειστά μάτια.
Πάντως και για να ολοκληρώσω είναι μια πόλη που κατα την γνώμη μου κάποιος πρέπει να συμπεριλάβει στο ταξίδι του στην Ταυλάνδη.Έτσι και μόνο για την εμπειρία.