Συνάδερφοι,
Σκέφτομαι να κάνω ένα γαμησοταξίδι στην ταυλάνδη
1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)
Πάντως η προσθετική στήθους στη Μπανγκόγκ για μια γυναίκα κοστίζει 50000 μπατ(1100 ευρώ).
Συνάδερφοι,
Σκέφτομαι να κάνω ένα γαμησοταξίδι στην ταυλάνδη
1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)
οσο περναει ο καιρος βλεπω το "Ταιλανδη sex trip " να μετατρεπεται σε gfe τριπ.
δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
προσωπικα με στενοχωρει λιγο, βεβαια ειναι στο παιχνιδι της ταιλανδης, αλλα ειναι και ψυχοφθορο, δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω, αλλα σταθερα σε καθε ταξιδι διαγω καριερα gfe και sex trip μαζι.
ειλικρινα θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο, και βεβαια δεν αναφερομαι στους πολυ παλιους αγωνιστες της ταιλανδης , αλλα στους νεοτερους,
η γνωμη των παλιων φυσικα μετραει.
απο παντου βλεπω ενα ατελειωτο gfe...
με κοιταζει με ενα τραγικο παραπονο, σταματαει, σηκωνει το κεφαλι να με δει καλυτερα ( 1.53 υψος περιπου), και λεει, "why you not take care me?". ενιωσα απαισια, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε μια ταιλανδεζα εστω και πατταγιανη, να μην την προσεχεις δηλαδη.
μεγαλειωδης εμπειρια η συναναστροφη με ταιλανδεζες, εστω και με πατταγιανες.
Με την ιδια αναλογια που συναντας εκει,υψη πανω απο 1.70...1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)
2. Σε τι περίπου αναλογία οι ταυλανδές δίνουν κόλο...
Εφόσον γελάς εσύ με τον εαυτό σου σκέψου εμάς τη γέλια κάνουμε τώρα με εσένα που κάθεσαι και τραβάς μαλα…ες. Και ασχολησε με μαλα..ες και γελάς μόνος σου.
Δεν θα απαντησω πια, απλα δεν ειχα τι να κανω & καθομαι στα ιντερνετ καφε να περασει η ωρα μου.
καλημερες..απο εναν νεο στο φορουμ..
την τεταρτη παω κατω για 4 μερες..
αν και λιγες μερες...απο τωρα γουσταρω τρελλα.
φυσικα ειναι μονο η αρχη...η επομενη(μεσα στο χρονο σιγουρα)
θα ειναι να κατσω καμια 10ρια....
οσο για υλικο..βιντεο-φωτο..θα εχω 10γιγα μνημη..
ε ε ερχομαι...
μια παρατηρηση να κανω
οσοι πανε ταυλανδη δεν πανε για να φερουν φωτο απο νινια και γυμνα κορμια
πανε για να απολαυσουν το ολο πακετο
τα λεω γιατι βλεπω μια ταση να γινει το τοπικ αλμπουμ φωτο οχι βεβαια οτι δεν πρεπει να ανεβαινουν φωτο αλλα λιγες και καλογουστες ρε παιδια
ολοι ξερουμε οτι πηδατε οταν πατε κατω λοοοοοοοοοοοοοοοολ
οσο για υλικο..βιντεο-φωτο..θα εχω 10γιγα μνημη..