Στο κάτω μέρος της οθόνης στο toolbar στο εικονίδιο που αναγράφει την γλώσσα,πατάς δεξί κλικ και μετά επιλέγεις settings.Ανοίγει νέο παραθυρο,πατάς add,επιλέγεις Greek,και πατας Οκ.Μετα απο το ίδιο εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης με αριστερο κλικ επιλέγεις ελληνικά,αγγλικά ή ταυλανδεζικα...Πεσ μου πως θα γραφω απο εκει στα Ελληνικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Παίδες γιατί πέσατε όλοι να με φάτε?
Απάντησα σε μια ερώτηση του Σκορπιον για μια κοπέλα την Καν.Τον Σκορπιον δεν τον γνωρίζω προσωπικά παρά μόνο μέσω του σάιτ.Αυτός όπως και γω γνωρισαμε την Καν.
Δηλαδή είνα για σας απίθανον να υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα?Αυτό δεν συμβαίνει ούτε στα μαθηματικά.Απλά η γυναίκα όπως και πολλές άλλες στην χώρα αυτή δεν εκδίδεται.Έχει επιλέξει να δουλεύει σε εμπορικό κέντρο και μιλάει 3 ξένες γλώσσες.
Ουτοπικό αυτο ε?
Παραμυθακι λες ρόκο?
δεν επεσα να σε φαω ρε συ ουτοπικε..
διαβασες τι εγραψα στο ποστ μου??
"γιατι δεν μπορω να πιστεψω, αν και θελω περισσοτερο απο εσενα, ολες αυτες τις ιστοριες των κοριτσιων αυτων??"
καταλαβες?? ;)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 36125
Επισκέπτης
Νa σαι καλα Φιλε ουτοπικε,θα ενειμερωνω και εγω οσο μπορω απ την εμπολεμη..... ζωνηΣτο κάτω μέρος της οθόνης στο toolbar στο εικονίδιο που αναγράφει την γλώσσα,πατάς δεξί κλικ και μετά επιλέγεις settings.Ανοίγει νέο παραθυρο,πατάς add,επιλέγεις Greek,και πατας Οκ.Μετα απο το ίδιο εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης με αριστερο κλικ επιλέγεις ελληνικά,αγγλικά ή ταυλανδεζικα...
Απο γυναίκες δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατι έπαιξε GFE.Έπρεπε να το περιμένω με τον χαρακτήρα που κουβαλώ.Η May(2527) απλά απίστευτη.Κάτσαμε 1 μήνα μαζί.Δεν τσακωθήκαμε ούτε μια φορά,δεν γκρινιαξε ποτέ,δεν ζήτησε μια φορά να της αγοράσω κάτι και δεν ζήτησε να πληρωθει για τις υπηρεσιες της.Η ιστορία της κοινή με άλλες κοπέλες.Πρόσφατος χωρισμός,μωρό και αναχώρηση πριν 9 μήνες απο Ισααν(Yasothon) για Παταγια.Δούλεψε 6 μήνες στο Mike's shopping center(8000 μπατ μισθός) σε κατάστημα με κοσμήματα.Έπειτα και αφού δεν έβγαινε οικονομικά πήγε Μπανγκοκ.Εκεί την βρήκα κιολας(η μάλλον αυτή με βρήκε) να δουλέυει σερβιτόρα σε μπαρ στο NANA PLAZA.Και μετά από 2 μήνες δουλεία της έκανα δώρο free διακοπούλες και long time stop από την εξωφρενική αφεντικίνα της(κουμαντάρει 9 μπαρ στο ΝαΝα).
Addiction
Η συγκεκριμένη κοπέλα ούτε γκομενά μου είναι ούτε την γάμησα,ούτε και ενδιαφέρομαι για αυτήν.
Μαεστρο καρτα ποιων τραπεζων δεχεται η Ταυλανδη μας?
ολες? Εμπορικη - εθνικη κτλ? για πεστε ποιο αναλυτικα...
Ποσο ειναι αληθεια η χρεωση για καθε αναληψη? Για να ξερω
ποσα να παρω μαζι μου...μην παθω καμια πλακα και δεν μπορω να τραβήξω λεφτα!
Ναι τα ΑΤΜ(το 95%) δέχονται maestro ανεξαρτήτου τράπεζας.Σύμφωνα με την έρευνά μου ειναι η κάρτα που συμφέρει περισσότερο για ανάληψη.Μαεστρο καρτα ποιων τραπεζων δεχεται η Ταυλανδη μας?
Τώρα το ακριβές ποσοστό κρατήσεων δεν μπορεί να στο απαντήσει ούτε η ίδια σου η τράπεζα διότι αλλάζει απο αΤΜ σε ΑΤΜ αναλόγως την ταυλανδέζικη τράπεζα.Πάντα όμως μιλάμε για μικροδιαφορές.
Εμένα με κάρτα μαέστρο Εθνικής μέσο όρο για ανάληψη 500 ευρώ η παρακράτηση ήταν 3-4 ευρώ.
Μπορείς να ανατρέξεις και σε σχετική απάντηση του ΚωσταΦ16 σε προηγουμενη σελίδα.
Σίγουρα σε καμια περίπτωση δεν συμφέρει η χρησιμοποιηση πιστωτικού λογαριασμου visa κάρτας για ανάληψη.
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ποιά η άποψη σας ώς προς το ξενοδοχείο.Γιατί διαβάζω πως καλό είναι να κλείσεις ξενοδοχείο απο δώ γιατί ακούω αδέρφια πως εκεί είναι 100% πληρότητα.Μην πάω εκεί τον Ιούλιο και πάθουμε νίλα...
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Παιδιά ποιά η άποψη σας ώς προς το ξενοδοχείο.Γιατί διαβάζω πως καλό είναι να κλείσεις ξενοδοχείο απο δώ γιατί ακούω αδέρφια πως εκεί είναι 100% πληρότητα.Μην πάω εκεί τον Ιούλιο και πάθουμε νίλα...
τι λες βρε? εκει επιτοπου θα το κλεισεις! αν πας πουκετ θα πας να μεινεις σε ξενοδοχειο φιλου μου ! θα στο φροντισω εγω ! μην σε ανησυχει για τιποτα! (βεβαια αμα επιλεξεις πατταγια ή μπανγκοκ παλι θα σε φροντισουμε)
αυτες ειναι λεπτομερειες να ξερεις ! εσυ το χρονο φροντισε να εχεις και τα υπολοιπα ρολαρουν εκει κατω !
Ωραία λοιπόν,χωρίς να έχω διάθεση για καμμία αντιπαράθεση μαζί σου,θα ηθελά να προσθέσω 2 πραγματάκια για να κλείσει το θέμα.Τα διάβασα φίλε μου ,
αλλά να είστε ενα μήνα μαζί για τα ωραία σου μάτια μόνο ,
δεν γίνετε .
Και επαναλαμβάνω , σκοπός του ποστ μου ,
ήταν και είναι να βοηθηθείς .
Ποτέ δεν ποσταρα ούτε και υπονοησα οτί η Μέι ήρθε μαζί μου για τα ωραία μου μάτια.Ήρθε κατά την άποψη μου για 2 λόγους.
Ήρθε γιατί είχε για πρώτη φορά στη ζωή της την ευκαιρία να μπεί σε αεροπλάνο,να πάει σε 9 διαφορετικά νησιά της χώρας της και να ξεφύγει από την <<φυλακή>> της για 35 μέρες κ.α. πολλά.
Ο 2ος λόγος γιατί ίσως είδε σε μένα τον Φάρανγκ που θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το κοινο όνειρό της με άλλες ομοεθνείς της κοπέλες,δηλαδη να την παντρευτεί και να λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα.
Στα γραψα όσο πιο απλά και κατανοητά μπορούσα.Ελπίζω να σου έλυσα την απορία σου και να εξάλειψα την επιθύμια σου να με βοηθήσεις.
Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα το ξαναπώ αδέρφια ο καθένας κάνει οτι θέλει και οτι γουστάρει δίχως να δίνει λογιαριασμό στον άλλον...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν γυρισα ακομα, ανεμενε,Κώστα σε βλέπω πολύ πεσμένο.
θα προσβαλω παλι την ηθικη σου μολις ερθω,
το κωλαρακι ηταν πολυ καλο, οντως
Το νου σας στη νόσο των πτηνών!!!
Κωστή
Spydee my ,
τι έγινε , πως πάει ,
ενημέρωσε μας ρε φίλε ,
νομίζω οτι μας κρύβεις κάτι .....χα χα
με τον Γιατρό βρεθήκατε ?
δώστου χαιρετισμούς
να μου τον προσέχεις..........
Στείλε μας καμιά φωτο . (όταν μπορέσεις)
Διψάμε.......
Καλά να περνάτε ! ! ! !
Spydee my ,
τι έγινε , πως πάει ,
ενημέρωσε μας ρε φίλε ,
νομίζω οτι μας κρύβεις κάτι .....χα χα
με τον Γιατρό βρεθήκατε ?
δώστου χαιρετισμούς
να μου τον προσέχεις..........
Στείλε μας καμιά φωτο . (όταν μπορέσεις)
Διψάμε.......
Καλά να περνάτε ! ! ! !
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
με ντοκτορ και γιωργο 31 ειμαστε παρεα συνεχως.
τι να πω? για την πατταγια ? πρεπει να περασουν ολοι απο δω, ο απολυτος σεξοπροορισμος, σε λιγο παω για υπνο, ειναι 5 το πρωι, δεν θα μαμησω, θα χαλαρωσω, αυριο τελευταια μερα, επιβαλεται αχαλινωτο σεξ, τα λεμε απο κοντα.
ακουω συμετοχες για μαρτιο,
Α Κ Ο Υ Ω
τι να πω? για την πατταγια ? πρεπει να περασουν ολοι απο δω, ο απολυτος σεξοπροορισμος, σε λιγο παω για υπνο, ειναι 5 το πρωι, δεν θα μαμησω, θα χαλαρωσω, αυριο τελευταια μερα, επιβαλεται αχαλινωτο σεξ, τα λεμε απο κοντα.
ακουω συμετοχες για μαρτιο,
Α Κ Ο Υ Ω