You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια.θελω να παω ταυλανδη αλλα δεν παιζει παρεα.σκεφτομε να παω μονος μου να κλεισω εισητηρια και να παω.τι με συμβουλευετε να κανω?υα βρω παρεα καποιον ελληνα εκει?να μπορω να πω μια κουβεντα?γιατι και τελειωσ μονος θα ειναι δυσκολο.θελω πολυ να παω εστω καιχωρις παρεα.την βοηθεια σας παρακαλω...
DoctorΦίλε μην αγχώνεσαι αν άρρωστησεις πήγαινε νοσοκομείο έχουν πολύ καλούς γιατρούς και είναι φθηνά τα πάντα
Τα κρατκά είναι φθηνά,ναι ,
αλλά τα ιδιωτικά καθόλου .
άλλωστε πρόκειται για την υγεία μας .
Ούτε στον παράδεισο μόνος .καλησπερα παιδια.θελω να παω ταυλανδη αλλα δεν παιζει παρεα.σκεφτομε να παω μονος μου να κλεισω εισητηρια και να παω.τι με συμβουλευετε να κανω?υα βρω παρεα καποιον ελληνα εκει?να μπορω να πω μια κουβεντα?γιατι και τελειωσ μονος θα ειναι δυσκολο.θελω πολυ να παω εστω καιχωρις παρεα.την βοηθεια σας παρακαλω...
Η γνώμη μου είναι ,
εκτός απο τα κουμάντα σου ,
καλό θα ήταν να έχεις και κάποιον ,
για κάθε στραβή ,
που δεν είναι και πολύ δύσκολο να σου ρθει .
Έχει γίνει και στα καλλίτερα τα σπίτια .
Άλλωστε ρε παιδιά ,δεν είναι μόνο το κοκό .
Δεν θα ήταν καλλιτερότερα να συνδυαστεί ,
με παρέα , χαβαλέ , κλπ
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχεις δικιο φιλε αυτο σκεφτομαι και εγω.απλα κανεις δεν ερχετε 2 3 καλοι φιλοι ειναι παντρεμενοι 2 3 αλλοι εχουν τις δουλειες τους και δεν μπορουν να φυγουν.σκεφτηκα να παω σε ενα γραφειο καινα μπω σε ενα γκρουπ.και μετα να παιξω μπαλα μονος.γι αυτο ρωταω εδω που υπαρχουν ατομα που ξερουν τι παιζει κατω.καθε συμβουλη και βοηθεια δεκτη
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αν εννοεις τα ταιλανδεζικα αιδια,οχι τριχες ρε παιδια... eeeek!
ειναι παραδοση τα αξυριστα στις ασιατισες, εχουν και ελαχιστη τριχοφυια.
οι κοπελες ομως της βιομηχανιας δυστηχως τα ξυριζουν, κλαψ κλαψ
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις καποιον απο το φορουμ, και παρεα να μην πατε θα βρεις καποιον κατω να μιλησεις,και μονος εντελως κανενα προβλημα και αν δεν μιλησεις ελληνικα θα εισαι πραγματικα στον παραδεισο. οχι αγχος..απλα κανεις δεν ερχετε
καλως ηλθες
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ντοκτορ θυμασαι ενα ται μπαρμπεκιου απο τον 2 road δεξια αρκετα κατω οπως πηγαινει ο δρομος, ειναι ανοιχτο τριγυρω εχει παγκους τυπου αμερικης για φαγητο, ζωντανη μουσικη και διαλεγεις οτι και οσο θες απο φαγητα, τα παντα εχει.]
κωστα παρε για να εχεις απο τα προσοπικα αρχηα του doctortilac.
η εισοδος ειναι 140 μπατ το ατομο, τρως οσο θες, μιλαμε ψαρια γαριδες γλυκα ται φαγητα, τα παντα, αν αφησεις στο πιατο πληρωνεις καποιο προστιμο.
ντοκτορ θα παρουμε τα τιλακ και φιλες των τιλακ και θα παμε ενα βραδυ, θα χει χαβαλε. και μετα σφαιρα στο λουσιφερ.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
..... !!!!!!!!!!!!
Password: thedigitalexchange
Password: thedigitalexchange
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Body2Body !
.... !!!!
(αυτο ειναι γιαπωνεζικο και ειναι σχετικα κατωτερο απο το ταυλανδεζικο τροπο)
.... !!!!
(αυτο ειναι γιαπωνεζικο και ειναι σχετικα κατωτερο απο το ταυλανδεζικο τροπο)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Kαλως ηρθες Δημητρη.Περσυ που πηγα με φιλους καταλαβα οτι θα μπορουσα να παω και μονος εστω με τα λιγα Αγγλικα που μιλαω,ειναι πολυ ευκολη χωρα και δυσκολια δεν βρισκεις πουθενα.Σιγουρα καλα θα ηταν και ενα φιλαρακι για να μοιραστειται την εμπειρια του ταξιδιου,αλλα αν δεν βρεθει κανενας μην το σκεφτεις καθολου και πανε μονος.Αυτο θα κανω και εγω σε λιγες μερες,παιζει ενας φιλος να ερθει αλλα δεν ειναι σιγουρο.ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟθα το χρυσοπληρωσεις,θα μαθεις καλα τι παιζει για Ταυλανδη,θα παρεις τουριστικο οδηγο να διαβασεις,θα μαζεψεις πολλες πληροφοριες απο ατομα που εχουν παει και ο δρομος ειναι ανοιχτος.Αλλωστε εκει δεν θα μενεις ποτε μονος ;)και καποια στραβη να σου τυχει να ξερεις οτι τα κοριτσια εκει θα κανουν οτι μπορουν να σε βοηθησουνκαλησπερα παιδια.θελω να παω ταυλανδη αλλα δεν παιζει παρεα.σκεφτομε να παω μονος μου να κλεισω εισητηρια και να παω.τι με συμβουλευετε να κανω?υα βρω παρεα καποιον ελληνα εκει?να μπορω να πω μια κουβεντα?γιατι και τελειωσ μονος θα ειναι δυσκολο.θελω πολυ να παω εστω καιχωρις παρεα.την βοηθεια σας παρακαλω...
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω πολυ παιδια.η αληθεια ειναι οτι φοβαμε λιγο.αλλα μαλλον θα το κανω το ταξιδι.και δεν θα παω σε γραφειο.θα κλεισω εισητηρια μονος.οσο να ναι καποιον ελληνα θα βρω και στο αεροπλανο και εκει που θα κατεβω τι διαολο?σκεφτομαι για αρχεςμαρτη για ενα 10μερο.αν παει και καποιος αλλος τοτε ευχαριστος δεχομαι παρεα.η μονη λυση για βοηθεια αποδεικτηκε το σαιτ πουπαρακολουθω καιρο και δεν εχω γραψει ποτε.απο αθηνα ειμαι.οποιος φιλος θελει ας στειλει πμ.ευχαριστω
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Αν περιμενεις στο αεροπλανο να πετυχεις καποιον και να μαθεις κατι ζησε Μαη μου....ευχαριστω πολυ παιδια.η αληθεια ειναι οτι φοβαμε λιγο.αλλα μαλλον θα το κανω το ταξιδι.και δεν θα παω σε γραφειο.θα κλεισω εισητηρια μονος.οσο να ναι καποιον ελληνα θα βρω και στο αεροπλανο και εκει που θα κατεβω τι διαολο?σκεφτομαι για αρχεςμαρτη για ενα 10μερο.αν παει και καποιος αλλος τοτε ευχαριστος δεχομαι παρεα.η μονη λυση για βοηθεια αποδεικτηκε το σαιτ πουπαρακολουθω καιρο και δεν εχω γραψει ποτε.απο αθηνα ειμαι.οποιος φιλος θελει ας στειλει πμ.ευχαριστω
για οτι θελεις και ξερουμε να σε λυσουμε τις αποριες εδω ειμαστε, 4/3/08 θα επιστρεψω απο ΒΚΚ,το τελευταιο 2-3ημερο θα ειμαι εκει,αν εισαι εκει τοτε θα κανουμε παρειτσα
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Οκ παιδιά αύριο στης 16-1-2008 θα είμαι στο STAR στην Δρούζα 4 και 30 με 40 περίπου μέχρι της 7 το απόγευμα το οικονομικό λύθηκε και θα με δείτε να τσακώνομε με της Έλληνιδες της ξενέρωτες. Το λοιπόν ραντεβού αύριο μετά δέχομαι κριτικές από εσάς μόνο και όχι από τους ξενερω τους. Θα με γνωρίσετε εύκολα είμαι αυτός που έχει κάνη 13 γαμους και από ότι κατάλαβα θα δείξουν κάποιες πριν.
Doctor
Τα κρατκά είναι φθηνά,ναι ,
αλλά τα ιδιωτικά καθόλου .
άλλωστε πρόκειται για την υγεία μας .
καλησπερα παιδια.θελω να παω ταυλανδη αλλα δεν παιζει παρεα.σκεφτομε να παω μονος μου να κλεισω εισητηρια και να παω.τι με συμβουλευετε να κανω?υα βρω παρεα καποιον ελληνα εκει?να μπορω να πω μια κουβεντα?γιατι και τελειωσ μονος θα ειναι δυσκολο.θελω πολυ να παω εστω καιχωρις παρεα.την βοηθεια σας παρακαλω...
αν ειναι για Αυγουστο εγω ειμαι μεσα!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
πως να σε παρει ο υπνος οταν στο μυαλο σου τρεχουν οσα εγιναν παλια και οσα προκειται να γινουν, ειναι αδυνατον να κοιμηθεις λοιπον. τεσπα
ντοκτορ αν και δουλευω απογευμα σημερα ξερω που θα βρω τηλεοραση και θα σε απολαυσω για λιγο, εγω σε ξερω φατσικα, οσοι δεν σε ξερουν δεν ειναι δυσκολο να σε καταλαβουν, στο αριστερο σου ματι γραφει "pat" και στο δεξι "taya"
ντοκτορ αν και δουλευω απογευμα σημερα ξερω που θα βρω τηλεοραση και θα σε απολαυσω για λιγο, εγω σε ξερω φατσικα, οσοι δεν σε ξερουν δεν ειναι δυσκολο να σε καταλαβουν, στο αριστερο σου ματι γραφει "pat" και στο δεξι "taya"