You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
εκλεισα 9-16 Αυγουστου. οποιος εχει σκοπο ας μου πει.
τιμες θα μου πουν το Μαρτιο. Απευθειας με ΤΑΙ
σκοπευω Παταγια και πουκετ. το πρωτο οπωσδηποτε το δευτερο αν μπορεσω.
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ !
Οταν θα γυρισεις φευγω και εγω για πρωτη φορα ενημερωσε με τι βρηκες εκει (εγω εχω ηδη κλεισει με Καταρ 650 ευρω) σου ευχομαι καλα να περασεις
Καλωσόρισες Κωστη .δυο "κουφα" αντιμετωπισα στην πτηση πηγαινοντας, βρηκα δυο παιδια που πηγαινουν καθε χρονο απο 20 μερες, αλλα γαμανε μονο 3 φορες σε καθε ταξιδι 3 διαφορετικες ταιλανδεζες, επειδη φοβουνται λεει..
το αλλο κουφο ηταν ενας νησιωτης με κουστουμι κοντος 40ρης "καραχωριατης" που ηθελε να παντρευτει ταιλανδεζα οπωσδηποτε, μεσα σε ενα χρονο ειχε κανει δυο γαμους στην μπανγκοκ αλλα καμια απο τις δυο δεν ηθελε να παει μαζι του στην ελλαδα, αντιθετως για να του δωσουν διαζυγιο τους εδωσε απο 45000 ευρω στην καθε μια.
αυτη τη φορα θα καθοταν στην μπανγκοκ ενα μηνα, στο νησι του ηξερε παντρεμενη ταιλανδεζα της οποιας η αδελφη ενδιαφεροταν να μεινει στην ελλαδα, αυτη θα συναντουσε και θα παντρευοταν, στην πρεσβεια ειναι γνωστος.
ε ρε κολληματα ο κοσμος, να προσεχετε.
σιγουρα θα παιζει και τετοιου ειδους εκβιασμος, να μην ερχεται ελλαδα και να θελει πολλα για να την ξεφορτωθεις.
Nice post .
Μπράβο .
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
καμια φωτογραφιουλα θα μας αφησουν οι μοντ να βαλουμε?Nice post .
περιμενω απαντηση
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Λοιπον
Επειδη εχει περασει καιρος απο τη τελευταια συναντηση, αυριο στο γνωστο κινεζικο 9,30.
Για να ακουσουμε και τις διηγησεις του Φον.
Οσοι πιστοι προσερθετε, κανενας απο τους Κωστηδες θα μας κανει τη τιμη;
Οποιος θελει λεπτομερειες, οδο κλπ ας μου στειλει πμ.
Επειδη εχει περασει καιρος απο τη τελευταια συναντηση, αυριο στο γνωστο κινεζικο 9,30.
Για να ακουσουμε και τις διηγησεις του Φον.
Οσοι πιστοι προσερθετε, κανενας απο τους Κωστηδες θα μας κανει τη τιμη;
Οποιος θελει λεπτομερειες, οδο κλπ ας μου στειλει πμ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
γεια σας καρατερίστες εγω απο την εμπόλεμη ζωνη.sorry για τα Αγγλικα αλλα προσπαθώ να το γυρίσω σε Greek και δεν μπορω.banngkok καθε βραδυ γίνετε του μουνιού το πανηγύρι παντου.στο queen qasttle2 στην patpong το ping pong show εχει πολύ πλακα κάνουν απίστευτα πράγματα με το μουνι τους.σήμερα το βραδυ ειμαι για club hollywood.χθες πήρα ενα μικροσκοπικό απο αυτα που αρέσουν στον f16!!! συνεχίζω τις μάχες ακούραστα
και παλι συγνώμη για τα Αγγλικά
και παλι συγνώμη για τα Αγγλικά
Οταν θα γυρισεις φευγω και εγω για πρωτη φορα ενημερωσε με τι βρηκες εκει (εγω εχω ηδη κλεισει με Καταρ 650 ευρω) σου ευχομαι καλα να περασεις
ποσες ωρες κανεις να φτασεις? φοβερη τιμη αλλα μαλλον κανεις
το γυρο του πλανητη για να φτασεις η μου φαινεται.
δεν κλεινεις ιδιες ημερομηνιες με μενα να παμε μαζι?!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δουλευω βραδυ,, κανενας απο τους Κωστηδες θα μας κανει τη τιμη;
αληθεια θα με βοηθησει κανεις?
μαρτη η απριλη?
η μηπως και μαρτη και απριλη..
επανερχομαι με εναλλακτικές ιδδέες για τους φίλους που αναζητούν κατι νέο.
Για ΒΚΚ στη Sukumvit soi 7 και soi 9 ,πρωι και μεσημέρι μπορείτε κατ' αρχήν να φάτε φτηνά sea food στα εστιατόρεια που είναι στο ανοικτό υπόστεγο 300-400 ΒΗΤ πλήρες γεύμα ή στο soi 9 απέναντι απο AMARI HOTEL μέσα στο supermarket έχει πολύ ωραίο φαί. Διπλα απο τα seafood έχει ενα billiards pool με παρα πολύ ωραία μωρά (θα δείτε πολλόυς farangs που μένουν μόνιμα στη ΒΚΚ,να διαλέγουν απο εκει!!)παίζεται ωραίο παιχνίδι. Αν θέλετε κυνήγι-καμάκι επισκεψη στα εμπορικα κέντρα¨:BMK ή Σιαμ center ή Paragon(με το skytrain SIAM ) γενικά οι πωλήτριες και οι πελάτες "ψιλοψάχνονται".Το βράδυ υπάρχει το γνωστο bar THERMES soi 15 επι της Sukmvit, λιγο πριν απο το Robinson .το Thermes εχει το πρωι μαζαζ το βράδυ μαζεύει ελευθερα μωρά απο 18-45 ετων πίνεις μια μπύρα (δεν υπάρχει bar fine !!),κανεις τη συμφωνία σου και φεύγεις για να περάσεις καλά χωρίς να πληρώνεις "γα.....σατικα".Η ποιότητα ποικίλει βεβαια αλλα το ψαξιμο θα σας δικαιώσει!!καλη διαδκεδαση στους φίλους!!
Θα επανέλθω με πληροφορίες για SAMUI kai KHO CHANG!!
Για ΒΚΚ στη Sukumvit soi 7 και soi 9 ,πρωι και μεσημέρι μπορείτε κατ' αρχήν να φάτε φτηνά sea food στα εστιατόρεια που είναι στο ανοικτό υπόστεγο 300-400 ΒΗΤ πλήρες γεύμα ή στο soi 9 απέναντι απο AMARI HOTEL μέσα στο supermarket έχει πολύ ωραίο φαί. Διπλα απο τα seafood έχει ενα billiards pool με παρα πολύ ωραία μωρά (θα δείτε πολλόυς farangs που μένουν μόνιμα στη ΒΚΚ,να διαλέγουν απο εκει!!)παίζεται ωραίο παιχνίδι. Αν θέλετε κυνήγι-καμάκι επισκεψη στα εμπορικα κέντρα¨:BMK ή Σιαμ center ή Paragon(με το skytrain SIAM ) γενικά οι πωλήτριες και οι πελάτες "ψιλοψάχνονται".Το βράδυ υπάρχει το γνωστο bar THERMES soi 15 επι της Sukmvit, λιγο πριν απο το Robinson .το Thermes εχει το πρωι μαζαζ το βράδυ μαζεύει ελευθερα μωρά απο 18-45 ετων πίνεις μια μπύρα (δεν υπάρχει bar fine !!),κανεις τη συμφωνία σου και φεύγεις για να περάσεις καλά χωρίς να πληρώνεις "γα.....σατικα".Η ποιότητα ποικίλει βεβαια αλλα το ψαξιμο θα σας δικαιώσει!!καλη διαδκεδαση στους φίλους!!
Θα επανέλθω με πληροφορίες για SAMUI kai KHO CHANG!!
ποσες ωρες κανεις να φτασεις? φοβερη τιμη αλλα μαλλον κανεις
το γυρο του πλανητη για να φτασεις η μου φαινεται.
δεν κλεινεις ιδιες ημερομηνιες με μενα να παμε μαζι?!
Οχι πολυ ωρα καθηστερηση να φανταστεις φτανω 10 το πρωι (φευγουμε σχεδον μαζι με την THAI εκεινη την ημερα 15:50 αναχωρηση) και η THAΙ φτανει 6 το πρωι δεν εχει καθηστερηση , Με μια σταση στο ΚΑΤΑΡ. Η επιστροφη μονο 1,5 ωρα καθηστερηση μπες και δες ταδρομολογια 18 Απριλη με 4 Μαι , Αντε και ελπιζω να τα πουμε
Οχι πολυ ωρα καθηστερηση να φανταστεις φτανω 10 το πρωι (φευγουμε σχεδον μαζι με την THAI εκεινη την ημερα 15:50 αναχωρηση) και η THAΙ φτανει 6 το πρωι δεν εχει καθηστερηση , Με μια σταση στο ΚΑΤΑΡ. Η επιστροφη μονο 1,5 ωρα καθηστερηση μπες και δες ταδρομολογια 18 Απριλη με 4 Μαι , Αντε και ελπιζω να τα πουμε
εγω μπορω μονο Αυγουστο
Ολοι οι μηνες πανω κατω την ιδια θερμοκρασια εχουν αλλα αυτους που λεμε χειμερινους εχει μουσωνια και βρεχει καθε μερα κανενα δυορο (μπορει και περισσοτερο πολλες φορες) δυνατα και μετα παλυ ηλιος βγαινει απλος αυτους τους μηνες δεν τους προτημουν οι ξενοι και εχεις περισσοτερες επιλογες τοσο σε ξενοδοχεια οσο και σε γυναικες
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αυγουστος σημαινει..
α)Ακριβοτερα αεροπορικα εισιτηρια...αλλα και μιση τιμη και κατω τα ξενοδοχεια..(Ειναι Low season για τη Ταυλανδη)..Ασε που βρισκεις και δωματιο σε ολα τα ξενοδοχεια στανταρ...
β)Ο καλυτερος καιρος...Με λιγα λογια δε βαραει ο ηλιος στο κεφαλι και ριχνει και καμμια βροχη για να δροσισει..
γ)Λιγος κοσμος(οχι βεβαια σαν τον Ιουνιο,που οι γκομενες κυνηγανε τη βιζιτα με το ντουφεκι)..Αυτο σημαινει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποικιλια και ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ τιμες για το καθημερινο "φορτωμα" και η διαπραγματευση στα πολυ καλα "κομματια" καταληγει στα 2000 μπατ (Το Νοεμβριο εφτανε τα 3000 μπατ το deal)..Αν δε ψαχνετε και το "εξαιρετικο" (οπως εγω π.χ.),με ενα 1000αρικο(μπατ) "τρωτε" για ολη μερα "κοντοπουτανο στη σουβλα"..
α)Ακριβοτερα αεροπορικα εισιτηρια...αλλα και μιση τιμη και κατω τα ξενοδοχεια..(Ειναι Low season για τη Ταυλανδη)..Ασε που βρισκεις και δωματιο σε ολα τα ξενοδοχεια στανταρ...
β)Ο καλυτερος καιρος...Με λιγα λογια δε βαραει ο ηλιος στο κεφαλι και ριχνει και καμμια βροχη για να δροσισει..
γ)Λιγος κοσμος(οχι βεβαια σαν τον Ιουνιο,που οι γκομενες κυνηγανε τη βιζιτα με το ντουφεκι)..Αυτο σημαινει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποικιλια και ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ τιμες για το καθημερινο "φορτωμα" και η διαπραγματευση στα πολυ καλα "κομματια" καταληγει στα 2000 μπατ (Το Νοεμβριο εφτανε τα 3000 μπατ το deal)..Αν δε ψαχνετε και το "εξαιρετικο" (οπως εγω π.χ.),με ενα 1000αρικο(μπατ) "τρωτε" για ολη μερα "κοντοπουτανο στη σουβλα"..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Χαιρετω τους συμπολεμιστες.χθες πηγα παλι να δω σοου και πηγα στο κουην καστλε 1 αυτην την φορα!! ειχε διαφορετικο σοου απο το κουην καστλε 2.πηρα μια κοπελα στο κλεισιμο του μαγαζιου με 1000βαχτ για 1-2 ωρες και ηταν σπεσιαλ.Ο αγωνας θα συνεχιστει στον βορρα, φευγω για τσιαγκ μαι και στα περιχωρα.την ημερα η Μπανγκοκ δεν παλευετε απο ζεστη.Στην Καο σαν 24ωρες γινετε πολεμος....φουλ τουριστες τσιριμογκολους και κατι ξενες μουνια,να τις βιασεις....!!!
θα επανελθω με εντυπωσεις απο τον βορρα
θα επανελθω με εντυπωσεις απο τον βορρα