Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Α ρε Κώστα.. μαχαίρι στην καρδιά είναι αυτό που κάνεις.
Τι να πω και εγώ που κοιτάζω το αστρονομικό νούμερο 195;;;;
κατά καιρούς έχει αναφερθεί ότι παίζουν και φτηνά εισιτήρια 500-600 ευρώ
ξέρει κανείς τίποτα για αυτές της τιμές;;
Αν και με βλέπω να την βγάζω κάπου φτηνά και ευρωπαϊκά τον Απρίλιο..
Συνπολεμιστη τα δικα μου με την EGYPT εχουν 570Ε,νομιζω η τιμη ειναι μια χαρα.

11 και ξημερωσε :rockon:

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
για μονιμα κατω..
ελεγε καποτε ο φαντομας οτι στην ταυλανδη εισαι παντα ξενος, παντα ενας farag.
ασε που τον τελευταιο καιρο, συμφωνα παντα με τα λεγομενα του, η δυσπιστια και η απεχθεια των ντοπιων απεναντι στους λευκους μονιμους κατοικους ολοενα και μεγαλωνε..
δες κιολας, ποσοι μονιμοι κατοικοι ελληνες υπαρχουν εκει κατω.. ελαχιστοι. αρα η γνωμη μου στο πρωτο ερωτημα? οχι, δεν λεει..

για εισαγωγη..
απλα δεν εχεις να χασεις τιποτα να δοκιμασεις..
αρκει να βρεις ακρη με τις διαδικασιες για να την φερεις εδω, που απ' οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ δυσκολες..
Φιλε roko....
Δυσπιστία και απέχθεια ,γιατί , για πιο λόγο ?

Όσον αφορά για τις διαδικασίες ,δεν είναι πολύ δύσκολες ,
διότι την τελευταία φορά που ήμουν κάτω ,
ήμουν έτοιμος........ και το είχα ψάξει .

Νομίζω οτι έχουμε και μερικούς παντρεμένους ,(με εισαγωγή)
αλλά δεν θυμάμαι αν μένουν εδώ ή κάτω .
Ρε παιδιά εσάς θέλουνε , τους παντρεμένους ,να μας ενημερώσετε ,
έχετε νομίζω ενα λόγο παραπάνω .
Π Ο Υ  Ε Ι Σ Τ Ε    ?  ?  ? 

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
jimmy με egypt εχει 8 ωρες απο καιρο στο πηγαινε, κονε, και στην επιστροφη πωε ειναι?
η τιμη ειναι καλη οντως,
εγω με ται 750

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
νομίζω έχω αρκετή πήρα να βγάλω ασπροπρόσωπους τους συμπολεμιστές μου. :rockon:
Γιατρε δωσε την μαχη και μη μασας τιποτα,χτυπα....τους αλυπητα.Ολοι οι Μαχητες,Καρατεριστες,Πολεμιστες,Σαολιν και Ninja ειναι μαζι σου :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
jimmy με egypt εχει 8 ωρες απο καιρο στο πηγαινε, κονε, και στην επιστροφη πωε ειναι?
η τιμη ειναι καλη οντως,
εγω με ται 750
Kωστηκα 7 ωρες αναμονη στο Καιρο και επιστροφη 4 ωρες αναμονη παλι.Για εμενα που θα ειμαι κατω 38μερες δεν με χαλαει ισα ισα με ξεκουραζει.Ειχα βρει με ΤΗΑΙ 710Ε!!! αλλα δεν τα πηρα.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
jimmy
σαν εταιρία τι λέει  ?
σε σχέση με τις άλλες  ?
είναι σίγουρη  ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
jimmy
σαν εταιρία τι λέει  ?
σε σχέση με τις άλλες  ?
είναι σίγουρη  ?
Πρωτη φορα θα ταξιδεψω με αυτην και δεν ξερω,αλλα νομιζω ως Κρατικη εταιρεια και επισημη της Αιγυπτου θα ειναι καλη και συνηθως οι εταιριες σε μεγαλα ταξιδια βαζουν καλα Αεροπλανα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδια αν αρρωστησει κανεις εκει Ταυλανδη τι γινεται?
απο φαρμακεια κτλ...εχει γνοστα φαρμακα? τα νοσοκομεια τους τι λενε?
για πεστε 2 λογια.

επισης...μαεστρο καρτεσ εμπορικησ - ετηνικησ κτλ περνανε? η μονο βιζα?

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σαν εταιρία τι λέει  ?
σε σχέση με τις άλλες  ?
είναι σίγουρη  ?
Τας η egypt ειναι στο top10 των αερ. εταιριων και αν δεν κανω λαθος ειναι 5αστερη,οποτε ουδεν λογος ανησυχιας!
Τωρα αμα ειναι να σε βρει το κακο,θα σε βρει!Αεροπλανα εχουν πεσει στο παρελθον και της Thai,Singapore,British που θεωρουνται οι κορυφαιες!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για πεστε 2 λογια.

επισης...μαεστρο καρτεσ εμπορικησ - ετηνικησ κτλ περνανε? η μονο βιζα?
john666 ξεκινας με λαθος σκεπτικο!Τοσο γκαντεμης εισαι ,θα πας διακοπες και θα αρρωστησεις?
Ακομα και να συμβει θεωρω πως εχουν τα καταλληλα φαρμακα τα φαρμακεια τους!
Προσωπικα πηρα μαζι μου φακελλακια για διαροια και ενα κουτακι depon αλλα δεν τα χρειαστηκα!
Για καρτες δεν ειμαι σιγουρος για maestro αν και νομιζω δεν εχεις προβλημα, visa 100% και αν θες μαλιστα βγαζεις και μια προπληρωμενη για να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αν κοιταξει κανεις το στολο των εταιρειων θα καταλαβει

δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις γιατι προτιμα singapoore quantaς  thai japan air malaisia lufthansa και μερικες ακομα

εχω και παλιοτερα πει επειδη εχω γινει ιδιοτροπος οτι παντα κιταω με τι αεροπλανο πεταω σε οποιον προορισμο και να παω

ολα μπορουν να πεσουν αλλα εγω προτιμω τα νεα μοντελακια + τα κλασσικα
747 μεχρι να μην τα πετανε αλλο λογω ανταλλακτικων  λολ

γιαυτο προτιματε τη thai που παει απευθειας και με καλυτερα σκαφη παρα την egypt για να γλυτωσουμε 100 ευρω

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτο προτιματε τη thai που παει απευθειας και με καλυτερα σκαφη παρα την egypt για να γλυτωσουμε 100 ευρω
Κωστα συμφωνω μαζι σου οταν προκειται για 100 ευρω , οταν ομως η Thai Ιουλιο εχει 950 ενω οι αλλες 650 η διαφορα ειναι μεγαλη!

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Το μασατζίδικο με την μνημειακή είσοδο φημίζεται για τον μεγάλο αριθμό των sidelines, των κοριτσιών δηλαδή που βρίσκονται εκτός βιτρίνας. Ντυμένες με τα κανονικά τους ρούχα και χωρίς να φέρουν αριθμό κάθονται σε καναπέδες, σκαμπώ, δημιουργώντας τις καλές μέρες και ώρες το αδιαχώρητο. Οποιαδήποτε χρονική στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον τριάντα.
Έχεις την ευκαιρία για άμεση επαφή χωρίς να παρεμβάλλεται το γυαλί. Μπορείς να τους μιλήσεις από απόσταση αναπνοής και έχεις την δυνατότητα να τις δεις και όρθιες ώστε να εκτιμήσεις καλύτερα τα κάλλη τους και να υποκύψεις εντέλει στα θέλγητρά τους. Και οι ίδιες επιζητούν να κερδίσουν το βλέμμα σου και να αποσπάσουν την προσοχή σου.
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μικρής ηλικίας, ομορφούλες και ανοικτόχρωμες. Αυτό συμβαίνει γιατί η πελατεία αποτελείται από Ασιάτες οι οποίοι ως γνωστόν απεχθάνονται την σοκολατένια επιδερμίδα. Στις επανειλημμένες επισκέψεις μου δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής κάποιον λευκό πελάτη.
Η τιμή για να τις πάρεις είναι 2200 έως 2300 baht για ένα δίωρο. Φιλοδώρημα δεν προβλέπεται και προσωπικά θα έδινα μόνο αν μου προσφέρονταν  extra υπηρεσίες. Το μέρος θα μπορούσε να θεωρηθεί παράδεισος για τους πιπινολάτρες και τους οπαδούς του υπερασφαλούς σεξ.
Η ρουτίνα έχει κατά κανόνα ως εξής. Εξονυχιστικό σαπούνισμα και πλύσιμο κάθε τετραγωνικού εκατοστού του σώματος στη μεγάλη μπανιέρα. Μετά η δράση μεταφέρεται στο κρεβάτι όπου η πιτσιρίκα τον παίρνει στο στόμα (με προφυλακτικό) για όση ώρα θέλεις. Σε αφήνει να την φιλήσεις παντού εκτός από το πρόσωπο και το μουνάκι. Εν συνεχεία μπορείς να την πηδήξεις σε όποια στάση επιθυμείς. Είναι τόσο καυλιάρικα μωρά που ο πρώτος γύρος θα τελειώσει πιθανότατα πριν την συμπλήρωση των δύο ωρών. Επειδή όμως κάποιες ενδέχεται να αρνηθούν να προχωρήσουν και σε δεύτερο, καλό είναι στο σαλόνι υποδοχής να θέσεις το ερώτημα.
Να συμπληρώσω πως το μαγαζί διαθέτει και κανονική βιτρίνα με πολλά ωραία κορίτσια (ευχάριστη έκπληξη) και πιο «εμπλουτισμένες» υπηρεσίες. Το κόστος ανέρχεται στα 2000Β (όμως εδώ αναμένεται φιλοδώρημα καλής απόδοσης).
Παλιά που δεν υπήρχε μετρό πηγαίναμε με ταξί. Τώρα τα πράγματα έχουν απλουστευθεί. Κατεβαίνεις στη στάση Huai Khwang και βγαίνεις από την έξοδο Emerald Hotel. Στα αριστερά σου έχεις την λεωφόρο Ρατσαντά και στο βάθος μπροστά σου φαίνεται η τεράστια επιγραφή του μασατζίδικου Εμμανουέλα. Προχωρώντας προς τα εκεί αν κοιτάξεις αριστερά στην άλλη πλευρά της λεωφόρου αντικρίζεις ένα άλλο massage parlour το Ceasar, το οποίο είναι πολυτελές και ακριβό χωρίς να δικαιολογούνται οι τιμές, κατά την γνώμη μου, από την εμφάνιση των κοριτσιών. Αφού λοιπόν προσπεράσεις την μεγάλη επιγραφή της Εμμανουέλας σε χωρίζουν λίγα μέτρα από το Nataree. Διακρίνεις άλλωστε την επιγραφή στην είσοδό του. Προσοχή γιατί υπάρχει και δεύτερο μαγαζί (χωρίς sidelines) λίγα μέτρα παρακάτω με το ίδιο όνομα.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Kriton5 η περιγραφή σου είναι πολύ καλή, αλλά λίγο συγκεχυμένη (για κάποιον που δεν γνωρίζει τα πράγματα, δεν καταλαβαίνει για ποιο μασάζ μιλάς).

Τα δύο από τα τρία που αναφέρεις τα έχω δοκιμάσει (έχω μπει και στα τρία) και η βαθμολογία που δίνω είναι από τα καλύτερο προς το χειρότερο (και το χειρότερο όμως είναι πάνω από τον μέσο όρο της Μπανγκόκ).

Έχουμε λοιπόν: Nataree, Emmanuela & Ceasars.

Τα sideliners κορίτσια δεν είναι εύκολο για κάποιον που κατεβαίνει πρώτη φορά (η πάει για πρώτη φορά στο μαγαζί) να τα καταλάβει ή να του τα προσφέρουν. Επίσης παίζει ρόλο η ώρα που θα πάει κάποιος, αφού τα συγκεκριμένα κορίτσια μετά τις 17.00 είναι η κλεισμένα από τηλέφωνο ή έχουν πάει για LT με πελάτη...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν κοιταξει κανεις το στολο των εταιρειων θα καταλαβει

δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις γιατι προτιμα singapoore quantaς  thai japan air malaisia lufthansa και μερικες ακομα

εχω και παλιοτερα πει επειδη εχω γινει ιδιοτροπος οτι παντα κιταω με τι αεροπλανο πεταω σε οποιον προορισμο και να παω

ολα μπορουν να πεσουν αλλα εγω προτιμω τα νεα μοντελακια + τα κλασσικα
747 μεχρι να μην τα πετανε αλλο λογω ανταλλακτικων  λολ

Ο καθένας έχει τα δικά του προσωπικά κριτήρια και είναι αξιοσέβαστα. Άλλοι πάλι δεν θυσιάζουμε την καθυστέρηση (σε τρίτο αεροδρόμιο) ή την εξυπηρέτηση της Thai ή της Singapore με καμία άλλη αεροπορική εταιρεία...

Αλλά εάν τα κριτήρια ήταν ίδια για όλους, θα πετούσαμε με μία αεορπορική εταιρεία και οι υπόλοιπες θα είχαν χρεωκοπήσει...

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
για πεστε 2 λογια.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα ,
ούτε με τα νοσοκομεία ούτε με τα φαρμακεία .
Απεναντίας κατεβαίνει πάρα πολύς κόσμος ΒΚΚ, για χειρουργικές επεμβάσεις ,
και λόγου τιμής .
Μην ανησυχείς για τίποτα , έχουνε πάρα πολύ καλή ιατρική,
αρκεί βέβαια να ψάξεις και λίγο,
μην είσαι δηλαδή σε κάνα χωριό  στην άκρη της  ταυλανδης  και έχεις και  απαιτήσεις  ,
όπως ήμουν και εγώ , τέρμα θεού , και χρειάστηκα κάτι ράμματα ,
τα όποια ήταν για τον μπούστο .

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι
να προτιμήσεις τα ιδιωτικά , πολύ ανώτερα και απο τα δικά μας ,
όπου υπάρχουν πολλά ,και θα τα βρεις εύκολα .
Ενα απο τα καλά . . . . Bangkok Hospital Medical Center

"Ου μη γένοιτο"

Μακριά απο αυτά .

Συνημμένα

• bangkok hospital _logo_14_.jpg
    bangkok hospital _logo_14_.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • bangkok hospital _bhmc.jpg
    bangkok hospital _bhmc.jpg
    67,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • bangkok hospital .jpg
    bangkok hospital .jpg
    78 KB · Εμφανίσεις: 32

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
για πεστε 2 λογια.
Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα ,
ούτε με τα νοσοκομεία ούτε με τα φαρμακεία .
Απεναντίας κατεβαίνει πάρα πολύς κόσμος ΒΚΚ,
για χειρουργικές επεμβάσεις , και λόγου τιμής .
Μην ανησυχείς για τίποτα , έχουνε πάρα πολύ καλή ιατρική,
αρκεί βέβαια να ψάξεις και λίγο,
μην είσαι δηλαδή σε κάνα χωριό  στην άκρη της  ταυλανδης  και έχεις και  απαιτήσεις  ,
όπως ήμουν και εγώ , τέρμα θεού , και χρειάστηκα κάτι ράμματα ,
τα όποια ήταν για τον μπούστο .

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι
να προτιμήσεις τα ιδιωτικά , πολύ ανώτερα και απο τα δικά μας ,
όπου υπάρχουν πολλά ,και θα τα βρεις εύκολα .
Ενα απο τα καλά . . . . Bangkok Hospital Medical Center

"Ου μη γένοιτο"

Μακριά απο αυτά .

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παιδια
sory που το εστειλα δυο φορες ,
εχει βαρινει λιγο το side ?
τι γινετε , γιατι μου κανει μπερδεματα ?

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Στο Nataree και οκτώ το βράδυ να πας θα βρεις άφθονες sidelines. Γίνεται στην κυριολεξία ένας χαμός. Με το που μπαίνεις μέσα σε παραλαμβάνει κάποιος papasan και σε κατατοπίζει απόλυτα. Σου λέει την τιμή κάθε κοπέλας και σου λύνει όποια απορία έχεις. Και πρωτάρης να είσαι θα βρεις μια χαρά τον δρόμο σου. Άσε που υπάρχει άμεση επαφή με τα κορίτσια κάτι που βοηθά στην επιλογή.
Τα sideliners κορίτσια δεν είναι εύκολο για κάποιον που κατεβαίνει πρώτη φορά (η πάει για πρώτη φορά στο μαγαζί) να τα καταλάβει ή να του τα προσφέρουν. Επίσης παίζει ρόλο η ώρα που θα πάει κάποιος, αφού τα συγκεκριμένα κορίτσια μετά τις 17.00 είναι η κλεισμένα από τηλέφωνο ή έχουν πάει για LT με πελάτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom