Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μαζί μου το Σάββατο έρχεται και ο κολιτος του george31  είναι αυτός που θα χάση την μέλλον γυναικά του για 10.000 ψοροευρω. Τη μπορούμε να κάνουμε φίλοι μου για τον κολιτο του συμπολεμιστή. Εχτές είχα συνομιλία και μου είπε ότι δεν προβλέπει ούτε στο ξενοδοχείο να πηγαίνει η μέλλον  σύζυγος και νομίζει ότι από μέλλον θα γίνει παρελθόν για 10.000 ψοροευρω. Πρέπει να βοηθήσουμε μην την χάση έτσι για το τίποτε. Καλό έκτακτο συμβούλιο σοφών Λουτράκι , πέρδικα , Κρήτη , Θεσσαλονίκη , και Αθήνα,. :rockon:

Tωρα αυτο τι σχεση εχει; :o

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
lord το να σημπαραστεκεσε στον πονο του αλλου ειναι μεγαλη υποθεση. :badair:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Γιατρε με ιδιαιτερη χαρα θα σε δουμε,αλλωστε δεν ειναι δυσκολο να καταλαβουμε ποιος εισαι,τετοια μορφη και τετοιος Μαχητης!! θα ξεχωριζεις στο πανελ. Για φαντασου να σκασει μυτη με το Ταυλανδεζικο κιτρινο μπλουζακι και εκεινο το πουρο-μπουρι :rockon:

Doctor ολα τα τσακαλια ειναι μαζι σου,χωστα  τους γερα! Και δειξε τους ποσο μεγαλος Μαχητης εισαι.

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑΤΡΕ ειμαστε μια μεγαλη παρεα εχουμε κ το αστερι την Αλεξανδρα, περιμενουμε
να περαση η ωρα για να σε απολαυσουμε το μονο σιγουρο ειναι
οτι δεν θα μασησης . ΧΩΣΤΑ στης αγαμ..ες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ παρε κ φωτο με το
μωρο για να τους βγουν τα ματια....... :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ψηνεται κανεις να κατεβουμε μαζι Αυγουστο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Αφηστε το σερφαρισμα και γυριστε στο star ,σε λιγα λεπτα θα απολαυσουμε τον DOCTORTILAC :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ρε παιδιά βλέπω star αλλά δε ξέρω ποιός είναι ο Doctor.
Είναι ο μελαχρινός τύπος που είπε ότι πάει μόνο με αλλοδαπές;;;

Δώστε πληροφορίες να να εντοπίσω το παληκάρι μας!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Ρε παιδιά βλέπω star αλλά δε ξέρω ποιός είναι ο Doctor.
Είναι ο μελαχρινός τύπος που είπε ότι πάει μόνο με αλλοδαπές;;;

Δώστε πληροφορίες να να εντοπίσω το παληκάρι μας!
Ακριβως αυτος και ετσι που τον εχω δει,κατω απ το κουστουμι φοραει μαλλον το κιτρινο Ταυλανδεζικο μπλουζακι!!!
Αν εισαι Μαχητης να εισαι :rockon:
Γιατρε δωσε καρατιες :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Μας κάνει όλους υπερήφανους !
ΕΥΓΕ !

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Doctor αν διαβάσεις αυτό το μήνυμα σε ευχαριστούμε. Ήσουν η μόνη λογική φωνή εκεί μέσα.
Και όσο για τον κομπλεξικό με τον καφέ όλη μέρα, αλλά και τον αποτυχημένο με τις φαβορίτες, ας τους να παν να γαμηθούν.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αισθανομαι πολυ τυχερος παντως που δεν βλεπω τηλεοραση τα τελευταια χρονια (μονο καμμια μπαλιτσα).
σημερα καθησα για χαρη του δοκτωρα και απολαυσα ενα ρεσιταλ μαλακιας και υποκρισιας απ' ολους εκει μεσα.
δοκτωρα, παντως φανηκε πως εσυ το διασκεδασες, μαλλον η διασκεδαση ειναι φιλοσοφια ζωης για σενα.

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ντόκτορ μας έβγαλες ασπροπρόσωπους. Έστειλες τους υποκριτές για καφέ στην καφετέρια. :cheesy: Τι κακό αλήθεια να μην υποστηρίζει κανείς το αυτονόητο μπας και κακοχαρακτηριστεί απ’ τους ανόητους.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
o george31 μολις μου εστειλε ενα sms, με ενημερωσε οτι αυτη την στιγμη στην walking street  γινεται τωρα ΚΟΛΑΣΗ.
ειναι 2 τα ξημερωματα τωρα εκει.
γιωργο εχω δει την κολαση πολλες φορες, και το αγριο ψωνιστηρι που γινεται εκει απειρες φορες, τελευταια με τρομαζει λιγο και γι αυτο μετα το λουσιφερ φευγω σφαιρα απο κει να μην πολυ βλεπω την ολη φαση,
ασε που με το gfe δεν συμετεχεις και πολυ στην "αγρια πατταγια" και τις δραστηριοτητες της....
george  τα λεμε απο κοντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom