η φωτο την αδικει, την λενε nig, ενα βραδυ που ημουν χωρις gfe εψαχνα για την σουπερ κοντη, στο dollhouse τιποτα, μια που ειχα μπανισει την προηγουμενη φορα ηταν καπαρωμενη, στο χαπι α γκογκο χαμος αλλα καμια κοντη, στο σουπερ α γκο γκο επισης τιποτα, ημουν αποφασισμενος οταν πετυχαινα κοντη να την επαιρνα αμεσως, στο λουσιφερ τιποτα επισης, οταν ειμαι μονος εκει δεν υπαρχει τιποτα, οταν ειμαι με gfe χαμος.
τεσπα, την nig την ειχα μπανισει απο πριν σε ενα μπαρ στο στενο του χαπι α γκο γκο. πολυ κοντη 25 χρονων τζιν φουστιτσα, καμπυλες πολυ καλες, γυμνη αποδειχτηκε πολυ καλυτερη, ειχε και βυζακι, απιστευτο gfe και αυτη, απο την ισααν. τοσο gfe που τρομαζεις, εγω ακομα τρομαζω με την απιστευτη συμπεριφορα τους. με αυτη εζησα 9 ωρες μηνα του μελιτος, ενιωθα την στοργη και την αφοσιωση σε ολο της το μεγαλειο, ειλικρινα , το εχω ξαναπει πολλες φορες, θα προτιμουσα οι ταιλανδεζες να ειναι πιο ψυχρες , πιο αδιαφορες, κατι σαν το gfe μου ας πουμε, για να μην μπερδευομαι..
συνεχεια ερχεται στο μυαλο μου ενα ποστ του συναγωνηστη george31, που ελεγε, "αλλο πουτανα, και αλλο ταιλανδεζα πουτανα".
επ ευκαιριανα πω οτι ο γιωργος 31 ειναι αξαιρετο παιδι, πολυ καλη παρεα και τον ευχαριστω για την παρεα που καναμε ολες τις μερες που ημουν εκει, αν δεν πιναμε παρεα τον μεσημεριανο καφε στο coffe world του big c, εγω θα εκανα ψωνιστηρι στον παραλιακο, και θα σερνομουν στα soi της αμαρτιας ολη μερα, να σαι καλα γιωργο, ραντεβου τον ιουνιο.
πισω στη nig παλι, γυρω στις 3 τα ξημερωματα λοιπον, γυρναω και την παιρνω απο το μπαρ, 300 μπατ barfine, βγαινουμε στην walking street, χαμος, τα τραβελια ειχαν αρχισει να αγριευουν, προχωρουσα μπροστα και η κοντη με ακολουθουσε δυο (δικα της) βηματα πιο πισω, εγω ειχα τα χερια στις τσεπες, δεν ηθελα πολλα σιροπια, ειχα λιγα νευρα με το σπασαρχιδιασμα του gfe και δεν ηθελα να με παρει κανα ματι, στην πατταγια ειμαι τωρα πλεον σεσημασμεννος, και οπως ξερετε η εικονα του butterfly δεν ειναι και η καλυτερη , χανεις πολλες αβαντες. ετσι την ειχα σε λιγη αποσταση αλλα την παρακολουθουσα αν με ακολουθει για να μην φτασω στο ξενοδοχειο μονος. καποια στιγμη και ενω ειχα γυρισει να δω την κοντη αν ηταν λοξα αριστερα μου , με κοιταζει με ενα τραγικο παραπονο, σταματαει, σηκωνει το κεφαλι να με δει καλυτερα ( 1.53 υψος περιπου), και λεει, "why you not take care me?". ενιωσα απαισια, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις σε μια ταιλανδεζα εστω και πατταγιανη, να μην την προσεχεις δηλαδη.
στριβουμε σε ενα soi και την αγκαλιαζω, της χαιδευω την κοιλια ( μην μας σκασει με καμια καισαρικη) και την φιλαω στο λαιμο. αυτη κουλουριαστικε γυρω μου, το προσωπο της εφτανε ως πιο κατω απο την καρδια μου.
αφου χαλαρωσε πηγαμε στο δωματιο, ειχε παρα πολυ καλο κορμακι. σε γενικες γραμμες τα εκανε ολα πολυ καλα, εγω δεν ειχα πολυ ορεξη και ετσι κρατησε λιγο, πως να αποδωσεις οταν εισαι υπο την επηρεια του επισημου gfe και εχει προηγηθει 3ημερο μαραθωνιων?
η κοντη για να τελειωνω αποδειχτηκε αριστη στο bbbj, μετα απο 5αωρο υπνο αρκετα χαλαρο και την κοντη να με εχει απο κοντα, δεν αντεξα και γυρω στις 12 το μεσημερακι πριν παρω τηλεφωνο τον george για τον καθιερωμενο καφε και μετα απο sms του gfe, κερασα την κοντη εν ακομα bbbj υπο τους ηχους του τραγουδιου "no one". επειτα αποχωρησε αφηνοντας μου καλες εντυπωσεις, δεν ειχε ομως αυτο το κατι που αρεσει σε μενα για να την κρατησω, παραηταν φιλικη και περιποιητικη και οπως εχω καταλαβει δεν τα πολυ μπορω αυτα.
μεγαλειωδης εμπειρια η συναναστροφη με ταιλανδεζες, εστω και με πατταγιανες.