Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Και αυτή η εικόνα είναι γνωστή στον φίλο και μην με ζορίζετε δεν λέω όνομα για να μην παρεξηγηθούν μερικοί

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Εφόσον ο παπάς μας σβήνει τα καληγραμα κορίτσια ας σβήσει και αυτή έχω και άλλες πολλές από το μπουλιλαμ. :rockon:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Αυτή την εικόνα κάποιος την γνωρίζει δεν λέμε ονόματα .

Για επιβεβαιώσουμε ακόμη μία φορά πόσο μικρός είναι ο κόσμος...

Έχω πάει και εγώ Μπούλιλαμ με το GFE και με ξεναγεί στα αξιοθέατα της περιοχής (θα σας πω λεπτομέριες για Issan σε μεταγενέστερο post), εκεί που κάθομαι και εγώ στο αντίστοιχο  παραλίμνιο σκέπαστρο για τον ήλιο και περιμένουμε το φαγητό και τα ποτά, βλέπω λίγο πιο πέρα μια γνώριμη φυσιογνωμία και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!!!!! Ο Δόκτορ!!!!!

Γεμάτος χαρά πάω κοντά του και παθαίνουμε πλάκα και ο Δόκτορ και εγώ, και για να το ολοκληρώσουμε παίρνει τηλέφωνο ο Δόκτορ από το κινητό του τον Kostaf16 στην Πατάγια και του μιλάω εγώ και παθαίνει και αυτός σοκ!!!!!!

Τι είναι ο κόσμος λοιπόν... μία μικρή γειτονιά!!!!!

Απίστευτο...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

Πούνε ο  παπάς  με γένια να σβήσει και αυτή. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου έχω πολλές φωτογραφίες αλλά βολιδοσκοπώ για να δω ποιες θα μου σβιση ο παπάς και μετά θα γίνει πανήγυρη από φοτως. Επίσης ξέρω έχει και ο kostasF16 μερικά κομμάτια αναμείνατε αντίδραση παπά και τα λέμε.

παιδια τη κεφαλακη εχει.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Doctortilac έχεις τάσεις ζωοφιλίας ρε μπαγάσα? Άνοιξε και ανάλογο thread να μην βγαίνεις offtopic εδώ ;)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα ρεστα μου ... Νο1
PC170137.jpg

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα στειλει κανεις φωτος να χαζεψουμε λιγο?
αντε βοηθηστε το νεο!!! (ομιλων)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
η φωτο το αδικει, το λενε κατσαριδογιγας barbeque.., ενα βραδυ που ημουν νηστικος εψαχνα για την σουπερ μασα, στο cockroach-house τιποτα, ενα εντομο που ειχα μπανισει την προηγουμενη φορα ηταν καπαρωμενο, στο χαπι α μασαμασα χαμος αλλα κανενα εντομο, στο σουπερ α μασαμασα επισης τιποτα, ημουν αποφασισμενος οταν πετυχαινα εντομο να το ετρωγα αμεσως, στο λουσιφερ τιποτα επισης, οταν ειμαι νηστικος εκει δεν υπαρχει τιποτα, οταν ειμαι φαγωμενος, χαμος.
τεσπα, τη κατσαριδα-γιγας την ειχα μπανισει απο πριν σε ενα εστιατοριο στο στενο του χαπι α μασαμασα. πολυ νοστιμο 25 χρονων σκληρο κελυφος, κεραιεςς πολυ καλες, στη γευση αποδειχτηκε πολυ καλυτερη, ειχε και ουρα, απιστευτο εντομο και αυτη, απο την ισααν. τοσο νοστιμη που τρομαζεις, εγω ακομα τρομαζω με την απιστευτη γευση τους... :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ρε παιδια ειμαι νεος και ψηνομουνα να παω και εγω μια φορα να δω πως ειναι. Αμα αυτα ειναι τα φαγητα τους ομως δεν θα τα αντεξω. Κανα γουρουνακι δεν παιζει εκει κατω?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η φωτο το αδικει, το λενε κατσαριδογιγας barbeque
πιπι, το περιμενα, δεν αμφεβαλα καθολου.
αληθεια τον αυγουστο γιατι θα πας παλι ταιλανδη?
αφου δεν βρισκεις τιποτα καλο.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αυτο ειναι freelancer from lucifer.
την πηδηξε ελβετος συναγωνιστης, την πετυχα ενα βραδυ στο λουσιφερ αλλα δεν ημουν μονος, την επομενη  ελειπε, και ημουν μονος,  χε  χε

Συνημμένα

• post-12190-1187183516.jpg
    post-12190-1187183516.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οσο περναει ο καιρος βλεπω το "Ταιλανδη sex trip " να μετατρεπεται σε gfe τριπ.
δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
προσωπικα με στενοχωρει λιγο, βεβαια ειναι στο παιχνιδι της ταιλανδης, αλλα ειναι και ψυχοφθορο, δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω, αλλα σταθερα σε καθε ταξιδι διαγω καριερα gfe και  sex trip μαζι.
ειλικρινα θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτο, και βεβαια δεν αναφερομαι στους πολυ παλιους αγωνιστες της ταιλανδης , αλλα στους νεοτερους,
η γνωμη των παλιων φυσικα μετραει.
απο παντου βλεπω ενα ατελειωτο gfe...

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδερφοι,

Σκέφτομαι να κάνω ένα γαμησοταξίδι στην ταυλάνδη

Θα ήθελα να σας κάνω κανα δυό ερωτήσεις οι οποίες είμαι σίγουρος ότι λίγο ή πολύ πρέπει να έχουν απαντηθεί, αλλα δυστυχώς δεν έχω όυτε τον χρόνο ούτε την υπομονή να διαβάσω 454 σελίδες...

1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)

2. Σε τι περίπου αναλογία οι ταυλανδές δίνουν κόλο...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Συνάδερφοι,

Σκέφτομαι να κάνω ένα γαμησοταξίδι στην ταυλάνδη

Θα ήθελα να σας κάνω κανα δυό ερωτήσεις οι οποίες είμαι σίγουρος ότι λίγο ή πολύ πρέπει να έχουν απαντηθεί, αλλα δυστυχώς δεν έχω όυτε τον χρόνο ούτε την υπομονή να διαβάσω 454 σελίδες...

1. Σε τι περίπου αναλογία συναντάς μεγάλα βυζιά στην ταυλάνδη?? (τουλάχιστον 3)

2. Σε τι περίπου αναλογία οι ταυλανδές δίνουν κόλο...

Ε μεχρι να αποφασισεις να πας θα τις εχεις διαβασει σιγα σιγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom