Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

alphaset

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τα ΑΤΜ(το 95%) δέχονται maestro ανεξαρτήτου τράπεζας.Σύμφωνα με την έρευνά μου ειναι η κάρτα που συμφέρει περισσότερο για ανάληψη.
Τώρα το ακριβές ποσοστό κρατήσεων δεν μπορεί να στο απαντήσει ούτε η ίδια σου η τράπεζα διότι αλλάζει απο αΤΜ σε ΑΤΜ αναλόγως την ταυλανδέζικη τράπεζα.Πάντα όμως μιλάμε για μικροδιαφορές.
Εμένα με κάρτα μαέστρο Εθνικής μέσο όρο για ανάληψη 500 ευρώ η παρακράτηση ήταν 3-4 ευρώ.
Μπορείς να ανατρέξεις και σε σχετική απάντηση του ΚωσταΦ16 σε προηγουμενη σελίδα.
Σίγουρα σε καμια περίπτωση δεν συμφέρει η χρησιμοποιηση πιστωτικού λογαριασμου visa κάρτας για ανάληψη.

Γενικά για το εξωτερικό. Η κάρτα που συμφέρει περισσοτερο είναι PROBANK VISA GOLD. Δεν υπάρχουν έξοδα ανάληψης μετρητών. Και εαν πρίν φύγεις για ταξίδι βάλεις και στην κάρτα χρήματα (δηλαδή την χρησημοποιήσεις σαν προπληρωμένη δεν σε χρεώνει τόκους για το διαστημα που έχεις κάνει την ανάληψη)
Επειδή το έχω ψάξει αρκετά είναι η μόνη VISA που σε οποιαδήποτε τράπεζα ελλάδα ή εξωτερικού δεν υπάρχουν έξοδα ανάληψης μετρητών.

Να σας πω και το αστείο? eurobank visa για αναλήψεις μέχρι 599 ευρώ χρεώνει 4 ευρώ περίπου για αναλήψεις +600 ευρώ ποσα νομίζεται οτι χρεώνει?..... απάντηση 25 ευρώ !!!

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Γενικά για το εξωτερικό. Η κάρτα που συμφέρει περισσοτερο είναι PROBANK VISA GOLD. Δεν υπάρχουν έξοδα ανάληψης μετρητών. Και εαν πρίν φύγεις για ταξίδι βάλεις και στην κάρτα χρήματα (δηλαδή την χρησημοποιήσεις σαν προπληρωμένη δεν σε χρεώνει τόκους για το διαστημα που έχεις κάνει την ανάληψη)
Επειδή το έχω ψάξει αρκετά είναι η μόνη VISA που σε οποιαδήποτε τράπεζα ελλάδα ή εξωτερικού δεν υπάρχουν έξοδα ανάληψης μετρητών.

Να σας πω και το αστείο? eurobank visa για αναλήψεις μέχρι 599 ευρώ χρεώνει 4 ευρώ περίπου για αναλήψεις +600 ευρώ ποσα νομίζεται οτι χρεώνει?..... απάντηση 25 ευρώ !!!

Καλα η eurobank ειναι γνωστη για τις απατες της σε ολα τα επιπεδα δανισμου . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη πληροφωρια εδωσες για την PROBANK VISA GOLD ουτε διατραπεζικη χρεωση περιεργο θα το ψαξω αλλα πρεπει μαλλον να ειναι μονο GOLD. Ετοιμαζομαι σαν και πολλους απο εσας να κατεβω εβγαλα το εισητιριο για 18 Απριλη (ελπιζω να πετυχω καποιον μαζι μου απο εδω) περισοτερα θα σας ρωτησω οταν πλησιαζει ο καιρος (ΑΧ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ) .  Και΄οπως εχετε πει δεν εχω κλησει τιποτε εκτος απο εισητηρια περιμενω την βοηθεια σας για κατω.
Οσοι σχεδιαζεται να πατε καλα σχεδια οσοι εισαστε καλα να περνατε και οσοι γυρισατε σας ευχομαι να μετρατε λιγοτερες ημερες απο εμενα για να ξαναπατε κατω στον παραδεισο

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
μπορει να μην εχει χρεωση αλλα με τι τιμη μετατρεπει τα ευρω σε τοπικο ?

μηπως εκει ειναι το κολπο περι μη προμηθειας αναληψης μετρητων?

απλα το θετω για ψαξιμο γιατι για τη ψυχη της μανας τους δεν δουλευει κανεις

εγω εχω πει οτι μπορει καποιος να ανοιξει και λογαριασμο αν παει τακτικα και λυνονται πολλα θεματα με μια εντολη σε [πιστωση λογαριασμου αλλα οι περισσοτεροι προτιμουν το cash  lol

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν γυρισα ακομα, ανεμενε,
θα προσβαλω παλι την ηθικη σου μολις ερθω,
το κωλαρακι ηταν πολυ καλο, οντως
Αν πρόσεξες τις πρατηρήσεις μου ποτέ δεν έθεσα θέμα ηθικής - αλλού είναι το πρόβλημα - κυρίως την προβολή της Ταυλάνδης σα μπουρδέλου.
Το να περνάς καλά και να γαμάς ότι κινείται (και να είναι κάτω απο 1,60-μην ξεχνάμε-) δεν είναι κακό  ούτε ανήθικο φυσικα αφού υπάρχει καλά κάνεις.  Αλλά αυτό δεν είναι η μοναδική πραγματικότητα της Ταυλάνδης.  Περιμένω τις αναφορές σου πάντως για να δω τι έγινε αυτή τη φορά και τα ξαναλέμε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλως σας βρηκα και παλι,
τι παραπανω να πω απο τις 448 σελιδες και τα 6715 ποστ?
ηταν και παλι  Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ηρθες???

καλοσωρισες

αν δεν τα πουμε στη βδομαδα θα τα πουμε μετα απο 10 μερες  λολ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλως σας βρηκα και παλι,
τι παραπανω να πω απο τις 448 σελιδες και τα 6715 ποστ?
ηταν και παλι  Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α

καλως μας βρηκες αξιε συναγωνιστη και φιλε !!!
οντως μετα απο 448 σελιδες το θεμα μιλαει απο μονο του !

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κώστή εφυγες και ο Βούδας ρίχνει βροχή σήμερα στην Παταγια...
Καλώς όρισες

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Καλώς ήρθες f16. Αναμένουμε για τις λεπτομερείς περιγραφές  :)

bmw , εσύ φεύγεις;

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Ειμαι νεο μελος...πιστευω πως εχω λιωσει να διαβαζω το συγκεκριμενο τοπικ..ετσι μπηκα στην μπριζα να ταξιδευσω και εγω ταυλανδη..υπολογιζω τελη μαρτη αρχες απριλη και μονος γιατι οι φιλοι δεν εχουν ουτε χρονο ουτε χρημα!!!Διαβαζοντας ειδα οτι υπαρχουν ειδημονες στην χωρα αυτη και στις απολαυσεις τησ..Εγω καταρχην ρε παιδια θελω αν ξερετε καποιο σαιτ  για αεροπορικα εισητηρια εκτος το γνωστο airtickets.com ..και σιγουρα μετα θα εχω και αλλες  ερωτησεις σαν ψαρακας ..Στην τυχη το βρηκα το φορουμ μακαρι να το ειχα βρει περσι οταν ειχα παει κινα σαγκαη που εκει οτι βρηκα το βρηκα με κοπο και αρκετο ψαξιμο σε ξενα σαιτ!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πως ειναι δυνατον καθε φορα να περιγραφω το ψωνιστηρι της πατταγια, δεν περιγραφεται ετσι απλα, αυτη τη φορα γινοταν χαμος , μια κολαση πραγματικη, ειχε τοσο κοσμο και αναριθμητες γυναικες, μυριαδες, τετοια πορνοπολη δεν υπαρχει αλλη στον κοσμο, τα καλα κοματια χτυπιοντουσαν απο νωρις, εγω εκτος του gfe πηρα 6 ακομα. δεν εχει σημασια ο  αριθμος, δεν θυμαμαι ποσες φορες το εκανα . πολλες, παρα πολλες, αυτη ειναι η πατταγια. αθλια και ερεθιστικη, υπονομοι που βρωμανε και γυναικεια κορμια που μοσχοβολανε. καθε κοπελα και μια ιστορια διαφορετικη, το παρασκηνιο παντου να σε θλιβει και να προσπαθεις να μην το δεις, gfe διαχυτο σε ολους, δεν μπορεις να αποφυγεις το gfe στην ταιλανδη, ερωτευμενοι με μπαροβιες ακομα και παντρεμενοι. ολα μαζι ανακατεμενα, κι εκει που λες θα τις γαμησω ολες, μια καθε μερα, ξαφνικα αλλαζεις γνωμη και θες μονο μια, και αστα να πανε.
ποιος θα αποφυγει το κολλημα με την ταιλανδη? να τον βραβευσουμε.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θα αφησουν οι  μοντ να βαλω καμια ται φατσουλα?
εχω λιγες πολυ χαριτωμενες

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
χεχεχε εισαι ενας απο τους ειδημονες που μιλαγα!!!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα
αυτη τη φορα μαλλον δεν αγαπησες

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλως Ορισες Κωστη σου ευχομαι να εχει ηδη βγαλει τα εισητηρια του επομενου σου ταξιδιου και να μετρας μερες μεχρι να φυγεις. (Ελπιζω να εισαι κατω τελη Απριλη να σε γνωρισω).
Σου ευχομαι παντα τετοια και με υγεια .....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τοπια στην ταιλανδη :rockon: