Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Kωστηκα 7 ωρες αναμονη στο Καιρο και επιστροφη 4 ωρες αναμονη παλι.Για εμενα που θα ειμαι κατω 38μερες δεν με χαλαει ισα ισα με ξεκουραζει.Ειχα βρει με ΤΗΑΙ 710Ε!!! αλλα δεν τα πηρα.
7 ωρες αναμονη;;;;
Ρε Κωστη BMW γερασαμε ρεεεεε! :headbang:
Ημαρτον :huh:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία παιδιά η ανάλυση όλων των δεδομένων συνεχίστε έτσι εμείς βλέπετε ώς εργασιομανείς απο τον Ιούλιο πάμε Ταυλανδη.
keep working and...writing...για εμάς τους αδαείς!!!!
Αλήθεια θέλω σχόλια για το club tiger pouket.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Αλήθεια θέλω σχόλια για το club tiger pouket.

εχω ξαναγραψει για την tiger, φοβερη ντισκο-club με πολυ καλη χορευτικη μουσικη, που εμενα με αφηνει αδιαφορο, τις ταυλανδεζες ομως που λατρευουν το χορο πριν απο το κοκο οχι..
το μαγαζι ειναι τιγκα στις γυναικες, η αναλογια ειναι 2 προς 10 και ολες πανε να χορεψουν και να ψωνιστουν. εννοειται πως αν πας πουκετ οτι το μαγαζι χρηζει επισκεψης..

Συνημμένα

• DSC00538.JPG
    DSC00538.JPG
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
7 ωρες αναμονη;;;;
Ρε Κωστη BMW γερασαμε ρεεεεε! :headbang:
Ημαρτον :huh:
7 δεν ειναι τιποτα,περσυ με την qatar ειχα 17!!! ωρες αναμονη στην Doha και χωρις διαμονη σε ξενοδοχειο  :rockon:κοιμηθηκαμε στο quiet room του αεροδρομιου και αμα σου πω οτι μια χαρα περασε η ωρα.Αλλα μασανε οι Νιnja? :rockon:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
7 δεν ειναι τιποτα,περσυ με την qatar ειχα 17!!! ωρες αναμονη στην Doha και χωρις διαμονη σε ξενοδοχειο  :rockon:κοιμηθηκαμε στο quiet room του αεροδρομιου και αμα σου πω οτι μια χαρα περασε η ωρα.Αλλα μασανε οι Νιnja? :rockon:
ΟΟΟχι μασανε οι Γεροι :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδια αν αρρωστησει κανεις εκει Ταυλανδη τι γινεται?
απο φαρμακεια κτλ...εχει γνοστα φαρμακα? τα νοσοκομεια τους τι λενε?
για πεστε 2 λογια.

επισης...μαεστρο καρτεσ εμπορικησ - ετηνικησ κτλ περνανε? η μονο βιζα?
Φίλε μην αγχώνεσαι αν άρρωστησεις πήγαινε νοσοκομείο έχουν πολύ καλούς γιατρούς και είναι φθηνά τα πάντα και μην ξεχνάς δεν θέλουν να πάθεις τίποτα εκεί για τη είσαι τουρίστας και μας προσέχουν. Όσο για της κάρτες ότι κάρτα θέλεις σηκώνεις λεφτά από τα ATM μόνο όλα δεν κάνουν για όλες της κάρτες ψάχνεις και βρίσκεις καλό ταξίδι. :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Έχουμε λοιπόν: Nataree, Emmanuela & Ceasars.
body to body massage ειναι μοναδικη εμπειρια και πρεπει ολοι να δοκιμασουν,
για την ταιλανδη τα μασατζιδικα ειναι σαν  την φυλης στην αθηνα. εμενα δεν μαρεσουν περα απο μια δοκιμη.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη τη χιάζεσαι για να περάσεις καλά. Κοινός τα πολεμοφόδια. (1) ΠΡΩΤΟΝ  καπότες από εδώ γιατί αν δεν ξέρεις στην Ταϊλάνδη είναι πιο μικρές που πουλάνε συνήθως στα 7-11 και έχεις πρόβλημα μόνο σε φαρμακείο και αυτές Πάνο από 85 μπατ που στιχηζουν λοιπόν της παίρνεις από εδώ και τέρμα, (2) ΔΕΥΤΕΡΟΝ κάρτα μαέστρο η πιο καλή πας ΑΤΜ τραβάς ξοδεύεις ούτε λογαριασμοί ούτε τίποτα φίλος χρεώθηκε δυο φορές και μην μου πεις Κώστα μου 16 ότι εγώ πληρώνω μερικά με πιστωτική και είναι εντάξει γιατί όταν θα συμβεί θα κρηνιαζης γι αυτό τραβάς πληρώνεις τέρμα. (3) ΤΡΙΑ καμακρα 100 υπάρχουν σε διάφορες απόχρωσης , μπλε, πράσινο ,κίτρινο ροζάκι, τιμές παιδιά χεστο στο πουκετ 800 μπατ για τα 4 χάπια. Bangkok από  300 σπάνια και πάνω και pattaya οι φίλοι μου ξέρουν σε δικό μου φαρμακείο 200 μπατ η καρτέλα τον 4. μην δω χαμωγελακια ότι είμαι νέος γιατί αν το δουλέψεις καλά το εργαλείο στης τέσσερις μέρες μαζί με το ξενύχτη το γονάτισες το εργαλείο. (4) ΤΕΣΣΕΡΑ ρούχα καλοκαιρινά και ένα μακρύ παντελόνι για καμιά σπέσιαλ περίπτωση. Και καλό ταξίδι. Φίλοι μου δεν χιάζεσαι τίποτα  άλλο και μην κάνη κανένας καμιά βλακεία και πάρει την γυναικά του στην Ταϊλάνδη. Είναι σαν να πηγαίνεις στο ρεσταυραντ και να παίρνεις το φαΐ σου από το σπίτι κοινός το κεσεδάκι σου.  :rockon:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν ειναι προχωρημενο ζευγαρι δεν εχει προβλημα γινονται και ωραια τριολε

φ16 υπαρχουν διαφορα μαγαζια για body to body τα καλα και της σειρας

αφου κολλατε και στα χρηματα παρτε μαζι σας 3000 ευρω ανοιχτε ενα λογαριασμο σε μια απο τις μεγαλες τραπεζες και παρτε μια cash card και τελος  ουτε εξοδα ουτε προμηθειες(αυτο γιαυτους που πανε συχνα) και το λογαριασμο τον τροφοδοτουν απο εδω με μια εντολη μεσω τραπεζας
σας αρεσε η ειναι πολυ εξεζητημενο ??  λολ

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Για να άνοιξης λογαριασμό πρέπει να έχεις διεύθυνση Ταϊλάνδης τώρα αλλά με κάποιον γνωστό όλο και κάτι γίνετε. :huh:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μαζί μου το Σάββατο έρχεται και ο κολιτος του george31  είναι αυτός που θα χάση την μέλλον γυναικά του για 10.000 ψοροευρω. Τη μπορούμε να κάνουμε φίλοι μου για τον κολιτο του συμπολεμιστή. Εχτές είχα συνομιλία και μου είπε ότι δεν προβλέπει ούτε στο ξενοδοχείο να πηγαίνει η μέλλον  σύζυγος και νομίζει ότι από μέλλον θα γίνει παρελθόν για 10.000 ψοροευρω. Πρέπει να βοηθήσουμε μην την χάση έτσι για το τίποτε. Καλό έκτακτο συμβούλιο σοφών Λουτράκι , πέρδικα , Κρήτη , Θεσσαλονίκη , και Αθήνα,. :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολλες ειναι ακομα...

οι ωρες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι ομως,  δεν περνανε οι γαμημενες :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επειδη ειμαστε στο μπουρδελα και λειπει και ο φαντομας,
παρτε ενα ταιλανδεζικο μουνακι για πρωινο.
και θυμηθειτε ποσο στενα ειναι.

Συνημμένα

• post-3257-1200342633.jpg
    post-3257-1200342633.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 42

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
επειδη ειμαστε στο μπουρδελα και λειπει και ο φαντομας,
παρτε ενα ταιλανδεζικο μουνακι για πρωινο.
και θυμηθειτε ποσο στενα ειναι.
Αχ ρε Κώστα θα μας τρελάνεις πρωινιάτικα. Η φωτογραφία είναι όντως ποιοτική.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Και είναι οριτζιναλ από τα προσωπικά αρχεία Τάκης Λουτράκι :dancing:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
κωστα παρε για να εχεις απο τα προσοπικα αρχηα του doctortilac.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom