Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οκ..κωστα...δεν παιζω ο μαμαο και δερνω...και ουτε θα φτιαξω..καμια τσοντα..να την βαλω
σε περιοδικο...
την χαρα μου εκφραζω...
τωρα αν το πηρες οτι κανω φιγουρα.....σορρυ κιολας

δεν καταλαβες μαλλον οτι ο φιλος kostasbmw δεν το εθεσε επι προσωπικου το θεμα ! σιγουρα ολοι μας οτι μπορουμε κανουμε κατω στην ταυλανδη ! το κατα δυναμην που λεμε ! (πλην εξαιρεσεων π.χ. soi7  :2funny: :2funny: :2funny: ) απλα δεν χρειαζεται να αφοσιωσεις αρκετο χρονο απο τον ελαχιστο που θα εχεις στην διαθεση σου (4 μερες) για να μαζεψεις υλικο !

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γύρισα στο  internet cafe & ειδα οτι δεν με πιστεύετε.Τωρα με αυτές;;;

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ζητησα απο τυπο στο ποδηλατο να βαλει το καπελακι μου της εθνικης για να εχω αποδειξη οτι ειναι δικες μου, τι αλλο πρεπει να κανω; ανοιξτε την φωτογραφια να το διαπιστωσετε.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γύρισα στο  internet cafe & ειδα οτι δεν με πιστεύετε.Τωρα με αυτές;;;

soi7 εχεις παρει μια FUJITSU finepix s9500 και καθεσαι σε ενα γωνιακο ιντερνετ καφε στη μεση του soi 7 και απλα βγαινεις και φωτογραφιζεις και ξανατρυπωνεις μεσα ! lol ! ακομη και για internet cafe σε παρακμιακο εχεις παει ! lol ! κολλημενος με την μπαλα !!  :2funny: :2funny: :2funny:

DOURO-PINELOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στις φωτο να εισαι διακριτικος, η ταυλανδη διεπεται απο διαφορετικους νομους απο τους δικους μας! μια μερα ημουν στο αστυνομικο τμημα της πατταγιας και φεραν καποιον που τραβαγε φωτο απο αλλα δωματια με τηλεφακο. στα gogo εχουν πινακιδες οτι απαγορευονται οι φωτο ! και γενικοτερα οσο γινεται ποιο διακριτικα μπορεις με τις φωτο ! αμα θυμασαι σε καποια εκπομπη τους κοψαν την ληψη μεχρι να πανε να παρουν ειδικη αδεια για να βιντεοσκοπησουν !

βρε παιδια...μια ψιφιακη μηχανη εχω...
και οχι καμερες του μακη..και των αποδηξαιων ...

και ουτε θελω να την βγαλω..στο τμημα τησ παταγια....

την μνημη που ειπα...θα την χρησιμοποιήσω..για ολες της ομορφιες της χωρας
και οχι να αποδείξω κατι..
εχω παει σε πολλες χωρες..και παντα ήμουν διακριτικός

οσο για τον soi7....που λες φιλε μιμικο...θα παω να τον βρω...για να παιξουμε

κανενα PRO..... :referee:    :2funny: 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλά ρε φίλε  soi7 το βράδυ τη ώρα πας για ύπνο από της 8 για να είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα πρέπει να έχεις χόρταση ύπνο. Και μην ξεχνάς επειδή εσύ κιμασε με της κότες δεν σημαίνει ότι όλοι η άνθρωποι κημουντε το ίδιο. :(

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι παντα η ιδια καφετερια με το μηχανακι for rent μπροστα, απεναντι απο εκει καθομουν. οι φωτογραφιες ειμαι μεσημεριανες, με ζεστη, ποιος σας ειπε οτι ειναι 6 το απογευμα; πως βγαλατε τετοια συμπερασματα ειδημονες της αυθεντικοτητας των φωτογραφιων; ακομη και την ωρα που τις εβγαλα; & γιατι να μην βαζουμε φωτογραφιες; οι περιγραφες σας πρεπει να αρκουν μονο; μια φωτογραφια δεν ειναι οσο 1000 λεξεις; επαναλαμβανω σεβομαι επιλογη σας να σας αρεσει, σεβαστειτε ομως και δικη μου να μην μου αρεσει εδω. Τελος

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ειναι παντα η ιδια καφετερια με το μηχανακι for rent μπροστα, απεναντι απο εκει καθομουν. οι φωτογραφιες ειμαι μεσημεριανες, με ζεστη, ποιος σας ειπε οτι ειναι 6 το απογευμα; πως βγαλατε τετοια συμπερασματα ειδημονες της αυθεντικοτητας των φωτογραφιων; ακομη και την ωρα που τις εβγαλα; & γιατι να μην βαζουμε φωτογραφιες; οι περιγραφες σας πρεπει να αρκουν μονο; μια φωτογραφια δεν ειναι οσο 1000 λεξεις; επαναλαμβανω σεβομαι επιλογη σας να σας αρεσει, σεβαστειτε ομως και δικη μου να μην μου αρεσει εδω. Τελος

τις φωτο τις εχεις βγαλει χθες γυρω στις 5 το απογευμα ! ικανοποιηθηκες?

αλλα εχεις τοσο μυαλο που σου λεμε οτι μετα τις 6 γινεται το αδιαχωρητο και εσυ ο ποντιος βγαζεις φωτο πριν τις 6 !!! lol ! θα αντεξεις να κατσεις μετα τις 6 να βγαλεις φωτο ή πρεπει να πας για υπνο ?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και απο οτι βλεπω εστιαζεις στους αντρες ! λεω μηπως εισαι .... ? βρε δεν πας να βρεις κανενα ladyboy να δεις χαρα στα σκελια σου ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σεβαστη η γνωμη σου soi7 να μη σου αρεσει εκει κατω, κι εμενα με χαλασαν πολλες καταστασεις στον τοπο αυτο..
αλλα, εχω μια απορια ρε παιδακι μου.
αλλη κ@υλα δεν εχεις απο το να καθεσαι σ'ενα internet cafe και να στελνεις φωτο στο bourdela.com?

φυγε απο εκει που εισαι, πηγαινε σε καμμια ζουγκλα ή σε καμμια παραλια, παρε και κανα μουνακι παρεα να μην πληξεις και οταν με το καλο γυρισεις πισω ποσταρε 1 terabyte φωτογραφιες..

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ακριβώς αυτό είπα και εγώ ότι είναι πρωινές η φωτογραφίες την ώρα που κοιμούνται όλοι η ξενύχτηδες και η καλοπερασακες. Το αν σου αρέσει η όχι είναι επιλογή σου αλλά μην λες ότι φταίμε εμείς που σε παρακινήσαμε. Και αν θες να λέγεσαι δίκαιος μείνε ξύπνιος το βράδι τράβα φωτο και βαλτες τότε λέγεσαι δικαίως γιατί το νόμισμα έχει δυο όψης. :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σεβαστη η γνωμη σου soi7 να μη σου αρεσει εκει κατω, κι εμενα με χαλασαν πολλες καταστασεις στον τοπο αυτο..
αλλα, εχω μια απορια ρε παιδακι μου.
αλλη κ@υλα δεν εχεις απο το να καθεσαι σ'ενα internet cafe και να στελνεις φωτο στο bourdela.com?

φυγε απο εκει που εισαι, πηγαινε σε καμμια ζουγκλα ή σε καμμια παραλια, παρε και κανα μουνακι παρεα να μην πληξεις και οταν με το καλο γυρισεις πισω ποσταρε 1 terabyte φωτογραφιες..

σιγα μην το κουνησει ο τυπος ! ο τυπος ειναι τρισμεγιστος μακακος ! ακομη δεν μπορω να το διανοηθω αυτο που καθεται και κανει ! εχει φωλιασει στην κυριολεξια σε ενα ιντερνετ καφε και δεν το κουναει απο εκει !

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Soi7 φύγε από το café και πήγαινε προς παραλία στα αριστερά σου θα συνάντησης ένα go-go απέναντι από το μεξικάνικο ρεσταυραντ εκεί είναι το μπαρ angel place τον  manager τον λένε Eric τον πήρα τηλέφωνο σε περιμένει έχει 2 ωραία μουνακια. Πες του ότι είσαι το παιδί που πήρε τηλέφωνο ο φίλος του ο nick .   :rockon:

καλο βολι.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Soi7 φύγε από το café και πήγαινε προς παραλία στα αριστερά σου θα συνάντησης ένα go-go απέναντι από το μεξικάνικο ρεσταυραντ εκεί είναι το μπαρ angel place τον  manager τον λένε Eric τον πήρα τηλέφωνο σε περιμένει έχει 2 ωραία μουνακια. Πες του ότι είσαι το παιδί που πήρε τηλέφωνο ο φίλος του ο nick .   :rockon:

καλο βολι.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :crazy: :crazy: :crazy: :2funny: :2funny: :2funny:

θα μας μουρλανεις ρε συ δοκτωρα!!!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
roko το soi7 ο δρόμος όχι ο τύπος μου έχουν φαΐ πολλά λεφτά :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
mimico σκεψου να ξυπνηση και ο kostasF16 :helpplea:

θα αφρισει ετσι και διαβασει για τον τρισμεγιστο soi7 ! χαχαχα !

μολις γυρισεις soi7 ελα να σε κανουμε κορνιζα ! τετοιον δυσκολα θα ξανασυναντησουμε ! χαχαχαχα

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καθομαι & παρατηρω τον κοσμο, βγαζω φωτογραφιες γιατι μου αρεσει & κοστος ιντερνετ ειναι 1,5 ευρω η ωρα. δεν ειπα οτι ειναι το χειροτερο μερος του κοσμου, δεν ειναι ομως ο παραδεισος, ουτε οι γυναικαρες. δυστυχες πουτανες ειναι, που σιγουρα δεν ειναι & επιλογη τους αυτο που κανουνε αλλα ενεκεν η φτωχεια. Μιμικο, δεν ειμαι gay. Εβγαλα & γυναικες, σοκαριστηκα ομως διοτι αλλα περιμενα. αποφασισα να γραφτω και ποσταρω στο μπουρδελα για να πω μονο ενα πραγμα. το μερος ειναι ιδιαιτερο, για ιδιαιτερα γουστα, τα οποια βεβαια ειναι απολυτως σεβαστα. εκτος & εαν ειμαι παρανοικος & μπροστα μου εχω εναν παραδεισο & δεν το καταλαβαινω. Για τον Μιμικο αποκλειστικα οι επομενες φωτογραφιες, ααα & Δοκτορτιλακ, εγραψες για 3000 γυναικες οτι ειχες σεξ η 300; αντε γεμιζει σιγα σιγα ο δρομος για να δουμε τι θα δουμε!

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχετε δικιο το παραξηλωσα, απλα δεν θελω να προσβαλω κανενος τα γουστα & δεν ειμαι μακακας επειδη απογοητευτηκα απο το μερος, ετσι Μιμικο; Δεν ηθελα να κανω μακροσκελεις περιγραφες, ειπα να βγαλω φωτογραφιες & τις στειλω. Βλεπω ομως οτι ενοχλω που λεω αποψη μου & δεν ηταν στις προθεσεις μου, νευριαζω μαλιστα που αντι να το εχω κοψει το συνεχιζω απο χθες βραδυ. ευχομαι να μην ξαναμπω στον πειρασμο & αυτο να ειναι τελευταιο, βοηθηστε & εσεις, αγνοηστε με να μην συνεχισω, αλλιως με προκαλειτε να απαντω.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχετε δικιο το παραξηλωσα, απλα δεν θελω να προσβαλω κανενος τα γουστα & δεν ειμαι μακακας επειδη απογοητευτηκα απο το μερος, ετσι Μιμικο; Δεν ηθελα να κανω μακροσκελεις περιγραφες, ειπα να βγαλω φωτογραφιες & τις στειλω. Βλεπω ομως οτι ενοχλω που λεω αποψη μου & δεν ηταν στις προθεσεις μου, νευριαζω μαλιστα που αντι να το εχω κοψει το συνεχιζω απο χθες βραδυ. ευχομαι να μην ξαναμπω στον πειρασμο & αυτο να ειναι τελευταιο, βοηθηστε & εσεις, αγνοηστε με να μην συνεχισω, αλλιως με προκαλειτε να απαντω.

Ο παράδεισος είναι υποκειμενική έννοια για τον καθένα μας.θεωρώ άτοπο όμως να λες,μιας και δεν είσαι κ κανενα παιδάκι,οτι παρασύρθηκες απο το φόρουμ αυτό να κάνεις ενα τέτοιο ταξίδι.
Αυτό που βλέπεις μπροστά σου είναι μια πραγματικότητα που εσένα δε σου αρέσει αλλά για καποιους άλλους είναι το ναρκωτικό τους.Τώρα εκτός αν είσαι ρατσιστής με την ασιατική φυλή δεν πιστεύω οτι δεν έχεις δει ουτε μια ωραία γυναίκα εκεί.Δεν παίζει αυτό.
Η ταυλάνδη εξάλλου δεν είναι μονο Πατάγια.Η μαγκιά της βαριάς βιομηχανιας τους που λέγεται τουρισμός είναι οτι δέχονται τουρίστες όλων των ειδών.Από τον πιο φτωχό μεχρι τον πιο πλούσιο.Απόδρασε αμέσως απο το καφέ και μετακόμισε σε άλλο μερος.

Υ.Σ Εδώ χρειαζότανε ο Φαντομας να ποστάρει...............

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Για τον Μιμικο αποκλειστικα οι επομενες φωτογραφιες,

χαιρομαι που σιγα σιγα μπαινεις στο πνευμα!

θα σου πω και κατι αλλο , βρες λιγο θετικη ενεργεια και αφησου στα ουρη του παραδεισου που υπαρχουν εκει ! σε 5 λεπτα θα ειναι 6 το απογευμα εκει ! κανε λιγο υπομονη να δεις τι θα ξεκινησει να ξεπροβαλετε ! ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom