Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αδέρφια καλησπέρα.Τι παίζει ρε παιδιά όταν κατέβουμε ταυλάνδη;κάτι ακούω οτι πρέπει να βγάλεις βίζα εκεί πέρα μετά που θα φτάσω έτσι δεν είναι;;κάτι άλλο χρειάζεται μόλις φτάσουμε εκεί;.Αεροπλάνο συμφέρει να κλείσεις απο εδώ για διαδρομή Μπανγκόνγκ πουκέτ;η απο εκεί;
viza θα βγάλεις ΒΚΚ , καθώς και το αεροπλάνο απο εκεί.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ο πρωτος σομ ταμ μαραθωνιος τελειωσε. απιστευτη εμπειρια..
να ρθει και ο ντοκτορ να ξυπνησουμε λιγο.
Μπράβο ρε Κώστα ,πάντα τέτοια θέλω να ακούω , ευχάριστα .
Να περνάτε καλά .
:rockon:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μας κάνετε και ζηλεύουμε και δυστυχώς αργούμε.Αλλά η μέρα εκείνη ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ...ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙ!!!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γύρισα και γω δυστυχώς...
Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.
Απίστευτο ταξίδι,απίστευτη εμπειρία,απίστευτη χώρα!!!
Όλα αυτά βέβαια με τα θετικά της και με τα αρνητικά.'Εκατσα 35 μέρες και μου φανήκανε λίγες.Απόλαυσα το ταξίδι περισσότερο μόνος μου παρά να πηγαινα τελικά με τον φίλο μου.Βέβαια δε σας κρύβω οτί υπήρξαν στιγμές που αναζήτησα ενα φίλο.Αν τελικα ερχότανε όμως θα ήτανε ανασταλτικός παράγοντας στο να κάνω ορισμένα πράγματα που γούσταρα.
Οι Ταυλανδοι όντως έχουν μια θετική ενεργεια που στη μεταδίδουν.Παρόλη την φτώχεια τους δεν είναι μίζεροι ανθρωποι(σε αντίθεση με πολλους συμπατριώτες μας).Στις περισσότερες των περιπτώσεων το χαμόγελο τους δεν είναι ψεύτικο.
Το τοπίο είναι μαγευτικό(Δεν πήγα βόρεια που θα είναι και εκεί τέλεια).Δυστυχώς η άναρχη ανάπτυξη του τουρισμού έχει βίασει τα τοπία σε αρκετες περιπτώσεις.Αυτό φαίνεται και στο γεγονός οτί αρκετές μαγικές παραλιες έχουν βρώμικα νερά.Η πλειοψηφία κολυμπάει βέβαια(εγώ δε μπορούσα).ΑΥτό το φαινόμενο είναι έντονο στο Κο σαμούι.Μολυσμένη θάλασσα και για να πας στην παραλια πρέπει αναγκαστικά να περάσεις μέσα απο ξενοδοχείο.Φυσικά υπαρχουν αρκετά νησάκια οπου πήγα με κρυστάλλινα νερά.(για πόσο όμως ακομη αγνωστο).
Απο γυναίκες δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατι έπαιξε GFE.Έπρεπε να το περιμένω με τον χαρακτήρα που κουβαλώ.Η May(2527) απλά απίστευτη.Κάτσαμε 1 μήνα μαζί.Δεν τσακωθήκαμε ούτε μια φορά,δεν γκρινιαξε ποτέ,δεν ζήτησε μια φορά να της αγοράσω κάτι και δεν ζήτησε να πληρωθει για τις υπηρεσιες της.Η ιστορία της κοινή με άλλες κοπέλες.Πρόσφατος χωρισμός,μωρό και αναχώρηση πριν 9 μήνες απο Ισααν(Yasothon) για Παταγια.Δούλεψε 6 μήνες στο Mike's shopping center(8000 μπατ μισθός) σε κατάστημα με κοσμήματα.Έπειτα και αφού δεν έβγαινε οικονομικά πήγε Μπανγκοκ.Εκεί την βρήκα κιολας(η μάλλον αυτή με βρήκε) να δουλέυει σερβιτόρα σε μπαρ στο NANA PLAZA.Και μετά από 2 μήνες δουλεία της έκανα δώρο free διακοπούλες και long time stop από την εξωφρενική αφεντικίνα της(κουμαντάρει 9 μπαρ στο ΝαΝα).
Για να μη σας τα πρήζω άλλο θέλω να πω άλλη μια φορά ευχαριστώ στα παιδια που ποσταρουν.Οι πληροφορίες που βρηκα εδώ μέσα με βοηθησαν σημαντικά.Ιδιαίτερα στα παιδιά που μου καναν πμ.
Αν μπορούσα θα ξαναέφευγα αμέσως.Αλλά δυστυχώς πρέπει να κάνω υπομονή 10 μηνάκια.
Τελικά αν πας μια φορά ξαναπάς αναγκαστικά ε?
Addiction

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
PC300022.jpg

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Ουτοπικε καλως ηρθες! μετα απο λιγες μερες να δεις πως θα νιωθεις ! θα κοιτας αεροπλανο και θα το ζαχαρωνεις να μπεις μεσα και να την ξανακοπανησεις ! Χαιρομαι που ειχες βρει ενδιαφερον τις πληροφοριες μας! οι κρουσεις που γινονταν συχνα σε αυτο το θρεντ εχουν ως αποτελεσμα συνηθως να γραφονται σημαντικα πραγματα για αυτη την χωρα που μας αρεσει!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
καιμετα με πλοίο για KRONG KHO KONG στα ανατολικά σύνορα τησ Ταυλάνδης όπου διανυκτερεύεται στην πόλη γίνεται χαμόσ γιατί έχει καζίνα (απαγορεύοπνται στην Ταυλάνδη)μωρά παντού πολύ φρέσκα και ποθητά (Σκηνικό Παταγιας του 1980!!).

συναγωνιστη καλως μας βρηκες! Ενδιαφερον πραγματα ποσταρες παραπανω. Τωρα βεβαια το ερωτημα τιθεται ως προς το εξης στην Καμποτζη μπορει να ειναι φθηνοτερα αλλα εχει μεγαλη πεινα εκει και δεν ειναι το ελευθερο που εχεις στην ταυλανδη! ή μηπως κανω λαθος? (με παρεσυρε αυτο που γραφεις οτι ειναι η Πατταγια του 1980 εκει) σε παρακαλω διευκρινησε μας λιγο περισσοτερο !

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κι εγώ ενδιαφέρομαι για Καμπότζη. Οποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
ναι πολλες,  εχει πολλους ρωσους με τις γυναικες τους, πολλα μουνια και σχετικα καλα λογω χαι σιζον.
κατα τα αλλα πολυ
καλα.
τωρα gfe or butterfly  ειναι πολυ κοντα, σημασια εχει να πετυχαινουν τα μαμησια, ο πρωτος σομ ταμ μαραθωνιος τελειωσε. απιστευτη εμπειρια..
να ρθει και ο ντοκτορ να ξυπνησουμε λιγο.

ΚωσταςΦ16 οπου να ναι λογικα θα φθανει η πτηση του ντοκτορ ! Καλη ανταμωση να εχετε ! κωστα για την πατταγια εχουμε ξαναπει οτι ειναι πολυ δημοφιλης προορισμος για ρωσικες οικογενειες ή ζευγαρια! μπορει να παρατηρησει κανεις οτι υπαρχουν αρκετες ρωσικες επιγραφες σε διαφορα σημεια της πατταγιας !

Καλο Βολι να εχετε !!!

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
114
Πόντοι
1
εμενα μεκοβω για bangkok kai phuket.. καλα θα περασω??? προτεινεται τιποτα καλο.. 4 φιλοι θα παμε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο ντοκτορ δεν πηρε τηλεφωνο ακομη, θα ριχνει το πρωτο χερι μαλλον..

με τον γιωργο θα τα πουμε το βραδυ στο λουσιφερ, επιβεβαιωνω οτι η τραγουδιστρια εκοψε τα μαλλια.  ειναι ακομα ομως μεσα στην καβλα.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λουσιφερ
Πάμε ένα βράδυ με την May και άλλη μια κοπέλα.Μου λένε θα παραγγείλουμε εμείς τα δικά μας ωστε να πληρώσουμε πιο φθηνά.Πράγματι κρατάω απόσταση,παέι η σερβιτόρα(πανέμορφη) παίρνει παραγγελία και τους πάει τα ποτά.Πλήρωσαν 160 μπατ για 2 μπακαρντι μπρίζερ.Μετά απο 5 λεπτά,πηγαίνω παραγγέλνω μπύρα.Με το που μου φέρνει το λογαριασμό(χαρτάκι) μου λέει θα πληρώσεις άλλα 160 μπατ για τα ποτά των κοριτσιών αφού είστε μαζί.Προφανώς το πήρε γραμμή οτι το κάναμε εσκεμμένα.Τα κορίτσια καθάρισαν βέβαια και δεν πλήρωσα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Kαλησπερα Ουτοπικε Καλως ηρθες 35 μερες μονο με την Μαυ?? Αυτο ειναι Κακουργημα!!!
Παρακαλω Το παραδειγμα αυτο να ειναι προς αποφυγειν!!! Και εγω πολυ ρομαντικος ειμαι και με αρεσει η GFE φαση αλλα οχι ολες τις μερες με μια :rockon:
Καλη προσαρμογη στο Ellada

Παντα φιλικα Δημητρης

Σε 5 μερες θα ερθεν και τεμον η σειρα :rockon:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κωστη ξενύχτησες μάλλον χτες στο Λουσιφερ με τον ντοκτορ.Έχεις αργήσει να ποστάρεις  σήμερα.
Παταγια έμεινα στο Welcome plaza.Έχει μείνει πίσω κανα 2 δεκαετίες αλλά σε γενικές γραμμές καθαρό και πολύ ωραία πισίνα.Μου κανε εντύπωση δε οτι ανέβηκα με 2 κοπέλες στο δωματιο και δεν μου δημιουργησαν πρόβλημα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλως ηρθες 35 μερες μονο με την Μαυ?? Αυτο ειναι Κακουργημα!!!
φιλε ,μιλας σαν να μην ξερεις την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες, η μηπως δεν ξερεις.
τεσπα, δηλωνω οτι εχω κλαταρει απο τα μαμησια, σημερα 18ωρο ρεπο και προς αναζητηση σουπερ κοντης, ο ντοκτορ παει μπουλιλαμ..
ο γιωργος ερωτευμενος κτλ.
να επισημανω οτι πρεπει να προσεχουμε το παρασκηνιο της ταιλανδης, ας μην ξεφευγουμε πολυ απο το ρολο του σεξοτουριστα.
και κατι τελευταιο,
εχει γραφτει πολλες φορες αν αξιζει να ρθει κανεις εδω μονο για σεξ,
εγω λεω οτι  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
φιλε ,μιλας σαν να μην ξερεις την ταιλανδη και τις ταιλανδεζες, η μηπως δεν ξερεις.
τεσπα, δηλωνω οτι εχω κλαταρει απο τα μαμησια, σημερα 18 ρεπο και προς αναζητηση σουπερ κοντης, ο ντοκτορ παει μπουλιλαμ..
ο γιωργος ερωτευμενος κτλ.
να επισημανω οτι πρεπει να προσεχουμε το παρασκηνιο της ταιλανδης, ας μην ξεφευγουμε πολυ απο το ρολο του σεξοτουριστα.
και κατι τελευταιο,
εχει γραφτει πολλες φορες αν αξιζει να ρθει κανεις εδω μονο για σεξ,
εγω λεω οτι  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι

Προχωρα γερα φιλε μου !!! Σε αυτο που λες για το παρασκηνιο συμφωνω οτι καλο ειναι να εχουμε μια αποψη αλλα παρακατω μην ξεχναμε οτι ειμαστε τουριστες σε αυτο τον τοπο!

Καλη επιτυχια ! και μην ξεχνας το ρητο του ΚωσταBMW οτι το επομενο μωρο πρεπει να ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο !!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μιμικο εισαι αξιος συναγωνηστης, υποκλινομαι

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστώ για την υποστηριξη Κωστή.
Απλώς θέλω να πω στον φίλο jimmy77 οτί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Δηλαδή αυτό που εσύ θεωρείς κακούργημα εγώ το χάρηκα με την ψυχή μου.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα
προσπαθω να βρω τη λυση για αδιακοπους μαρθωνιους  λολ

μαλλον πρεπει να μπαινουμε στη ψυξη για λιγο διαστημα

κωστα θα προτεινω να ασχοληθεις με τις φρουτοσαλατες και τα γλυκα τους και θα με θυμηθεις

το μαιο μαλλον θα κατεβω για ανασυγκροτηση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Απλώς θέλω να πω στον φίλο jimmy77 οτί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.Δηλαδή αυτό που εσύ θεωρείς κακούργημα εγώ το χάρηκα με την ψυχή μου.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι περασες καλα και οτι το χαρηκες με την ψυχη σου,απλα τοσες μερες θα μπορουσες να χαρεις 10 φορες,εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να αντεξω να παιζουν τοσα μουνια γυρω μου και εγω να εχω μονο ενα,ειναι σαν να πηγαινεις με την γυναικα σου εκει και να μην κανεις τιποτα αλλο.Παρολα αυτα σε καταλαβαινω γιατι οταν μιλαμε για Ταυλανδεζες δεν υπαρχουν λογια να πει καποιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom