Επισκέπτης
Ντόκτορ μας έβγαλες ασπροπρόσωπους. Έστειλες τους υποκριτές για καφέ στην καφετέρια. Τι κακό αλήθεια να μην υποστηρίζει κανείς το αυτονόητο μπας και κακοχαρακτηριστεί απ’ τους ανόητους.
Για τι πραγμα μιλουσε η εκπομπη?
Ντόκτορ μας έβγαλες ασπροπρόσωπους. Έστειλες τους υποκριτές για καφέ στην καφετέρια. Τι κακό αλήθεια να μην υποστηρίζει κανείς το αυτονόητο μπας και κακοχαρακτηριστεί απ’ τους ανόητους.
όχι φίλε ο τσάμπα για μένα πέθανε πολλά χρόνια πριν στην Αμερική και μην ξεχνάμε έχω έξοδα πάω Ταϊλάνδη κάθε 15 μέρες αυτά πρέπει να βγουν η Δρούσα βγάζει από διαφήμισης να μην βγάλω και εγώ.Doctor δεν μπόρεσα να δω την εκπομπή αλλά χάρηκα που πήγες και τους τα πήρες - δεν πήγες τσάμπα βρε αδελφέ-. Αυτά να βλέπουν μερικά ψώνια που νομίζουν ότι θα βγούν στο γυαλί και θα γίνουν διάσημοι
εγω την παολα την πηδαγα με τρελλα και για μερες ολοκληρες, ειναι αρκουντως κοντη, μην σας παραξενευει με οσα ειπε, δεν βλεπει και αυτη αρσενικα γιατι μπροστα της βλεπει μονο πελατες που θα τους τα παρει για να δωσει το μουνι της στο πιατο.Εμένα ρε παίδες η παολα μου εσπασε τα νευρα ,
εγω την παολα την πηδαγα με τρελλα και για μερες ολοκληρες, ειναι αρκουντως κοντη,
Κωστα την παολα την ξερω ειναι στρηπτιντζου εμενε κοντα μου αλλα τωρα εφυγε
φιλε να εχης καλο ταξιδι κ οταν με το καλο γυρησης
θα ποιουμε καφε κ θα τα πουμε
να προσεχεις τον ΓΙΑΤΡΟ γιατι ΑΓΑΠΑΕΙ