Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

Σκέφτομαι να κάνω ένα γαμησοταξίδι στην ταυλάνδη

1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)

Πάντως η προσθετική στήθους στη Μπανγκόγκ για μια γυναίκα κοστίζει 50000 μπατ(1100 ευρώ).

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οσο περναει ο καιρος βλεπω το "Ταιλανδη sex trip " να μετατρεπεται σε gfe τριπ.
δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
προσωπικα με στενοχωρει λιγο, βεβαια ειναι στο παιχνιδι της ταιλανδης, αλλα ειναι και ψυχοφθορο, δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω, αλλα σταθερα σε καθε ταξιδι διαγω καριερα gfe και  sex trip μαζι.
ειλικρινα θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο, και βεβαια δεν αναφερομαι στους πολυ παλιους αγωνιστες της ταιλανδης , αλλα στους νεοτερους,
η γνωμη των παλιων φυσικα μετραει.
απο παντου βλεπω ενα ατελειωτο gfe...

με το παρακατω (δικο σου) ποστ, απαντησες μονος σου κωστα.

με κοιταζει με ενα τραγικο παραπονο, σταματαει, σηκωνει το κεφαλι να με δει καλυτερα  ( 1.53 υψος περιπου), και λεει,  "why you not take care me?". ενιωσα απαισια, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε μια ταιλανδεζα εστω και πατταγιανη, να μην την προσεχεις δηλαδη.

μεγαλειωδης εμπειρια η συναναστροφη με ταιλανδεζες, εστω και με πατταγιανες.

πως διαολο ν' αντισταθεις σε αυτες τις γυναικες, και βραχος να εισαι θα ραγισεις.
εμενα προσωπικα, καταφεραν να μου βγαλουν συναισθημα μετα ουτε κι εγω ξερω απο ποσο καιρο παγωμαρας, αναισθησιας και γραψαρχιδισμου απεναντι... μεχρι εδω...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)

2. Σε τι περίπου αναλογία οι ταυλανδές δίνουν κόλο...
Με την ιδια αναλογια που συναντας εκει,υψη πανω απο 1.70...
Γιατι στο 99% των περιπτωσεων αυτων (πανω απο 1.70)οταν το γδυσεις,ανακαλυπτεις "Kinder-εκπληξη" αναμεσα στα ποδια του..
Βεβαια υπαρχουν και καποιοι που ξετρελαινονται με το θεαμα,βαζουν την οπισθεν και το απολαμβανουν...
Με λιγα λογια,το να πηδηξεις βυζοπουλα στη Ταυλανδη,ειναι το ιδιο δυσκολο με το να πηδηξεις εδω τη Τζουλια Αλεξανδρατου..Εκει πρεπει να ψαξεις πολυ και εδω να πληρωσεις πολυ...
Οσον αφορα το δευτερο σκελος,οταν πας με το καλο,θα καταλαβεις οτι το ερωτημα ηταν ατοπο...
Ειναι τοσο στενομουνικα που δε σου περναει απο το μυαλο να "παρεις" και το κουλουρι...Εκτος και αν εισαι σκατοσπρωχτης "εκ πεποιθησεως"...
Υ.Γ..Προς Κωστα..Δε πιστευω να στραβωσες..Πλακα κανουμε..Ξερεις οτι ειμαι δυσκολος..

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερινές φωτογραφίες από το περιφημο Soi 7 στην Παταγια, τραβηχθηκαν σημερα Παρασκευη, προσεξτε το καπελακι μου στο ποδηλατο, ακολουθουν και άλλες

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυριο θα τραβηξω φωτογραφιες απο τους δρομους με τα νεαρους, διοτι ομορφα κοριτσια δεν βρισκω που δεν βρισκω, τουλαχιστον να τραβηξω αγορια. Καλα ομορφες γυναικες δεν εχει εδω? Καλα τα ελεγε αυτος ο Πιπινομανιακος, πρεπει να εισαι της ηλικιας μου για να ξεπεσεις εδω.

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η μαγία της Πατάγιας, ο Παράδεισος, πως την πάτησα έτσι;;; Οι φωτογραφιες ειναι και αληθινες και σημερινες. Απλα καθομουν και γελουσα με τον εαυτο μου και ειπα να μοιραστω μαζι σας την ομορφια της πολης. Τοσα λεφτα πεταμενα, να ερθω την ακρη του κοσμου να δω όλη αυτη την παρακμή;;;;

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε σιχαθήκαμε φτάνει,έστειλες οτι χειρότερο υπήρχε,συγχαρητήρια,αλλά μου φαίνεται οτι είναι πολύ περίεργο το σκηνικό που έστησες...μα πάρα πολύ περίεργο.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε Soi7 αν τραβάς αυτές της φωτογραφίες είναι πρόβλημα δικό σου αλλά μην το πεζής και θύμα ότι είναι βλακεία σου να ξοδέψεις τόσα λεφτά γιατί εκεί τουλάχιστον γαμη….ς ενώ εδώ στο Ελλάδα  τρως την  χήρα μετά 5 ορφανά. Και μια συμβουλή μην πληροφορείς τον κόσμο λάθος γιατί είναι βλακεία. Εσένα με το συμπάθιο  μπορεί να σου αρέσουν οι γέροι και η γριές  γι αυτό τους τραβάς αλλά γράφε επιλογή δική σου και όχι ότι δεν υπάρχουν κομεναρες στην Ταϊλάνδη.  :bigdick:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η μαγία της Πατάγιας, ο Παράδεισος, πως την πάτησα έτσι;;; Οι φωτογραφιες ειναι και αληθινες και σημερινες. Απλα καθομουν και γελουσα με τον εαυτο μου και ειπα να μοιραστω μαζι σας την ομορφια της πολης. Τοσα λεφτα πεταμενα, να ερθω την ακρη του κοσμου να δω όλη αυτη την παρακμή;;;;
Εφόσον γελάς εσύ με τον εαυτό σου σκέψου εμάς τη γέλια κάνουμε τώρα με εσένα που κάθεσαι και τραβάς μαλα…ες. Και ασχολησε με μαλα..ες και γελάς μόνος σου. :jerking:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Κοιτα να δεις σε οποιους τους αρεσει ετσι !!!!!!!!!!!!  :think:
Φωτο τετοιες μπορω και εγω να κατεβασω απο διαφορα σιτε  και να προβοκαρω αναλογα  :idiot:
σε εμας που ειμαστε κολημενοι με αυτην την φυλη δεν μας χαλας καθολου
Μπορεις και να καταλαβεις διαβαζοντας απο εδω μεσα οτι το επιπεδο ειναι αρκετα υψηλο και μπορουμε να καταλαβουμε τι πρεσβεβει ο καθενας απο εμας που γραφουμε
αν δεν σου αρεσει οκ το δεχομαστε αλλα υπαρχουν και αλλα θεματα που μπορεις καλιστα να ταυτιστεις
Αυτα τα ολιγα εμεις ζουμε σε ενα ονειρο (και οχι μονο γκομενες και μαμισια) που λατρευουμε τους λαους εκει κατω :rockon: :rockon: :rockon:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τέλος μην ασχολείστε με τον περίεργο μπήκε για να μας την πεί,που γουστάρουμε την φάση κάτω...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Soi7 την παρακμή αυτήν την ειδές εκεί που κάθεσαι.. :dancing:

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kalhspera apo Pattaya,λιγα λογια μονο θα πω. Δεν προσεβαλα ουτε την χωρα, ουτε τον Βασιλια ουτε τον λαο & ουτε τις γυναικες της χωρας. Πως να το κανω με 2 μερες σε εναν τοπο θα κατηγορησω ολη την χωρα; Απλα διαβαζα το τοπικ & ειπα να ερθω να βρω τον Παραδεισο αφου ειχα τον χρονο. Καταλαβα ομως τι ατομα με παρασυρανε. Αλλα δυστυχως το καταλαβα πολυ αργα. Δεν δεχθηκατε κριτικη, με χαρακτηρισατε περιεργο, ψευτη, αλλα αν καποιος εχει παει Soi7 θα καταλαβει ευκολα οτι ολες φωτογραφιες ειναι τραβηγμενες απο το ιδιο ακριβως σημειο & ο δοκτορας εβαλε συμβολα οτι τραβω μαλακια. Δεν θα πεθανω για τα λεφτα που πεταξα, σε τελικη αναλυση θα δω μια χωρα & θα αναχωρησω αυριο για Bangkok. Δεν θα στειλω φωτογραφιες αλλες, δεν χρειαζεται. Ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσατε να διαβασετε αυτα που εγραψα, να ανοιξετε φωτογραφιες που εστειλα & για τις ειρωνιες & βρισιες. Εξαλλου ριχνω & επιπεδο επειδη ακουσον ακουσον δεν μου αρεσε εδω που ηρθα, παρασυρομενος απο αυτα που διαβαζα. Δεν θα απαντησω πια, απλα δεν ειχα τι να κανω & καθομαι στα ιντερνετ καφε να περασει η ωρα μου. Κατι τελευταιο. Την αγελαδα γιατι την εβαλες δοκτορτιλακ; υπονοεις κατι; Η ερωτηση ειναι ρητορικη δεν θελω απαντηση. :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβός φίλε μου επειδή μίλαγες για soi7 και τuχανη  αυτό το soi να το ξέρω πάρα πολύ καλά και να μου έχουν φαΐ πάρα πολλά λεφτά και να έχω πηδήξει όλα αυτά τα χρόνια που πάω πάνω από 3000 γυναίκες του soi7 μόνο δεν δεχoμε αυτές της φωτογραφίες, γιατί ειδικά από το δεύτερο δρόμο μέχρι την παραλία από της 6 και μετά δεν μπορείς να περάσεις από τα μπαρ που είναι γεμάτα γυναίκες. Η καταθέσεις μου έχουν πιάσει τόπο στο soi7. γι αυτό επιμένω στης φωτογραφίες είναι αναληθές. Και αν δεν έφευγα σε μια εβδομάδα για Μανίλα θα ερχόμουν pattaya για να μου δήξις πώς τραβάς αυτές της φωτογραφίες. Άσχετο αν εiρθα πριν 2 μέρες από το soi7 μπορεί να άλλαξε και θα σου ζητούσα συγνώμη. Φιλιά doctortilac. :rockon:

DOURO-PINELOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερες..απο εναν νεο στο φορουμ..
την τεταρτη παω κατω για 4 μερες..
αν και λιγες μερες...απο τωρα γουσταρω τρελλα.
φυσικα ειναι μονο η αρχη...η επομενη(μεσα στο χρονο σιγουρα)
θα ειναι να κατσω καμια 10ρια....
οσο για υλικο..βιντεο-φωτο..θα εχω 10γιγα μνημη..

ε ε ερχομαι...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μια παρατηρηση να κανω
οσοι πανε ταυλανδη δεν πανε για να φερουν φωτο απο νινια και γυμνα κορμια

πανε για να απολαυσουν το ολο πακετο

τα λεω γιατι βλεπω μια ταση  να γινει το τοπικ αλμπουμ φωτο οχι βεβαια οτι δεν πρεπει να ανεβαινουν φωτο αλλα λιγες και καλογουστες ρε παιδια

ολοι ξερουμε οτι πηδατε οταν πατε κατω λοοοοοοοοοοοοοοοολ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν θα απαντησω πια, απλα δεν ειχα τι να κανω & καθομαι στα ιντερνετ καφε να περασει η ωρα μου.

Σοβαρα μιλας ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: δεν πας καλα εισαι στην πατταγια και δεν ξερεις τι να κανεις ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: 

οσο για το Soi7 αυτα που γραφεις ειναι βλακειες οι φωτο ειναι πριν βραδιασει που γινεται το αδιαχωρητο ! αλλωστε εγω συνηθως μενω στο ακριβως διπλα soi (soi8) και πιστεψε με ΓΙΝΕΤΑΙ το αδιαχωρητο μετα τις 6 !!!

αλλα αυτο βρε ανθρωπε δεν περιμενα να το ακουσω ! οτι εισαι στην πατταγια και καθεσαι στα ιντερνετ καφε για να περασει η ωρα σου !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: lol ! (κολλημενος με την μπαλα)  :dancing:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερες..απο εναν νεο στο φορουμ..
την τεταρτη παω κατω για 4 μερες..
αν και λιγες μερες...απο τωρα γουσταρω τρελλα.
φυσικα ειναι μονο η αρχη...η επομενη(μεσα στο χρονο σιγουρα)
θα ειναι να κατσω καμια 10ρια....

ε ε ερχομαι...

στις φωτο να εισαι διακριτικος, η ταυλανδη διεπεται απο διαφορετικους νομους απο τους δικους μας! μια μερα ημουν στο αστυνομικο τμημα της πατταγιας και φεραν καποιον που τραβαγε φωτο απο αλλα δωματια με τηλεφακο. στα gogo εχουν πινακιδες οτι απαγορευονται οι φωτο ! και γενικοτερα οσο γινεται ποιο διακριτικα μπορεις με τις φωτο ! αμα θυμασαι σε καποια εκπομπη τους κοψαν την ληψη μεχρι να πανε να παρουν ειδικη αδεια για να βιντεοσκοπησουν !

DOURO-PINELOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια παρατηρηση να κανω
οσοι πανε ταυλανδη δεν πανε για να φερουν φωτο απο νινια και γυμνα κορμια

πανε για να απολαυσουν το ολο πακετο

τα λεω γιατι βλεπω μια ταση  να γινει το τοπικ αλμπουμ φωτο οχι βεβαια οτι δεν πρεπει να ανεβαινουν φωτο αλλα λιγες και καλογουστες ρε παιδια

ολοι ξερουμε οτι πηδατε οταν πατε κατω λοοοοοοοοοοοοοοοολ

οκ..κωστα...δεν παιζω ο μαμαο και δερνω...και ουτε θα φτιαξω..καμια τσοντα..να την βαλω
σε περιοδικο...
την χαρα μου εκφραζω...
τωρα αν το πηρες οτι κανω φιγουρα.....σορρυ κιολας

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

καθε 1 γιγα βιντεο-φωτο να πηγαινεις να βρισκεις τον τρισμεγιστο soi7 που εχει κατασκηνωσει σε ιντερνετ καφε να στις ανεβαζει, να περναει και αυτουνου η ωρα !  :dancing:

ειδες βρε soi7 σου βρηκαμε και κατι να κανεις στα ιντερνετ καφε αντε τυχερουλη!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom