Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ντόκτορ μας έβγαλες ασπροπρόσωπους. Έστειλες τους υποκριτές για καφέ στην καφετέρια. :cheesy: Τι κακό αλήθεια να μην υποστηρίζει κανείς το αυτονόητο μπας και κακοχαρακτηριστεί απ’ τους ανόητους.

Για τι πραγμα μιλουσε η εκπομπη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ
Νομιζω πως οσοι ειδαν την εκπομπη σε χαρηκαν εστω και λιγο, εσυ επρεπε να εισαι το κεντρικο προσωπο μιας και τις δικες σου εμπειριες σου δεν τις ειχε κανεις εκει μεσα.Φανηκε ο Ανθρωπος που δεν εχει να φοβηθει και να κρυψει τιποτα και τα ελεγε ολα με το ονομα τους.ΓΙΑΤΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕΡΙΣΤΑΣ :rockon:

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εμένα ρε παίδες η παολα μου εσπασε τα νευρα ,
ειναι πολύ μαλακισμένο τελικά.
Ακούσατε τι ειπε , οτι στην ελλαδα δεν εχει αρσενικά  ! ! !
Βρε πηρα τηλεφωνο να της εξηγήσω το όνειρο ,αλλα , ήταν τυχερή .

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γιατρέ ,
καλά τα πήγες ,
αλλά ισως θα πρεπε να έχεις περισότερο χρόνο ,
για να μπής στην ουσία .
Το θέμα ειναι μεγάλο .

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστές πιστεύω να σταθηκα στο υψως μας και να τα είπα όπως πρέπει. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το πιο καλό έδειξα το πρόσωπο μου και ο παπάς δεν μπόρεσε να το σβήσει. :2funny:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ πολλοι απο εσας δεν γνωριζετε τον doctor tilac σημερα
τον απολαυσαμαι ολι μας στο STAR κ μας εκπροσοπισε στο ακαιρεω
δεν μασισε και διε8εσε ολο του το χιουμορ
                  ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε Τάκη δεν μασώ με της βλαμενες της Έλληνιδες που λεν βλακείες η Δρούζο είπε μόλις γυρίσω από Ταϊλάνδη να την πάρω τηλέφωνο για να ξαναπαω. Αν και πριν 2 μήνες ήμουνα θέλει πάλη. :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασε η 12 την νύχτα άρα  το απόγευμα φεύγει ο φίλος ο ΚΟΣΤΑΣ F 16καλο ταξίδι φίλε και την Κυριακή φτάνω και εγώ στα άγια εδάφη. :rockon:

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Doctor δεν μπόρεσα να δω την εκπομπή αλλά χάρηκα που πήγες και τους τα πήρες -  :rockon: δεν πήγες τσάμπα βρε αδελφέ-.  Αυτά να βλέπουν μερικά ψώνια που νομίζουν ότι θα βγούν στο γυαλί και θα γίνουν διάσημοι  :dancing:  :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Doctor δεν μπόρεσα να δω την εκπομπή αλλά χάρηκα που πήγες και τους τα πήρες -  :rockon: δεν πήγες τσάμπα βρε αδελφέ-.  Αυτά να βλέπουν μερικά ψώνια που νομίζουν ότι θα βγούν στο γυαλί και θα γίνουν διάσημοι  :dancing:  :dancing:
όχι φίλε ο τσάμπα για μένα πέθανε πολλά χρόνια πριν στην Αμερική και μην ξεχνάμε έχω έξοδα πάω Ταϊλάνδη κάθε 15 μέρες αυτά πρέπει να βγουν η Δρούσα βγάζει από διαφήμισης να μην βγάλω και εγώ. :)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εμένα ρε παίδες η παολα μου εσπασε τα νευρα ,
εγω την παολα την πηδαγα με τρελλα και για μερες ολοκληρες, ειναι αρκουντως κοντη, μην σας παραξενευει με οσα ειπε, δεν βλεπει και αυτη αρσενικα γιατι μπροστα της βλεπει μονο πελατες που θα τους τα παρει για να δωσει το μουνι της στο πιατο.
ντοκτορ σε ειδα και γω χθες για λιγο.αψογος εισαι,
και ο ιατροπουλος ειπε αληθειες.
τα λεμε κατω.

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω την παολα την πηδαγα με τρελλα και για μερες ολοκληρες, ειναι αρκουντως κοντη,

Κωστα την παολα την ξερω ειναι στρηπτιντζου εμενε κοντα μου αλλα τωρα εφυγε
φιλε να εχης καλο ταξιδι κ οταν με το καλο γυρησης
θα ποιουμε καφε κ θα τα πουμε
να προσεχεις τον ΓΙΑΤΡΟ γιατι ΑΓΑΠΑΕΙ :dancing:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
το ζητουμενο ειναι οτι το θεμα εχει πολλες πτυχες και θελει πολυ αναλυση

δε γινεται σε αυτο το στυλ να μπορεσει καποιος να εκφραστει γιατι παιρνει η πιπιτσα τηλεφωνο λεει το πονο της παιρνει η αλλη το δικο της

θελει εξιδικευμενα να ειναι εκει μερικες ξενες ελευθερες ελληνιδες για να εχει και σασπενς οχι παντρεμενες που προσπαθουν να βγαλουν το αχτι τους για τους αντρες τους που τις παρατησαν

καλο ταξιδι φ16 να προσεχεις τη διατροφη σου 
λογικα θα τα πουμε το φεβρουαριο γιατι την αλλη εβδομαδα φευγω για κεντρικη ευρωπη
καλο ταξιδι σε οσους κατεβαινουν κατω και να προσεχετε τα τσουτσουνια σας
μη τα βαζετε οπου ναναι καντε και καμμια τρελλιτσα ποτε δεν βλαπτουν και ειπαμε να κυνηγαμε και τα μωρακια οχι ενα και αραξαμε

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΚώσταF16 η Πάολα είναι αυτό που σου έγραψε ο γιατρός στην συνταγή αλλά δεν πληρώνουν τα ταμία και βγεινη λήγω ακριβή για τους κακομαθημένους εμάς από ότι μου είπε η ίδια σορτ τιμε 200ευρω και πάνω. Καλό ταξίδι. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλο Ταξιδι να ευχηθω στον φιλο Κωσταφ16 και στους υπολοιπους συναγωνιστες και φιλους!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Καλο ταξιδι Κωστα.
Πειτε τε μου πως οταν θα ειμαι Ταυλανδη θα μπορω να γραφω στα Ελληνικα?(το ειχατε πει παλιοτερα,αλλα που να ψαξω 430 σελιδες!!!)
Οταν νοικιαζεται μηχανακι παντα δινετε το διαβατηριο σας?Αυτο ειναι εκτος απο βλακεια αλλα και παρανομο.περσυ μαλωσα με το γραφειο ενοικιασεως γιατι δεν ηθελε την επικυρωμενη φωτοτυπια να κρατησει αλλα το ιδιο το διαβατηριο,Σκεψου να το δωσεις και να το χασουν.Τελικα το εδωσε ο φιλος μου και ετσι πηραμε μηχανακι.θελω να μου πειτε τι κανατε εσεις

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλό ταξίδι στο Κωστή ,
και σε όλους τους καρατερίστες .

Κρατάτε μας ενήμερους βρεεεεεε

Θα τρελαθούμε εδώ πέρα

1914 κι αποψε .......

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Μην γελάτε πλάκα κάνω

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Doctorrrrrrr

που είσαι ??
θέλω βοήθεια ....

Κοίτα το ΡΜ σου

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά εδώ είμαι αλλά μόνο για αύριο φεύγω το Σάββατο για παταγια όπως ξέρετε. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom