Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ουτοπικε καλως γυρισες πως σου φανηκε η παταγια?πες μας λιγες λεπτομερειες για το welcome plaza για τι θα παω απριλη παει και το σκεφτομαι να μεινω εκει.
τελικα την καν την γνωρισες πως σου φανηκε?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σκορπιον ετοιμάζεσαι πυρετωδώς?
1. Πατάγια λοιπόν μου άρεσε.Είχα βέβαια 2 καλές ξεναγούς.Η Μέι έζησε 6 μήνες εκεί και η Καν ζει τα τελευταία 3 χρόνια.Η θάλασσα βέβαια χάλια αλλά με την πισίνα βολεύεσαι μια χαρά.¨Ασε που με τόσες περιγραφές από ΚωσταΦ16 και Ντοκτορ ένοιωσα οτι είχα ξαναπάει.
2. Welcome Plaza βρίσκεται δίπλα στο royal twin palace.Τα καλά είναι οτί αν γνωρίζεις ημερομηνιες με 1 πμ στον ντοκτορα θα σου κάνει κράτηση σε καλή τιμη,άριστη πισίνα,καλή τοποθεσία,μη χρέωση για 2ο άτομο και σχετικά καθαρά δωμάτια.Στα αρνητικά το ντιζάιν(80'ς) και οι μπανίερες τους(αρκετά παρακμιακές).Σε σχέση ποιότητας τιμής θα στο συνιστουσα.
3. Η Καν απίστευτη κοπέλα.Ίσως τα καλύτερα αγγλικά που άκουσα απο Ταυλανδέζα.Έιναι κολλητή της Μέι και όχι αδερφή της.Η αδερφή της May είναι μεσίτρια στην Παταγια και έχει αποκατασταθεί(¨Αγγλος ο άντρας της).Αν και 25 απο Ισαν δεν έχει παντρευτεί ποτέ.Παίρνει 10000 μπατ μισθό απο το εμπορικό που δουλέυει.Τα 4000 τα στέλνει στη μάνα της στο Ισααν και τα 3000 τα δίνει για το διαμέρισμα που νοικιάζει στη Παταγια.Άρα επιβιώνει με 3000 κάθε μήνα.Το ονειρό της είναι να παντρευτεί εναν φάρανγκ(δε γουστάρει καθόλου τους ταυλανδούς για τους λόγους που πάνω-κάτω φαντάζεστε).Πηγαίνει 3 φορές τον μήνα στη Λουσιφερ.Κάποιες φορές αν δεν έχει λεφτά δεν πίνει ποτό.Περιμένει λοιπόν  στη Λουσιφερ να βρεί τον φάρανγκ των ονείρων της.Μου απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά στην ερώτησή μου αν πηγαινει π.χ. για μια νύχτα με κάποιον για αμοιβή.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
3. Η Καν απίστευτη κοπέλα.Ίσως τα καλύτερα αγγλικά που άκουσα απο Ταυλανδέζα.Έιναι κολλητή της Μέι και όχι αδερφή της.Η αδερφή της May είναι μεσίτρια στην Παταγια και έχει αποκατασταθεί(¨Αγγλος ο άντρας της).Αν και 25 απο Ισαν δεν έχει παντρευτεί ποτέ.Παίρνει 10000 μπατ μισθό απο το εμπορικό που δουλέυει.Τα 4000 τα στέλνει στη μάνα της στο Ισααν και τα 3000 τα δίνει για το διαμέρισμα που νοικιάζει στη Παταγια.Άρα επιβιώνει με 3000 κάθε μήνα.Το ονειρό της είναι να παντρευτεί εναν φάρανγκ(δε γουστάρει καθόλου τους ταυλανδούς για τους λόγους που πάνω-κάτω φαντάζεστε).Πηγαίνει 3 φορές τον μήνα στη Λουσιφερ.Κάποιες φορές αν δεν έχει λεφτά δεν πίνει ποτό.Περιμένει λοιπόν  στη Λουσιφερ να βρεί τον φάρανγκ των ονείρων της.Μου απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά στην ερώτησή μου αν πηγαινει π.χ. για μια νύχτα με κάποιον για αμοιβή.

γιατι δεν μπορω να πιστεψω, αν και θελω περισσοτερο απο εσενα, ολες αυτες τις ιστοριες των κοριτσιων αυτων??
κατι σαν το nick name σου μου φερνουν ολ' αυτα..  :think:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ο ουτοπικος εχει απολυτο δικιο η καν τουλαχιστον επειδη την γνωρισα ειναι οπως τα λεει δεν ειναι ολες ιδιες.
ευχαριστω ουτοπικε για τις πληροφοριες.
πρεπει να βρω τον ντοκτορ να κανονισουμε για το ξενοδοχειο
αρχες απριλιου τελικα θα ειμαι εκει 69 και σημερα σημαδιακο αυτο.
ελπιζω να πετυχω και τον κωστα αυτην φορα.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ολες ιδιες δεν ειναι σιγουρα

αλλα αν πηδιεται με 5 το μηνα  η με 2 για να βγαλει τα προς το ζειν τι διαφορα εχει??
πηδιεται λιγοτερο    οκ  αν ειναι ετσι

ειπαμε να ειμαστε αντικειμενικοι οχι να βλεπουμε οτι βολευει εμας η οτι εμεις θελουμε να βλεπουμε

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά στην ερώτησή μου αν πηγαινει π.χ. για μια νύχτα με κάποιον για αμοιβή.
κομματάκι δύσκολο.. χωρίς να θέλω να σε χαλάσω όσο καλό και να είναι το κορίτσι, ε λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι πάει να κάνει στο λουσιφερ.
Αλλες φορές επιλέγουμε να το δούμε και άλλες φοράμε παρωπίδες και βλέπουμε αυτό που θέλουμε εμείς.
και εγώ θα ήθελα να είναι διαφορετικά τα πράγματα εκεί αλλα.. δεν είναι..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ολες ιδιες δεν ειναι σιγουρα

αλλα αν πηδιεται με 5 το μηνα  η με 2 για να βγαλει τα προς το ζειν τι διαφορα εχει??
πηδιεται λιγοτερο    οκ  αν ειναι ετσι

ειπαμε να ειμαστε αντικειμενικοι οχι να βλεπουμε οτι βολευει εμας η οτι εμεις θελουμε να βλεπουμε
Ναι ναι και Ολες δεν το κανουν για λεφτα, απο ΑΓΑΠΗ μονο :jerking: :jerking:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν μπορω να πιστεψω, αν και θελω περισσοτερο απο εσενα, ολες αυτες τις ιστοριες των κοριτσιων αυτων??
κατι σαν το nick name σου μου φερνουν ολ' αυτα..  :think:
Παίδες γιατί πέσατε όλοι να με φάτε?
Απάντησα σε μια ερώτηση του Σκορπιον για μια κοπέλα την Καν.Τον Σκορπιον δεν τον γνωρίζω προσωπικά παρά μόνο μέσω του σάιτ.Αυτός όπως και γω γνωρισαμε την Καν.
Δηλαδή είνα για σας απίθανον να υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα?Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στα μαθηματικά.Απλά η γυναίκα όπως και πολλές άλλες στην χώρα αυτή δεν εκδίδεται.Έχει επιλέξει να δουλεύει σε εμπορικό κέντρο και μιλάει 3 ξένες γλώσσες.
Ουτοπικό αυτο ε?
Παραμυθακι λες ρόκο?

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε μου
καλά κάνεις και να μας λες την ιστορία σου έτσι όπως την φαντάζεσαι ,
αλλά μην ξεχνάς ,
οτι υπάρχουν και μερικοί που έχουν κάνει την ταιλάνδη δεύτερη πατρίδα τους ,
και για να το πω πιο λιανά ,
ξέρουν πάρα πολύ καλά , τι παίζει κάτω .

Το οτι αν υπάρχουν και καλά κορίτσια ,
σου λέω , ναι , υπάρχουν , αλλά δεν τα βρίσκεις τόσο απλά όπως νομίζεις .

Η αντίθεση λοιπόν μερικών συναγωνιστών απέναντί σου ,
δεν έγινε με σκοπό να σε υποτιμήσουν, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο φαντάζεσαι .

Αντιθέτως , να ξέρεις οτι υπάρχει  η περίπτωση να (προλάβουν) να σε βοηθήσουν .

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Παιδιά ειρήνη. 'Αλλωστε ξέρω κανα δυο γνωστές μου κουκλάρες εδώ βόρεια που κ αυτές πάνε με 1-2 διαφορετικούς το μήνα, πάντα με την απαίτηση να τις πληρώνουν στις εξόδους και στα δωράκια. Και ρωτώ, ποιά η διαφορά?

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Α, επιτέλους λέω να κατέβω πριν το Πάσχα Ταιλάνδη μ ένα φίλο για 5-6 μέρες. Βρήκα 750ε περίπου εισητήρια. καλά είναι? Ελπί΄ζω μέχρι τότε να έχω δικτυωθεί με κανένα από εσάς και να σας δω κάτω κ από κοντά..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επιβεβαιωνω οτι τα κωλαρακια στην ταιλανδη ειναι πιο ευρυχωρα απο τα νινια, πιστευω να το εχετε διαπιστωσει.  σε καθε ταξιδι θα παρω και απο ενα.
χωρις gfe χθες, πτωμα απο κουραση δεν ειχα ορεξη για τιποτα, αλλα αντι να ψωνισω με ψωνισαν, μου την επεσε η εν λογω και ετσι δεν περασα ασχημα, σημερα μαλλον με gfe παλι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο george31 ειναι εξαιρετο παιδι, μιλαγαμε χθες πολυ ωρα, εθισμενος και αυτος αλλα μονογαμικος, οπως και να χει καλα ειναι.
σας αφηνω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Παιδιά ειρήνη. 'Αλλωστε ξέρω κανα δυο γνωστές μου κουκλάρες εδώ βόρεια που κ αυτές πάνε με 1-2 διαφορετικούς το μήνα, πάντα με την απαίτηση να τις πληρώνουν στις εξόδους και στα δωράκια. Και ρωτώ, ποιά η διαφορά?
Tεραστια,αν πας κατω θα καταλαβεις τι νοοτροπια και συμπεριφορα εχουν αυτες οι κοπελες.Ο θεος να μας φιλαει απο τις φιλες σου και απο καθε μια φασολα.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου
καλά κάνεις και να μας λες την ιστορία σου έτσι όπως την φαντάζεσαι ,
αλλά μην ξεχνάς ,
οτι υπάρχουν και μερικοί που έχουν κάνει την ταιλάνδη δεύτερη πατρίδα τους ,
και για να το πω πιο λιανά ,
ξέρουν πάρα πολύ καλά , τι παίζει κάτω .

Το οτι αν υπάρχουν και καλά κορίτσια ,
σου λέω , ναι , υπάρχουν , αλλά δεν τα βρίσκεις τόσο απλά όπως νομίζεις .

Η αντίθεση λοιπόν μερικών συναγωνιστών απέναντί σου ,
δεν έγινε με σκοπό να σε υποτιμήσουν, ούτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο φαντάζεσαι .

Αντιθέτως , να ξέρεις οτι υπάρχει  η περίπτωση να (προλάβουν) να σε βοηθήσoυν
Δυστυχώς απο ότι φαίνεται δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα ποστ μου,οπότε για αυτόν τον λόγο αυτά που γράφεις είναι είτε άκυρα είτε κατασκευάσματα της φαντασίας σου.
Η συγκεκριμένη κοπέλα ούτε γκομενά μου είναι ούτε την γάμησα,ούτε και ενδιαφέρομαι για αυτήν.
Καλή είναι η χειραγώγηση αλλά καλό να είσαι και ανοικτόμυαλος και να σέβεσαι την άποψη των άλλων

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αυτο φιλε μου θα το βρεις μονος σου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πατταγια σε ολο της το μεγαλειο, δεν ξερεις τι να πρωτογαμησεις...

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα σε βλέπω πολύ πεσμένο.
Που είναι οι παλιές ανναλυτικές περιγραφές που έκαναν το thread διασημο;
Κολαράκι στα πεταχτά χωρίς αναλυτική περιγραφή  :think:
Αναμένουμε, αναμένουμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Τι εγινε ρε Μαχητες εφυγαν οι Δασκαλοι και στο θρεντ επεσε νεκρα,για  :dancing:πειτε τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom