Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θα δειξει ο χρονος σκορπιο,

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
1
στηλε με pm καμια φωτο να σε τσεκαρω πηγες στο silverstar που σου ειπα για την κοντουλα?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Που θα πάει ρε μίμι θ'ανοίξω κι εγώ το πολυαναμενόμενο "Ουγκάντα sex trip" και θα σε χτυπήσω εκεί που πονάς!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ-ΔΕΙΤΕ Screenshots και κατεβάστε!!!!

th04572thai123108loqk6.jpg

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
καποιο σαιτ ρε παιδια να τσεκαρουμςε και εμεις οι καινουργιοι τιμες αεροπορικες γιατι λεμε απριλη να κατεβουμε για παρθενικη φορα στον παραδεισο που ακουει στο ονομα ταυλανδη!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
πως ειναι δυνατον καθε φορα να περιγραφω το ψωνιστηρι της πατταγια, δεν περιγραφεται ετσι απλα, αυτη τη φορα γινοταν χαμος , μια κολαση πραγματικη, ειχε τοσο κοσμο και αναριθμητες γυναικες, μυριαδες, τετοια πορνοπολη δεν υπαρχει αλλη στον κοσμο, τα καλα κοματια χτυπιοντουσαν απο νωρις, εγω εκτος του gfe πηρα 6 ακομα. δεν εχει σημασια ο  αριθμος, δεν θυμαμαι ποσες φορες το εκανα . πολλες, παρα πολλες, αυτη ειναι η πατταγια. αθλια και ερεθιστικη, υπονομοι που βρωμανε και γυναικεια κορμια που μοσχοβολανε. καθε κοπελα και μια ιστορια διαφορετικη, το παρασκηνιο παντου να σε θλιβει και να προσπαθεις να μην το δεις, gfe διαχυτο σε ολους, δεν μπορεις να αποφυγεις το gfe στην ταιλανδη, ερωτευμενοι με μπαροβιες ακομα και παντρεμενοι. ολα μαζι ανακατεμενα, κι εκει που λες θα τις γαμησω ολες, μια καθε μερα, ξαφνικα αλλαζεις γνωμη και θες μονο μια, και αστα να πανε.
ποιος θα αποφυγει το κολλημα με την ταιλανδη? να τον βραβευσουμε.

Καλως ηρθες πισω αμετανοητε αδιορθωτε πατταγιολαγνε Κωστη. :grin:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ταυλανδη ωρα 0 για ντοκτορ και κατι μερες για εμενα ,το σωμα μονο θα επιστρεψει οπως παντα :sunglasses:και ονειρα για την επομενη.
Ο ντοκτορ απαρηγορητος θελει καποιον για συμπαρασταση,γιατι η επομενη φορα αργει μου λεει :huh: :huh: :huh: :idiot:
Μετα απο 30 μερες :think:γιατι 11/2 παει Μανιλα :dancing:τωρα καθεται διπλα μου και του χαιδευω το κεφαλι :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καποιο σαιτ ρε παιδια να τσεκαρουμςε και εμεις οι καινουργιοι τιμες αεροπορικες γιατι λεμε απριλη να κατεβουμε για παρθενικη φορα στον παραδεισο που ακουει στο ονομα ταυλανδη!!!!
Μακραν το πιο αξιοπιστο...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φωτο αφιερωμενη στον πιπινομανιακ,
ολοισια καταμαυρα μακρια μαλλια, σε ολολευκα σεντονια,
του εχουν λειψει, το ξερω..
Οντως μου εχουν λειψει...
Το επομενο ταξιδι ομως ειναι μακρυα και δε μου επιτρεπει ουτε αντιστροφη μετρηση να αρχισω ακομα...
2-18 Αυγουστου,παρεα με αλλους 3 επιφανεις συναγωνιστες..

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
18
Πόντοι
1
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια...και για τα pm...κλεινω για 10 με 21 απριλιου και σιγουρα θα θελησω την βοηθεια σας σε ποιο hot  θεματα!!!!δεν ξερω που να μεινω..εχω διαβασει τοσα και δεν ξερω αν πρεπει να μεινο μπανγκονκ  η παταγια!!!Εχω λολαθει προκαταβολικα λεμεεεε

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δυο "κουφα" αντιμετωπισα στην πτηση πηγαινοντας, βρηκα δυο παιδια που πηγαινουν καθε χρονο απο 20 μερες, αλλα γαμανε μονο 3 φορες σε καθε ταξιδι 3 διαφορετικες ταιλανδεζες, επειδη φοβουνται λεει..
το αλλο κουφο ηταν ενας νησιωτης με κουστουμι κοντος 40ρης "καραχωριατης"  που ηθελε να παντρευτει ταιλανδεζα οπωσδηποτε, μεσα σε ενα χρονο ειχε κανει δυο γαμους στην μπανγκοκ αλλα καμια απο τις δυο δεν ηθελε να παει μαζι του στην ελλαδα, αντιθετως για να του δωσουν διαζυγιο τους εδωσε απο 45000 ευρω στην καθε μια.
αυτη τη φορα θα καθοταν στην μπανγκοκ ενα μηνα, στο νησι του ηξερε παντρεμενη ταιλανδεζα της οποιας η αδελφη ενδιαφεροταν να μεινει στην ελλαδα, αυτη θα συναντουσε και θα παντρευοταν, στην πρεσβεια ειναι γνωστος.
ε ρε κολληματα ο κοσμος, να προσεχετε.
σιγουρα θα παιζει και τετοιου ειδους εκβιασμος, να μην ερχεται ελλαδα και να θελει πολλα για να την ξεφορτωθεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παρτε μια γευση απο σουβαρναμουμι, διπλα ειναι το gate c5 απο κει φευγει η ται για αθηνα

Συνημμένα

• 100_1980.jpg
    100_1980.jpg
    198,6 KB · Εμφανίσεις: 86
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οταν ερθει με το καλο ο ντοκτορ τιλακ θα κανονισουμε συναντηση, ειναι και γαμω τα ατομα, μην τον χασετε, ακους μιμικο bmw von κτλ?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παιζει ενα εργο στο STAR που δειχνει Ταυλανδη...
Φτου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom